, YK Forum 提供貼圖、短片、電腦遊戲、動漫畫、寵物、潮流、愛情、手機、影視、音樂及電腦資訊等的討論區。 - YK Forum - 仁傑論壇 - Discuz! Archiver">
YK Forum » 短文小說 » 冷漠情人vs活潑情人(真人真事既小說)

2011-2-9 01:47 PM 鬼鬼女孩
冷漠情人vs活潑情人(真人真事既小說)

人物介紹:
女;
敏:好中意罵人,好長頭髮,中意智同杰...
雯:同敏爭仔...超肥...
男;
杰:過分同敏親近,識/中意左敏2年...
智:好中意同敏鬧交,識/中意敏半年...
【開學】
"敏!"雯係遠處叫敏,敏加快腳部,但唔小心跌到...
"哎呀!>,<"杰見到即立跑過去...
"敏!有冇事牙?"
"冇事就奇啦!"
"好啦!我咩你啦!"
"喂!放我落尼!"
"唔放!"
"好多人望住牙!"
"是但啦!"
《班房》
"情侶牙!"全班係到大叫
"都話架啦!"
"男左女右牙!小情侶"
"老師牙!"之後全部人靜哂
"各位同學!2011-2012年我都係你地既班主任!"
【過3個月...】
"hebe你坐係杰對面啦!姐係第一組."
"哦!"
"嗨!你係?"敏望住智問
"智,可以叫我oscar..."
"哦!嗨!你可以叫我敏..."
"哦..."
【敏既好夢&惡夢己經開始啦】
仲想睇?等下回啦!

[[i] 本帖最後由 鬼鬼女孩 於 2011-2-9 09:11 PM 編輯 [/i]]

2011-2-9 02:07 PM ball2356
真人真事..你個班?!(我估-.-)  好夢&惡夢..係唔係hebe好形,敏鐘意左3人?!...  期待*&*

2011-2-9 02:37 PM 鬼鬼女孩
回覆 #2 ball2356 的帖子

係我果班...敏中意左2個人炸!仲有我唔係好明你話"係唔係hebe好形"←呢句野...

2011-2-9 02:47 PM ball2356
可能我會錯意-.-  hebe唔係人名咩-.-....咁咩係"hebe你坐係杰對面啦!"..

2011-2-9 02:56 PM 鬼鬼女孩
hebe係人名= =
你係咪話hebe好形?!

2011-2-9 03:00 PM ball2356
回覆 #5 鬼鬼女孩 的帖子

係..我諗hebe好形,又見你話(敏既好夢&惡夢己經開始)...以為佢中意左3個人-.-

2011-2-9 05:34 PM 心情
其實我唔明你講咩囉個故事-____-"

2011-2-9 05:42 PM ball2356
睇下睇下就明-.-我一開始都要睇兩次...

2011-2-9 06:14 PM 鬼鬼女孩
Re:ball2356
嗯!講得好

Re:心情
睇睇下會明!

2011-2-9 06:56 PM 心情
好GE故事係睇一次就會明.

2011-2-9 07:07 PM ball2356
恩..我放長雙眼看看下回吧..

2011-2-9 07:36 PM 鬼鬼女孩
RE:心情  
超好的小說要睇2次=]

RE:ball2356
做得好=]

2011-2-9 07:40 PM ball2356
回覆 #12 鬼鬼女孩 的帖子

唔好再有罵戰..還是努力下一回吧.... -,-

2011-2-9 07:44 PM 心情
唔覺WOR^_^點睇都唔覺妮個係.

2011-2-9 07:46 PM ball2356
冇-.-希望唔好有姐-.-

2011-2-9 08:04 PM 鬼鬼女孩
RE:心情
唔係好明你講咩=.=
RE:ball2356
車~佢唔明MA.....:P

2011-2-12 03:04 PM 心情
樓主棄左文WOR~_~

2011-2-12 03:11 PM Heib
回覆 #17 心情 的帖子

可能佢想唔到姐...佢呢幾日又調左位又聽到D好吾開心既野...2個情人都對佢咁冷漠...
吾怪得佢既...

2011-2-12 03:23 PM 心情
兩個情人?
有人一腳踏兩船呀?

2011-2-12 03:34 PM Heib
回覆 #19 心情 的帖子

係牙!佢果個文章個女主角咪係佢囉,話明真人真事嘛= =||

2011-2-12 03:39 PM 心情
回覆 #20 Heib 的帖子

完全估唔到佢會有人中2囉0_0"

2011-2-12 03:46 PM Heib
回覆 #21 心情 的帖子

果次唔係講過咩?!係【幫我解答下=]】果到講過啦!
仲有牙!果次佢冇心串你地架!佢係聽到同睇到D野所以佢先咁火爆炸...

2011-2-12 03:49 PM 心情
回覆 #22 Heib 的帖子

其實我唔信囉
咁人地真係唔係真心中2佢WOR...
我地講事實啫...佢要嘈咪陪佢嘈囉.
仲有作文章就算諗唔到冇心情打...都要交代聲囉...
妮個係責任感GE問題...但係E+好明顯咁睇到佢冇囉...
仲有我唔知點解覺得你好似係咁幫佢講好說話咁...佢係你FD?

2011-2-12 03:56 PM Heib
回覆 #23 心情 的帖子

佢係我個fd...但係你地大恰細-3-人地雖然好串...係因為佢...唔講啦!如果你有佢MSN既話,你問佢啦!我怕佢會打我...

2011-2-12 04:08 PM 心情
回覆 #24 Heib 的帖子

我點都覺得你係佢囉.
連個名都一樣....=_="
希望係我錯覺...

2011-2-12 04:28 PM Heib
回覆 #25 心情 的帖子

你真係有錯覺囉-3-
佢叫hebe,我叫heib=(

2011-2-12 04:40 PM 心情
回覆 #26 Heib 的帖子

係咁幫佢講好說話=3=
佢連講聲對唔住都冇誠意.

2011-2-12 04:57 PM Heib
回覆 #27 心情 的帖子

梗係啦!佢習慣做大姐大架-3-
佢講sorry果陣我都係到...見到都囧哂...

2011-2-12 05:03 PM 心情
回覆 #28 Heib 的帖子

佢咁GE樣做大姐大0___0"
唔好講笑啦...
完全估唔到囉.

2011-2-12 05:06 PM Heib
回覆 #29 心情 的帖子

唔好咁話佢啦!人地會好hurt架!

頁: [1] 2