YK Forum » 短文小說 » [100%原+少少18的+勿轉]`★我的多段戀情

2009-9-15 03:09 PM 藍龍
[100%原+少少18的+勿轉]`★我的多段戀情

人物介紹;
`★女仔=]
餅(我):拍錯左拖多過十次-v-|||  唔算醜又唔令
心:餅既好朋友…幾令女...鐘意卓-v-
曉:餅既死敵…自認全天下令仔鐘意佢- - ||| 算令女(希望大家唔好當真)
                                 `★男仔=]
軒:校草-v-|||同餅同班…係1個冷酷的帥哥-v-有少少囍餅的Feel
卓:係1個熱情既男仔…1直對餅有囍心=]
明:對牙心有囍心=]

第1章    遇見
鈴鈴鈴…
我:搵邊個…?
某老師:吳小餅同學…你訓醒未牙(超大聲)
我:今日到唔係9.1號-v-
某老師:今日9.1號啦...同我快d死返泥
我:唔係掛-口-...
              唔夠5分鐘換好杉-v-|||

"學校"
心:小餅...你又遲到啦;仲諗住暑假牙…?
我:我唔記得左- -||| 尋日打機打到傻鬼左-v-
曉:哼…甘樣唔怪得比人甩左啦....哈哈哈(邊笑邊走)
心:咩牙..係小餅甩人....死姣西
我:算啦...同佢吵同晒氣...
心:甘你做好暑期作業未牙?
我:死....我無望過T^T
心:- -正1大頭蝦...幫你做左啦...好采個日拎左你d公課返屋企做
我:牙心你真係好人-v-請你食野啦
心:食咩先-v-
我:請你食大頭蝦-v-...同我1樣
心:唔洗啦甘...
我:不如1陣去唱K啦-v-
心:好牙...不如叫d男仔0v0
我:唔係掛- -|||你叫啦...

"過左1陣"
心:我約左軒.卓同明
我:我冇所謂...
心:甘就好...

"放學之後"
女仔A:軒,,你去邊牙..?你唔係同我去影相相既咩?-33-
女仔B:姣西彈啦....軒軒答應左我去行街街....-v-
女仔C:收啦-v-....牙軒同我去睇電影...
軒怒視班女仔...
軒:唔好煩住我...我約左人...
卓:s0r...我地真係約左人
明:仲係令女Tim...
心:Hi...!
我:早牙...
軒:仲早..太陽落左山啦...係咪唱K...係就快...
卓:行快D啦....我1陣要去打工..
我,心:哦...

唱緊K-v-
我:我去廁所先...
軒:我到去...
                                    "廁所門前"
餅的前男友:甘岩既....令女...換左碟菜啦
我:......我......
軒:唔好左住我同我女朋友...
餅的前男友:甘快換左...甘既貨色你到睇上眼...哈
軒:餅佢唔好咩....我鐘意佢牙...(1野打係餅的前男友到)-v-
我:臉紅....
餅的前男友:你睇住泥....(走得仲快過劉翔-v-)
我:你講既野唔係真既可...你....係...吾..係鐘意我...?
軒:1定唔係啦...

"唱完K"
我:牙心..我好似鐘意左軒佢既帥氣...(臉紅)
心:唔係掛...條友好串....
我:佢頭先保護我泥...講晒d野比牙心聽...
心:哇...條友甘保你...1定囍你啦...
我:佢話唔好當真....佢唔係囍我..(唔係好開心)
心:唔係掛....
我:我真係鐘意左佢-v-|||
心:甘你加油啦...我要返歸啦...閉
我:閉....

[[i] 本帖最後由 藍龍 於 2009-9-15 08:58 PM 編輯 [/i]]

2009-12-12 08:11 PM ~傻婆~
SUP <3;;
好睇0v0

2009-12-12 08:26 PM kelly429
十卜十卜~
-V-

2009-12-12 08:36 PM 心情
加油十卜=]

2009-12-12 09:13 PM mR_晴=D
好好睇也;]
支持原創;]
加油也你;]