YK Forum » 戀愛 » 唉,大家載過幾多次綠帽?

2011-4-2 09:45 PM ryanip0717
唉,大家載過幾多次綠帽?

如題...大家載過幾多次綠帽?
我日日都載緊...
話說
我係學校有拍拖既
咁我同個男同學好friend,我女朋友都同佢幾熟,咁我都唔介意啦
但係,自從我個fd轉位泥我側邊之後(我女朋友坐我右邊)
佢就日日都同我女朋友傾得好埋(未算勁)
仲要玩得好開心,我呢?坐以待斃,就手旁觀,乜都做唔到,我想同我女朋友講,佢就嬲
之後我只好忍,日日都係咁忍,我就日日都咁傷心
咁你地又點呢?_?

2011-4-2 09:50 PM K-ON柴可夫CK!
我之前都系~
我FD鐘意我girl  FD~    成日一起玩~
我既girl FD鐘意我既~         但唔同我傾心事~同我good  FD傾~
後來絕交~4個月冇講過一句話~
我既girl  FD就繼續同我玩...我好傷心~
後來同girl分手~我都唔想再拍拖~
girl分手後~   她拍左2次拖~   剛剛又散左~
我笑左:lol

2011-4-2 09:52 PM ryanip0717
[quote][b]原帖由 [i]K-ON柴可夫CK![/i] 於 2011-4-2 09:50 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=65774&page=1#pid713458][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我之前都系~
我FD鐘意我girl  FD~    成日一起玩~
我既girl FD鐘意我既~         但唔同我傾心事~同我good  FD傾~
後來絕交~4個月冇講過一句話~
我既girl  FD就繼續同我玩...我好傷心~
後來同girl分手~我都 ... [/quote]
你都算好呀....我載左2年喇....

2011-4-2 09:55 PM K-ON柴可夫CK!
我拍左一年拖~
應該甴一開始就系甘?~

2011-4-2 09:56 PM ryanip0717
拍左2年拖,2年都同女朋友and FD同班,載足2年= =

[[i] 本帖最後由 ryanip0717 於 2011-4-2 09:57 PM 編輯 [/i]]

2011-4-2 10:01 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #5 ryanip0717 的帖子

看來我唔夠你勁~
我心已淡

2011-4-2 10:02 PM linqihao1
我投傳說中既第1:lol

2011-4-3 01:07 AM 啊BeN
自從我收到一頂之后我就開始做比人個個

2011-4-3 01:41 AM FeiFei
我就係傳說中果個神人,因為我未戴過綠帽,我亦都未[size=5][color=red]載[/color][/size]過綠帽

2011-5-1 12:02 PM 小狗x托柒
回覆 #8 啊BeN 的帖子

自從我收左四對之後
我都一直都收緊

2011-5-1 02:36 PM kennylo9966
我冇..不過我唔係傳說中既神人

2011-5-1 04:22 PM violet0418ki
無載過xD好彩;P

2011-5-16 04:34 PM kukucat
載綠帽冇問題,戴綠帽先有問題吧

2011-5-18 08:01 PM BN202020
我也沒戴選1神人用:P

2011-7-16 11:56 PM 心情
一次....!真係悲哀...!

2011-7-26 01:22 AM teskit1314
你地真好,我沒有載綠帽
我條女就帶緊我綠帽:lol
我同佢d女仔 fd有講有笑:clown:
成日出街同佢d女仔fd:victory:
我e+冇讀書:clown: ,佢就係咁24小時睇住我:'(
佢好真我d fd,我唔怕條女會同我d fd一齊
如果佢同左我d fd一齊,我立即搵過個

2012-3-31 11:17 PM *桂子*
li排成日ga啦
不過我隻眼開隻眼閉

頁: [1]