YK Forum » 短文小說 » *★愛﹏恨*`×﹏-°!難分◆°|||[純原創,,口語,,粗口]

2010-8-17 10:33 AM wing!!wing~~
*★愛﹏恨*`×﹏-°!難分◆°|||[純原創,,口語,,粗口]

唔想打人物簡介,,好煩...
ch:::::::::::::::::::1
"何以我變了你的16號愛人~~~隨便碰上那個他都比我更有趣吸引~~~~~"
喺依個時候喺恩既電話響
[恩:靚女,,串得,,校花,,F2]
恩:邊個阿?!
神秘人:.......
恩:邊撚個阿你,,打泥唔出聲[惡]
神秘人:..........
恩:diu``
[恩cut線]
"何以我變了你的16號愛人~~~隨便碰上那個他都比我更有趣吸引~~~~~"
再響- -[作者:煩呢-33-"]
恩:你咪撚玩野喇
神秘人:......
恩:頂你阿,,出唔出聲阿
神秘人:.........
[恩再cut線..]
響~~`[作者:我自己都唔想繼續打喇/3\好煩~~`]
恩:你夠未阿!!你幾歲阿仲玩電話,,你kai架
神秘人:唔好意思,,打錯電話
恩:你打過泥幾多次喇!!打錯咁多電話阿??
神秘人:你又知既- -v
恩:diu``
神秘人:頭先我想聽清楚你把聲嘛,,睇下喺咪真喺打錯電話
恩:無聊,,我cut線架喇,,閉閉
神秘人:等等先,,可以做個fd嘛??我叫阿希..[作者:咁溝女都得@@?]
[希:靚仔,,黑社會,,好人,,串起上泥好惡,,鐘意玩感情]
恩:是但你loR``
希:嗯..
[雙方cut線]
恩:比個咁既無謂人曬我咁多時間tim,,就遲到喇..[作者:自言自語-v-]
恩即刻好快咁出左門口,,趕返學校
趕到翻去之後...................................都喺遲到xd
miss:做咩遲到阿你,,依個月你講下你第幾次遲到丫你
恩:冇呀,,依家18號(星5),扣翻假期就得14日,,再扣逃學既就得翻4日,,咁應該喺第4次遲到
miss:.......快d坐低上堂算,,唔同你計較[作者:串唔到炸嘛-v-]
恩:廢話,,有凳坐唔通咁on居企喺到咩-,-
miss:今日有個插班生,,佢叫希
希:大家好,,我叫希=]
姣婆a,,b,,c:好靚仔阿*v*
恩:唔通佢喺今日招頭早call我戈個?![細細聲,,費事比人聽到-v-]
miss:好啦,,希你就坐喺第x行第x個位啦,,就同恩坐喇,,大家好好相處阿下
恩:盡力喇-33-"
佢地2個人冇講過任何1句野,,就咁過左半日
[丁咚丁咚丁咚丁咚]放lunch喇(本作者對音樂唔太熟悉-v-)
姣婆a,,b,,c:希希哥哥阿,,同我地一齊食野喇[我作古仔好over架- -]
希:唔喇^_^"(擺明苦笑-v-)
姣婆a,,b,,c:耶~~咁衰架你
但其實希已經默默咁離開左[作者:咁D姣婆咪自言自語??]
希行埋去恩到
希:一齊食lunch丫??
恩:是但loR``
跟住佢地就一齊去左食lunch喇
佢地食完之後,,恩想走先,,跟住希拉住佢
希:我鐘意你丫
恩:下??
希:我話我好鐘意你
恩:下??[作者:咁似談情說案既??不過無心抄襲/3\sor``]
希:我好鐘意你阿,,做我條女丫
恩:!@#$%^&*
[!@#$%^&*唔喺粗口,,而喺下集先可以講既野,,想知恩講左D咩就睇下集喇xd]

2010-8-17 10:33 AM wing!!wing~~
ch:::::::::::::::::::::::2
重溫上集先-v-
話說就喺佢地食完野後,,恩要走但希拉住佢
希:我鐘意你丫
希:我話我好鐘意你
希:我好鐘意你丫,,做我條女丫
恩:你等等,,有人打電話比我[恩較左震機架]
希:..........................[無言]
[15分鐘後~~`]
恩:得啦,,你頭先講咩話??
希:我話有人打比你姐...[已經唔想講喇xd]
恩:哦,,咁你就咪拉住我喇
希:哦..
跟住佢地就走左lu
翻到學校之後
姣婆a:希希哥哥頭先去左邊阿
姣婆b:咪喺loR``我地掛你架
希:咪撚煩,,心情唔撚好[惡]
姣婆即刻走曬-v-
希`望住恩
希:你..有冇鐘意既人阿??
恩:唔知阿,,算有掛...
希:邊個泥架??
恩:我先唔話你知
希:算
就咁就過左1日喇,,到左第二日.......
[地點喺學校]
miss:今日又有個插班生
全班:又有阿...
miss:收聲,,依位同學自己介紹自己喇
雨:大家好,,我叫雨阿
[雨:希既親身阿哥,,靚仔過希3倍,,超cool,,型爆,,專情v.v``]
姣婆a,b,c:wow~~`超靚仔阿*v*
miss:雨你就坐恩前面啦
雨:K``
希:哥,,你做咩轉過泥讀阿
雨:比人踢出校阿
希:......
雨:你隔離果條女幾靚阿,,我有D想溝佢tim
希:我都想溝佢架...
雨,,希:公平競爭[wow,,夾到咁阿]
雨望住恩
雨:hey,,靚女
恩唔理佢....
雨:恩
恩:咩阿?!
雨:同我地兩兄弟去食飯丫
恩:是但loR``
希:依家去??逃課??@@
雨:廢話阿..緊喺啦
於是佢地就汁野偷走喇
去到食完之後
雨,,希一齊拎花跪低[雨拎既喺黃玫瑰,,希拎既喺紅玫瑰]
雨,,希:我想你做我條女阿
恩:咪玩喇,,你地顛左阿??
希:你一定要揀1個架喇
雨:快D喇
恩:你地2個喺2兄弟,無論我揀邊個都唔會喺好
希:唔驚丫,,由佢話鐘意你開始,,我就冇當佢喺牙哥...
雨:我一早都唔喺好likey你架喇
恩:點解你地要咁喎....好煩阿
跟住恩就跑走左..希同雨追上去,,發現有2個著黑色衫既人捉走左恩
跟住雨既電話響左
雨:喂
神秘人:喂,,你條女比我捉走左阿
雨:你想要幾多錢阿
神秘人:!@#$%^&*(|":>?\
下集你地會發現,,被綁架既唔只恩,,仲有......

[[i] 本帖最後由 wing!!wing~~ 於 2010-8-17 10:35 AM 編輯 [/i]]

2010-8-17 10:34 AM wing!!wing~~
ch::::::::::::::::::::::::3
話說上集講恩比人捉走左
跟住有人打比雨
雨:喂
神秘人:喂,,你條女比我捉走左阿
雨:你想要幾多錢阿
神秘人:我唔喺想要錢,,我想要你條命
[電話對面傳泥2個女仔既喊聲]
雨:點解會有2個女仔喊架
神秘人:因為我捉走左你條女同你老母阿,,你淨喺可以揀1個泥救架姐
[神秘人cut左線lu~~`]
雨:................
希:佢講左D咩阿
於是雨就同佢講曬喇
希:下..咁你會救邊個..
雨:唔知阿,,你比D時間我冷靜下喇,,你走喇
希:.......走咪走-33-"
[開始落雨lu]
雨行左出去淋雨[雨淋雨??xd]
雨:點解喎..點解搞成咁喎..你個作者同我死出泥
作者:頂你阿,,同我講野咁既語氣我下集作你死左都得阿
雨:點解你要咁對我喎..
作者:冇計喇你樣衰-v-
雨:我咁靚仔都樣衰??[自戀,,我地大家一齊鄙視佢]
作者:一向覺得自戀既人最樣衰[好似邱永琪咁-v-]
雨:姐姐阿,,你咁好人,,唔好咁喇,,幫下我喇
作者:幫你都得,,但喺你要付出一樣代價
雨:咩阿..
作者:唔講住..
雨:咁喺咪2個都可以救出泥先??
作者:喺阿..
雨:好喇..
作者:嗯..
由於作者應承左要救曬佢地出泥,,於是就咁作落去喇
雨電話響
雨:喂??
神秘人:岩岩醫院打泥話我老豆有病阿,,要手術費,,我依家改做要錢喇..我要100萬[佢老豆神經病xd]
雨:得,,喺邊到比你
神秘人:你去醫院幫1個叫XXX既人交手術費就得架喇
雨:咁你喺邊到放人
神秘人:你交左之後我會知道架喇,,到時我會放佢地翻屋企
雨:哦....
於是就咁就救左佢地喇..
雨:作者!!作者!!!!!!
作者:咩事...
雨:多謝你阿...
作者:唔好多謝我,,因為你會付出代價
雨:喺咩阿..
作者:就喺你永遠都唔可以同恩一齊,,就算你同恩一齊左,,我都唔會比你地幸福
雨:姐喺要我放棄恩咁話喇喎..
作者:bingo=]
雨:點解阿..
作者:冇計喇,,因為我都喺愛情失敗者...所以報復落你到,,你喺我創造出泥既,,我想你生就生,,死就死-v-[仲偉大過耶穌xd]
雨:..................
作者:12點喇,,閃人先[咁似灰姑娘既~~`]
第二日返學
雨見到恩,,但喺雨好唔開心....
恩:hi
雨:嗨...
[其實我都唔知hi同嗨有咩分別,,不過無聊玩下姐..]
恩:琴日喺你救左我架??
雨:嗯..
恩:多謝你阿..
雨:唔洗..
[恩好似慢慢愛上左雨喇..可惜我喺唔會比佢地幸福呢-v-]
恩:我想..我想同你一齊阿..[真喺主動既1個女仔-v-]
雨:唔得架..
恩:點解阿
雨:因為作者唔比..
恩:作者喺你阿媽咩,,咁聽佢話
[作者:咩話\\[]//,,下集你同我小心D阿[惡]]
恩:就算有D咩我地都應該一齊去面對架嘛
雨:嗯..咁好喇
恩:嗯..
喺依個時候,佢地個天花板突然跌左落泥
[作者:話左唔會比你地好過架喇-v-仲要話我喺佢阿媽..你死得喇你]
究竟之後又發生咩事呢
想知就追喇=]

[[i] 本帖最後由 wing!!wing~~ 於 2010-8-17 10:35 AM 編輯 [/i]]

2010-8-17 10:37 AM wing!!wing~~
ch:::::::::::::::::::::4(上)
話說上集就話雨同恩一齊左
但喺喺依個時候佢地頭頂個天花板就跌左落泥
雨:走阿
恩:走唔切喇
於是佢地就一齊比塊天花板砸住左'
跟住過左1陣有人送左佢地入醫院喇
雨既屋企人同恩既屋企人都泥左
(恩呢邊)
恩ma:我個女冇事嘛??
doc:冇咩事既,,放心喇
恩ba:洗唔洗留院觀察??
doc:唔洗..
(雨呢邊)
雨ma:佢死得未阿??[作者:笑]
doc:未住既,,不過失左億
雨ba:既然未死得我地就走先喇,,8
doc:.......
第二日佢地出院lu
翻到學校後
(恩唔知雨失左億架)
恩:你點阿??冇事嘛??
雨:??
恩:我問你有冇事阿
雨:請問...你邊位阿??
恩:你問我喺邊個??
雨:吾好意思阿,,我唔識你架...
恩:你唔記得我喺邊個??
雨:我地識架??(九唔答八- -)
恩:喺....
雨:我地咩關係架??
恩:咩關係都唔重要喇,,你都唔記得我喇//
雨:sor阿...
恩:唔緊...
叮咚叮咚(上堂喇)
miss:今日有2個插班生(作者:角色越泥越多tim),,佢叫榮,,佢叫晴
同學A:嘩!!榮哥,,成頭暗瘡既??你全名暗瘡榮阿??
榮:........
到lunch time喇
雨主動行過去恩到
雨:我地可以做個朋友嘛??
恩:只喺朋友...[細細聲]
雨:??
恩:冇野,,是但喇..
雨:thx

2010-8-17 10:38 AM wing!!wing~~
ch:::::::::::::::::::::::4(下)
恩:其實你喺咪真喺咩都唔記得架..
雨:喺阿
恩:連我地既野都唔記得??你記清楚先喇
雨:............
恩:唔好急,,慢慢泥...
雨:..................
恩:快D記起喇你(又話唔洗急-v-)
雨:.....我真喺唔記得喇///
恩:你曾經救過我架
雨:.......我真喺唔記得喇喎
恩:.......[喊住咁走左]
雨:....我講錯D咩整喊佢阿....
第二日
有同學A,,B,,C,,D,,E喺到king計
同學A:你知唔知我琴晚發左個好恐怖既夢阿
同學B:咩阿??咩阿??
同學C:講比我地知喇
同學E:咪喺
同學A:我夢見阿我喺咁"賴"暗瘡榮個頭上面既暗瘡阿
同學D:嘩!!超恐怖阿
榮:你地講緊咩阿??一齊講丫??
同學A:我肚餓,,走先..
同學B:我去捉老鼠阿..走先
同學C:我去練游水阿,,8(喺學校練游水??xdd)
同學d:[拎起部電話]喂??你揾我阿??做咩[點知依個時候電話真喺響]
榮:- -+
同學D:我今日帶左2部電話出泥阿..[跟住右手就將個耳筒即刻塞落耳仔度]我走先喇88
但喺喺佢走果陣比榮講到佢個耳筒都冇插住既...
榮:咁你得閑喇掛[對同學E講]
同學E(女):我唔舒服阿
榮:我都唔舒服喎
同學E:我肚痛要去醫療室拎藥
榮:我都肚痛喎
同學E:我經痛阿- -+
榮:我都經..........- -+過醫療室...
喺依個時候恩經過
恩:唔該你唔好咁厚面皮喇,,個個都喺到避你架
榮竟然喊喎
恩:唔好淨喺喊,,一起就去死喇
榮:好既//
恩:!#$%^&*(粗口泥架)
榮即刻跑入男廁界手
界到失血過多於是榮喺男廁暈左
究竟佢死唔死得去呢
一於睇我心情喇xd
下集我會講究竟雨可唔可以記起D野
你地可以投票
thx``

2010-8-29 03:51 PM jessie72310
回覆 #3 wing!!wing~~ 的帖子

作者你好偉大呀~我對你改觀

2010-8-29 03:53 PM jessie72310
回覆 #5 wing!!wing~~ 的帖子

我十卜你呀~cM/v\

2010-9-4 10:26 PM ◇檸檬茶◆
快d打埋佢啦>v<

2010-9-7 04:58 PM wing!!wing~~
回覆 #8 ◇檸檬茶◆ 的帖子

禮拜六更新喇
想睇就禮拜六追喇

2010-9-14 09:08 PM ◇檸檬茶◆
回覆 #9 wing!!wing~~ 的帖子

點解冇ge...-3-

2010-9-16 09:06 PM wing!!wing~~
回覆 #10 ◇檸檬茶◆ 的帖子

sorry
忙得濟..
聽日一定有架喇~

2010-9-20 10:21 PM ◇檸檬茶◆
回覆 #11 wing!!wing~~ 的帖子

點解冇ge..:'(

頁: [1]