YK Forum » 戀愛 » [純無聊];你地[而家]有冇拍拖+拍拖十大[吾好]

2011-4-20 08:24 PM 千草乂
[純無聊];你地[而家]有冇拍拖+拍拖十大[吾好]

拍拖十大吾好;

:)吾好成日拎[感情\]去討論 ;

:)吾好[奉指]等bf俾錢 ;

:)吾好做喊包 ;

:)吾好咩都同你best fd講你同bf既野 ;

:)吾好太旁若無人 ,甘會令你bf覺得周身不自在嫁 ;

:)吾好成日講:吾該以後,,, ; 吾係呢,你既bf會覺得你對佢好好好不滿,,懷疑,,我們仲有以後 ? ;

:)吾好甘痴纏 ; 吾好會令你bf好煩會,,分手嫁 ;

:)吾好係佢fd前面咩都講, ;

:)吾好幫他做晒所有既野 ;

:) 吾好甘早講[我地] ;

although我未拍過拖;但係我覺得上面^好,,,就晒d男仔囉-3-

2011-4-20 08:55 PM shredder
梗係冇拍拖啦
.amxx

2011-4-20 09:06 PM 小狗x托柒
吾好[奉指]等bf俾錢 ;呢樣我冇乜野,,可能我有米掛- -

吾好做喊包 ;做喊包真系博男朋友同情咩- -

吾好咩都同你best fd講你同bf既野 ;成日同班人講,,傳左出去之後散左成班友系到話我咩咩咩,,gag- -

吾好太旁若無人 ,甘會令你bf覺得周身不自在嫁 ;認同x2

吾好成日講:吾該以後,,, ; 吾係呢,你既bf會覺得你對佢好好好不滿,,懷疑,,我們仲有以後 ? ;吾系太明- -

吾好甘痴纏 ; 吾好會令你bf好煩會,,分手嫁 ;認同x3

吾好係佢fd前面咩都講, ;認同x4

吾好幫他做晒所有既野 ;我冇所謂- -

吾好甘早講[我地] ; 吾系太明- -
===============================
吾系對男仔公吾公平問題- -
系女仔比起男仔做錯野多十倍- -
我地o的男仔至少都為女仔著想的- -
好多女仔成隻癲雞咁- -
好似成世冇拍過拖,,
============
我前日搭巴士番屋企
坐我前面個對學生妹- -
頂,,成20分鍾車程
佢地狂打車輪- -
之後又系到錫頸(系條女- -)
條囝已經好明顯吾想- -
仲系到打- -
我想中條女兩槌- -

[[i] 本帖最後由 小狗x托柒 於 2011-4-20 09:07 PM 編輯 [/i]]

2011-4-20 09:09 PM winky320
=]都可以講有既,有條仔明戀我囉

2011-4-20 09:47 PM 小狗x托柒
回覆 #4 winky320 的帖子

你講緊我??
[color=White]GAGMODE.COM
你E+睇緊o既系GAGMODE.COM- -[/color]
絕無[size=7]隱[/size]字

2011-4-20 09:55 PM 星月`穎
依家冇;
發現吾拍拖都吾錯(!)
沒有愛; 還有frd(!)*v*

2011-4-21 12:32 PM 雲妮
唉~通常拍拖都係比人說教嘅時間:lol

2011-4-21 06:18 PM 千草乂
回覆 #6 星月`穎 的帖子

新icon;靚靚=]=]

but;同意你講;有fds大過天;:)

2011-7-31 10:47 PM violet0418ki
有, 不過無重色輕友

2011-8-28 05:00 PM nikki_ch;
我有拍拖;
E家好幸福;$

2012-4-7 11:28 PM *桂子*
有~
最唔好就係"成日會隱吳住掛住佢但係又建唔到佢."

頁: [1]