YK Forum » 戀愛 » 幫我解答下=]

2011-1-2 06:57 PM 鬼鬼女孩
幫我解答下=]

依家本人中意左2個人.......

一個我中意左他2YEAR啦.......
我FEEL到他都中意我的............
不但2YEAR都同他坐.....仲同車隊TIM....
仲.....同他拖過手....仲..... 咩D KISS過TIM........

弟二個我中意左他1YEAR..........
同他玩過"腳下情"......
他好保護我.....
但係他依家有濕疹.........
不過都會好的...........:em40:

幫我解答下=]
1)弟一個人係唔係中意我?
2)弟二個人係唔係中意我?
3)我中意乜水好呀??????

解答下啦T_T
:em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47::em47:

2011-1-2 07:30 PM 鬼鬼女孩
我打到手都咩埋啦.........T.T
回下啦........................T.T

2011-1-2 09:19 PM 亞夢vs唯世
回覆 #2 鬼鬼女孩 的帖子

唔好連回....依D野莪就解答唔到你...莪又唔清楚佢地係點...鍾唔鍾意係佢地先知.....
如果尒要左其中一個...其中一個可能唔開沁呢(係鍾意你既話)-_____-a__a"
同邊個一齊...就要睇你點簡啦=]

[[i] 本帖最後由 亞夢vs唯世 於 2011-1-2 09:24 PM 編輯 [/i]]

2011-1-4 02:30 PM 鬼鬼女孩
回覆 #3 亞夢vs唯世 的帖子

但係他地2個都好咩我.....點呀t.t
不過...依家弟2個他知道我中意他之後...就冇乜點理我:'( :'(

2011-1-4 02:42 PM 丫頌
其實你介唔介意唔好咁多咩尼咩去= =

唔係幾明咩乜野

2011-1-4 09:14 PM 鬼鬼女孩
回覆 #5 丫頌 的帖子

哈!唔係太記得點打......:P

2011-1-4 09:33 PM 亞夢vs唯世
回覆 #4 鬼鬼女孩 的帖子

2個唔好簡....做朋友算....搞咁多野托咩-_______-"同左果個一齊.令一個又唔開沁.....最好就做朋友%^^

2011-1-4 09:37 PM 丫頌
是但啦

你中意邊個咪同邊個一齊

2011-1-4 09:39 PM 亞夢vs唯世
回覆 #8 丫頌 的帖子

;哈.....................

2011-1-4 09:59 PM 鬼鬼女孩
唔..........可以的話.....弟1個好D......他金日仲同我拖手TIM=]

2011-1-4 10:07 PM 丫頌
拖下手就搭晒糖 ?_?

2011-1-5 08:38 PM 亞夢vs唯世
回覆 #11 丫頌 的帖子

小朋友滴湲情.....尒唔明架啦~__~"

2011-1-5 08:51 PM 燒魚
而家d o靚妹.
好心你啦=.=
人地咀我我都未嗒糖-.-你就好似爽死咁
仲有呢
你果d乜春野有濕疹呀腳下情啊都唔知你想講乜 _
細個拍拖冇好結果
由其是初戀呢
因為一定會散.要忘記果條友係好難既事來
你自己諗清楚啦

2011-1-11 02:17 PM 鬼鬼女孩
回覆 #13 燒魚 的帖子

車~!你拍過拖咩?
話人不如話你......:@

2011-1-11 02:37 PM 雲妮
不但2YEAR都同他坐.....仲同車隊TIM....
同車隊:o
你仲係小學生?

我都試過咁
但最後我都係冇簡
朋友都冇得做:'(

2011-1-12 03:29 PM anna9080
拖下手咋嘛.
咁就搭曬糖;)?
如果咀埋你咪爽死如仙;o)!?
一腳嚐兩船兩冇咩好綠果嫁囉~
唔好成日以為自己有好多人鐘意先得嫁;(
呢d完全係幼稚既諗法<

2011-1-18 08:16 PM violet0418ki
你咁講,
我覺得第二個鍾意你多D

2011-1-30 08:02 PM 鬼鬼女孩
有濕個果佢愈來愈對我冷漠t.t

2011-1-30 09:24 PM 亞夢vs唯世
根本玩玩下lor第二個.....咪玩真沁....睇定左先算

2011-1-30 10:04 PM samken12345
回覆 #19 亞夢vs唯世 的帖子

最好做宅女:clown:

2011-1-30 11:27 PM 亞夢vs唯世
回覆 #20 samken12345 的帖子

我咪係lor-3-...........xDD

2011-1-31 01:17 PM 心情
你個POST都話人地中意你啦-口-
仲問我地佢係咪中意你...
你又唔講我地聽仲有啲咩事件可以PROVE到佢地兩個都係中意你...
講真...中意GE話就等到變左愛先一齊啦...
愛GE話先好一齊...
因為中意好易隨時變...
好似你E+咁...同時中意兩個人...
拍拖好難HANDLE架!
↑(純粹個人意見...不喜勿理會)

2011-2-1 10:54 AM 鬼鬼女孩
回覆 #15 雲妮 的帖子

提起我既傷心事...人家留級嘛...!

2011-2-1 10:58 AM samken12345
回覆 #22 心情 的帖子

同意+1
再x2
算啦 都係做宅男:orz:

+下我yk幣啦- -
缺呀

2011-2-1 12:55 PM 鬼鬼女孩
莫非你既真人好醜@@?

2011-2-1 02:32 PM 星月`穎
樓上戈啲;
人地搭糖定發夢都吾多關你事啦-3-
有時發夢都係一種幸福;((只少冇現實咁殘忍啦好冇-3-
------------------------------------------
第一戈個;兩年都仲係咩友達以上戀人未滿;
要行晨早行咗啦;
睇黎你同佢都係冇咩野嫁啦;
第二戈個;吾多覺得佢鐘意你;
你又要介意佢有濕疹-3-
咁呢個又係吾得;
咁姐係講到尾兩個都吾係你杯茶-3-
更何況依家人地又吾係貨;
咩叫鐘意乜水好??!!-3-"
我覺得你應該諗清楚先好話去鐘意一個人囉;
((我係講野好直;個人意見;吾鐘意就sorry啦;

2011-2-1 03:31 PM 鬼鬼女孩
回覆 #26 星月`穎 的帖子

甘你又講得對...等我想想選邊個啦....

2011-2-1 03:48 PM samken12345
回覆 #26 星月`穎 的帖子

講得好:em32:
比3粒:clown: :clown: :clown: 你

2011-2-1 04:56 PM 鬼鬼女孩
回覆 #28 samken12345 的帖子

無奈.........= =

2011-2-1 04:59 PM 心情
回覆 #27 鬼鬼女孩 的帖子

=口=我諗你仲未明星月`穎 講ge意思...

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 幫我解答下=]