YK Forum » 短文小說 » [自創]愛你•由看見你可愛的笑容開始

2010-11-13 09:19 PM 18禁♀Ka兒
[自創]愛你•由看見你可愛的笑容開始

人物介紹

兒 - 單純•可愛•膽小•怕事•係一位好令既女仔,,自己1個住,,父母出外工作
雯 - 兒係新學校認識的一位好朋友,,大膽,,成日幫兒,,樣子一般.
瑤 - 兒新校既校花,,樣幾靚(兒比佢令),,成日恰兒.好姣

樂 - 令仔,,有米,,所有女仔既白馬王子,,因為個個女仔都鍾意佢,,所以開始花心
俊 - 一時溫柔.一時cool.有型(俊比較型).有米
傑 - 樣子一般•鍾意兒

2010-11-13 09:21 PM 18禁♀Ka兒
吾好意思

雖然人物系抄人既,但系故事全部自己重作,管理員如扣分請先看此帖

P.S.先放上第一集,,有靈感既話我會再作,,仲有,,所有公告我會系帖2打,,不必頁頁搵,,

[[i] 本帖最後由 18禁♀Ka兒 於 2010-11-18 08:20 PM 編輯 [/i]]

2010-11-13 10:09 PM 18禁♀Ka兒
st0rY.1 -

媽; 囡 囡 牙 ,, 起 身 拉 ,. 夠 鍾 番 學 拉

我; ( 系 張 床 度 吾 肯 起 身 ) 吾 ,, 吾,,.

媽;再 吾 起 身 就 遲 到 嫁 拉 ,, 快 d 尼 同 我 地 1 齊 出 門 口 ,

我心諗;死 拉 , 遲 到 ???? 第 1 日 開 學 日 就 遲 到 ,, 好 無 面 bo =3=`

我 以 神 速 換 好 衫 之 後 出 到 尼 準 備 同 爸 媽 一 齊 行 ,, 今 日 系 佢 地 最 後 見 面 既 日 子 拉 ,, ( 注;因 為 兒 既 爸 媽 要 去 外 國 做 野 ,, 所 以 要 去 機 場)

我;尼 到 學 校 拉 ,, 睇 下 學 校 既 大 鍾 ,, 哇 ,, 7 點 鍾 昨 ,, 衰 人 媽 咪 呃 人-_____-'' (作 者; 好 重 既 怒 氣 -o-'')

我;哇 ,, 間 學 校 都 好 大 下 ,, 邊 度 系 教 員 室 呢 ,, 我 要 搵 老 師 帶 我 去 課 室 嫁 T__T

因 為 慢 慢 行 就 行 佐 成 半 粒 鍾 去 搵 教 員 室 ,, 所 以 我 開 始 跑 ,, 以 免 遲 到 ,( 注;我 系 路 痴 尼 ,. )

我 跑 下 跑 下 ,, 撞 到 個 人 ,, 就 系 禁 同 佢 講 s0r ,,

男;點 解 你 跑 得 禁 急 既 ,??

我;s0r ,, 因 為 我 搵 吾 到 教 員 室 系 邊 ,.

男;教 員 室 ? 你 系 新 生 ,?

我;系 牙 ,,

男;等 我 帶 你 去 拉 ,.( 笑 )

我 心 諗;呢 個 男 仔 笑 果 陣 笑 得 好 甜 好 可 愛 ,,

到 佐 教 員 室 ,.

我;吾 該 哂 你:) ( 笑 )

男;( 呆 佐 一 呆 )

我;做 咩 呆 佐 禁 既 ? ( 笑 )

男;無 野 ,,

我 比 Miss 罵 佐 一 餐 ,, 心 諗;我 都 吾 想 嫁 -0- 鬼 叫 我 系 路 痴 尼 嫁 咩 ,,

Miss;今 日 有 一 位 新 ,,,

某男;Miss ,, 你 年 年 都 系 禁 講 嫁 拉 , 有 無 新 台 詞 牙 , 聽 都 聽 到 厭 哂 拉 ,,

某某男; 系 lo,,

某某某男;令 吾 令 嫁 先 , 吾 令 既 話 叫 佢 吾 洗 入 尼 ,,

我 開 始 緊 張 ,, 心 諗;死 拉,, 如 果 佢 地 見 到 我 吾 鍾 意 我 ,, 我 米 好 無 面 ,.

我 一 入 到 去 ,, 個 個 男 同 學 哇 哇 聲

某 男;哇 ,, 好 令 女 ,, 令 女 有 無 男 朋 友 牙

某 某 男;令 女 lunch 得 吾 得 閒 一 齊 食 飯 牙 ?

某 某 某 男;令 女 想 吾 想 識 仔 ,, 我 介 紹 比 你 ,, 我 可 以 做 你 條 仔 嫁

某 某 男;行 開 d 拉 你 ,, 溝 女 用 埋 哂 d 老 土 招

某 某 某 男;你 起 碼 0ut 過 我 拉 ,, 約 人食 飯

Miss;夠 拉,,問 完 未 ,, ( 勁 大 聲 )

Miss;你 可 以 介 紹 下 自 己 拉 ,, ( 溫柔 )

我 心 諗;呢 個 老 師 真 系 恐 怖,.-___-''又 可 以 溫 柔 又 可 以 勁 惡 -___-''

我;hi,,大家好,, 我 叫 x x 兒 ,, 大 家 可 以 叫 我 做 兒 嫁 ,,

某 男 + 某 某 男 + 某 某 某 男;w0w 好 名 牙 ,,
                                         [以下除去500字的吵架情節]

Miss;x x 兒 ,, 你 就 坐 俊 前 面 拉 ,,

我;系,,但 系 邊 個 系 俊 ,. ?

Miss;第 2 行 第 3 個 位 前 面,.

我 心 諗;一 坐 埋 位 就 有 野 整 我 ,, 等 我 望 清 楚 佢 先 得 ,,

一 望 ,, 原 來 系 今 潮 見 過 果 個 男 仔 !

我;hi ,, 禁 岩 牙 ,. ( 笑 )

俊;hi,,,,,,, ( 呆 )

我;你 做 咩 牙 ,, 無 事 牙 ??

俊;無 事 ,, ( 笑 )

我;系呢,,今 潮 未 指 教 你 叫 咩 名 ,,

俊;我 叫 x x 俊 ,, 我 地 做 個 朋 友 好 吾 好 ? ( 友 善 )

我;好 牙 ,,一 入 學 就 有 fd 拉 ( 笑 )

俊; ( 笑 )

[[i] 本帖最後由 18禁♀Ka兒 於 2010-11-25 05:44 PM 編輯 [/i]]

2010-11-18 08:19 PM 18禁♀Ka兒
完全無人回-v-''吾多想p0:em15::em47:

2010-11-20 05:06 PM p445lkm4
我想睇呀!!!5該你po呀!!!ple

2010-11-24 05:37 PM 18禁♀Ka兒
st0rY.2 -

過 佐 超 耐 超 耐( 兒 吾 鍾 意 上 堂 -3-'')終 於 到 lunch 拉,,

我;一 齊 食 飯 ?

俊;吾 洗 拉 ,,

我;哦 ,,,,,,( 有 d 失 望 )

之 後 自 己 出 佐 去 m 記 食

食 食 下 ,, 突 然 聽 到 有 個 人 叫 我 個 名

女;x x 兒 ,,,

我;邊 個 尼 = = 人 影 都 無 隻 有 聲 出,,(作 者;m 記 勁 多 人 l o ,, 你 吾 講 得 好 d -.- 人 影 都 無 隻 ,, 鬼 信 咩 ,,)

有 個 幾 令 既 女 仔 走 佐 埋 黎 我 面 前 ,,

我;你 系 ,,

女;我 叫 x x 雯 ,, 我 想 同 你 做 個 fd ,, 可 吾 可 以 牙 ??

我;都 好 ,, 多 多 指 教 -v- 我 叫 x x 兒

雯;恩 ,, 一 齊 食 ??( 拎 住 d 野 食 ,, )

我;好 ,, ( 笑 )

食 完 之 後 我 地 就 返 去 拉 ,, 但 系 我 行 行 下 吾 見 佐 佢 =0=

我;雯 ,,,,,, ???

我 心 諗;死 拉 - - 吾 見 佐 佢 添 ,, 吾 識 路 返 去 ( 兒 系 路 痴 ,, 見 st0rY.1 -)

行 行 下 ,, 我 撞 到 個 人 ,,

男; ??

我;吾 好 意 思 ,, 撞 到 你 ,,

男;吾 緊 ,,( 眼 定 定 禁 望 實 兒 ,, )

我;-3- 望 實 我 做 咩 ,, 我 塊 面 有 d 野 系 度 ??

男;吾 系 ,, 覺 得 你 好 可 愛 姐

我;( 無 言 + o 咀 中 - - )

男;系 拉 ,, 你 叫 咩 名

我;我 叫 x x 兒 ,, 你 呢??

男;我 叫 x x 樂 ,, 系 呢 ,, 你 好 似 系 今 日 入 學  嫁 可 ,, 讀 F3D ??

我;系 牙 =口= 你 點 知

樂;因 為 我 都 系 讀 F3D ,,

我;哦 -v-'

樂;返 課 室 ,, 吧 ??

我;恩 ,,

之 後 就 返 佐 課 室 - - ,,去 到 課 室 門 口 就 合 埋 眼 回 億 番 頭 先 行 過 既 路 ,, 下 次 一 定 要 記 得 -3-

樂 見 我 合 埋 佐 眼 ,, 就 錫 佐 我 10 幾 秒 ,,

我;哇 !! 變 態 佬 牙 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( 尖 叫 )

樂;錫 10 幾 秒 姐 ,, 洗 吾 洗 禁 緊 張 ,,

我;救 命 牙 T______T 有 變 態 佬 牙 !!!!( 亂 叫 - - )

之後成班同學走出尼睇咩事,, Miss 又 禁 岩 經 過 - -

Miss;發 生 咩 事 牙 呢 度

我;Miss ,, 嗚 嗚 ,, 佢 ,, 非 禮 我 ,, 嗚 嗚 ,,

成班人大叫;非 禮 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss;x x 樂 ,, 你 跟 我 去 見 訓 導 ,, x x 兒 ,, 你 都 要 尼 解 釋 清 楚 件 事

我 + 樂;系,,

[[i] 本帖最後由 18禁♀Ka兒 於 2010-11-25 05:17 PM 編輯 [/i]]

2010-11-24 07:50 PM Loillpop
more more

2010-11-25 05:14 PM 18禁♀Ka兒
比d時間我作先得-0-果頭作完又要我再作

2010-11-25 05:43 PM 18禁♀Ka兒
st0rY.3 -

好 無 奈 lo - - 明 明 佢 非 禮 我 又 要 我 過 尼 解 釋 ,, 人 地 要 上 堂 嫁 ma -___- ( 扮 野 ,, 兒 吾 鍾 意 上 堂 嫁 =0= 見 st0rY.2)

Miss;x x 兒 ,, 你 系 米 話 x x 樂 佢 ,,

我;系 系 系 系 系 系 系 系 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss;我 都 未 講 完 你 禁 快 答 做 乜 -0- ( o 咀 中 )

Miss;x x 樂 ,, x x 兒 話 你 非 禮 佢 ,,  比 5 分 鍾 時 間 你 解 釋

樂;( 無 言 )

Miss;禁 即 系 無 解 釋 拉 ?,

樂;算 系 掛 -____-( 自 己 心 諗;我 鍾 意 佢 所 以 錫 佢 吾 得 咩 - - 煩 人 -,- )

Miss;好 ,, 禁 你 跟 我 尼 去 見 訓 導 ,, 睇 下 訓 導 記 你 大 過 定 小 過( 勁 大 聲 -___- )

之 後 成 班 老 師 望 住 我 地 班 個 Miss -____- 見 到 Miss 塊 面 紅 哂

我;死 人 變 態 佬 ,,( 勁 細 聲 勁 細 聲 )

樂;你 講 咩 話 ,,

我;無 野 ,, 我 話 我 好 憎 你 姐 -________- ( 主 牙 ,, 原 諒 我 拉 ,, 我 呢 個 系 美 麗 的 謊 言 尼 嫁 ,, )

我 心 諗;死 拉 -0- 俊 知 道 呢 件 事 會 吾 會 同 我 絕 交 ,, 一 系 以 後 吾 再 同 我 講 野 ,, 定 系 以 後 都 吾 想 見 我 呢,,<---- 主 角 諗 野 諗 到 傻 佐-___-''

放 學 時 間 -  諗 住 同 雯 一 齊 走 ,,

Miss;x x 兒 你 吾 好 放 學 住 ,, 留 一 留 低 先

我;下 -3-'' ,,,,,

雯;Miss ,, 佢 吾 得 閒 ,, 搵 過 第 日 先 =)

Miss;x x 兒 ,, 你 有 野 做 ??

我;囧 ,,

雯;有 ,, 因 為 佢 約 佐 我

Miss;禁 即 系 得 閒 拉 ,, x x 兒 ,, 你 跟 我 尼 拉

雯;你....[size=1]我第日一定搵你算帳,,死人Miss[/size]( 細 字 為 細 聲 )

矣 - - 原 來 系 去 教 員 室 做 問 卷 ,,( 個 個 新 生 都 要 做 ) 真 系 =0= 做 完 一 份 又 一 份 ,,

我心諗;哇 ,, 做 問 卷 用 成 2 個 半 鍾 ,,

去 到 課 室 ,, 兒 終 於 第 1 次 自 己 可 以 番 到 課 室 -3-

入 到 去 ,, 見 到 果 個 死 人 變 態 佬 系 度 訓 -___-

我 心 諗;吾 系 禁 恐 怖 掛 -___- 今 人 尼 完 一 單 放 學 又 尼 一 單 禁 既 野 -0- ? 依 家 畫 緊 漫 畫 -__- ?(作 者;我 可 以 好 肯 定 話 比 你 知 ,,吾 系 漫 畫 ,, 不 過 系 小 說 -,- )

又 心 諗; 吾 理 - - 拎 完 書 包 即 走 ,,(作者;死 人 兒 諗 禁 多 野 ,, 你 打 字 想 打 死 我 ,, )

入 到 去 拎 完 書 包 ,, 諗 住 即 走 ,, 但 系 果 個 變 態 佬 捉 住 佐 我 ,,

我;哇 !!! 變 態 佬 牙 ,, 救 ,,,,,,,,

我 未 求 救 完 ,, 果 個 變 態 佬 已 經 一 啖 錫 佐 埋 尼 ,, 令 我 吾 再 叫 ,, 時 間 系 岩 岩 好 5 分 鍾 -___-

我 不 停 禁 樣 反 抗 ,, 但 系 我 系 女 仔 尼 ma -3- 邊 會 夠 男 仔 大 力 ??

佢 終 於 停 佐 ,,

啪 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

好 清 楚 既 一 聲 ,, 樂 已 經 食 佐 兒 一 巴

2010-11-26 08:05 PM p445lkm4
more more好好睇呀

2010-11-27 05:33 PM sharon2537
好好睇呀

2010-11-28 07:21 PM 成熟的我~
好睇!快d有下集啦

2010-11-28 10:01 PM ans
想睇想睇
快d post啦

2010-12-3 05:13 PM 18禁♀Ka兒
我好似作得太高難度= =我作簡單少少

2010-12-3 07:45 PM Loillpop
slow po more

2010-12-7 09:22 PM 18禁♀Ka兒
已經沒人回了;(......

2010-12-10 06:52 PM 18禁♀Ka兒
st0rY.4 -

既然讀者要求-______-''只好作埋落去,.

上 回 提 到 ;

入 到 去 ,, 見 到 果 個 死 人 變 態 佬 系 度 訓 -___-

我 心 諗;吾 系 禁 恐 怖 掛 -___- 今 人 尼 完 一 單 放 學 又 尼 一 單 禁 既 野 -0- ? 依 家 畫 緊 漫 畫 -__- ?(作 者;我 可 以 好 肯 定 話 比 你 知 ,,吾 系 漫 畫 ,, 不 過 系 小 說 -,- )

又 心 諗; 吾 理 - - 拎 完 書 包 即 走 ,,(作者;死 人 兒 諗 禁 多 野 ,, 你 打 字 想 打 死 我 ,, )

入 到 去 拎 完 書 包 ,, 諗 住 即 走 ,, 但 系 果 個 變 態 佬 捉 住 佐 我 ,,

我;哇 !!! 變 態 佬 牙 ,, 救 ,,,,,,,,

我 未 求 救 完 ,, 果 個 變 態 佬 已 經 一 啖 錫 佐 埋 尼 ,, 令 我 吾 再 叫 ,, 時 間 系 岩 岩 好 5 分 鍾 -___-

我 不 停 禁 樣 反 抗 ,, 但 系 我 系 女 仔 尼 ma -3- 邊 會 夠 男 仔 大 力 ??

佢 終 於 停 佐 ,,

啪 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

好 清 楚 既 一 聲 ,, 樂 已 經 食 佐 兒 一 巴

故 事 開 始 ;( 兒 ; 講 禁 多 野 做 乜 ,, 快 d 開 始 拉 ,. )

我 打 佐 果 個 死 人 變 態 佬 一 巴 之 後 就 喊 住 禁 走 -____-''

我;我 前 世 差 佐 佢 d 咩 ,, 點 解 佢 要 禁 樣 對 我 ,, ( 作 者 ; 就 系 因 為 你 前 世 差 我 野 所 以 我 要 作 到 你 禁 慘 =v= )

跑 跑 下 又 撞 到 人 -____-

吾 知 咩 人; 兒 ???

我; 俊 ...... ? ( 勁 驚 ,, 即 刻 轉 佐 個 頭 吾 望 住 佢 ,, )

俊;做 咩 事 吾 望 住 我 -_____-'' 憎 我 ??

我 明 知 系 激 漲 發 都 心 甘 情 願 上 當 ,,( 作 者; 你 上 咩 當 -___- 依 家 人 地 強 行 帶 走 你 咩 -____- )

我;吾 系 牙 ....( 勁 大 聲 + 即 刻 望 住 俊 )

俊;做 咩 喊 ,, ?

我;無 事 ,,

俊;再 喊 就 吾 令 嫁 拉 v___v''( 超 溫 柔 )( 作 者; 依 家 賣 廣 告 咩 .... )

我 又 喊 -___-''

俊;再 喊 大 哥 哥 吾 錫 你 嫁 拉 -v-'' ( 超 溫 柔 )

我;你幾時做佐我個大哥哥嫁-口-( 0h my g0d =_= 我 個 dream man 做 佐 我 大 哥 哥 T_T )(作 者; 你 地 依 + 結 婚 咩 ,, 人 地 又 無 話 鍾 意 你 ,, )

俊;幾 分 鍾 之 前 ,.

我;gag -口- ?

之 後 我 笑 佐 =v=

俊 幫 我 抹 眼 淚 ,,但 系 抹 完 之 後 系 度 摸 我 塊 面 ,, 無 收 返 隻 手 埋 去 =v= + 俊 塊 面 慢 慢 對 埋 尼 =_=''

我 面 紅 ,,

俊;兒 你 塊 面 ,,

我;恩 -v-?( 面 紅 )

俊;你 有 眼 屎 =v=;

我;又 系 gag -______- ??

俊 又 對 到 塊 面 去 我 度 勁 埋 -___-'' 之 後 一 聲 吾 出 就 錫 佐 埋 尼 ,.

但 系 我 無 推 開 佢 ,, 反 而 合 埋 眼 好 享 受 呢 幾 分 鍾 ,,

岩岩好10分鍾了=v=俊放開佐我,.

俊;做 咩 你 塊 面 紅 哂 -v-''

我;可 能 熱 掛 ,,( 作 者; 講 大 話 -______- 明 明 就 對 住 俊 面 紅 ;; )

俊;哦 ,, 兒 ,, 其 實 我 鍾 意 你 ,, 做 我 女 朋 友 好 吾 好 ( 超 認 真 )

我;,,,,,,,, 其 實 你 都 系 我 既 dream man @v@( 勁 細 聲 )

我;好 ,,,,

俊;真 既 ?? ( 勁 開 心 )

我;你 覺 得 我 講 大 話 -v- ?

俊;吾 系 -v-( 溫 柔 + 抱 起 我 -v-'' )

我;哇 ,, 你 抱 我 去 邊 -_____-''

未 完 ; 待 續

2010-12-10 08:51 PM Loillpop
more po la plz

2010-12-10 10:45 PM jessie72310
回覆 #17 18禁♀Ka兒 的帖子

十卜你~繼續作
加油加油!!?

2010-12-11 08:43 AM 18禁♀Ka兒
st0rY.5 -

上 回 提 到 ;

俊 幫 我 抹 眼 淚 ,,但 系 抹 完 之 後 系 度 摸 我 塊 面 ,, 無 收 返 隻 手 埋 去 =v= + 俊 塊 面 慢 慢 對 埋 尼 =_=''

我 面 紅 ,,

俊;兒 你 塊 面 ,,

我;恩 -v-?( 面 紅 )

俊;你 有 眼 屎 =v=;

我;又 系 gag -______- ??

俊 又 對 到 塊 面 去 我 度 勁 埋 -___-'' 之 後 一 聲 吾 出 就 錫 佐 埋 尼 ,.

但 系 我 無 推 開 佢 ,, 反 而 合 埋 眼 好 享 受 呢 幾 分 鍾 ,,

岩岩好10分鍾了=v=俊放開佐我,.

俊;做 咩 你 塊 面 紅 哂 -v-''

我;可 能 熱 掛 ,,( 作 者; 講 大 話 -______- 明 明 就 對 住 俊 面 紅 ;; )

俊;哦 ,, 兒 ,, 其 實 我 鍾 意 你 ,, 做 我 女 朋 友 好 吾 好 ( 超 認 真 )

我;,,,,,,,, 其 實 你 都 系 我 既 dream man @v@( 勁 細 聲 )

我;好 ,,,,

俊;真 既 ?? ( 勁 開 心 )

我;你 覺 得 我 講 大 話 -v- ?

俊;吾 系 -v-( 溫 柔 + 抱 起 我 -v-'' )

我;哇 ,, 你 抱 我 去 邊 -_____-''

故事開始-v-''

俊;抱 你 去 我 屋 企

我;下 -___-'' 點 解 要 去

俊;因 為 我 琴 日 答 應 佐 我 daddy , mummy 要 帶 你 返 屋 企 見 佢 地 :)

我;-口- 禁 姐 系 咩 意 思 ,,( 作 者 ; 去 見 家 長 lo ,. 兒 你 過 份 遲 鈍 ( 偷 笑 ) )

俊;意 思 系 ,, 見 • 家 • 長 !

我; ,,,,,,,,,,,,,,, ( o 咀 + 無 言 -__- )

俊;其 實 你 都 幾 重 下 bo -v-( 細 細 聲 同 我 講 )

我;我 無 超 重 嫁 !!!! 我 好 標 準 嫁 !!!( 比 人 講 到 肥 勁 嬲 =_= )

俊;=v= 好 大 反 應 ,. ( 好 細 聱 )

我;你 講 咩 -____- 講 我 壞 話 =v= ?

俊;無 野 ,.話 你 身 材 幾 好 姐 =v= ( 望 住 某 度 -_- )

我;你 做 咩 停 佐 吾 行 ( 未 發 覺 俊 望 住 佢 某 度 -_- )( 作 者;都 話 佐 兒 反 應 遲 鈍 嫁 拉 ,, 唉 ,, )

俊;無 事 -v- 你 太 可 愛 望 住 你 吾 記 得 行 姐 =v=

我 塊 面 即 刻 塊 面 紅 哂 =v=

我;你 放 我 落 尼 自 己 行 =v= 比 人 見 到 吾 系 幾 好 ,.

俊;吾 放 a_a

我;點 解 -__-

俊;我 驚 一 放 手 你 就 走 佐 =v=

俊;禁 可 愛 既 女 朋 友 去 邊 度 搵 返 個 ,,( 勁 細 聲 )

我;你 又 講 咩 -_-''

俊;無 野 -v- 我 話 我 有 個 禁 可 愛 既 女 朋 友 恨 死 人 ,.

我;-口-,.( 再 次 無 言 + o 咀 + 面 紅 )

俊;行 拉 ,. 我 daddy , mummy 見 到 你 一 定 好 鍾 意 你 ,.

我;恩 ,,,,

2010-12-11 03:11 PM Loillpop
more more po plz

2010-12-11 08:27 PM 18禁♀Ka兒
吾好吹拉-____-我要作嫁..

2010-12-12 11:54 AM jessie72310
回覆 #22 18禁♀Ka兒 的帖子

加油呀~~sUP你:loveliness:

2010-12-19 09:09 AM 18禁♀Ka兒
大家想吾想要18+文=v=

2010-12-19 12:06 PM jessie72310
回覆 #24 18禁♀Ka兒 的帖子

請作者喜吧=]

2010-12-19 03:30 PM 18禁♀Ka兒
吾系既-_-一陣作佐d人吾鍾意就死,.問下好既

2010-12-20 03:52 PM Loillpop
more po plz

2010-12-28 05:34 PM p445lkm4
po po po po

頁: [1]