YK Forum » 短文小說 » {原創}妳就這樣放棄了我嗎?(有粗口成份)

2011-2-25 08:59 PM 心情
結果到最後酷同蕎又再復合番~
但係隔左無耐...
酷得知左某樣野後...
酷同莉講: 最衰都係你...搞到蕎壞哂.
之後莉同蕎講: 我地絕交啦...一日最衰都係我搞到你變壞左咁多.
蕎知道左係酷搞到莉咁講,佢就同莉講: 唔關你事架!!!!!個個都知我係同酷一齊左先會壞左咁多架啦!!!
------------------------------蕎SD SMS俾酷-------------------------------
蕎:
我地分手啦!!!!我同你一齊真係好辛苦...

酷:
唔分,得唔得?

蕎:
NO.
------------------------SMS對話完畢"----------------------------
到左番學校最尾個日"羅成績表.
酷因為個MS.W講啲野同埋蕎同佢分左手而好唔開心...竟然係班上面痛哭(諗番起我都覺得好無奈)
同學1: 蕎,你同番佢一齊啦!!!!我未見過佢為左一個人而喊得咁西利架!!!!!!
蕎無動於衷...
--------------------------------最後點呢?想知睇下集啦咁--------------------------------------
^_^

2011-2-26 11:41 PM jessie72310
回覆 #91 心情 的帖子

cM;)
繼續post la

2011-2-26 11:51 PM 心情
回覆 #92 jessie72310 的帖子

等我諗到點打先...

2011-2-27 12:21 AM linqihao1
好好睇:victory: :victory:

2011-3-2 07:28 PM 過路人-欣
好精彩!    ^^

2011-3-3 07:00 PM WaI=]
唔錯唔錯;]
努力喔xd~

2011-3-13 07:03 PM 心情
SORRY...因為之前又唔舒服又唔開心所以冇黎UP文.
E+ UP番...
--------------------------------------------------------------------
最後,酷都係挽留得番蕎...
蕎同酷一齊...酷盡量令蕎開心,幸福...盡量將佢啲死人牛脾氣改左佢.因為佢唔想蕎辛苦(但係點都仲有少少)
蕎亦都盡量令酷個份自卑減少...佢仲係酷最唔開心GE時候鼓勵佢支持佢!!!!但係,酷始終都係過份自卑(哈哈...)
酷同蕎半年個時...酷親自整朱古力蛋糕俾蕎(第一次整架!);蕎親自摺左啲星星俾酷...
到左萬聖節個時...
酷同佢地兩個GE某個FD同蕎個妹(君)去左香港個海洋公洋挽;
酷個死白痴畏高...但係佢想陪蕎...所以個一日佢要克服...
本身蕎話挽過山車...酷都話要挽...但蕎唔俾...因為佢知酷身體差...(出世個陣個心又有事過.雖然之後冇事好番)
之後酷挽攤位遊戲...有好多隻公仔...多到送埋俾個啲三唔識七GE小朋友=_=蕎個袋多到裝唔落
再之後...挽鬼屋...蕎驚到差啲喊左出黎...酷同蕎講唔洗驚...因為有酷係度酷一定會保護佢,唔比佢有事.(佢地答左勁多次鬼屋)
個一日佢地答好晏船番澳門...番到澳門酷同蕎同君去左S.KIMO食野仲見到蕎個班個班主任...
食完酷同蕎同君一齊坐的士.酷送左佢地番屋企先...跟住再自己番屋企!
佢地去完香港個鬼屋...再去埋澳門魚人碼頭戈個...(有好多FD一齊)
酷仲係個度跪係地下向蕎求婚...蕎仲應承左酷...
詳情請留意下集.

待續~
(今次冇對話...只係得文章.)

2011-3-13 07:07 PM 幻X封
好似...唔係E個碎喎:L

2011-3-13 07:55 PM 心情
回覆 #98 幻X封 的帖子

咩=_="
你講乜?

2011-3-15 10:48 PM jessie72310
[quote][b]原帖由 [i]心情[/i] 於 2011-3-13 19:03 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=62917&page=7#pid703852][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
SORRY...因為之前又唔舒服又唔開心所以冇黎UP文.
E+ UP番...
--------------------------------------------------------------------
最後,酷都係挽留得番蕎...
蕎同酷一齊...酷盡量令蕎開心,幸福...盡量將 ... [/quote]

好睇丫..
加油~十卜你.

2011-3-16 09:02 PM 心情
回覆 #100 jessie72310 的帖子

哈哈...多謝十卜^_^

2011-3-16 09:12 PM 亞夢vs唯世
加油.......係我唔忍....打佢laxD

2011-3-20 08:11 PM 心情
此PO已被樓主所棄文.
因為我已徹底地對前度失望.
亦再不想和她再一次在一起.
現在亦不想再提起和她的一切.
所以決定不再UP這篇真人真事.
不想再想起和她的所有.
後者,我亦會把和她的所有丟掉.
所以...是時候結束了!

2011-3-20 08:12 PM 星月`穎
回覆 #103 心情 的帖子

下; 點解啊(?!)
咁突然嘅(?!)
咩事啊(?!)

2011-3-20 08:19 PM 心情
回覆 #104 星月`穎 的帖子

對我黎講好嚴重....
但對於佢我5知.

2011-3-20 08:20 PM 星月`穎
回覆 #105 心情 的帖子

咁奶野(?!)
睇黎好嚴重咁喎.....

2011-3-20 08:23 PM 心情
回覆 #106 星月`穎 的帖子

嗯...係幾嚴重下架.

2011-3-20 08:26 PM 星月`穎
回覆 #107 心情 的帖子

釣起我條引;
講出黎; ((八開冇計;
但係如果真係吾想講就算啦;)

2011-3-20 08:29 PM 心情
回覆 #108 星月`穎 的帖子

佢打破哂所有對我GE諾言.

2011-3-20 08:34 PM 星月`穎
回覆 #109 心情 的帖子

其實好多人承諾嘅野都吾會做;
更何況分咗手;

2011-3-20 08:37 PM 心情
回覆 #110 星月`穎 的帖子

但係我接受唔到...
哈哈...
講真...我E+好火=]

2011-3-20 08:40 PM 星月`穎
回覆 #111 心情 的帖子

又係要咁-3-
火+吾開心就吾好[哈哈哈]啦;(
btw睇麥兜; 正野XDDD

2011-3-20 08:53 PM 心情
回覆 #112 星月`穎 的帖子

我冇唔開心.
我E+不知幾開心.
同BB和好如初...
同番BB一齊番...
哈哈.
我要睇天線得得B

2011-3-20 08:53 PM 星月`穎
回覆 #113 心情 的帖子

哦哦; 咁咪好囉;)
早知你會同你個BB(-3-)一齊返;

2011-3-20 08:55 PM 心情
回覆 #114 星月`穎 的帖子

哈哈...
BB好可愛^_^
我要好好咁對佢.

2011-3-20 08:56 PM 星月`穎
回覆 #115 心情 的帖子

嘔!!!!!
要咁哂命囉你-3-

2011-3-20 08:57 PM 心情
回覆 #116 星月`穎 的帖子

哈哈...邊有=]
真係好開心=]

2011-3-20 08:58 PM 星月`穎
回覆 #117 心情 的帖子

邊冇-3- 嘔死啦>3<
哈哈; 要對人好啲啦;)
難得有人頂得你順......XDDD

2011-3-20 09:18 PM 心情
回覆 #118 星月`穎 的帖子

你要咁講野架囉=_="""

2011-3-21 08:09 PM 星月`穎
回覆 #119 心情 的帖子

都係一句姐-3-
btw; 真係要對人好啲啦;)
ps; po啲相出黎睇下啦>3<

頁: 1 2 3 [4] 5