YK Forum » 短文小說 » [原創`] (我最新作的`!!) Super Idol!!!

2010-6-28 10:08 PM hei_109
[原創`] (我最新作的`!!) Super Idol!!!

[size=3]Super Idol~[/size]
[size=3]又一新作呀! XD[/size]
[size=3]希望大家中意啦`[/size]
[size=3]______________________________[/size]
[size=3]序`[/size]
[size=2]1. [系您唱咖? 呢隻歌幾好廳wor` 您系吾系歌手呀??][/size]
[多謝您` 我吾系一個真真正正ge歌手` ...]

2. 冇錯` 我就系而家最紅ge組合ge隊長!!
    我先至系super idol呀!!

(-我的序可能同故事沒關係啦`哈哈!)

琪`:大家都系到廳緊而家最紅ge歌呀!! 真系有咁好廳咩?
晴: 系呀! 真系好正咖` 個隻仲系最短ge時間囉左個樂壇最高ge榮譽呀!!
琪: 有冇咁勁呀? 您吹水牙?
晴: 冇呀冇呀! 而家仲賣埋newspaper啦` 仲點會呃您呀我~` -3-
琪: ....... 我.... 我想同佢地vs`vs` 一下.. 睇吓佢地系咪真系咁掂囉`
晴: 堅定流呀? 旦系以您咁ge款... 吓? 您點同人地vs呀?
琪: 吾好睇少我呀` 話曬我都系(之前`)全港流行曲歌唱比賽ge冠軍呀! (順便講一講: 個個組合ge主音都有join... 書左俾呀琪-0-")
晴: 我知` 您(之前`)仲win左而家最好個個組合ge主音.. 旦系您吾好以為您(而家`)可以同佢vs先得咖`
琪:佢勁左好多??
晴: 咁就當然啦`
琪: ....
晴: 咁快冇曬您岩岩個d自信啦咩?
琪: ... 吾系`
晴: ...
琪: 我一定要win到佢!!!

(呢個先系真正ge序` XDD )

[[i] 本帖最後由 hei_109 於 2010-6-28 11:06 PM 編輯 [/i]]

2010-6-28 10:35 PM 暗神騎士
咩叫我一定要『wim』到佢 你擺明打錯字 啦 ~ 係win呀- -

2010-6-28 10:38 PM `乜春
晴: 冇呀冇呀! 而家仲賣埋[color=Red]報紙[/color]啦` 仲點會呃您呀我~` -3-
笑左

2010-6-28 11:05 PM hei_109
回覆 #2 暗神騎士 的帖子

打得太快睇吾到` XD

2010-6-29 05:02 PM hei_109
ch.01` super idol & classmate`

[size=3]CH.01`[/size]
[size=3][/size]
[size=3][哇哇哇!!! 佢轉讀我地間學校呀!!][/size]
[size=3][太好啦` 可以囉簽名同合照呀!! XD ][/size]
[size=3]一班女學生系咁系度尖叫... 好high呀佢地`[/size]
[size=3]點解佢地冇啦啦會咁呢? 咁系因為....[/size]
[size=3]而家最紅ge組合~ Rush★Rush, 4個成員.. 全部都入左雅玫琳高中到讀書呀!![/size]
[size=3]------------------------------------[/size]
[size=3]Rush★Rush 4個成員介紹:[/size]
[size=3]主音- 鍾尚峯 (呀尚)[/size]
[size=3]結他手- 汪揚 (羊羊)[/size]
[size=3]貝斯手- 李弘正 (呀正)[/size]
[size=3]電子琴手- 戴柏萊 (怕怕)[/size]
[size=3]------------------------------------[/size]
[size=3]佢地4個都入左F.3-A到讀`[/size]
[size=3]咁岩就系呀琪同呀晴佢地個班`[/size]

2010-6-29 05:09 PM stephanie903
[quote][b]原帖由 [i]hei_109[/i] 於 2010-6-29 05:02 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=54753&page=1#pid570089][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
CH.01`

一班女學生系咁系度尖叫... 好high呀佢地`
點解佢地冇啦啦會咁呢? 咁系因為....
而家最紅ge組合~ Rush★Rush, 4個成員.. 全部都入左雅玫琳高中到讀書呀!!
--------------------------------- ... [/quote]
[b][color=red]suP`!
快D p0戀愛合約啦-v-[/color][/b]

2010-6-30 07:49 PM hei_109
[size=3]miss lam: 好啦` 今日有4位新同學入泥我地3-A...[/size]
[size=3]               我稔您地都好熟悉佢地咖啦` 佢地就系鍾尚峯,[size=3]汪揚,[/size][size=3]李弘正同[/size][size=3]戴柏萊啦`![/size][/size]
[size=3](大家一齊熱烈拍手`)[/size]
[size=3]呀尚: 以後吾該您地識做d呀![/size]
[size=3]羊: (推吓呀尚`) 喂`... 大家好... 我系汪揚, 您可以叫我羊羊`[/size]
[size=3]正: hihi` 希望可以同您系做個朋友` XD[/size]
[size=3]怕: 我系戴柏萊... [/size]
[size=3]--[/size]
[size=3]琪: 佢地系咩意思呀... che...[/size]
[size=3]晴: 好令仔呀!![/size]
[size=3]琪: 哇... 您個d系咩審美觀泥咖?[/size]
[size=3]晴: 好正咖囉...[/size]
[size=3]琪: -0-[/size]

2010-7-2 05:10 PM hei_109
miss: 咁鍾尚[size=2]峯就坐系呀琪(指住呀琪)前面個位啦`[/size]
[size=2]琪: 吾系掛... 有冇搞錯呀?[/size]
[size=2]晴: 好野..... 喂! 同您調位啦好冇? >W<[/size]
[size=2]琪: 太好啦.. (~~~)[/size]
[size=2]miss: -0- 調左位牙... .. 咁羊就坐呀琪前個位啦`[/size]
[size=2]              呀正... 就坐系呀晴左面啦`[/size]
[size=2]               呀柏萊坐系呀琪右面啦`[/size]

頁: [1]