YK Forum » 短文小說 » [轉]★__千萬唔好搶走我個化妝袋喔"!{★唔睇後悔死你☆}

2010-2-12 11:48 AM chanwaiyeebobo
想睇落去就留CM喇:lol
CMCMCMCMCM

2010-2-12 11:59 AM s0541s0218
我想睇落去呀
留CM先...

2010-2-12 12:43 PM chanwaiyeebobo
上回講到
我地傾傾吓計...
道門無啦啦開左..

第19集:

我抬頭一望竟然係一身侍應裝扮既阿貓....

阿貓望到我冇特別驚訝....只係將d野食繼續上枱.....

我宜家先知道...原來佢係到做parttime既

當我回望阿帥既樣...佢..竟然啤住阿貓呀!!

個樣仲超惡tim!!!

MOIMOI竟然無啦啦話:「哇!好靚仔呀!」

阿貓佢向MOIMOI微笑。

阿晞無奈:「MOIMOI!你今年幾大?」

MOIMOI舉出個V字手勢:「二十呀!好年輕呀!」

阿謙冷笑:「年輕!」

MOIMOI啤住阿謙:「暗示D咩?」

娜加笑:「嘿!」

之後大家都笑....

阿貓佢好好心甘幫我倒茶....

不過...我唔知佢有心定冇意...

佢倒到我個身....好熱呀...= =''

之後阿帥望到我條裙甘....

阿帥好惡甘大鬧阿貓:「喂!你有冇搞錯呀!」

我勉強笑:「呃....阿帥!唔好甘啦!我去廁所搞搞佢就得啦!」

我即刻急急腳甘閃左出去...順便拉埋阿貓走...(但我唔記得左我宜家係化左妝...)

之後行到出去女廁門口...我就飛甩佢隻手

點知...我發覺飛唔甩= =''

呃..我回頭一望...阿貓佢認真甘望住我...

之後阿貓推左我去女廁既某一格到。

我就唔好意思甘講:「呃....先..先生...我我要去廁所....先..你既手..同你既人...」

阿貓佢仲係冷冷甘望住我:「你!係邊個!」

(喂!你甘既語氣!仲似問我咩?)

我好驚訝之後定一定神:「呃....我....咪係我囉!」

阿貓佢將我烘到落牆邊...

近睇..阿貓..佢真係好靚呀!

呃...但係...點解佢D皮膚甘滑既....又白WO!

好..好似...一隻人形公仔!*V*我喜歡!   (=口=''人形)

如..如果..佢係女仔既話...我會拜佢....  (拜=口='')

因為佢同娜加真係有得揮@V@嘻..第二號女神!

不過可惜啦!佢係男仔-V-''

阿貓好惡甘望住我+隻手禁住個牆=口='':「我警告你!你唔好再痴埋去阿帥身邊!如果唔係...我唔知會對你做D咩!」

我無奈:「吓?」

阿貓:「係甘!」

阿貓講完之後就閃左出去!=口=''

我定一定神....

我無奈:「唔係嗎= =我甘難先可以同阿帥一齊...點...點解會甘...」

================================

之後當我出去女廁時...發覺....MOIMOI佢.....企左係到...

呃....

MOIMOI抬起頭望住我:「佢威脅你?」

我:「呃....」

點解佢會聽到咖????>口<!

續.....

2010-2-12 12:48 PM winky320
比個cm仔你先

2010-2-12 04:18 PM Evelyn
cm啊,快d啦,好好睇~

2010-2-16 07:25 PM chanwaiyeebobo
第20集  我應該點做好?  

之後我同MOIMOI(哇...甘快變得甘熟@@)佢番去食野啦...

阿晞微笑:「MOIMOI!甘快同人甘熟啦?」

MOIMOI無奈:「係鬼!-3-'」

阿帥:「嘿!小雲...快D過黎食野啦!」

我:「呃..吾!」

之後我地食完飯就道別啦......

MOIMOI佢話有野同我傾...所以就叫阿帥同阿晞走先...

阿晞有D擔心:「MOI!等陣我接妳走啦!」

MOIMOI甜笑:「呃..唔洗啦!等陣我自己識番去!」

阿晞:「呃...我唔係擔心你唔識番去..係擔心你!」

MOIMOI輕輕拍拍阿晞個心口仔:「好啦好啦!真係愛妻-V-''」

阿晞即刻捉住MOIMOI隻手:「當然啦!」

我見到阿晞同MOIMOI甘SWEET都有D安慰....但相反...阿帥佢冇對我甘..

阿帥內疚:「小雲!SORRY呀!我等陣送唔到妳...妳..OK唔OK呀?」

我唔知係咪錯覺...我覺得阿帥佢約左某人先唔送我:「哦...唔緊要..我自己番得!」

阿帥親吻我額頭:「甘就好啦!番到去Call我!」

我勉強微笑:「嗯!byebye!」

阿帥笑一笑之後就拍拍阿晞:「bye!行啦!晞哥!」

娜加似老師甘:「MOIMOI!千萬唔好帶懷小雲喔!仲有!唔好出去搞D野番黎!」

MOIMOI:「-3-''放心!我同佢傾計姐!」

娜加望一望我:「係啦!下次見啦!小雲!」

我面好紅...之後點一點頭:「係!」

之後阿晞,阿帥,娜加同阿謙就走左....

我同MOIMOI佢就去左一間甜品店傾計.....

我有D唔好意思:「頭先係廁所既事...」

MOIMOI好似冇乜野甘:「係啦...頭先個果好可愛既男仔...同你講既野我「全部」「全部」聽到哂!!」

我:「呃..吾...我...唔知點算好!」

MOIMOI:「嘿嘿!好啦!唔好談論呢樣野住!」

我:「吓?」

MOIMOI:「宜家唔傾你離唔離開佢呢樣野先!我問你啦!你覺得阿帥份人點?值唔值得你去愛先?」

我一時間答唔到佢呢條甘簡單既問題...

原因有好多...因為我宜家同緊阿帥拍緊拖...當然係因為喜歡而喜歡咖啦....

MOIMOI佢伸手摸我快面之後冷冷講左句:「化妝美女!」

我立即石化左.......我真係比唔到反應佢...

「我問你!化妝品重要D定係阿帥重要D?」

「呃....呃......吾....」我真係簡唔到...因為..如..如果冇化妝品的話...我..我就出唔到街....

「甘我都唔介意同你講...阿帥佢中意既係天然美女...如果...你冇信心落左妝都甘敢望住佢既話...甘我勸妳..妳唔好去喜歡佢!」

我凝視住MOIMOI.....佢講既野..真係好HURT!真係..真係好HURT....
但係..偏偏比佢UP中哂!我真係唔夠膽....係佢面前唔化妝...(PS:我係學校都有上少少妝)

我低頭.....粒聲唔出...

我細想....忽然諗起阿貓既樣....

好似...得佢一個唔介意我既樣....

而..而小黑呢....好似都係同阿帥差唔多甘...應該都係睇樣....

MOIMOI冷冷甘講:「你聽我就甘講都已經動搖啦...甘好明顯你對阿帥既喜歡..係有幾甘膚淺...」

我:「吾...的確...真係好膚淺...」

MOIMOI拍拍我膊頭:「我都唔介意同你講...阿帥佢出面仲有女!」

我好驚訝甘大叫:「吓?」

MOIMOI佢即刻用手掩住我個口.....D食客都望住我地-口-''對唔住..我失....失禮......

我:「你...你講真?」

MOIMOI認真甘講:「乜我個樣似講笑咩?」

我低頭:「甘又唔似...」

MOIMOI:「嘿...我睇個女仔個樣..都係D...化妝妹黎!」  化妝妹- -''

我自卑甘講:「MOIMOI姐...唔係個個都似妳甘可愛...唔洗化妝都見得人...」

MOIMOI:「-3-''唉..有句說話..有苦自己知...妳望我身材就知....搵婚紗都超麻煩....呃...喂..講講吓講到我身上既...乜唔係講緊你既咩?」

我無奈:「呃..吾...」

MOIMOI:「甘你自己想點先?」

我搖頭:「唔知...」

我無奈:「我...係咪...真係要放棄?」

MOIMOI:「甘...你除左佢之外...有冇好感既人?」

我忽然間諗起小黑...同...阿貓既樣..呃...又會甘既...

「其...其實...頭先個果男仔...我..係識...」

MOIMOI搖頭邊食甜品:「鬼唔知咩?」

我尷尬:「佢...我..有少少啦..」

MOMOI:「呃?你中意佢?」

我:「嗯嗯!」

MOIMOI:「你痴線咖?佢...佢....」

我:「有..有咩問題?」

MOIMOI無奈:「都...都係冇野啦!冇事!真係冇事!」

我:「呃.....= =''」 信你至奇= =''

聽到MOIMOI姐佢甘講..我不禁要諗諗我係咪仲要繼續甘傻去喜歡阿帥....

因為...佢真係一腳踏兩船.......= =''

之後我同MOIMOI佢道別...阿晞哥哥佢有黎接佢...

佢地真係好感情...

而我....就唔上唔落...

=============================

「阿BEE...」阿帥輕輕擁住阿BEE...既腰

阿BEE:「呃..甘耐咖!人地等左好耐啦!」

阿帥邊HI野邊輕撫阿BEE既長髮:「對唔住囉..頭先D FD傾耐左..甘咪....遲左囉..乖啦..唔好嬲啦!」

阿BEE輕笑:「哎唷...甘呀...甘就算啦!不過我要鍚錫!」

阿帥好似隻狼甘......幾惡@V@"

一對男女正SWEET中....應..應該係狗男女...

=============================

有個人...

將長長既頭髮放落黎...

之後佢對住鏡中...自言自語幽幽甘講...

「呢個秘密...希望可以繼續暪落去....為左..唔可以...再有人被傷害...」

續....

2010-2-17 04:54 PM popsinger
popopopopopopopopopopoppopopopopo:@:@:@:@:@

2010-2-20 01:34 PM dicky
[quote][b]原帖由 [i]popsinger[/i] 於 2010-2-17 04:54 PM 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=49032&page=5#pid552280][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
popopopopopopopopopopoppopopopopo:@:@:@:@:@ [/quote]
邊有咁快= ="
*---------------------------
愈睇愈恐怖咁既個故事= ="

2010-2-20 02:59 PM chanwaiyeebobo
第21集  吓?阿貓佢係....   

第二日.....我冇等阿帥接我番學...

之後我見到小黑...望住阿貓...呃....佢...佢唔會想打阿貓掛?(無啦啦點會去打人= ='')

呃..唔係WO!...佢...佢好....情..情深款款甘.....咪..咪住..男同男...點情深款款呀?

我..我之後都冇眼睇...

我宜家先知道...小黑係...同性戀者...我靠! (洗唔洗甘)

之後我番到去....見到D女仔係到討論緊阿貓既野...

「頭先我同個可愛小DEEDEE傾計呀..佢把聲好可愛呀!」

「係囉係囉..佢簡直想將我殺死甘!」

「哎唷..如果我細一年就好啦...甘咪可以同佢....」

「哈哈..發夢啦!阿貓佢甘可愛....」

「甘又係呀...我諗佢應該佢遺傳左佢哥哥既好野啦!」

「係呀..阿帥甘靚仔...難怪佢細佬都係甘!」

「唔係呢..我就喜歡阿帥多D啦!」

「我覺得阿貓可愛D WO!」

我無奈....我宜家先知......阿帥同阿貓既關係.....呃.....我..我真係好失敗呀!點解我宜家先知道.....呃......

我無奈地番埋位....
之後無幾耐...阿帥佢都番左黎...

阿帥佢好主動甘行黎我身邊...

「衰婆!今日做乜唔等我番學?」阿帥用頭碰碰我個頭之後微笑。

我無理到阿帥佢...只係係到拎D書出黎..準備上堂....

阿帥開始嬲嬲地:「做咩WO!...做乜唔理我?」

之後佢講左句粗口就走開左...

佢...從來都唔會用粗口鬧我咖....

以前..都...唔會甘....

點解..我個心會甘痛??

我真係唔知點解...

我成堂都訓左係張枱到....
老師都唔理我...
同學就更加唔洗講...(我都冇同學既)

到左小息....我就急步就左去廁所....點知..就比佢撞到...

阿貓憐憫:「小雲?」

我慢慢抬起頭:「阿..阿貓!」

阿貓又拉左我去小食部....

我抬頭望一望高我唔係好多既阿貓...

睇黎..佢真係唔認得上次個果其實係我黎...

呃..一望住佢快面..我就又諗起上次佢同個女仔咀...既時候...

之後阿貓買左支綠茶比我....

阿貓溫柔甘望住我:「小雲....有咩唔開心既話..大可以同我講!」

我有D面紅...因為仔細甘睇佢個樣..佢真係好完美真係好似一隻人形公仔:「呃...吾..冇事」

阿貓微笑:「既然唔想講..甘就算啦!」

我想拉開話題:「呀..係啦....你....我...我頭先..聽人講...你..你原來係..阿帥既細佬....點..點解唔話我知!」

阿貓既笑容忽然靜止左...之後就勉強笑:「原來..妳唔知...嘿...我以為妳知道..所以咪唔講囉!」

「哦...」

之後我醒起...我同阿貓佢..好似嗌緊膠咖WO,,,點,,,解...宜家會....

「係啦..阿貓....上次..真係..好對唔住...」

阿貓一睇到我內疚既樣佢就即刻搖頭「呀..唔唔...上次...係我激動左D...但都過左去囉...唔好放係心啦!」

我即刻開心番:「嗯!多謝你呀!阿貓!」

阿貓搖頭:「唔洗...不過...如果...你同阿帥佢...真係發生左D咩事既話..你..可以搵我...」

我微笑:「嗯!我會咖啦!係啦...我要上去先啦...我要去搵老師呀!係甘啦!」

之後我同阿貓講完BYEBYE就走左..

而阿貓就原地望住我既背影...苦笑...

「希望...真係冇事...」

===================================

當我搵完老師之後...想番課室時...

竟然比我撞到小黑=口=''

小黑嗌我:「小雲!」

我:「係!」

小黑:「你搵老師?」

「呃..係呀..岩岩搵完..」

「等陣...放學...你...得唔得閒?」

====================================

放左學我都冇理到阿帥...

就約左小黑係公園到等...唔知道佢搵我做乜呢?

小黑一見到我竟然係...

小黑忽然認真一問:「小雲!你同阿貓佢...熟唔熟?」

我無奈....我同阿貓叫熟定唔熟呢...:「呃...我...諗..OK掛!」

「你可唔可以...幫我比呢封信佢...」

小黑佢凝視住我....哇....佢..真係好深情....甘就死啦....我諗佢一定係...同性戀者!!!= =''

我無奈點頭:「就...就甘交比佢..就得?」

小黑佢點頭...

小黑佢嗌到我..我又有咩理由唔幫佢??

之後當我番到屋企...

將封信放左書枱到....我訓係張床到...左望望..右望望...

我..真係好想知..封信係講乜.....結果...我好小心甘...打開個封痴左膠水既信封...

當我拎左張信紙出黎時....慢慢打開.....

我...驚....驚訝....

===============================

到左第二日.....

我去到阿貓課室....

就見到有好多女仔圍住課室入面既阿貓....

我無敝地大聲叫:「呃..阿..阿貓...」

不過阿貓被D女仔圍到實一實...佢應該聽唔到....

我無奈.,,,當我想走時....

「小雲!!」阿貓佢嗌我-口-''

之後阿貓佢跑左出黎...拖住我隻手....跑到後花園至停...

「呀...真係...真係好麻煩呢..」阿貓佢好攰甘''

「呃...」我無奈甘望住阿貓...

「你呢...小雲..你搵我咩事?」

我慢慢將封信遞上:「呃...我....我....有人托我..比呢封信你!」

阿貓個樣話我知佢覺得好奇怪甘...佢慢慢接過封信....

之後我就扮唔得閒..

我勉強一笑:「我...我都係..走先啦!」

當我行左五步之後....

「小雲!」

佢忽然嗌我.....
我知道..佢唔會甘易比我走...
我慢慢轉身...
望到阿貓好驚訝既表情...

阿貓苦笑:「你..睇過封信?」

我份人就最唔識講大話....但我又唔知點答佢好...我只係好驚甘眼定定望住佢...

我..微微點頭...

阿貓溫柔一笑:「嘿...始終都..暪唔到妳呢...」

我苦笑:「我都..諗唔到...小黑佢會.....」

阿貓溫柔一問:「小雲....妳會唔會嬲我?」

我搖搖頭:「唔會....」

阿貓一步一步甘靠近我....

阿貓依舊溫柔甘講:「妳會幫我保守秘密嗎?」

我知道..阿貓佢扮男仔係有佢原因...所以...

我微微點頭。

阿貓微笑:「多謝你..小雲!」

我真係唔知道阿貓甘做既原因係咩...但係..我都會幫佢..

因為..佢係個好人...(唔計上次廁所既事)

2010-2-20 03:58 PM nwlricky
po啦
我想睇大結局呀

2010-2-20 04:38 PM MelodyHi
多謝bobo幫我p0呀-\/-
[[話說我無理呢個p0st好耐-3-]]

2010-2-20 07:22 PM chanwaiyeebobo
[quote][b]原帖由 [i]MelodyHi[/i] 於 2010-2-20 04:38 PM 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=49032&page=5#pid553706][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
多謝bobo幫我p0呀-\/-
] [/quote]
唔洗客氣

[quote][b]原帖由 [i]nwlricky[/i] 於 2010-2-20 03:58 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=49032&page=5#pid553690][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
po啦
我想睇大結局呀 [/quote]
有排先大結局,有30集

================================================================

第22集    嘿!唔好講笑啦!

晚上...

我訓係張床到...不斷甘諗諗...諗...諗..諗...諗.  (呃...諗..諗到幾時= =?)

我.....真係唔想阿貓佢係女仔.....= =''   (佢係女仔關你咩事)

嗚....小黑佢...原來......中意阿貓....嗚....佢要同佢表白....嗚...點算?

忽然間有電話-口-''

我隨手一望:「小黑?」

=====================

阿帥一巴com左落阿貓塊面到....

「拍!」好大力呀!

阿帥好惡甘:「我問你!你...同小雲佢!講過d咩呀!」

阿貓佢用手摸自己塊面,冷冷甘望住阿帥....

阿帥拉住阿貓件衫:「講唔講呀!」   超惡!><

阿貓冷笑:「我唔講又點喔?」

阿帥將阿貓推左落地下...

之後就出左去...

阿貓坐係地下...眼淚又不斷甘流...

(哥...點解你要甘對小雲....點解唔可以...真心真意甘...對佢?)

=====================

小黑約我係公園....

「呃...小黑...」

「吾...甘夜仲約你出黎...真係唔好意思..」

「唔打緊!嘿嘿!」

小黑佢個樣..好似好落寞甘....

我低頭望一望佢:「你...冇事嗎?」

小黑佢搖搖頭...苦笑...

「呃.....吾..」

之後我地靜止左幾分鐘...之後佢講野...

小黑低頭:「我...被佢...拒絕左..」

我:「呃....你....你唔好甘啦!」  其實我都好大打擊= =''

小黑慢慢抬起頭:「我...暗戀左佢...好耐...」

佢個樣好唔開心呀!點...點算呀?

我:「呃.......原來...你.....一早就知道佢..佢係女仔?」

小黑佢微微點頭。

我:「姐係...上次...我同佢係出面大聲傾計嘈到你既時候....你都已經...」

小黑苦笑:「嗯!知道左好耐...」

我o嘴.............

小黑:「嘿!」

我真係好想安慰小黑佢....但係...我應該以咩身份?

嘿...我...唔知道應唔應該借膊頭比佢好.....

因為...我連我自己喜歡邊個..都已經搞唔清楚....

定還是....我宜家已經唔係屬於任何一個人?

小黑佢...無啦啦將個頭靠過黎...呃...佢..佢真係...喊....呀?

小黑:「我...個心...好痛...」

唔知點解...我都有d想喊既感覺:「唔..唔好甘啦....你...你..」

小黑細細聲甘講:「真係..好辛苦....」

結果...我都比佢靠一靠.....等佢舒服d.....喊啦...我明白咖....

比人傷害既感覺...我明白....

========================

之後...等佢發洩完之後...佢話要送我番屋企wo!

點知..番到去屋企門口...竟然....撞到阿帥?

阿帥冷笑:「嘿!小雲....乜同朋友甘親密呀!」

我好驚訝:「呃...阿帥...點...點解....」

阿帥冷冷甘望住我冷笑:「點解我唔可以係到?我係你男朋友呀!」

我:「呃...」

小黑竟然無啦啦出聲:「嘿!男朋友?」

阿帥轉移視線望向小黑。

阿帥冷冷甘望住佢:「你講咩?」

小黑冷笑:「你係出面都有好多女啦!甘小雲佢想有多幾個男朋友陪佢甘就有罪?」

阿帥好似比佢點中死穴甘:「你..你講咩呀!」

小黑:「嘻...連你自己都嚇親...嘿!不打自招囉!」

我唔敢相信之後就幫阿帥解釋:「呃...小黑....如果...你係講阿bee既話..其實..我係知道咖!」

小黑:「嘿!唔係wo!唔係單單一個女仔!係好多個呀!你知唔知道佢出面有幾多女陪呀?」

我搖頭唔敢相信:「吓?點會....點會呀!小黑...點會呀!你唔好講笑啦!得..得阿bee喳嘛....」

小黑無奈搖頭:「小雲..你清醒d啦!佢唔係好人黎咖!佢個心有幾花!大家都有眼睇咖!」

我只好將希望放左阿帥身上...我抬頭望阿帥個樣....

點解...佢個樣會甘內疚?

唔通....小黑所講既野...

係真?

2010-2-23 07:47 PM popsinger
popopopopopopopopopopo.............................pleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleaseplease.....................................................:'(

2010-2-26 06:03 PM MelodyHi
回覆 #73 popsinger 的帖子

冷靜D-V-`
好快有得睇ava`

2010-2-26 06:59 PM chanwaiyeebobo
第23集 心愛.矛盾   

「原來.一直都...係假...」我慢慢低頭...眼淚...又情不自禁地由眼流出...

小黑明白我..佢輕輕用手拍拍我...

我低頭...所以我望唔到阿帥個樣究竟係點....

我只係見到佢雙腳...慢慢退後....之後...就唔見左啦....

我...唔知點解..有d想挽番佢既衝動.....

但係..我雙腳卻好似比釘釘死左甘...想行前都行唔到....

我輕聲問:「小黑....」

小黑佢好體貼甘:「係!」

「點解...我個心會甘痛。」

小黑佢輕輕甘伸手擁我入懷用憐憫既語氣:「因為...妳真係好愛佢!」

我再講唔出任何一句說話...只係..不斷甘喊..不斷甘喊....

我覺得我同阿帥佢..既距離已經....愈黎愈遠.....

我知道小黑佢心地好....佢只係唔想我傷心...佢先用擁抱黎鼓勵我....安慰我....等我唔好甘唔開心....

但係...阿帥佢呢一次...真係傷得我好深。

今晚....係我最傷心既一夜...

希望...唔好再有....因為..一次已經夠啦。

係路邊....有一個人正凝視住佢地擁抱....

「小雲...」

=======================================

「嗯...我唔會有事....放心啦!我唔會..跳樓既!哈哈..因為我屋企得一兩層,,,,跳左落黎都只係殘廢!」

小黑佢冷冷甘望住我.....我知道我甘講..佢仲更加擔心...但係我真係掩飾唔到我宜家既心情。

「唔好亂講野。番去啦!」小黑冷冷地講完之後就轉身走。

我望住小黑背影....我覺得自己真係...好失敗....

因為小黑佢..都係同我一樣...佢都係受緊傷,佢都係好傷心...但係..佢仲勉強自己...去安慰人地..而我....只係..係到自欺欺人....

呢頭安慰完人...呢頭就係到大喊...

我真係..好冇用....

=======================================

阿bee落寞甘:「帥....對唔住..」

阿帥慢慢抬起頭:「唔好甘講。」

阿bee:「係我話要呃佢....對唔住...」

阿帥輕撫阿bee既頭髮:「等妳既病好番先好嗎?」

阿bee搖搖頭:「我...想同小雲佢講!」

阿帥微微低頭:「我同佢...唔會再有可能....」

阿bee用雙手捧住阿帥塊面:「阿帥...」

阿帥眼神有點飄忽:「吾?」

阿bee溫柔一笑:「你...對小雲佢...係唔係...有左感情?」

阿帥微笑地搖頭:「冇呀!邊有!」

阿bee笑:「你每次....講大話都係笑得好勉強!「

阿帥既笑容慢慢變得生硬。

阿bee微微笑:「帥!唔需要啦....我地...分手啦!」

阿帥冷冷甘望住阿bee:「點解?」

阿bee認真:「我唔中意你啦!」

阿帥知道阿bee係為左佢著想先甘講:「講大話!」

阿bee:「隨你喜歡....」

忽然間阿bee個樣慢慢有d奇怪....個樣好似好難受甘...

阿bee佢係櫃到狂搵野...

阿帥即刻問:「bee!你點呀!」

阿bee冇理到阿帥...之係不斷甘搵...

阿bee好似發左癲甘搵:「藥...藥...藥.........我....要....」

之後阿帥幫佢搵...終於搵到比佢...阿bee好似癲左甘狂將d藥灌入口....

阿帥見到都好心痛:「bee...妳冇事嘛?」

阿bee個塊面好蒼白...之後伸手捉住阿帥隻手:「對唔住...我冇事,,,」

阿帥難受甘望住:「bee...」

阿bee閉上雙眼:「我想抖吓...」

阿帥點頭:「好啦...我聽日再黎睇妳...有咩事就打比我!」

阿bee微微點頭。

之後阿帥就走左...

阿bee慢慢打開雙眼....望住門口...阿bee眼角有眼淚滲出....

===============================

阿帥番屋企時....不斷甘諗起好多野...

(我...好應該繼續留係阿bee身邊...繼續照顧佢!)

(我唔可以甘自私...)

(小雲...對唔住!)

當就黎番到屋企時...

「哥...對唔住...」忽然有一把聲音。

阿帥慢慢抬起頭...原來係阿貓

對住阿貓佢有一種歉疚既感覺...

阿帥慢慢行到去阿貓身邊...

阿貓以為阿帥要打佢..所以佢合埋雙眼。

點知..

阿帥佢伸手摸摸阿貓既臉龐。

阿帥憐憫:「貓...係哥對唔住妳...痛唔痛?」

阿貓輕輕搖頭滿面淚痕:「係我唔好.......係我..唔好...」

阿帥輕輕拍拍阿貓既頭:「好啦!番入去啦....」

2010-2-26 08:58 PM popsinger
sorry  啊!之前咁心急,你得閑先po la!

2010-7-21 02:29 PM yenisyan1998
好好睇呀`
pO啦`
我好想睇埋落去呀`  >_<

2010-7-22 12:55 PM SIU雪~~~
po啦po啦

2010-12-6 07:34 PM 18禁♀Ka兒
真系好好睇=_=p0埋得吾得

2010-12-11 11:12 AM 18禁♀Ka兒
如果大家想睇既尼我個p0=_=一過2個cM我就會狂P0
p0到24/25集左右

2011-1-1 03:34 PM helenhui825
POPOPOPOPOPOPO