YK Forum » 短文小說 » [100%][自己作]╭★既然相愛,但不能在一起????只好默默守護你!!!

2011-2-3 09:02 PM 心情
回覆 #29 亞夢vs唯世 的帖子

咁你之前個啲可唔可以重打???

2011-2-3 09:27 PM 亞夢vs唯世
[color=Red]佢地買完雪糕後…禧禧有D事番左營社..所以得番夢兒係到行呢..發生咩事呢

雞君拉住左個男仔…夢兒睇清楚..原來果個係文仔

夢兒正在偷聽中^^
-----------------------------分隔線-------------------------------
雞君:文仔哇….你做我男朋友la…..

文仔:你憑乜尻丫…你的腦子有問題-_____-;;`?!

雞君:憑咩?!...問得好…憑我靚女lor…我都唔係好差姐..

文仔:哇….我D隔夜飯想嘔番咩哂出尼…我的心靈給你嚇掉了!!.口.

雞君:唉……其實搵你做我男朋友…都係諗住激下梁夢兒E條仆街姐-3-…死!..講左出尼!!!死得

夢兒:你想激我…你又憑乜丫…你樣靚…咁我咪超靚

雞君:你靚….嘔la…要靚…我靚D…同我爭靚女E個位…你食多幾年屎先la

夢兒:拿…屎呢就唔係用尼食..痾架…死笨蛋..唉~o~

雞君:咁我地尼個公平既決戰lor!!

夢兒:決乜戰丫….文仔都想嘔番隔夜飯出尼啦…我係咪要嘔番D魚翅出尼丫…

雞君:你唔好以為自己有錢大哂lor

夢兒:咁你都唔好諗住搵男仔.同你一齊尼激我啦喎^^

文仔:夢兒丫~o~…E條八婆係到拉住我..叫我做佢男朋友喎~o~

夢兒:我依家同你係埋齊..好不?!←扮野架咋.口.

文仔:好丫….

夢兒:老公籽…我地番營社啦;;`
文仔:好哇…老婆豬(K);;`

文仔同夢兒走左之後..雞君就諗:梁夢兒…我睇你好得幾耐…我唔搵D人接你放學…都唔知驚……..我話俾豪哥知..你同文仔係埋一齊….

雞君:豪哥!!!!

豪哥:-______-..做乜尼丫你;呆

雞君:我收到料…夢兒同文仔係一齊丫~o~

豪哥:真架{;嬲}

雞君:我講完啦…我走啦

豪哥聽到之後…………就沖入營社既房…搵文仔尼問;;`

豪哥:你…你同夢兒係一齊?!

文仔:雞君話你聽?!

豪哥:係丫;;`

夢兒衝過尼講!!

夢兒:唔係丫…昆丫雞君架咋-[]-‘’

文仔:係丫…佢要我做佢男朋友尼激夢兒丫-.-“

禧禧.鈴鈴:哇-[]-…佢衰到咁…搵人整下佢la…豪哥…←禧禧同鈴鈴都係咁講
豪哥:下-[]-….姐係我俾佢昆左丫

文仔:係丫Xdd

豪哥:禧禧同鈴鈴講得岩!!!係時候搵人整下佢

-------------------------------分隔線-------------------------------------
Camp又去完啦…..佢地有2日既休息假期..唔知佢地點過呢[/color]

[[i] 本帖最後由 亞夢vs唯世 於 2011-2-3 11:48 PM 編輯 [/i]]

2011-2-3 09:33 PM 心情
支持...
加油啦你^_^

2011-2-3 09:42 PM 星月`穎
吾錯吾錯=]
終於有新一集啦=]
快啲出下一集!!超級期待點整佢;)

2011-2-3 10:08 PM 心情
回覆 #34 星月`穎 的帖子

佢話本身諗住棄文...
但係個FD叫佢繼續作落去WOR.

2011-2-3 11:31 PM 亞夢vs唯世
回覆 #35 心情 的帖子

我之前果D編輯哂啦

應該冇哂D火星文...人物介紹冇改

2011-2-4 12:07 AM 心情
好睇好睇*v*
=]=]=]

2011-2-4 12:08 AM 亞夢vs唯世
回覆 #37 心情 的帖子

多謝v333333333v;;`

2011-2-4 12:20 AM jessie72310
回覆 #32 亞夢vs唯世 的帖子

雞君:憑咩?!...問得好…憑我靚女lor…我都唔係好差姐..
文仔:哇….我D隔夜飯想嘔番咩哂出尼…我的心靈給你嚇掉了!!.口.

呢兩句好鬼正..吖

記得留cM;)俾我吖

2011-2-6 12:43 AM superstarbo
加油`原來我冇留.整系留咗jessie嘅.
哈哈`
依家留番俾您

2011-2-7 01:15 AM 心情
樓主唔得閒???
好似好耐冇上黎妮篇文度咁~

2011-2-8 09:17 AM 星月`穎
冇哂火星文*v*
樓主幾時po下一集啊????
期待ING~!!!!

2011-2-8 03:11 PM 心情
仲未POST???
加油呀!!!!!
等緊你出.

2011-2-8 05:59 PM 亞夢vs唯世
回覆 #43 心情 的帖子

我有一段時間唔係H.K丫嘛...好快出架啦...;

2011-2-8 07:00 PM 心情
回覆 #44 亞夢vs唯世 的帖子

哦.哦.原來如此.
加油^_^

2011-2-9 10:50 PM 亞夢vs唯世
溜冰場的緣份???

[color=Red]豪哥:禧禧同鈴鈴講得岩!!!係時候搵人整下佢

-------------------------------分隔線-------------------------------------
Camp又去完啦…..佢地有2日既休息假期..唔知佢地點過呢

禧禧:打俾丫夢兒先..但係晨咁早打俾佢…唔知起左身未泥-___-?!..←作者:講咁多做乜姐-3-

禧禧:都係打la
(沉默愛要撐下去 無論對與不對)

夢兒:咁早邊個打尼丫…放假喎-.-

夢兒:喂,邊個-,-

禧禧:你未訓醒丫…我係禧禧丫

夢兒:明顯未訓醒la…係啦..搵我有咩事丫?!

禧禧:今日出唔出街丫…你都好耐冇出過街la…我已經好少同你出街丫

夢兒:出邊先-__-..其實我去邊都得^^

禧禧:諗下先…..去唔去溜冰丫;;`..我好耐冇去啦…我對私家溜冰鞋都冇用過-3-       

夢兒:但係我唔識架喎…去到實出羞=.=

禧禧:我都出左門口啦…依家殺去你屋企…

夢兒:你有冇聽我講野架-3-?!

禧禧:去到你屋企先再講la..閉閉

夢兒:喂…喂-,-‘’cut左拿-3-

佢地周圍行….行到3點幾就去溜冰lo^^

夢兒:不如…………我睇你溜la-___-“

禧禧:唔好la…陪我落去溜la……..

夢兒:我都唔識-.-‘’

禧禧:我教咪得lor^^

夢兒:………………咁………

禧禧:咁咩丫……落就落la

夢兒俾禧禧拖左落溜冰場到溜冰…夢兒扶住D欄杆慢慢試溜……….禧禧就係夢兒隔離教佢溜..

禧禧:識未丫你…..你咁叻叻…應該好快識溜姐^^

夢兒:識掛……我試下溜出去先.____.”

禧禧:你小沁D啦….我去溜一圈再番尼搵你-;*

夢兒:好丫….

夢兒自己出去溜果時….因為撞到一個男仔….雙方都跌左落地下

夢兒:好痛呀…….咩事丫…一撞..撞埋尼.

杰仔:對唔住丫;……你有冇事丫
(↑新人物…叫張俊杰…..屋企有米…乖乖仔尼架…靚.仔呢…同夢兒一間學校….唔同班…係佢果班係女仔既王子…溜冰好叻架^^..品學兼優)

禧禧:你有冇事丫..夢兒?!

杰仔:對唔住丫…扶起佢先la!!

夢兒:你做乜無lala撞埋尼丫-,-?!

杰仔:我唔係有沁架….

杰仔:點解你咁面善既?!....你係咪識李文軒架!!

夢兒:係丫…唔通…你同佢一班?!

杰仔:我同軒哥係c班丫嘛-___-

夢兒:但係你讀書咁叻….點會讀c班丫.口.?!

杰仔:考得唔好丫嘛果次….是但la  xDD

禧禧:我想問….你地傾完未呢-,-‘’……我要番屋企啦-_-“

夢兒:咁我同禧禧走先啦

杰仔:咁我地係學校見la…閉閉[/color]

佢地仲有1日假.....唔知佢地點過呢...就要留意假期2

2011-2-9 11:19 PM 心情
岩岩識就知佢叻咁勁XP
繼續加油=]
SUPPORT.

2011-2-10 01:37 PM jessie72310
回覆 #46 亞夢vs唯世 的帖子

cM;)
夢兒既實力(係踩冰果陣)同我差唔多@______________@"

2011-2-10 08:32 PM superstarbo
哈哈哈.
我系禧禧``
教你嘅.而且有句我真系講過咖.

2011-2-10 09:26 PM 亞夢vs唯世
回覆 #49 superstarbo 的帖子

係丫................唔係你教我....我都唔會我可以敢溜出去Xdd

2011-2-11 01:13 PM 心情
仲未作第二篇0__________0"

2011-2-22 08:30 PM 亞夢vs唯世
閉.____."

[size=6][color=Red]因為我[/color][color=Yellow]已冇心情繼[/color][color=Blue]續作落去;;`[/color][/size]
[size=5][color=Blue][u]棄[/u][/color][/size][color=Red][u]文.____.";;`[/u][/color]

[color=Red]TPK[/color][color=Blue]__[/color][size=4][color=Yellow]到此壹作[/color][/size]

[[i] 本帖最後由 亞夢vs唯世 於 2011-2-22 08:32 PM 編輯 [/i]]

2011-2-25 08:41 PM 心情
仲唔作新GE???
冇靈感???

2011-3-2 10:08 PM 星月`穎
回覆 #52 亞夢vs唯世 的帖子

下下下下下!!
吾好棄文啊!!!!!
我要睇雞君點死啊>3<

2011-3-5 11:23 PM 天樂仔仔
0.0
都ok啦
不過 一次過太多字啦 5想再睇

2011-3-6 06:22 PM 亞夢vs唯世
回覆 #55 天樂仔仔 的帖子

唔多字點叫小說丫....丫哥.__.?!

頁: 1 [2]