YK Forum » 短文小說 » [原]2月24的男仔(口語+粗)第一次作,大家入尼睇,俾D意見,你地覺得唔好我就唔作

2009-7-26 12:23 PM 1031022
[原]2月24的男仔(口語+粗)第一次作,大家入尼睇,俾D意見,你地覺得唔好我就唔作

人物介紹
男:
ELI:佢個名好特別....都...幾靚仔....好仔...但係...都係唔夠下一個主角靚仔....XD.....都幾man..少下面個個DD女溝....
然:靚仔....好仔...型仔...有錢仔.....佢一直...一直...都鍾意一個人......最後仲......超多女溝..
昊:都幾靚仔啦......但係...就唔夠上兩個囉......都幾多女溝....

女:
司:靚女尼嫁.....身材...唔洗講啦....XD...都多仔溝的...但係...佢鍾意既係邊個呢?...
儀:靚女.......佢以前同然,,,好開心嫁...但係....唉....大家明啦.....點知.....佢同然咩左之後,,,,,,,
澄:OK靚啦.....都多仔溝....冇啦....-,-

奸角遲D會有嫁啦......
大家知啦...男主角三個係好朋友......女主角一樣

[[i] 本帖最後由 1031022 於 2009-7-26 12:26 PM 編輯 [/i]]

2009-7-26 12:24 PM 1031022
StOrY  1
"你呀媽搵你,你呀爸搵你,你呀爺你,你呀叔搵你!...."
ELI:喂....(未訓醒)
然:喂....(扮佢XD)
ELI:咦?然少你都未訓醒呀?-,-
然:係呀!(扮)至奇!!!!!!!!!!!(超大聲)快!起身!十分鍾樓下等..8
ELI:F**K U-,-  咁Q大聲-,-  得啦...(果邊已經冇聲)

另一邊
"(吉百利廣告歌)-,-"
司:喂....(未訓醒)(佢同ELI兩個好"親"喎-,-)
儀:喂....(扮佢XD)(同上)
司:咦?儀姐你都未訓醒呀?-,-
儀:係呀!(扮)至奇!!!!!!!!!!!(超大聲)快!起身!十分鍾樓下等..8
司:F**K U-,-  咁Q大聲-,-  得啦...(果邊已經冇聲)

到左學校....
ELI/司:嘟你.....都未食早餐......(一樣?以為自己聽錯)
儀/然:超,係你地咁嘟遲姐.....!(已經知唔係聽錯)
兩TEAM人對望-,-見到咁靚仔/靚女就兩眼發光-,-.....
昊/澄:你兩邊咩事呀?-,-(又係咁....同上-,-)
ALL:靚仔/靚女.咩名呀?手提幾號呀?有冇仔/女呀?(下刪10000字-,-)
StOrY  1完....可能會悶左D....XD

2009-7-26 12:24 PM 1031022
StOrY  2
屎=MIS 屎
屎:咁多位..今日我地有4個新同學...而家叫佢地入尼啦!....
ALL:乜唔係你叫咩!?!!-,-
屎:是....是但啦....叫佢地入尼....
ALL:係就快啦,你叩MIZ屎,個口真係好臭..-,-
屎:呃....呃....好....入尼!(唔講咁多野LU)
大家都知係果6個靚仔靚女啦....!
ALL:然,ELI,昊,司,儀,澄,係咁,8
全班:........................................................
個個番左埋位,
冇啦啦有條仔話:你地咩料呀!?懶係COLL咁!...
ALL望住佢,
然:你講咩話!?(COOL)
條仔: (淆)話你懶係COOL....呀!好痛呀!屌你呀!?
然:我係懶係COOL呀!(望住條仔,)咁又點呀!?(超爆勁大聲)
條仔:你....!
然:我.....!好靚仔?我都知,起馬好過你先囉!
條仔: (唔夠串又話人)挑,你睇住尼!
然:好!不過睇...都唔睇你啦!又唔係話勁!睇睇睇,睇你個衰樣都廢呀嗎!膠人..
條仔走左-,-
究竟條仔係咩人呢?會唔會對然不利呢?下集睇下啦......

作住兩個StOrY,唔知你地覺的點,,我再作...

[[i] 本帖最後由 1031022 於 2009-7-26 12:27 PM 編輯 [/i]]

2009-7-26 01:51 PM arwg
好笑+好囧`
嘻嘻嘻`比心機呀`!

2009-7-26 02:11 PM 1031022
唉....得一個回....都唔知作唔作好.....-,-'

2009-7-26 04:01 PM 燒魚
睇唔明-_-

2009-7-26 06:14 PM 1031022
仲有冇人回呀?....得兩個....而家好:1,唔好:1     1:1...搵人回啦....

2009-7-26 07:52 PM kukucat
話劇嘛?!
隻隻字我都睇得明`
但想講咩`就真係唔係好明.

2010-1-4 07:47 PM winky320
好好睇呀

2010-1-6 07:37 PM summerwin
細上邊有咁多令仔令女丫:L

2010-1-8 07:23 PM mR_晴=D
十卜你;]
加油作下去吧;]

2010-2-4 10:17 PM 松鼠_儀