YK Forum » 短文小說 » [100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]

2011-2-6 02:00 AM 心情
我以前都好似阿WING咁...唔識愛人...係我前度令我知道咩叫愛亦都係佢令我相信番愛...
但最後...佢都令到我唔敢再信愛...
有啲似阿WING TIM我...哈哈=]
SUPPORT~加油=]

2011-2-6 10:11 AM 星月`穎
好睇好睇;)
超級支持原創!!!!
幾時出下一集啊??!!

RE心情;
又係要咁講囉-3-
你吾悶我都聽到悶-3-

2011-2-6 08:02 PM ★夜影、
GamE 4.4;) 逃避.

好開心0.0 依個po終於去到第3頁[感動~]
多謝甘多位既CM仔xd"
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
[color=Blue]wing+米米屋企;)[/color]
米米;wing豬你返黎啦 出去甘耐既@@`?做咩事0.0?
wing;米米B....呀風頭先同我講話佢鐘意我.....
米米;[心諗;估唔到佢仲會同佢講.勇呀你`]甘咪好囉0.0
wing;我係鐘意佢架`但係...
米米;你鐘意佢就同佢1齊啦`..
wing;我好猶豫.到底我應該點...
米米;點解你仲要甘` 佢係1個好男仔黎架..`你甘就放棄佢?
wing;你俾我再諗下先啦好冇...我好亂...
       我仲係好愛呀希[佢以前條仔]..同風1齊我可能只會當佢係..代替品....
米米;[激動]點解你仲唔放低佢呀. 依個人甘對你你都....?!
wing;[喊`]因為我真係好愛佢....
米米;[抱+內疚]對唔住..我唔應該迫你...`
wing;唔緊要..你緊張我姐..有住你1個甘既知己..係我既福份`!
米米;我都係.....[作;你2個攪到我篇野好似les..-_-..][米米+wing;其實les都幾好呀~][作;囧!]
wing;甘聽日點算..聽日仲要返學架..又會見到佢...
米米;1係我地聽日請假出去玩返日囉;p
wing;又好姐0.0v
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
[color=Blue]第2日;)[/color]
wing同米米都請左假 出去大玩特玩0.0v
米米;有咩地方想去-v-?
wing;我想去海馬公園A____A...
米米;其實我都想去呀BB-v-
wing;我地真係心有靈犀*v*
米米;叫埋舞出黎好冇@@...佢岩岩返左黎香港0.0
wing;哦哦..原來就係因為甘你先想我地今日請假既...
米米;係呀..佢今日係日本返左黎MA..
[color=Blue]電話中0.0v[/color]
舞;米米B`I Miz you呀~wing豬呢.?
米米;佢係度呀0.0v
舞;我岩岩琴日先返黎ja.
米米;我緊係知啦 呵呵
舞;點呀..你地係邊..我係半島酒店- -
米米;出黎啦..1齊去海馬公園玩>< 我地係金鐘食M記呀依家0.0V
舞;哈哈;好呀...俾半個鐘我我飛架的出黎a_a.
[color=Blue]海馬公園;)[/color]
wing+米米+舞;哇><我好掛住你呀海馬公園><!
路人甲;3個傻婆=.=....[逃]
wing;哈哈 3個傻仔a_a.
米米;哈a_a.
舞;又去玩啦傻仔><!
米米;入去玩之前不如熄左個電話先a_a
舞+wing;點解呀0.0?
米米;甘咪可以冇人搵甘過返日囉xd
wing+舞;醒目=v=
佢地玩左好多野"就甘好開心甘過左1日"
wing;不如今晚買酒上舞間房飲a_a
米米;讚呀.v.
舞;好呀好呀 今晚你地係度訓啦 我間房好大..><
    有你2個BB係度我會好開心><
[color=Blue]7仔;)[/color]
米米;幫我拎2打藍妹呀唔該-v-
店員A;好既 等等啦小姐0.0
米米+舞+wing;好-v-
[color=Blue]半島酒店-總統套房;)[/color]
wing;舞舞你好有米xd
米米;係囉係囉0.0
舞;講甘多做咩xd! 開酒飲啦0.0v
之後佢地飲左好耐..
3個白痴婆係間房度猜1520- -..
飲到醉哂.. 之後3個仲1齊沖涼xd"
第2日都冇返學0.0v
[size=4][b][font=新細明體]到底後日會點呢0.0v
CM Plz<3[/font][/b][/size]

2011-2-6 10:39 PM 星月`穎
好正啊好正啊~!!
終於都新一集啦~!!((雖然我今朝先睇完-3-
期待下一集啊~!!
ps...如果比人拒絕咗;見面好尷尬...但係又好想見-v-

2011-2-6 11:54 PM 心情
加油呀^_^
support你=]
飲酒係人生一大樂事~

2011-2-7 12:33 AM superstarbo
應承啦.好好睇吖`繼續po啦

2011-2-7 10:52 AM Loillpop
add oil po

2011-2-7 02:20 PM 楓喵
我來給你留cm了~

2011-2-10 07:42 PM ★夜影、
GamE 5;)決定.

del po cm 呀- -

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-2-16 08:55 PM 編輯 [/i]]

2011-2-11 01:34 PM 心情
你UP文前複製左先啦~
因為咁樣保險啲.

2011-2-16 09:11 PM ★夜影、
GamE 5;)

[youtube]DydmXoH9JYU[/youtube]
希望大家可住依隻歌黎睇呢..
SIMPLE PLAN的I'D DO ANYTHING..
好代表到呀風的..[有埋歌詞的]
多謝甘多位既CM<3
原本打好左都冇哂..真係令我好頹..
就係米米同wing冇返個日
風同健都好擔心..
知道佢地冇返之後  小息即刻走堂
想去搵佢地 睇下佢地有冇事..
[color=Blue]wing+米米屋企樓下[/color]
風;wing你係邊..打你電話又唔聽...[喊了]
健;米米個邊都係....
風;佢地2個應該1齊...
健;甘點算好..?
風;我地係度等佢地返黎啦...
點知佢地真係成晚冇返屋企 佢地就係度等`
[color=Blue]米米+wing+舞個邊[/color]
wing;wow 琴日真係超爽a_a
舞;係囉-3- 3個傻婆玩到痴哂線 哈xd
米米;wow.我部電話= =!
wing;咩料咩料a_a.
米米;你自己睇下囉[遞]
[color=Purple]米米部電話[/color]
原來佢有勁多sms-_- 全部都係呀健sd俾佢既= =.
-SMS;
老婆..你係邊呀 係咪病左?
做咩今日唔返學呀"?

-SMS;
老婆呀 應下我啦...

-SMS;
你有10個新口信...
信息來自9XXX4XXX

-電話留言;
健;老婆你係邊呀..點解SMS又唔回電話又唔開
我好擔心你呀...[cut]

米米;[內疚]老公...對唔住呀....[跑走]
wing+舞;等埋我地! 坐的士應該快d返到.!
終於都返到屋企樓下
佢地見到既係...?"

2011-2-16 11:11 PM jessie72310
回覆 #41 ★夜影、 的帖子

cM:)
十卜你@_______________________@

2011-2-18 09:10 PM 楓喵
十卜十卜>w<

2011-2-20 10:02 PM ★夜影、
GamE 6;) 決定.決斷?`

終於返到去啦;
2個坐左係長椅上面既人;
見到2個無限熟悉既身影;
仲有1個佢地覺得好陌生既人; 1齊係的士落左黎.
[color=Purple]wing+米米屋企樓下;)[/color]
風;好似有3個人向依邊跑緊=_=
健;又好似係
米米+wing;你2個......等左幾耐..
風;[激動]wing你有冇事呀.你成晚去左邊.
健;[抱住米米]你知唔知我好擔心你t_t`你成晚...都唔聽電話...
    我好驚你唔知去左邊呀...
米米+wing;s0r呀-3- 我地琴日玩左成日-3-..但係唔記得左同你地講...'
健;[扮嬲]點解唔帶埋我去=3=
米米;甘我地琴日姐妹3人遊ma-3-
健+風;[指]話時話..你係邊個0.0?
舞;我叫舞.岩岩係日本返黎a_aV
健;哦哦...
米米+wing;可唔可以去食個早餐先? 我好肚餓t_t
[color=Purple]茶餐廳;)[/color]
舞+米米+wing;唔該..沙嗲牛肉米粉+多士`飲凍朱古力
健;使唔使甘齊-_-
風;咪係-  -...
舞+米米+wing;嘿嘿XD
健;甘我要五香肉丁公仔麵跟杯熱奶茶`
風;我要牛腩麵跟杯熱檸茶.
就係甘..食完佢地既早餐`
wing;我今日都仲係唔想返學-3-
米米;我夠係-3-...
健+風;甘不如我地今日再請假去玩;
米米+wing;又好姐A_A
舞;甘今日去邊先a_a
風;上車啦a____a...我地落PUB...
舞;甘早鬼有pub開-,-?
風;包場自然有.
風;[打電話]我係XX風..我依家想包左你旺角個場 依家就要.
X;係既 風少.  9:00前就會開到
風;唔該哂.
[color=Purple]MK某間pub[/color]
X;風少..D野已經預備好哂..
風;唔該你.甘你依家幫我拎左3打藍妹入去先.
X;係既
佢地就開始勁隊酒..
舞;哇..琴日飲完今日再飲..爽A_A
wing;哈哈 知你不嬲都好飲得!再飲啦我地~[1人吹左支]
舞+wing;爽a___a.
米米;你地飲甘多= =...唔驚1陣醉-口-[飲成粒鐘都飲唔到1支既人]
wing+舞;飲啦你 傻婆
佢地飲左3打之後
就開始玩猜15 20
呀風係甘輸俾舞..係甘飲- -
舞;乜你甘廢架-  -..
風;我廢?! 再黎!
舞;好呀.
佢地又猜....呀風飲左好多..
又開始講;wing呀....你知唔知我真係好愛你..
你唔好再逃避我...好冇..
wing;對唔住....但係..唔可以`我會轉校...你唔會再見到我...
風;[原來佢扮醉!]點解....
wing;因為...我冇信心...我驚傷你既個個係我;;;.
風;唔會架..
wing;其實我都鐘意你...但係..真係唔可以.[走]
風;[大叫]我真係好愛你呀`唔好走..."
[color=Blue]其實我不要什麼承諾
因為我只想你再我身邊`(: [/color]
下集見<3
CM PLZ<3

2011-2-20 10:17 PM 心情
女人就係咁自私...搵理由去唔要一個人...

2011-2-20 10:18 PM 楓喵
來cm了~~ =w=

2011-2-21 04:55 PM Loillpop
add oil sup

2011-2-26 07:22 PM ★夜影、
樓主依排都未必更到文..
因為佢唔舒服+要考試...掛post..

2011-2-26 07:48 PM 星月`穎
回覆 #48 ★夜影、 的帖子

cm;)
樓主點啊?? 吾舒服(?!)
take care啊~!!;(
考試加油啊~!!
我會一直等樓主繼續po嫁~
SUP;)

2011-2-26 11:52 PM 心情
唔怪知得停左係度啦.

2011-2-27 04:28 PM WaI=]
+卜+卜;]
唔錯唔錯-v-!

2011-3-14 09:36 PM ★夜影、
GamE 7;)新(?)開始.

[color=Purple][新學校;D][/color]
miz;今日我地學校有3個轉校生黎左.
男a;男定女呀
miz;3個都係女.
男a;靚女定豬排?
miz;.....妳地3個入黎啦.
wing;[c00l]係既.
男a.b.c.d.e;哇 好靚女=0=
女a.b.c.d;好撚靚咩-_-
miz;你地自我介紹先啦.
wing;[c00l]叫我呀wing得啦.
米米;我係米米-)
舞;[c00l]我叫呀舞.
miz;甘你地坐係第3行最後個排個3個連位啦
wing;嗯.
wing;好鬼悶呀頂
米米;唉-_-係個間學校1早教哂依家又黎多次
舞;[訓左]zzzzzzz
miz;xx舞!
舞;[c00l]咩料?
miz;你訓得甘'諗'你黎答依條數.
女e.f.g;抵死啦 上堂訓覺
舞;哦-,-[勁快寫哂]
miz;....岩哂....
舞;甘我可以訓啦?
miz;[無言]
舞;甘我返入去先
[color=Purple]無驚無險又到食飯;p[/color]
x;點解依個女仔.甘熟面口...?
y;希呀.你見到邊個姐[發姣]
希;[心]點解明明睇落係同一個人 點解佢會靚左甘多...?
wing;今日食咩好0.0
米米;格離班個個靚仔話約我地去食呀*v*
舞;去囉去囉
wing;是但.
[color=Purple]格離班-v-[/color]
米米;唔該我想搵呀樂`
新人物; 樂  16碎 算靚仔.  
樂;哇 靚女.甘準時呀xd"
米米;係呀; 介紹您識; 依個係呀wing.依個係呀舞.
wing+舞;[c00l]嗯.
聽日po=]

2011-3-14 09:42 PM 星月`穎
終於都po啦~!!*v*
btw wing轉咗校;(
阿風好慘吾係講笑;(

2011-3-15 07:30 PM 心情
哈哈...繼續加油.
好正=]

2011-3-15 10:32 PM ★夜影、
GamE 8.1;)暗湧.

[color=Purple]格離班-v-[/color]
樂;同妳地介紹.依個係希.仲有依個係影
希+影;halo.
wing;嗯.
舞;[c00l] hi
米米;[點解個男仔甘熟面口;?]
希;想食咩.?
wing+舞;是但.
樂;甘不如M記
就係甘是是但但甘攪掂左個lunch.
wing;[細聲]好撚悶呀 不如走堂 唔想上
舞;其實我都係
米米;好呀0.0 去行街囉(:
舞;我地唔返去上堂啦 你地返去啦.
影;點解.
wing;唔想返去咪走堂行街囉 反正冇人理.
樂;妳地真係唔返去? lunch之後有戲睇b0
米米;咩戲.
樂;返去咪知.
[color=Purple]結果都係返左學校[/color]
x;樂哥!
樂;咩料-,-
x;有人黎左...仲帶左好大班人黎.[淆-ing]
樂;下 甘好玩a_a
希;下.攪乜又有班甘得閒既人黎?
影;佢地今次搵邊個.
x;佢地話.黎搵..影少你.
影;今次又咩事
x;有條友話要搵你話你知咩事
影;條友叫乜名
x;佢叫自己做龍少...
影;哦 得啦' 去埋個廁所就落去.
希+樂;喂等埋.
聽日再po XD

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-3-31 09:53 PM 編輯 [/i]]

2011-3-15 10:46 PM jessie72310
[quote][b]原帖由 [i]★夜影、[/i] 於 2011-3-15 22:32 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=62754&page=4#pid705077][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
格離班-v-
樂;同妳地介紹.依個係希.仲有依個係影
希+影;halo.
wing;嗯.
舞; hi
米米;
希;想食咩.?
wing+舞;是但.
樂;甘不如M記
就係甘是是但但甘攪掂左個lunch.
---------------------------------我 ... [/quote]

cM;D加油
繼續p0st`-

2011-3-31 09:46 PM 楓喵
快更新吧=~=

2011-3-31 10:06 PM 心情
咁耐都未更新ge=[

2011-4-3 10:21 PM ★夜影、
GamE 8.2;)旋渦.

[color=Purple]學校;[/color]
影就落左地下.
好多人拎哂野等打-_-
3對20當然難打`
最後都係影佢地贏...有冇事?
當然冇啦
---------------------------------我係靚仔分隔線A____A--------------------------
[color=Purple]無驚無險* 終於放學.[/color]
wing;真係無聊.叫我地返學校就為左睇場甘既無聊野-_-
舞;但係你唔覺得間唔中有d甘既野睇下都唔錯既咩0.0
米米;我就覺得冇乜野 明知實贏-_-
wing;你唔使搵你個健咩0.0
米米;[臉紅;$]要呀.但係...
wing;但係咩-_-
米米;我唔想搵佢住-3-
wing;點解-.-
米米;因為我地可以SMS架ma* 唔見有咩所謂姐-3-.
       何況我都想同你地1齊;$
舞;哈哈xd 米米你真係得意-3-
wing;但係你記得都要間唔中搵下佢. 唔係佢搵第2個就唔好;(
米米;甘又係-3-...
[color=Purple]某公園[/color]
wing;真係超爽-v-好耐冇打過秋千-3-
舞;睇下你..成個細路女甘-v-
米米;咪係囉-3-[話人個陣自己都打緊]
[color=DarkOrange]舞望住佢地2個. 搵返個個.
以前既自己..唔會勾心鬥角.
仍然真心甘對侍身邊每個人既舞.[/color]
舞;我又要打=v=[坐左係第3個秋千度]
wing;你打極都甘矮架.傻婆=]
米米;哈哈
舞;甘我第1次打ja-3- 你地仲想點-3-.
wing;下.你真係第1次打?
米米;唔怪得之前問你有冇打過秋千你都話冇啦-3-.
wing;唔緊要啦=] 唔識既我教你啦=]
就係甘 佢地放學就係個公園度玩左好耐-)
仲傾左好多野.對大家既認識又多左=]
wing亦都明白.有D野過去左就過左
1直對佢既執著.係時候都要告一段落.
---------------------------------我係靚仔分隔線A____A--------------------------
[color=Purple]樂個邊[/color]
樂;喂..
希;咩料啊-___-
影;你睇下佢個樣先啦-,-
[樂個樣有少少痴痴呆呆XD]
影;[細聲]又唔知鐘意左邊個啦.不過佢都收埋得幾好b0.
希;係架~識左佢甘耐仲唔知佢點咩
樂;我呢...鐘意左呀wing..
希;其實我都鐘意左舞-_-
影;[c00l]下-_-
希;你呢 冇鐘意佢地3個其中一個-_-?
影;冇囉-_-.
希;真係冇?唔好呃我地b0.
影;真係冇呀!
[color=Purple]風個邊[/color]
風;佢真係就甘就轉左校..仲要唔講..
健;我幫你問過米米佢啦..
風;甘佢話邊間呀?
健;佢冇話我知.因為係佢姊妹.佢唔想就甘就話你知
    可能佢之後會返黎.仲諗通左呢=]
風;你甘講都有你既道理.但係我真係好掛住佢;(
健;甘你就set個時間俾自己啦=]
風;set黎做咩-3-
健;set個時間 俾自己冷靜.等你自己諗清楚
   你到底係咪真係愛佢.定只係鐘意.
   鐘意同愛之間係唔同...唔好將鐘意當做愛.
風;多謝你.真係我既好兄弟=]
星期3 post=]

2011-4-3 10:36 PM 心情
哈哈...好正...^V^
加油呀!

頁: 1 [2] 3