YK Forum » 短文小說 » {原創}妳就這樣放棄了我嗎?(有粗口成份)

2011-2-10 08:46 PM superstarbo
回覆 #60 心情 的帖子

哦哦哦.
原來系咁.咁幾時再po

2011-2-10 09:19 PM 心情
回覆 #61 superstarbo 的帖子

心情好時打^_^
哈哈...

2011-2-13 04:22 PM 星月`穎
好啦好啦;
黎cm啦-3-
你有冇數過你地分咗幾多次??
btw; 應該係MANTHANA;

2011-2-13 10:04 PM 心情
回覆 #63 星月`穎 的帖子

冇數...
是但啦-___-"

2011-2-16 11:12 PM 心情
各位...妮篇文我應該會係星期六個晚(包括星期日凌晨)打哂!打到去大結局架啦!
記住要黎睇

2011-2-17 06:36 PM longkio
幾好丫;
打左咁多野出離;]
但其實你知唔知有啲野你記錯左架?

2011-2-17 11:43 PM 心情
回覆 #66 longkio 的帖子

乜你仲有記憶GE咩?

2011-2-18 04:42 PM longkio
我記得好清;]
真係估唔到咁都可以記錯, 笑左(!)

2011-2-18 07:25 PM 心情
回覆 #68 longkio 的帖子

有啲野係5可以打真實GE野...
你記得清冇野.因為你放低左...
但係如果我仲記得好好好清GE話...我會傷得好重...
仲有...點解你會有妮個網?

2011-2-18 07:44 PM longkio
你可以調轉左啲野囉!

講比你聽;]

2011-2-18 07:47 PM 心情
回覆 #70 longkio 的帖子

咁改番囉你咁唔滿意ge話!!!!!!!!
講咩比我聽=_="

2011-2-18 07:57 PM longkio
我自己搵架!

我覺得你係真係唔記得囉
我唔信你真係記得囉;

我真係唔信你真係對佢一啲野都無囉!
我唔信你當佢係玩囉!

2011-2-18 07:59 PM 心情
回覆 #72 longkio 的帖子

你自己搵...又係囉...妮個論壇個網呀我係話.
=_=我陣間再睇過篇文=_=再改.
唔記得咪你提囉...

我真係對佢冇野...
佢自己都feel到!!!你唔信我都冇計.

2011-2-18 08:32 PM longkio
係我自己搵返離架!
唔比丫??

我唔信係咁先唔記得,
分明係無心記!
對你好失望囉;

之前你愛佢愛到要生要死, 依加就話玩, 真係無野好講

2011-2-18 08:42 PM 心情
回覆 #74 longkio 的帖子

你要我打哂全部野真ah ma..
我e+改番哂佢囉!!!!!!!!
我就係唔信囉...
我邊敢唔比呀...你咁大...
我冇心記???
我會無心記我同你啲野咩你覺得.
我連同你一齊去香港個陣個啲船飛同埋相同埋批淮逗留證都留番低呀!!!!!!!
我無心記???哈哈哈哈...

你有信過我咩???蔡朗蕎!!!!!!!!!!!

2011-2-18 08:47 PM longkio
唔好改!
我只係唔明你可以調傳啲野離'打'囉
係我錯囉'
係我錯囉
對唔住係我錯
全部都係我錯晒;]
記錯戈個係我唔係你
你岩
係我無心記]
唔關你事''
係我無信過你; 我係無信過你囉, 無信過你就唔會咁
係我一直都太信你!

2011-2-18 09:02 PM 心情
回覆 #76 longkio 的帖子

咁咪當我無心記囉...
係我唔記得囉...
乜野都係我錯架啦...
同妳一齊個時都係架...
乜野都係我錯架啦...有啲乜野唔係我錯ge啫.
妳唔會錯...我講過只要有我一日係妮個世界生存...就算妳殺人放火都係我錯...
我錯咯都話.
妳好有心記...我先係冇心記戈個...
係關我事"
但係妳信妳啲fd多過信我囉...由頭到尾都係...

2011-2-18 09:08 PM longkio
唔係. 一直都係我錯;'
搞到你咁好對唔住'[

2011-2-18 09:10 PM 心情
回覆 #78 longkio 的帖子

都話我錯咯...
妳唔好咁得唔得???
唔好連妮樣野都唔比我做得唔得呀???
我講過...妳永遠都唔需要同我講對唔住...
因為妳係我世界入面係唔會錯.

2011-2-18 09:12 PM superstarbo
家姐.
佢系....
不過`唔好甘唔開心啦:(

2011-2-18 09:17 PM 星月`穎
我知你地嘅野一啲都吾關我事;
但係你地兩個夠啦-3-
吾係你錯; 係我錯; 吾係你錯; 係我錯;
邊個錯仲緊要咩??
一句到尾;
林卓欣仲係想同蔡朗蕎一齊;
咁蔡朗蕎仲愛吾愛林卓欣??
一句係或者吾係就夠啦!!

2011-2-18 09:18 PM longkio
對唔住.......!

2011-2-18 09:19 PM 心情
回覆 #80 superstarbo 的帖子

我前女友...
即係我之前同你講戈個..
亦係妮篇文章ge女主角...

多謝阿妹.

2011-2-18 09:21 PM 心情
回覆 #82 longkio 的帖子

就算俾人扣分我都會連續覆架啦今次.
對唔住.
我明知故犯.

蕎,我講過妳係唔洗同我講對唔住.
只要妳開心就得...所以唔好再講對唔住呀!(就當我求下你啦)

2011-2-19 09:48 AM 心情
@wing!!wing~~

其實我並唔係...
如果唔係佢都唔會放棄我...
我唔係一個好男友...
我只係一個失敗ge男友.

2011-2-19 05:21 PM wing!!wing~~
回覆 #85 心情 的帖子

佢放棄係佢唔識珍惜
唔係你既問題
呢啲咁既女仔
忘記佢喇
只有忘記佢你先會更開心架渣
永遠支持你`

2011-2-19 05:54 PM 心情
回覆 #86 wing!!wing~~ 的帖子

唔係...
妮個唔係佢GE問題...
其實佢好好...
ANYWAY.THANKS.

2011-2-19 10:04 PM 星月`穎
回覆 #87 心情 的帖子

我真係吾明點解你要咁-3-
佢有咩咁好你要咁愛佢??!!
我真係吾明;
but anyway; 呢個吾係重點-3-
重點係你係吾係今晚po大結局??

2011-2-20 07:34 PM 心情
蕎有一日同兩個FD出街.
酷個日要練波...
六月十八號"
酷打左比蕎: 妳係邊?
蕎: 同緊個FD一齊...等陣去科學館
酷: 我等陣練完波想黎搵妳.想見妳.
之後就唔知講左啲乜野就收左線啦
酷練完波之後仲同一個人一齊去搵蕎...
戈個人係搵蕎GE其中一個FD GE.
酷去到...
蕎GE其中一FD對酷做左個口形(蕎想同你分手)
之後酷由個一刻就好唔開心...
蕎一直都FEEL唔到...(哈哈...諗番起真係好好笑)
再加上酷個陣屋企又家變...兩樣野加埋一齊...酷就崩潰啦!
到蕎叫左佢阿媽黎接佢...
酷得番自己一個人個時...酷(又係)公共場所喊...(不過好彩好少人)
跟住酷SD左個SMS比蕎: 妳係咪想散?
蕎覆: 點解咁問?
酷覆: 妳係咪想散?妳係咪真係覺得好冇自由,我COOL得妳太緊?妳答我.
蕎覆: 係你叫我答架!
酷覆: 係呀!
蕎覆: 係!
酷覆: 妳想散就散啦咁!(個陣酷係係巴士架!)
---------------------------------------------------------------
到左某一日"
酷同蕎仲有成班FD又出左去飲酒.
酷同其中一個人(倍)去左買煙.
蕎同班人就繼續飲酒...
酷番到黎...成班人WING到痴線...爆粗爆得超勁.
蕎都WING埋...酷都WING WING地...
蕎大叫:仆街VIVI LAM(酷個名)...我真係好愛你架!!!!
酷聽到: 咁你又要同我散?
蕎: 我係好愛妳呀仆街...但係我同你一齊好辛苦呀仆街!!!!我愛你但係我唔想同你一齊炸仆街...
過左一陣...
蕎又訓左係酷大脾...
到左十點幾...
酷送蕎番屋企...
待續"
唔好意思呀!琴日係個FD屋企度訓...所以打唔到!

2011-2-20 08:01 PM 星月`穎
呢次我知; 派report card戈陣;
但係到底係點解要分手好似吾係你諗咁樣;
anyway; 你幾時先po哂嫁-3-

頁: 1 2 [3] 4 5