YK Forum » 短文小說 » (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ

2011-5-24 08:19 PM 心情
加油'GOOD'
好睇=]

2011-5-29 11:23 PM jessie72310
cH.34

上回講到;;
瑩;;係丫..我地返去放底d行李先拉.
ALL;;0KK.
-----------------------------------------------------------------------
今集內容如下;;
-`'瑩姐姐屋企ˇ
羽音;;咦咦a0a,,峰哥哥呢?!
(人介;;陳梓峰{峰}22碎;;瑩條仔,,型爆,風趣,成績年年第1,煮嘢食超超超叻=P)
瑩;;牙峰知你地今日黎左,,1早出左去.
羽音;;佢吾洗返學咩.
瑩;;要呀,,返2點.
君樂;;唉...........已為今晚係瑩姐大展新手t!m,,而家冇拉.
瑩;;樂哥,,我又冇話吾係我煮...咁緊張做咩姐,,再吵吾好食;;88
小琪;;老公俾瑩姐姐串.我吾幫你v________________v;;)))
瑩;;都係小琪乖.
君樂;;孔沛琪,,你係米同我作對呀,,
小琪;;車,,吾幫就響人全朵,,你都幾威喎,,好囉...........以後吾睬你.(1拍打埋去)
君樂;;-__________________-;;;;)))`ˇ(望住羽音,,好冇助既樣籽)
羽音;;我今次都吾幫你.
君樂;;吾好拉.
羽音;;瑩姐姐,,幾時做得手術牙,(當君樂冇到)
瑩;;最快後日拉;;
羽音;;好,,就後日.
----------------------------------------------------------------------------------------
佢地呢日全日係屋企冇出個門口.
傾左好多心事.到左夜晚.
----------------------------------------------------------------------------------------
-`'夜晚;準備食飯
峰;;羽音;;你呀哥呢?!
羽音;;吾知喎.
瑩;;佢地......................唉.
雨希;;君樂,佢係天台呀0,0.
羽音;;老公,,同我一齊上去.
雨希;;0kk,,
瑩;;米住...小琪呢?!
ALL;;(冇言...............;')
瑩;;咁點算呀.
峰;;瑩,,我同你一齊搵..羽音你地上去拉.
ALL;;0kk;;))
-------------------------------------------------------------------------------------------
-`'天台;;
君樂;;嗚..............嗚.....
羽音;;呀哥;;
君樂;;呀...............呀妹....
羽音;;小琪吾見左呀..
君樂;;算拉...佢地吾彩我..搵佢都冇用..
雨希;;你係米男人黎嫁;;咁都講得出.
君樂;;我而家乜都冇哂可以點.
羽音;;凌君樂,,小琪係你條女呀,,吾係我條女呀..身為男人要做到咁既咩(1拍車埋去)
雨希;;羽音.....(見羽音打自己呀哥咁重手)
羽音;;你吾好成日沉醉係自己既世界入面好吾好,,理下人地感受拉,,
我今次吾幫你係岩嫁,,,吾好話我吾話你知..你愛佢就去挽回,先係唯係愛情既最好方法.係咁.
雨希;;君樂,,,感情係要自己爭取返黎,,,吾好錯過機會..閃人.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[根本你不懂得;;不懂得愛我]<3小琪電話.
小琪;;喂.
君樂;;小...........小琪.
小琪;;凌..........君............君樂.............
君樂;;你係邊度呀.
小琪;;海..............................海旁...係咁(cut線)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告;;
吾知君樂點樣挽回小琪呢?!
吾知羽音塊面整吾整到呢?!
想知,,就俾d cm籽我拉<3

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2011-5-30 06:53 PM 編輯 [/i]]

2011-5-30 07:47 PM superstarbo
回覆 #152 jessie72310 的帖子

cmcmcm.被逼的-,-

2011-5-30 08:02 PM jessie72310
回覆 #153 superstarbo 的帖子

我沒有逼你呀.

2011-5-30 10:42 PM 心情
CM'加油'
繼續'
讚'

2011-5-31 08:59 PM superstarbo
回覆 #154 jessie72310 的帖子

有囖/0\
根本就系你逼我嘅.

2011-6-1 07:27 AM jessie72310
回覆 #156 superstarbo 的帖子

我叫你留.
就係想俾你搶1.
估吾到你吾領情喎a0a.
s0 sad``ˇ

2011-6-1 06:40 PM superstarbo
回覆 #157 jessie72310 的帖子

哇.
原來系咁.咁我系唔系要多謝你牙-,-?

2011-6-1 10:39 PM jessie72310
[quote][b]原帖由 [i]superstarbo[/i] 於 2011-6-1 18:40 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=56426&page=11#pid744818][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
哇.
原來系咁.咁我系唔系要多謝你牙-,-? [/quote]
都要嫁;;
報答下我咁拉.

2011-6-2 05:31 PM superstarbo
[quote][b]原帖由 [i]jessie72310[/i] 於 2011-6-1 10:39 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=56426&page=11#pid745025][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]

都要嫁;;
報答下我咁拉. [/quote]
請你飲野.好不.?

2011-6-3 06:25 PM jessie72310
cH.35

上回講到;;
君樂;;你係邊度呀.
小琪;;海..............................海旁...係咁(cut線)
-----------------------------------------------------------
今集內容如下;;
作者;;其實到左呢個地步,,都已經證明左君樂已經知錯拉,,佢而家搭的士去海旁搵小琪.
-`')海旁果邊;;
小琪;;凌君樂,,咁串咀,,小小事發哂火............唉..............唉............(喊)
----------------------------君樂到左海旁--------------------------------
君樂;;小琪,,做咩成日要我地搵你姐;;喊(搵緊小琪)
------------------------------------------------------------------------------
小琪;;吾好俾我再見到你呀,,凌君樂(喊)
作者;;唉..........今次小琪真係好sad囉;;)唉.................又難怪既..君樂搞成咁,,
--------忽然間有人叫小琪喎...
男;;喂,,,孔沛琪;;')
小琪;;下.............你...你米係...程穎卓........
卓;;你仲記得我嫁0,0
(人介;;程穎卓[卓]19碎;;小琪之前既同學仔,,留學生黎嫁,,成績超好;;英文法文德文西班牙文乜都識;;空手道黑帶2段,,爆令令令仔)
小琪;;我.......我吾記得左你係度留學t!m~係..係呢..點解你會係到既0.0
卓;;哈...咁都吾記得xD;;我頭先冇耶做米過黎吹下風囉...係喎,,點解你會係度嫁.
小琪;;頭先,,我同我條仔嗌左交,,佢激到我好嬲,,咁佢又鬧得我好過份,,佢佢愈講我愈喊得西利,,講起都火火地;;喊
卓;;吾好喊拉,,我知你好吾開心,,但係喊係解決吾到問題嫁;;(攬住小琪安慰佢)
;;')咁岩呢個時候,,君樂到左現場.
君樂;;孔沛琪,,你挽緊我味呀..你有冇當過我伙你條仔呀
小琪;;你咩事呀;;呢個係之前個留學生呀卓丫.
君樂;;你同我解釋有用咩.
卓;;小琪;;原來你係君樂條女呀,,其實我地真係冇耶呀(嚇親)
君樂;;我吾會信嫁;;
小琪;;信吾信係你既事吾關我事,,而家吾係你吾要我,,係我吾要你呀.(打左君樂1把)
卓;;小琪;;(阻止)
小琪;;呀卓,,你吾好阻止我;;(打多把.)
君樂;;你胡鬧完味呀;;
小琪;;凌君樂;;我會好好咁記住呢1把嫁,,重有呢去封信慢慢睇拉...卓,,我地走.
;')信中內容如下
t0 君樂;;
             你今次真係好過份囉;;我都預左你今日會打我,,所以我吾會咁易原諒你,,
就算你返黎求我都冇用;;我永永遠遠都吾會忘記呢日嫁,,因為我都係愛你先吾幫你,,
但係你就用愛黎衡量,,但係...如果你係羽音做手術前幾日做吾到兩件令我感動既事,,你
就係咁先拉..我都係吾想羽音吾開心姐........................
                                                                                    bY小琪.
君樂;;凌君樂,,點解你連個女仔都留吾到嫁;;;;唉
-------------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告;;
吾知君樂會做D咩呢令小琪感動先;;
想知;')俾D cm cm我拉.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
呢兩星期到要考試;;
所以吾係成日出到文..
等我考先再出;;;繼續支持我拉><.

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2011-6-13 01:04 PM 編輯 [/i]]

2011-6-10 03:09 PM 亞夢vs唯世
c0mm3nT;;`

2011-6-17 11:46 PM jessie72310
篇文沉左;;
吾識作埋佢.

2011-6-18 09:21 AM 亞夢vs唯世
c0mm3nT;;ˇ

2011-6-20 08:00 PM 千草乂
係FB 催你快D出;
而家我又催你;]]]]]]]]]]
快D出;]

2011-6-20 08:20 PM jessie72310
回覆 #165 千草乂 的帖子

知道-__________-;;

2011-6-20 08:31 PM 千草乂
回覆 #166 jessie72310 的帖子

CM~
乖女;]]]]]]]]]]
+油;]]

2011-6-20 10:56 PM jessie72310
cH.36

[quote][b]原帖由 [i]千草乂[/i] 於 2011-6-20 20:31 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=56426&page=12#pid756014][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
CM~
乖女;]]]]]]]]]]
+油;]] [/quote]
記得十卜我呀xD;;
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
上回講到;;
t0 君樂;;
             你今次真係好過份囉;;我都預左你今日會打我,,所以我吾會咁易原諒你,,
就算你返黎求我都冇用;;我永永遠遠都吾會忘記呢日嫁,,因為我都係愛你先吾幫你,,
但係你就用愛黎衡量,,但係...如果你係羽音做手術前幾日做吾到兩件令我感動既事,,你
就係咁先拉..我都係吾想羽音吾開心姐........................
                                                                                    bY小琪.
君樂;;凌君樂,,點解你連個女仔都留吾到嫁;;;;唉
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
今集內容如下;;
;')瑩姐姐屋企.
羽音;;呀哥.
君樂;;做咩呀;;呀妹.
羽音;;小琪呢?!
君樂;;佢同卓走左...............
羽音;;下,,咁點算..
君樂;;吾知..唉,,我返房先.
羽音;;下;;咁你食吾食飯;;
君樂;;吾啦;;(入左房.)
-------------------------------------------------
雨希;;羽音bb`呀樂佢做咩呀;;
羽音;;吾知佢呀;;好似吾多開心咁.
雨希;;因為...小琪.
羽音;;可能係.
雨希;;咁點算0v0.
羽音;;吾知呀;;幫我諗諗下啦.
雨希;;咁呀,,不如你整心太軟俾佢啦;;
羽音;;都好喎.
雨希;;記得整埋俾我.
羽音;;知啦.
雨希;;乖乖豬xD
----------------------5個字後---------------------
羽音;;呀 哥.(入左佢房)
君樂;;做咩呀.(個樣好似岩岩喊完)
羽音;;你同小琪發生咩事呀0v0?!
君樂;;冇呀.
羽音;;你呃我就冇得食.(攞左個心太軟出黎)
君樂;;呀妹;;吾好啦.
羽音;;咁你講啦.
君樂;;係咁既........[下刪千字]
羽音;;咁點算呀;;
君樂;;吾知呀.
羽音;;咁呀..不如你整嘢食俾佢補償啦.
君樂;;下...咁佢鍾意食咩嫁.
羽音;;小琪呢份人除左布丁以外既甜品係吾食嫁;;
君樂;;咁呀,,我整個布丁+1封信俾佢啦.
羽音;;你鍾意啦;;只要你自己鍾意xD
君樂;;吾該你呀;;呀妹.
羽音;;吾洗;;呀哥...我永遠支持你.
君樂;;多謝你呀,,呀妹;;
羽音;;嗯..我返房啦;;雨希搵我呀.
君樂;;好啦,,夜啦..早D訓啦..
羽音;;早抖;;呀哥.
君樂;;早抖.
---------------------羽音返左房-------------------------
羽音;;雨希bb`食吾食呀.
雨希;;好呀.
羽音;;好吾好味呀.
雨希;;你整咩都咁好味嫁.
羽音;;口甜舌滑.
雨希;;嘻xD`
------------------------------------------------------------
下集預告;;
希望小琪可以原諒君樂啦.
各位讀者記得支持下,,
cm就係君樂既原動力xD`.

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2011-6-20 10:57 PM 編輯 [/i]]

2011-6-21 05:06 AM 心情
CM...
幾好...
但今次冇乜野發生...'

2011-6-21 09:49 AM 千草乂
回覆 #168 jessie72310 的帖子

hehe`
我十卜你;]]
cm~~

2011-7-7 11:15 AM 心情
請問你係咪棄左文?
仲唔出GE?
過左咁耐...!

2011-7-7 03:25 PM jessie72310
回覆 #171 心情 的帖子

味棄味棄;
我只係呢排吾得閒姐;;
星期5應該得閒post文.

2011-7-24 05:03 PM jessie72310
cH.37.

上回講到;;
羽音;;口甜舌滑.
雨希;;嘻xD`
------------------------------------------------------------
今集內容如下;;
-------------第2日-------------
[怎麼了 你累了 說好的 幸福呢]<-----小琪電話.
小琪;;凌先生..有乜幫到你?
君樂;;你今日得吾得閒??
小琪;;吾知.
君樂;;如果得既話....今晚8點海旁見,,見吾到你我係吾會走既.
小琪;;你鍾意.[cut了,,OMG.]
-------------------------------------------------------------
-`到左8點.......海旁.
君樂;;希望...佢會o黎啦~
`到左9點3...落大雨;;OMG;;
-`羽音果邊.
羽音;;瑩姐姐,有冇見過呀哥呀...
瑩;;冇喎..佢吾係房咩??
羽音;;吾係呀.
瑩;;冇理由嫁-0-
羽音;;而家落緊大雨...好似打緊3號風.
瑩;;下,,真嫁..你打俾小琪問下啦.....我收衫衫先~閉.
[最愛躺躺 躺在你身邊]<---羽音電話.
小琪;;羽音羽音.
羽音;;小琪..我岩岩想打俾你呀.
小琪;;係咩0,0我想問下呢....你呀哥返左黎味呀.
羽音;;味呀,,我就係想打黎問你.
小琪;;佢今朝打黎..叫我8點海旁見....
羽音;;下下下;;去左海旁....落大雨...海旁果邊好危險嫁........
小琪;;咁我而家去搵佢啦.............
羽音;;咁我一陣同峰哥哥佢黎接你地呀.
小琪;;0kk;;閉~
--------------------------------------------------------------
-`海旁;;
君樂;;頂.凍到喊-_____________-
女;;凌君樂.
君樂;;小琪??(暈左,,OMG)
小琪;;君樂君樂(喊)
羽音;;岩岩趕到0,0.
小琪;;羽音call車...........
羽音;;哦哦...............
---------------------醫院-------------------------------
醫生;;邊個係凌君樂既屋企人??(原來...澳洲d醫生識講中文嫁0v0)
羽音;;我係佢呀妹.
醫生;;凌先生,岩岩過左危險期..佢頭先可能撞到條柱,,所以..先暈左姐.
小琪;;咁會吾會失憶嫁(擔心中)
醫生;;暫時吾會;;;放心.
羽音;;咁我地可吾可以入去.
醫生;;可以,,佢應該岩岩醒番.
ALL;;吾該醫生.
-------------------------------------------------------------
小琪;;君樂.(喊)
君樂;;小琪....做..咩...喊呀.....
小琪;;對吾住呀(喊).
君樂;;吾緊要啦.......我....有...嘢...俾.....你呀.....
小琪;;果封信??
君樂;;嗯.
小琪;;我睇左啦....
君樂;;咁個布丁呢??
小琪;;頭先你暈果陣..跌左落地.......冇得食....
君樂;;吾緊要啦.......我下次整過.......
小琪;;咁你姐係原諒我??
君樂;;係呀,,傻婆.
羽音+雨希+瑩+峰;;好凍呀.
小琪+君樂;;吾理你地..
--------------------------------------------------------------
到左第2日...君樂出院.
君樂;;呀妹佢地呢??
小琪;;羽音,,今日做手術啦........
君樂;;係今日??
小琪;;嗯;;
君樂;;咁返屋企啦~
小琪;;0kk;
---------------------------------------------------------------
6小時後0.0醫院.
瑩;;手術成功~
雨希;;yayaya;;
峰;;你都攰嫁啦...返屋企先啦...雨希..你陪住羽音先啦.......
雨希;;0kk
---------------------------------------------------------------
第2日了,,,,,,,,,,
羽音;;老公0.0
雨希;;老婆.
羽音;;我塊面點呀.......
雨希;;冇左了.
羽音;;好ya.
雨希;;我地都黎左差吾多一星期啦....我地要返去嫁啦.......
羽音;;咁幾時走呀..........
雨希;;今日星期5.........星期日走啦.........
羽音;;0kk;;
--------------------------------------------------------------------
到左星期6,,佢地6個去左好多地方...咩咩名勝古蹟.
行人專區..海灘...商場果d啦.....買左好多嘢........
------------------------------------------------------------------
-`星期日下午3時.
瑩;;你地4個夠鍾啦....
小琪+君樂+雨希+羽音;;知道.
瑩;;羽音..幫我好好睇住呀妹.........呢到有封信係俾佢嫁.....
羽音;;哦;;
瑩;;返到HK;;係面書話我知啦.
ALL;;(K)
瑩+峰;;好啦...閉閉.
ALL;;閉閉~
--------------------------------------------------------------------
下集預告;;
佢地返到HK大把嘢要做........校慶-__________-;;
功課-_______-重有Camp去..........
忙到喊~
---------------------------------------------------------------------
睇完記得留下cm籽呀.

2011-7-31 11:28 PM venus0207
好睇

加油呀!越黎越好睇★ω★

2011-9-17 07:22 PM 小提琴
0k架,,,,有d唔係幾好睇...不過都加油!十卜十卜cmcmcm

2011-9-23 07:15 PM 千草乂
cm~@@
仲吾up~@@

2012-1-18 06:10 PM jessie72310
cH.38

我冇上YK都好耐啦;
係個排都幾吾得閒;-_-
而家都得閒d啦....所以而家先up~請繼續支持我xd.
題外話完畢...........
上集講到;;
瑩+峰;;好啦...閉閉.
ALL;;閉閉~
今集內容如下;;
[作者;;話說返到黎HK既第2日,,係校慶lu~~]
-------------羽音屋企---------------
澄澄;;記吾記得聽日咩日子...
羽音;;校慶呀ma=]
澄澄;;搞掂啦@@
雨希;;諗都未諗過;-_-
澄澄;;點算-0-
羽音;;當然係搵我地既作文高手啦..婷b同晴晴啦xd.
婷b+芷晴;;你都要呀-_-吾洗做呀..............
羽音;;喂呀...(俾佢地捉左入書房-_-;)
----------------書房-----------------
羽音;;做咩捉我入黎;-_-
婷b+芷晴;;冇了你此事就沒有意義;
羽音;;Why;?
婷b+芷晴;;全因為你.
羽音;;點解-_-;
婷b+芷晴;;快d啦.
羽音;;好啦.....
-----------------過左5粒鍾-----------------------
ALL;;得啦-_-
羽音;;人生中作得最快既一次....
婷b;;算係啦....平時果d作親都用12個鍾..
芷晴;;點同呢-_-果d係論文...
婷b+羽音;;又係喎-_-
-----門聲;;lalala-----------
澄澄;;搞掂啦@@
羽音;;係呀;;睇下啦..
澄澄;;幾好喎-_-;
婷b;算係啦...
澄澄;呢個故事關於....爸爸媽媽反對自己既仔同對面國既公主談戀愛既故事....最後個結局...作得幾好喎...
羽音;;一般啦..
雨希+朗+俊;;咁多位作家@@有野食啦...
羽音;;有我鍾意既海綿蛋糕呀..
婷b;;又有我鍾意既布丁蛋糕...
芷晴;;都有我好鍾意食既蘋果批呀xdd.
澄澄;;我冇架-_-
歡仔;;當然有啦...
澄澄;;yaya..有我鍾意既牛奶奶凍.
班女仔;;好好味呀v___v
-----------食完之後...-------------
班女仔;;好眼訓呀...
班男仔;;兩點幾吾眼訓就假啦..
ALL;;返房訓啦...........聽日返12點.........
-----------------------------------------------------------------
- 第二日了 xd`
小琪;;羽音,,雨希起身啦....食早餐啦...(拍佢地房門)
君樂;;婷b,朗起身啦.......(拍佢地房門)
小琪;;芷晴,,俊...起身啦...(拍佢地房門)
君樂;;澄澄,,歡仔....起身啦...(拍佢地房門)
- 9點客廳xd.
ALL;;食早餐先啦.......
- 食完之後文叔車左我地返學排戲...
---------------------------------------------------------------------
未完架未完架...

2012-1-18 06:53 PM jessie72310
cH.39

今集內容如下;;
- 學校舞蹈室xd.
戲劇組老師-Ms Chan
羽音;;Ms Chan你好呀.
Ms Chan;;你地好呀...我已經睇過你地既劇本架啦..大致上都吾錯...做一次黎睇下啦..
ALL;;ok
人介;;
[女主角]對面國既公主(果果);;羽音飾.
[男主角]果果鍾意既男仔(包包);;雨希飾
包包既爸爸;;朗飾.
包包既媽媽;;婷b飾.
果果既爸爸;;歡仔飾.
果果既媽媽;;澄澄飾.
果果既好朋友(鈴鈴);;芷晴飾.
包包既好朋友(峰仔);;俊飾.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3`
內容係關於;;
有一日,,包包參加左一個義賣活動幫手做義工,,
期間果果黎左義賣活動既公園盪失路-_-
係機緣巧合時候佢地相遇...就一見鍾情了....
跟住包包識左果果...重同佢一齊返對面國(對面國既距離同包包屋企隔左一條橋-_-)
跟住包包送左果果返左對面國...果果同包包講,,話佢好鍾意包包...跟住果果重想同包包一齊tim,,
包包當時好矛盾,,究竟點算呀-_-;;果果叫包包諗完先答佢-_-
過左幾日包包去左搵果果,,答應左果果既要求xd.
果果當然好開心...但係點知一年後.......
包包同果果已經19歲啦.........已經諗住結婚啦...
點知.......包包返屋企同佢爸爸媽媽講..佢地竟然反對.
包包當然好吾開心...係咁喊係咁喊...佢好想同果果講,,但係吾知點同佢講..
第2日,,包包個好朋友峰仔知道左之後就教佢點做.
跟住峰仔陪包包去搵果果,,果果知道左之後當然好吾開心啦...
跟住果果返左屋企都喊左好耐...佢搵左佢既好朋友鈴鈴講...
鈴鈴係咁安慰佢...陪左果果好耐...
幾日之後;;包包去左搵果果,,佢叫果果陪佢返屋企.....
跟住...果果去到包包既屋企,,抬吾起頭-_-淨係dum低頭...
包包突然之間"櫃"係地下度同果果講對對吾住...
呢一幕包包既爸爸媽媽睇到感動...喊左出黎..
包包係果陣講左好多同果果一齊回憶...果果聽完都喊左出黎...
跟住..果果叫包包起身坐返係度...包包就坐係果果隔離拖住佢隻手重同佢講對吾住...
呢一刻真係好感動.....包包既爸爸同媽媽同返包包講對吾住... 重話同意佢同果果一齊,,
果果聽日好開心...........跟住帶左包包返屋企見佢既爸爸同媽媽....
咁過左3個月之後佢地結左婚...重好開心好開心咁生活落去lu~~~~
-----------------------------------------------完-------------------------------------------------
Ms Chan;;好好呀你地.[睇到喊左出黎]
ALL;;[互相微笑].
Ms Chan;;呢個故事真係好感動...雖然可以表達到好多既感情..但係感情呢樣野都真係考慮清楚呀xd.
ALL;;知道.
Ms Chan;就開始啦去準備一下啦.
ALL;;一陣見.
------------------------校慶結束了----------------------
Miss Wong;;恭喜你地呀,,為我地班拎左全校第1呀xd.
ALL;吾洗xd.
Miss Wong;;好啦,,我地為左多謝你幫我班拎到全校第一就批准你地同我地老師果d一齊去camp;;
ALL;;幾時呀;?
Miss Wong;;聽日下午3點學校門口見;
ALL;;ok
第2日佢地去左camp;
挽左好多歷奇活動;
好開心咁返黎xd.
但係返黎果陣Miss Wong;;
俾左d功課佢地返去寫感想xd.
第2日交xd.
-----------------------------------------------------------------
返學果日;;
6A既同學同佢地搞聯歡;
挽左好多遊戲,又食好多野XD.
下集預告;;
佢地返埋呢一個星期後就畢業了.
中6就係咁後過架啦XD.
----------------------------------------------------------------
睇完記得留cm呀xd.

2012-4-13 02:25 AM hfcs47
回覆 #178 jessie72310 的帖子

咩唔係彤姐都有份咩(校慶)。。。同埋你點解仲唔po文呀……:(。。。等死我咩

2012-8-24 11:56 AM 陌生人;
cmcm
加油!!!!

頁: 1 2 3 4 5 [6]