YK Forum » 家族吹水 » 而家YK真係變到我把幾火

2011-3-13 09:59 AM BennyChung
而家YK真係變到我把幾火

而家好多人係YK出NST
ok, 無問題
但係因為咁吸納左好多香港同台灣既新會員
班新會員, 為左人地既NST係咁亂發無聊帖
而有d人, 人地發乜帖都會話"有呃post既成份"呀"有呃post既味道呀"
大佬呀, 我次次睇個d所謂"有呃post成份"既帖, 我都睇得明, 係咪你地眼殘 ?_?
自己就係到用呢d句子呃post
因為大多玩cso既都係一d年紀比較細既人
所以好多唔識打中文
但係而家新黎既版主, 一d都唔體諒佢地, 個d版主見d人唔打中文就扣分
我真係見到就對住個螢幕講粗口
YK幾時變到汁得咁正黎做??
YK已經變到唔和諧
全部都係鬧交既地方, 全因為班小學雞
唔好以為你地升左中學就唔係小學雞, 一樣係小學雞性格
我小學個時都冇你地咁幼稚
點解我會發呢個POST? 因為我頭先睇到 [url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=64757]http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=64757[/url]
我見D人個個講人呃POST, 一D自己既意見都冇
我真係忍唔_住, 點解YK會變成咁?
之前YK係無而家咁熱鬧, 但係好開心, 好和諧
扣人分既機會都好少
全因為班玩CSO心智未成熟既人入左YK, 日日係到嘈嘈嘈
我真係頂唔順
仲有班發NST既, 我真係衷心講句:
set權有乜用?
驚盜文?
點解我不會喔個NST咁出名?
因為佢唔使做會員就有得下載
當然曾經有人盜文, 但係因為原作者出名, 所以好多人都知佢係盜文
基本上而家無人會盜佢文
你地改NST唔係想比人開心咁玩架咩?
咁就唔應該分享比人都要咁高門檻

我要講既係咁多

2011-3-13 10:01 AM K-ON柴可夫CK!
其實我有加少少意見...
我冇編輯過帖子...

2011-3-13 10:05 AM 15963211818
算數la
忍讓下d小學雞
佢哋性格小學雞都冇計架

2011-3-13 10:24 AM erica831
咪咁燥啦;
sd個pm比仁傑睇下呢方面有冇得改善一下;
我叫佢黎呢道睇睇先;
息怒啊benny哥...

2011-3-13 10:30 AM joseman12
點算好呢?我都係小學雞-.-
但我都冇呢post
我係一名小學生
而唔係個D你地想個D呢小學雞
之前真係好多吹水人士
呢家都唔見哂lo~
我都見意左仁傑del cs區
太多小學雞lo~
講多次我唔係個D小學雞而係小學生
我想大家都應該想番去之前GE yk?
就要進行[size=10]革命[/size]:L

[[i] 本帖最後由 joseman12 於 2011-3-13 10:50 AM 編輯 [/i]]

2011-3-13 10:36 AM erica831
[quote][b]原帖由 [i]joseman12[/i] 於 2011-3-13 10:30 AM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=64765&page=1#pid703015][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
點算好呢?我都係小學雞-.-
但我都冇呢post
我係一名小學生
而唔係個D你地想個D呢小學雞
之前真係好多吹水人士
呢家都唔見哂lo~
我都見意左仁傑del cs區
太好小學雞lo~
講多次我唔係個D小學雞而係小學生 ... [/quote]
我仲有幾個月就冇得做天真既小學生lu:em35:
btw,又唔一定要del哂佢ge;
但係要諗d方法黎解決::::::::::::::   呃po--------to----------扣分----------to----------執太正唔和諧-----------to------------大家唔開心.........

2011-3-13 11:03 AM hkcdc
NG己經好好架啦  10權wow

2011-3-13 11:17 AM 呀MArK_
set權有乜用?
驚盜文?
點解我不會喔個NST咁出名?
因為佢唔使做會員就有得下載
當然曾經有人盜文, 但係因為原作者出名, 所以好多人都知佢係盜文
基本上而家無人會盜佢文
你地改NST唔係想比人開心咁玩架咩?
咁就唔應該分享比人都要咁高門檻

+1 ,gooD I think so
someone(I don't say who) just set something

某D人呀驚人盗發咩9__ 凥AR
以為勁Q 呀

[[i] 本帖最後由 呀MArK_ 於 2011-3-13 11:23 AM 編輯 [/i]]

2011-3-13 11:48 AM 星月`穎
正啊~!!*v*
我覺得啲人; 睇吾明就話人呃po有啲過份囉;(
YK因為cs有黎咗好多新人;
啲新人真係超新吾係講笑;
我覺得大家版主係做野之前應該考慮下人地係新人;
比下機會;
咁樣大家喺YK先會開心啲嫁嘛;)

2011-3-13 06:14 PM -Marco`朗☆
只能說認同

2011-3-14 12:22 PM stephanie903
十分認同

2011-3-14 12:26 PM Superlam;$
萬分同意萬分同意萬分同意萬分同意萬分同意.

2011-3-14 04:19 PM 啊BeN
成班小學雞:clown:

扣分又有

得閒又開POST投訴

性格都投訴囉

你低能唔緊要

你心里面低能咪得囉

係要SO哂出黎話哂比人知你係低能仔

而且投訴版主又係值得一提

扣你分又投訴

你自己做錯野奶落人地到?

甘同啲蝗虫有乜野分別?

2011-3-14 04:47 PM kukucat
回覆 #1 BennyChung 的帖子

好同意benny既講法,愈黎愈多投訴變得無理取鬧
投訴既時候引用帖子,紀錄,我個人覺得係好必要既
最少可以畀到人一種,投訴人都係有理據,行事係理性

投訴本黎唔係一件唔好既事,因為最少可以令壇有改進,完善既空間
但濫用投訴只會令人不勝其煩

nst權限極高人所皆知,我都好想問一問發文者
問一問心,設咁高權限係唔係真係可以阻止盜文既出現呢?
定係只係僅僅助長厄帖既歪風呢?

我希望發文者可以三思一下,你既文章係唔係合適o係論壇上面發表呢?
畢竟論壇都係公眾地方,咩人都有
發文者真係想完全阻止盜文,我諗私人分享比較合適

回覆 #5 joseman12 的帖子

革命呢個詞咪亂用啦

2011-3-15 08:14 PM winky320
- -我係小學,但係我一直係YK都好守紀律!
但係你咁講我地d小學人士,你有冇諗過我既感受呢?_?
我知係有d小學人士係唔守紀律,但係我地不嬲守開紀律既人士,
比你咁話法,我地點呀???

2011-3-15 10:53 PM `乜B.
小學雞=/=小學生
小學雞=小學生心態,智商既人

2011-3-15 11:35 PM 啊BeN
回覆 #16 `乜B. 的帖子

正解:em32:

2011-3-16 05:54 PM a26776500
吾係惦會叫小學雞呢~

2011-3-16 08:22 PM jackyleel234
第一頁咁多版主架:em46: :em46: :em46:
小學雞天性如此;)無得改

2011-3-18 10:18 PM 星月`穎
回覆 #19 jackyleel234 的帖子

版主特別認同;
((梗係啦; 啲呃po要我地扣嫁嘛;

2011-3-18 10:43 PM 心情
好掛住以前GE日子...
好懷念.

2011-3-21 09:50 AM -★yUx)`
[font=Impact][size=2]`雖然我系新尼既.
`旦系入到去都見到好多人系度挽野.
`大家都只系想發表下意見姐.洗吾洗汁到甘正.?[/size][/font]
[font=Impact][size=2]
`並吾系全部既小學生都會甘做.[/size][/font]

2011-3-29 11:16 AM 小狗x托柒
我好同意benny哥= =
所以我先退出nst戰爭,,
又煩,,仲要多左咁多人入黎
之後cso-s-nst一出個壇一日可以呃到3千幾個帖=  =
什麼料子- -
全因為全部人都系到鬥呃post
雖然我認我心態系有少少小學- -
但最大問題系ck- -
我見佢周圍都可以扣分,,凸人,,真系抵佢冇得做版主

2011-4-3 01:08 AM n3ph223172
回覆 #23 小狗x托柒 的帖子

在此我也告訴各位
對不起,你們辛苦了
我不鬧了
我鬧過頭了
我以後絕不在YK鬧事...
莫非...

-

但是我還是得說,我跟他,未完,不過不會在YK吵

2011-4-3 12:14 PM kennylo9966
同意樓主...
cs區就黎可以改名做"小學雞區":em35:

2011-4-18 07:50 PM K9876Y123
雖然而家yk好多人,但完全好亂= =||個個寸人寸到刻= =||
搞到罵戰多多,個個貼一系罵戰貼,一系問題貼
從以前yk d貼看,以家yk少左很多精華同家常笑料....

2011-4-19 05:58 AM michaeltseprinc
[quote][b]原帖由 [i]BennyChung[/i] 於 2011-3-13 09:59 AM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=64765&page=1#pid702983][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
而家好多人係YK出NST
ok, 無問題
但係因為咁吸納左好多香港同台灣既新會員
班新會員, 為左人地既NST係咁亂發無聊帖
而有d人, 人地發乜帖都會話"有呃post既成份"呀"有呃post既味道呀"
... [/quote]
點解無得Like ga>.<"

2011-4-29 01:18 PM onman2009
點解會咁架=.=
我咁少上水.
一上水就見到CS區被人封左.
sosad:'(

2011-6-18 07:02 PM s0541s0218
回覆 #1 BennyChung 的帖子

十分同意
成班_街成日係到發D無聊既post
煩_死:@ :@ :@

2011-6-18 07:10 PM samken12345
本來就5係好鍾意cs區
黎啦
全部加入毒區啦:clown:

頁: [1] 2