YK Forum » 短文小說 » (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ

2011-4-10 10:38 PM jessie72310
回覆 #120 superstarbo 的帖子

你隻腳點丫..有冇事丫.
我而家對篇文吾知點作.
幫下我拉..

2011-4-11 07:01 PM superstarbo
回覆 #121 jessie72310 的帖子

行路痛=[
我點幫你a_a
我都唔知你依家講到邊.

2011-4-11 08:03 PM jessie72310
回覆 #122 superstarbo 的帖子

``睇番米知囉.

2011-4-11 08:54 PM superstarbo
回覆 #123 jessie72310 的帖子

都話唔得閒睇番囖.

2011-4-11 11:04 PM jessie72310
回覆 #124 superstarbo 的帖子

超超超`-.-

2011-4-12 08:24 PM 心情
讚呀...
好睇好睇.

2011-4-12 08:28 PM 千草乂
好睇 =]
keep going~~~=]
+油=]

2011-4-23 12:39 AM jessie72310
cH.28

棄左幾星期;;)))`ˇ
而家先p0st`s0r
----------------------------------------------------------------
Miss WonG”下個月有個慈善sh0W`,,要搵人表演
ALL:搵邊個丫?!
Miss WonG"我為左時間既關係我已經抽左...
ALL:咁係乜水...
女abcd+男abcd:希望係我地
Miss WonG"羽音,雨希,妙婷,嘉朗,芷晴,嘉俊,嘉歡,,重要1個........江影彤
女abcd+男abcd:"超..冇希望..成日都係佢地,,不過,吾緊要..有彤姐.
羽音:MW,,咁我地做咩嫁..
Miss WonG"表演話劇同樂器.......
雨希:話劇內容??
Miss WonG"自篇自導自演
ALL:正....
-----------------(叮~叮~叮)---------------
Miss WonG"3月14要表演,,3月10綵排,,係咁,,落堂
ALL:GooD BYE MW!?
作者:講D咁既耶...都可以講成日............
---------------------------------------------
羽音:喂..放學拉..去邊好?!
婷B:是但拉.
芷晴:唱K;;))`ˇ
羽音:好哇.
雨希+朗+俊:米住..我地有野做,,係咁.
羽音:喂...米住丫.
芷晴:做咩丫..
羽音:佢地走哂囉.
芷晴:算拉..我地自己唱..
ALL:好..出MK唱........
-------------------------------雨希+朗+俊果邊-----------------------------------------
朗:去邊丫;;))`ˇ
雨希:買禮物.
俊:咁去邊買丫..
雨希:你去"開"果間.
俊:0K.
-------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告:
吾知雨希會買咩禮物俾羽音呢..
想知呢..吾該,,俾D cM;;))`ˇ我拉
------------------------------------------------------------------------------------------
講住咁多先.
遲D再p0sT`

2011-4-23 08:55 AM 亞夢vs唯世
搶到了xD
加油xD

2011-4-23 08:36 PM 心情
support.
加油.繼續作=]

2011-4-24 11:46 PM samken12345
正...
等你再出的說

2011-4-25 01:45 AM jessie72310
cH.29

上回講到:
雨希:你去"開"果間.
俊:0k
----------------------------------------------------------------
今集內容如下:
--------------------旺角中心-----------------
雨希:做乜黎旺中丫?!
俊:你又話買耶-.-
雨希:係喎.
俊+朗:人頭豬腦.
雨希:做咩話我...
俊:冇丫..上四樓拉.
雨希:喔喔a0a.
--------------------四樓精品店-------------------------
俊:係喎..你上黎買咩嫁.
雨希:買生日禮物俾羽音嫁(面紅)
朗:你個死仔丫;;買生日禮物米買囉,,洗吾洗面紅丫..
雨希:咁我第一次送禮物俾羽音丫媽..又吾知送咩喎,,但係諗起羽音,,就...(有口難言)
朗:得得得..你吾洗講,,我明.
雨希:你明??
朗:都話明囉..好煩丫你,,快d揀拉..我今晚約左婷婷BB食飯嫁.
雨希:得拉..朗朗豬a0a.
朗:唉..冇你咁好戲.
俊:喂喂,,你兩粒死仔過黎睇下丫.
雨希+朗:死仔到左.
俊:頭先啲"sellzz"俾左D貨我睇丫..味上架嫁..佢重話D貨係日本空運到港嫁..包令;;))
雨希:咦咦a0a,,呢條手鏈幾令喎..(心諗:重要有星星吊飾,,羽音一定好鍾意.)
俊:雨希,,情侶介..岩不.
雨希:睇下先,,星星情侶介,,I LIKE THIS,,
俊:咁要吾要丫,,
雨希:包起佢..條鏈同對介..
Sellzz:多謝你$520丫,,
雨希:$$600吾洗找,,幫我包令佢,THZZZ;;))`ˇ
Sellzz:好丫..咁你等等.
--------------------15分鐘-----------------------
Sellzz:風先生,,搞掂拉..歡迎下次光臨丫.
雨希:0kk;;)下次見.
-------------------------------------------------------------------------------
佢地出左旺中,,行左去朗豪坊..
咁岩,,君樂同小琪同時亦都係朗豪坊7樓行緊,,而羽音佢地就係朗豪坊8樓睇緊衫衫.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
等我講番羽音果邊先;;)
-----------朗豪坊8樓-----------
羽音:婷婷B,,岩岩果件黃色衫幾型丫可..
婷B:係呀,,果件白T重型,,好岩朗朗丫.
芷晴:岩岩我行果陣睇到件粉色T都好令..幾岩俊俊v33v`
羽音:我地今日出MK既原因係買衫嫁,,點解會同佢地買埋既@v@
婷B:我都想知..
芷晴:可能佢地係我地既心目中既地位幾高下,,所以就係咁囉.
羽音:晴晴講得好v33v`低鍚xD
婷B:喂喂,,果條友咁似樂哥既a0a.
芷晴:係喎..
羽音:佢重同小琪一齊喎0v0.
婷B:過去囉.
ALL:好好.
-----------------------------------------
君樂果邊;;)
小琪:岩岩果杯雪糕好好味丫a0a.
君樂:當然拉..我"喂"你食喎,,梗係好味拉.
小琪:自作聰明.
君樂:做咩話我姐,,琪琪豬v33v`
小琪:街呢嫁呢度..
君樂:有咩所謂姐.
羽音:凌君樂,,"哈"我琪琪豬.
君樂:我冇丫.."可"琪琪豬.
羽音:姐妹們見吾見到.
芷晴+婷B:睇到a0a.
小琪:我地挽炸,,羽音..冇耶丫.
羽音:真係..我丫哥佢..
小琪:我知丫..佢對我好好嫁.
羽音:好拉好拉,,我信你.
君樂:丫妹,,我對小琪好好嫁,,你放心拉.
羽音:我又冇話信你..薯仔.
君樂:挽我..
羽音:我冇挽丫,,行拉.
君樂:係喎,,岩岩雨希佢打黎丫,,
羽音:佢地係邊丫.
君樂:朗豪坊,,
羽音:咁搵埋佢地一齊返食飯拉,,我今日做米飯班主.
君樂:咁好拉,,我打俾佢地係starbuck等拉.
ALL:0KK;;))`ˇ
-----------------------STARBUCK---------------------------------
俊:咁耐嫁佢地(嘆緊咖啡xD)
雨希:佢地係7樓慢慢行緊落黎(嘆緊朱古力)
ALL:喔喔a0a.
-------------------------------5分鐘後------------------------------
        ------------------STARBUCK門口--------------
雨希:見到佢地拉,,(重飲緊朱古力嫁)
羽音:希希豬;><
雨希:羽音豬豬,,我買杯朱古力俾你飲,,好不??
羽音:好呀xD.
-------------------------------------------------------------------------
佢地坐左陣,,飲埋耶走左.
林管家車左我地去羽音屋企..
------------------------------------------------------------------------
             -----羽音屋企---------
君樂:好消息,,今晚呢位好妹妹會做1晚米飯班主.
ALL:真嫁..
雨希:當然,,我羽音豬豬..入得廚房,,出得廳堂.
羽音:哈哈,,過獎拉各位..
君樂:吾好講住拉..羽音入去拉,,我地等住你碗飯丫..
羽音:知拉..
--------------------------------------------------------------------
食完飯之後,,佢地挽誠實與大膽,,挽到成點鍾..
先捨得訓教,,呢幾日佢地都係羽音屋企過夜..
-----------------------------------------------------------
到左2月13號...
佢地朝早出左海挽..返到屋企都成12點幾..都係攰到郁吾到丫.
-------------------------------------------------------------------------
下集預告:
到左2月14,,羽音生日又到左拉...吾知會點過呢個
快樂而浪漫既生日呢..係米好想知呢..
想知既話..俾D cm;;))我拉;;))`ˇ

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2011-4-25 01:46 AM 編輯 [/i]]

2011-4-25 03:40 AM 亞夢vs唯世
加油;;`
十卜 yoU;')

2011-4-25 04:04 AM fedora11
樓上你扮人logo=.=""

2011-4-25 12:28 PM jessie72310
回覆 #134 fedora11 的帖子

佢張logo有咩問題.

2011-4-25 12:47 PM 亞夢vs唯世
頂....我冇扮佢lor....我同佢係friend....
佢用我果張...咁我用番佢果張lor...
有咩問題丫...唔知就收嗲la好心你^^?!

[[i] 本帖最後由 亞夢vs唯世 於 2011-4-25 12:50 PM 編輯 [/i]]

2011-4-26 12:20 AM jessie72310
cH.30(上)

上回講到:
到左2月13號...
佢地朝早出左海挽..返到屋企都成12點幾..都係攰到郁吾到丫.
--------------------------------------------------------------------------------------------
今集內容如下:
                 -----2月14日---------
雨希:羽音豬豬;;))`ˇ
羽音:雨希豬豬;;))`ˇ
雨希:18碎生日快樂.
羽音:THXX`今日去邊度慶祝.
雨希:吾話你知..等你心思思xD.
羽音:衰BBG;;))打你丫.
雨希:哈哈,,快D去廁所刷牙洗臉換衫衫拉..
羽音:一齊拉,,哈.
雨希:好丫,,xP
-------------------------------------------------------------------------------------------
佢地入左W.C..
30分鐘後xD.
------------------------------------------------------------------------------------------
羽音:咦咦a0a,,丫哥佢地呢.
雨希:佢地出哂門口囉a0a.
羽音:咁我地去點丫..
雨希:你一陣就知拉...
羽音:喔喔a0a`
---------------------------------------------------------------------------------
下集預告:
雨希會帶羽音去邊度呢??
想知呢..吾該俾d cm;;)我.
--------------------------------------------------------------------------------------
今集分開左兩集v_____________v;;))`ˇ
請繼續支持xD`ˇ

2011-4-26 12:21 AM 亞夢vs唯世
成功搶一;;`
加油xD

2011-4-29 04:03 AM jessie72310
cH.30(下)

上回講到:
雨希:你一陣就知拉...
羽音:喔喔a0a`
---------------------------------------
今集內容如下:
   ----今日係學校假期,,但係雨希吾知點解會帶羽音返學校喎a0a.--------
羽音:老公...做咩返黎學校既
雨希:哈...你想知上天台先拉........
----------------------------------------
          ----天台----
雨希:老婆,,坐低先拉..
羽音:做咩姐..
雨希:我地係度挽UNO...
羽音:幾多碎丫,,重挽..
雨希:快D拉..
羽音:喔喔a0a.
-------------------------------------------
1個鍾頭後...
羽音:你點可以輸俾我嫁..
雨希:哎呀,,差少少吾記得你小學係校隊黎t!m..
[作者:神到,,小學有UNO校隊]
羽音:哈哈..你而家輸左喎...咁點丫..
雨希:咁我要送D野俾你..
羽音:咩黎嫁..
雨希:合埋眼先拉..
羽音:55.(合埋左對眼)
雨希:登登登~鄧,,送俾你既..
羽音:有個盒既..咩黎嫁.
    ----開左盒耶,,勁多閃閃發光既星星----
羽音:好令丫..
雨希:我接左600粒星星,,裡面其中520粒有字嫁..
羽音:哈..辛苦你拉..等我睇下先..
----------紙裡的話---------
第1粒:你是我1生中的最愛.
第2粒:你是風雨希的BB,,
第3粒:我愛你1萬年.
第4粒:你最可愛,,
第5粒:你個咀有好香既蜜桃味.
第6粒:遇到你..是我最幸福的一生.
第7粒:我要日日都見到你,,
第8粒:我晚晚訓教都夢見你.
第9粒:我好鍾意聽你叫我雨希豬豬,,
第10粒:如果見吾到你..我會好掛住你..
太多了,,其他吾講
羽音:多謝你(喊埋出黎,,超感動的說)
雨希:哈哈..我接左好耐嫁拉..(又喊又笑)
羽音:55..我好愛你丫..希希豬.
雨希:傻婆黎既,,我地落W.C洗面搵朗朗佢地好吾好..
羽音:嗯嗯..
--------------------------------------------------------------------
呢一舉一動都有人睇到哂嫁..
哈哈,,就係..........彤姐.
彤姐係門後面講:凌羽音,,我今晚要你做人生最大既決定.
講完就走左lu...但係,,雨希當然知道彤姐係度拉..
咁吾知吾會呢..
-----------------------------------------------------------------------
-----上左車----
雨希:文叔,,吾該...酒店丫吾該..
{文叔:雨希屋企果司機.}
文叔:好既.
--------------------------------------------------------------------------
15分鍾後..落左車
報時先,,而家係香港時間5:30分.
雨希:重有3粒字(睇手機)
羽音:咁而家去邊丫..
雨希:開房;;))信不?!
羽音:下..咁我閃人先;;))
雨希:講笑姐..你係主角,,點可以走呢..上13樓宴會廳..
羽音:我著成咁..上宴會廳..吾好挽拉(羽音而家著住:長T,,短褲,,波鞋)
雨希:上去先拉,,小琪佢地幫你帶左衫丫..
13樓宴會廳..
小琪:羽音,,你黎拉..過黎呢邊拉.
我入左後台換衫,,小琪佢地幫我化埋妝..之後3粒字後出左去.
ALL:a0a.
羽音:做咩0v0.
雨希:嘩,,老婆.....你(岩岩換完衫,,出到黎o哂咀)
羽音:你地1個2個做咩姐..
婷B:哎呀呀,,羽音豬,,今日好索.
羽音:下..0KK拉(著左條白色低胸連身裙,,黑高跟鞋..星星手鏈.)
ALL:令到..
--------------------------------------------------------------------------
到左6:15開始了..
司儀[小琪]:大家好,,歡迎黎到XX酒店,,參加羽音既生日PARTY..而家有請班主任MISS WONG上黎講幾句.
MISS WONG[上到台]:大家好...............(下面吾講)
司儀:好..之後請校長上黎講兩句..
校長:大家好,,,,,,,,(下面吾講)
司儀:好拉..再請凌生,,凌太..上黎講彼幾句..
羽音DADDYY同MUMMY:大家好...........(下刪千字)
司儀:好拉..壓軸的..羽音粒男朋友風雨希先生,,
雨希:大家好.........(下面都吾講)
司儀:好拉,,再請羽音既哥哥君樂,,羽音既姐妹婷B重有佢地D FD,,朗同俊..
ALL:大家好.............(下面都吾講)
司儀:好拉,,最後壽星女羽音出黎講幾句..
羽音:大家好................(下刪千字)
司儀:好拉..而家係自由活動時間..希望大家有個開心既夜晚拉,,多謝..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
         -------------自由時間----------
羽音MUMMY:今晚咁開心..呢個場今晚我既..
羽音:MUMMY,,今晚多謝你地抽空係加拿大飛番黎丫.
羽音MUMMY:吾洗二最緊要係小羽你開心姐..
羽音:多謝你丫..MUMMY(鍚左MUMMY一啖)
羽音MUMMY:你重用緊E隻潤脣膏丫^^
羽音:當然拉..我的最愛蜜桃味..
羽音MUMMY:哈..你去你D朋友仔挽拉..
羽音:0KK,,
----------------------------------------------------------
男A,B,C:羽音,,生日快樂..送俾你既.(俾左D禮物羽音)
羽音:THXX;;)
男A,B,C:嘻(走左)
婷B:羽音,,生日快樂...(俾左D禮物羽音.)
羽音:婷BB,,多謝丫..
婷B:吾洗..呢份我同朗既..呢份係我私下買既..希望你鍾意拉^^
羽音:55.
俊:羽音:芷晴今日病左丫..呢份係我同佢送嫁^^
羽音:a0a..多謝..
-----------------------------------------------------
到左夜晚9點30分..
羽音收到sms,,雨希sd黎的.
t0 羽音bb`.
花園見,,
by 雨希bb`.
----------------------------------------------------
花園,,
雨希:羽音,,你黎拉..
羽音:嗯嗯..做咩丫出黎.
雨希:俾你嫁^^
羽音:喔喔..今朝米送左囉.
雨希:再送,,哈.
羽音:多謝你丫..
熱吻在一瞬間出現左a0a.
------------------------------------------------------
10分鍾後,,
羽音:多謝你丫..
雨希:嗯嗯..
羽音:你數下有幾多粒星星係個天到..(望住個天講.)
雨希:吾知呢..(坐左係草地度)
羽音:一定好多拉..
雨希:55.
--------------------------------------------------------
忽然間........砰一聲...
雨希:呀.............呀...........
羽音:雨希..
某:你...凌羽音,,風雨希今日會係你面前消失..
羽音:你係.......江影彤..
彤姐:冇錯,,,,,,,
羽音:放左佢丫..
彤姐:考慮下先拉..
       待續,,待續.
---------------------------------------------------
下集預告:
吾知下集會點呢..彤姐會吾會放過雨希同羽音..
想知既..吾該俾D cm;;))`ˇ黎拉

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2011-4-29 12:00 PM 編輯 [/i]]

2011-4-29 11:43 AM 亞夢vs唯世
加油;')
十卜;')

2011-5-13 07:52 PM jessie72310
cH.31

超耐冇p0st文
p0st番先
------------------------------------------------------
上回講到;
羽音:放左佢丫..
彤姐:考慮下先拉..
今集內容如下;;
羽音;;你做咩做到咁絕呀,,(喊左出黎)
彤姐;;你想知咩,,但係..你咁聰明一定知道嫁,,
羽音;;你吾係想我同雨希分手呀..........(喊)
彤姐;;不愧係全校第1既凌羽音,,(冷笑中)←[作者;;佢今日食玻璃食到痴線.]
雨希;;你吾好做到咁絕好喎...江影彤.
彤姐;;吾應成就算,,冇人迫你...
羽音;;你放左雨希拉,,(喊得好勁)
彤姐;;好...........難拉,,今日就要你死囉..(攞左cuter出黎,,向著羽音)←[作者;;吹到攞埋武器]
雨希;;吾好傷害佢呀,,
彤姐;;好囉...我吾出手,,等你自己黎拉..(俾左把cuter羽音)
雨希;;羽音呀...........................
彤姐;;希希呀,,呢條8婆今日終於有報應拉←[作者;;死到臨頭,,重要發姣]
雨希;;我真係頂你吾嘟順呀,,信吾信我吹雞搵人打x你呀...
彤姐;;嘩嘩嘩,,我係米要好驚嫁...
雨希;;d!u,,收枱拉你..
彤姐;;吾識收又點收呢,,←[作者;;串到你]
雨希;;你..............你.............
彤姐;;費事彩你,,我要K.O,佢.
羽音;;嗚..........嗚...........(喊到7彩)
彤姐;;我幫你介拉,,喊到咁..
羽音;;吾好呀,,
彤姐;;你就想...你想我放過你..下世先拉.
當彤姐正想介落去果陣,,忽然間..
男;;米住先...
彤姐;;乜水左住我介人呀...
雨希+羽音;;軒........................
---------------------------------------------------------------------------------
下集預告;;
究竟係米軒呢,,
想知呢...就俾D cmcm;;))))`ˇ我拉.

2011-5-14 11:45 AM superstarbo
回覆 #141 jessie72310 的帖子

跟住點呢._.?
話說.我搶咗壹呢`xd

2011-5-14 10:19 PM jessie72310
[quote][b]原帖由 [i]superstarbo[/i] 於 2011-5-14 11:45 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=56426&page=10#pid735783][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
跟住點呢._.?
話說.我搶咗壹呢`xd [/quote]

想知呢...
俾cm拉.

2011-5-15 08:00 PM superstarbo
[quote][b]原帖由 [i]jessie72310[/i] 於 2011-5-14 10:19 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=56426&page=10#pid736366][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]

想知呢...
俾cm拉. [/quote]

拿.cmcmcmcmcmm`
加油啦.考試都系.`

2011-5-15 10:00 PM 心情
讚'
好耐冇黎過SUP你'
E+黎番=]

2011-5-15 11:40 PM jessie72310
cH.32

re 心情;;
吾緊拉...有黎十卜我就得拉xD
----------------------------------------------------------
上回講到;;
彤姐;;乜水左住我介人呀...
雨希+羽音;;軒........................
-----------------------------------------------------------
今集內容如下;;
軒;;羽音咁令點可以介呢..
彤姐;;你米煩拉...左住我介人,,收枱拉..費事彩你(沖過去介)
點知,,軒行慢左少少..即刻推開彤姐隻手,,好彩...羽音吾好傷姐..........
彤姐;;你條P街,,又吾俾我介埋佢..
軒;;超超超,,你米介左拉..流埋血拉而家重想點呀..
羽音;;我塊好痛呀(喊到超大聲)
雨希;;吾好喊拉,,羽音豬;;(跑過安慰佢)
----------------------------------------------------------------------
君樂佢地聽到花園有喊聲,,就跑過去拉..
ALL;;羽音效見到O哂咀)
朗;;又係你條P街江影彤..
彤姐;;咦,,朗朗..你點會係度嫁..黎搵我嫁0v0.
朗;;我係度又點呀,,又關你荷包蛋治呀..
彤姐;;超.
俊;;超咩姐..睇你超人拉..
彤姐;;(吾出聲)
羽音;;呀哥.....................(喊)
君樂;;呀妹,,吾好喊拉..我地cal車..送你入廠拉..你吾會有事嫁
羽音;;55..神會保佑我嫁T^T,,
---------------------醫院------------------------------------------
羽音入左去手術室12粒鍾都味出黎,,全世界都差吾多喊到就黎...
脫水......過左一陣,,醫生出黎拉..
醫生;;邊個係凌小姐既屋企人呀..
君樂;;我係佢呀哥...........
醫生;;而家佢既情況都吾錯..岩岩幫佢縫左幾針,,應該冇咩事既..
雨希;;咁會泵會有疤嫁@__________@;;)
醫生;;呢樣,,答吾到你........s0r.
ALL;;嗯................................
--------------病房------------------------
雨希;;都係我害左你,,羽音.(自言自語+喊緊)
羽音媽;;雨希,,你都攰嫁拉..吹杯水拉
雨希;;吾該伯母...........(吹水)
羽音媽;;其實你都吾想既,,羽音會明白你嫁..吾好咁拉(笑)
雨希;;伯母......................
羽音媽;;我走先拉,,我要去台灣開會呀2,3日後返..閉閉.
雨希;;閉閉.
--------------------------兩日後---------------
兩日連續兩日都冇訓過拉........變到果樣殘哂..
婷B;;雨希;;'
雨希;;嗯?!(頹哂咁)
朗;;吾好咁拉...食D耶先拉;;P
雨希;;吾洗拉,,佢吾醒我乜都做吾到..
ALL;;下.................
-----------------------------------------------------
下集預告;;
吾知下文係點呢,,想知.
俾粒cm我;;D

2011-5-17 10:42 PM 亞夢vs唯世
回cM;;`
給你動力xD;;`
加油xD

2011-5-23 12:47 PM jessie72310
cH.33

上回講到;;
雨希;;吾洗拉,,佢吾醒我乜都做吾到..
ALL;;下.................
今集內容如下;;
-`'昏迷的第3天;;`
羽音;;嗯,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,雨希....................(醒左)
雨希;;羽音0,0?!
羽音;;我塊面點呀?!(笑)
雨希;;嗚...........嗚.............(喊)
羽音;;做咩喊丫?!
雨希;;鳴.........鳴,,,係我......累.....累到你咁嫁(喊)
羽音;;吾好喊拉,,大家都吾想o既.
雨希;;對.......對吾住呀,,,,鳴..............(喊)
羽音;;正一傻瓜黎o既,,咁都喊,,我識果個風雨希去左邊呀,,咁易喊o既.
雨希;;鳴..........鳴.......(喊)
羽音;;吾好再喊拉.........再喊就吾令仔嫁拉,,我吾想冇左過令仔老公呀a0a.
雨希;;自大拉你(笑)
羽音;;咦咦a0a...好似有人笑番拉啵,,
雨希;;吾同你挽呀,,返屋企拉..
羽音;;0kk;D
-`'返到屋企.
羽音MummY;;你地返黎拉....
羽音;;係呀..
羽音DaddY;;羽音,,入黎書房呀(係2樓嗌落黎)
羽音;;哦............
-`'書房.
羽音DaddY;;羽音,,你記得吾記得澄澄個家姐呀0,0.
羽音;;瑩姐姐0,0記得,佢係細個o既時候成日幫我補習既.
羽音DaddY;;琴晚Uncle藍打黎呀,,
羽音;;Uncle藍打黎約你食飯呀?!
羽音DaddY;;我都想呀,,,不過吾係呢樣嘢.
羽音;;咁係咩呀0,0?!
羽音DaddY;;佢話呀瑩知道你塊面有事呀,,,即刻話幫你整呀..
羽音;;都好喎,,差少少吾記瑩姐姐做呢行果喎,,
羽音DaddY;;咁你想幾時去呀,,
羽音;;下星期4..........
羽音DaddY;;今日星期3,,重有1星期俾你慢慢準備..
羽音;;咁吾該哂你拉Daddy;$$
羽音DaddY;;我叫埋雨希同君樂一齊同你去拉.
羽音;;0KK.
第2日,,
羽音;;喂,,起身拉.
雨希;;訓多陣拉...
羽音;;我理你呀...快D拉..吾洗返學咩.
雨希;;好好好,,而家起.
羽音;;快拉吾等你呀.
雨希;0KK.
-`'學校.
Miss WonG;;羽音,,你塊面點呀?!(擔心)
羽音;;冇咩拉,,有心
Miss WonG;;聽你DaddY講,,話你下星期4去澳洲喎..
羽音;;係呀.
Miss Wong;;我幫你同學校申請左拉..佢地話批左係星期後返.
羽音;;吾該..
Miss WonG;;吾洗,,上堂拉.
到左下星期4,,
君樂;;呀妹,,快D拉...東伯係下面等緊我地開車去機場呀...
羽音;;哦...就得拉..(搵緊耶)
雨希;;老婆0,0你搵緊咩呀..
羽音;;生日禮物呀,,
雨希;;咁搵到味丫.
羽音;;咦咦a0a..原來係呢度..閃得.
------------------------------------------------------------------
佢地搭左12個鍾頭機,,4條友已經攰到趴哂係地下度..
4條友;;羽音,,雨希,,君樂同小琪..
------------------------------------------------------------------
-`'澳洲;;
瑩;;呢邊呀.
[人介;;藍嘉瑩{22碎};;澄澄家姐,,成績超好,,煮嘢食超叻..簡直入得廚房,,出得廳堂呀]
羽音;;瑩姐姐,,好耐冇見呀.
瑩姐;;係丫..我地返去放底d行李先拉.
ALL;;0KK.
-------------------------------------------------------------
下集預告;;
吾知呢次黎澳洲整吾整番好塊面呢..
想知道下文呢,,俾D CM我拉.

2011-5-23 01:12 PM 亞夢vs唯世
c0mm3nT;'']

2011-5-23 06:18 PM superstarbo
毀左容.??!
-0- s0 sad.

頁: 1 2 3 4 [5] 6