YK Forum » 短文小說 » 轉;][原作者:s1u雨] [原.粗.18+]{兄妹}不管你愛的不是我.我也會這樣愛你♥

2009-5-28 12:20 PM ligiamak1234
轉;][原作者:s1u雨] [原.粗.18+]{兄妹}不管你愛的不是我.我也會這樣愛你♥

♥兄妹戀 不1定苦戀♥
♥人地話......兄妹戀係1種禁忌♥
♥我決定左.我要打破禁忌.唔理哩場戀愛有幾苦♥
♥我都會繼續愛♥

[♥]人物介紹[♥]

♥女Gr!1♥

♥童雨嘉♥ - 勁靚女.又索.校花.有米的.打架.飲酒.食煙.索K.乜都做.勁臭串.有個呀哥.冇錯.就係呀希.成日同個呀哥開片.好多令
♥金句♥ - 林夜希.你收皮啦

♥雪霜琪♥ - 勁靚女{唔夠雨咁靚}.個樣幾得意.有米.只飲酒.幾得令.串.最鍾意串老師.校長係佢老豆.雨個老豆同佢老豆係世交

♥金句♥ - 收皮啦.豬西.唔該你整容啦.成隻異形咁

♥男b0y♥

♥林夜希♥ - 勁靚仔.咁又唔怪得佢既.冇人叫佢呀媽生得佢咁靚仔.型.校草.勁有米.成日打架.飲酒.食煙.不過唔似雨咁.係到索k{雨;索k對於我黎講冇罪嫁囉}.好串.雨既呀哥.雪既呀哥.花唔花心我都唔知.呵呵

♥金句♥ - 童雨嘉.你慳d啦

♥程卓風♥ - 幾靚仔.成日溝女.幾花心.校草{雨;挑!校草就可以玩女嫁喇咩!食屎苛飯!哼.\/.}.臭串

♥金句♥ - 摺埋彈開啦你.戇尻尻

♥配角♥

♥林夜雪♥ - 算係靚女啦.個樣過得去.幾串咁啦.好米.鍾意希.雨既家姐.希個呀妹

♥金句♥ - 再嘈訂你落街呀

♥序♥

♥愛1個人可以蠢到為佢做任何野.但係我.童雨嘉唔會.因為.愛1個人唔1定要為佢做任何野.有時可以默默地去為佢付出.靜靜地去愛佢♥

2009-5-28 12:21 PM ligiamak1234
cH!=)
♥我童雨嘉......唉.唔好提喇.開波♥

♥希♥ - 頂你個肺.童嘉雨你同你死出黎呀[大聲]
♥我♥ - 屌你.你乜撚事呀.戇尻仔[大聲+出左黎客廳]
♥希♥ - 你老味!打爛左隻杯又唔汁.仆街呀你!
♥我♥ - 收撚皮啦你!你唔識汁呀?!低能仔
♥希♥ - 有種既開片囉.嘈西
♥我♥ - 開咪開!戇尻仔
♥之後開始打起上黎.希打我.我閃開左.之後我又開始打佢.佢又閃.總之我地大家都打唔到對方.大家都閃開大家既攻擊.之後.我1隻腳掃落佢塊面到♥
♥我♥ - y0!贏左.林夜希你漆左喇.哈哈
♥希♥ - fk!我個靚仔樣呀!童雨嘉.你好野
♥雪♥ - 我番黎喇[岩岩出完街].哇!你地又開片呀?!
♥我♥ - 係呀.佢輸左.呵呵
♥希♥ - 都唔知佢係咪女仔黎嫁.咁粗魯.成個男人婆咁
♥我♥ - 家姐呀.條8公蝦我呀t_t`[扮野]
♥雪♥ - 哈哈!乖啦.唔好喊啦[玩埋1份]
♥希♥ - 呀妹呀!條8婆蝦我呀[又扮野]
♥雪♥ - 咁咪抵死囉你.哈哈
♥希♥ - 超!唔好玩既.番房打機[入房]
♥雪♥ - [心諗;希!我好愛你嫁.點解你成日好似同雨玩野咁埋呀.如果你係鍾意雨既.我會放手]{作者;好好人呀佢}

c0mm3nt..
                                                            5個1p0z=)

2009-5-28 12:24 PM ligiamak1234
♥我♥ - 家姐.喂!喂!喂
♥雪♥ - 下?!咩野事呀?!
♥我♥ - 冇呀.叫極你都唔應姐嘛
♥雪♥ - 哦.咁我番房先喇 [之後沖左入房]
♥我♥ - 家姐又會咁怪既[細細聲係到自言先語].唉也!邊鬼個撞尻我呀!
♥希♥ - 我囉.唔比呀?![串得黎好似有d唔開心]
♥我♥ - 你做咩呀?!好似咁唔開心咁既[有d關心佢]
♥希♥ - 咁8嫁你.唉.唔好提[語氣好淡]
♥我♥ - 喂!你失戀呀?!
♥希♥ - 你點知嫁?![驚訝]
♥我♥ - 冇計啦!我太勁喇-v-`呵呵[自大!ng]
♥希♥ - 傻婆![笑左一笑]
♥我♥ - 好彩我係絕緣體姐.呀妹你都夠薑電!打你丫那[講笑]
♥希♥ - 喂!我夠鍾落去幫老豆睇場.你落唔落去玩丫?!
♥我要係到提一提.希.雨.雪.既老豆係黑社會大佬.而佢老豆就要希同下接手.但雨唔肯.希接左黎做.s0希依家係黑社會大佬之一♥
♥我♥ - 又好姐!還掂好耐未落過去

♥d場入面♥
♥男a♥ - 希哥!咦!希嫂呀?!
♥希♥ - 唔係b0!我個妹留黎嫁.你要溝呀?!比你囉
♥我♥ - 收皮啦你[打左佢個頭一下]
♥希♥ - 頂!我個頭呀!
♥我♥ - 呵呵!抵死xD`
♥女a♥ - 玉姐.你睇下條女.係到姣希哥呀!
[新人物; ♥玉♥ - 姣p0一條.鍾意希.成日姣希.幾有料.樣子0k]
♥玉走左過去希果到♥
♥玉♥ - 希希呀!做乜咁耐唔搵人地ja.人地好掛住你呀[拉住希+啤住雨]{作者;明顯係示威啦}
♥我♥ - 啤乜糸呀!?`尻嫁你?!
♥玉♥ - 乜料呀你?!咁同我講野?![姣]
♥我♥ - 乜料!?有料囉.好過你丫.廢料[超大聲.全場焦點係晒哩邊]
♥d人係到討論.你一言.我一語咁♥
♥女c♥ - 哇!條女勁靚女囉.仲靚過玉姐.仲勁夠薑囉[細細聲同女d講]
♥女d♥ - 係囉.係囉-v-`仲好似好有料咁呀!唔知係咪希哥條女呢.睇落去同希哥超襯呀
♥玉聽到女d講既野.就勁大聲講話♥
♥玉♥ - 你講乜野話?!話哩條女同希希好襯?![指住雨+啤住女d]
♥女d♥ - ......[淆晒底]
♥我♥ - 喂!你好喇w0.咪兇佢b0.死8婆.我同呀希襯又點呀?!唔鋸呀?!冇人叫你生到成隻異形咁囉.丫!唔係.仲漆過異形囉
♥之後d人聽到係到偷笑.希都包括在內♥
♥玉♥ - 希希呀!佢蝦我呀
♥我♥ - 林夜希!你幫佢既.我同你誓不兩立
          [希會點呢!?`]
          [c0nm3nt呀!_!]

2009-5-28 12:26 PM ligiamak1234
♥希♥ - 雨呀.唔好玩得咁過份啦
♥我♥ - 哼.原來條姣婆仲重要過我.咁我冇野好講囉.我唔會比條姣婆.仲有你地好過[c00l+走]
♥希♥ - 雨......[細細聲+有少少心up]
♥玉♥ - 耶~希希呀.唔好理佢啦.我地都未咩咩[姣]
♥希♥ - 咩咩呀?![淫笑]
♥玉♥ - 耶~做乜要人講到咁明姐.人地想同你去開房呀
♥希♥ - 哩到做咪得囉![講完就拉左玉去d房到.鎖埋門]
♥玉♥ - 嗯...嗯...唔..好..好...啦.耶...痛嫁....嗯嗯...啊...耶..嗯呀...耶!做乜渣人地姐[比希嘟緊- -]
♥希♥ - 你唔鍾意咩?![淫笑]
♥玉♥ - 耶~人地梗係鍾意啦.不過咁大力.人地痛嫁嘛[姣]
♥希♥ - 再嘈插你丫那!
♥玉♥ - 耶~早就應該咁做na.等人地等得咁心急.記得大力d呀xd[姣]{作者;條女係咪膠嫁}
♥希♥ - 你個樣好淫賤xP`[淫笑]{作者;你自己都係啦}
♥玉♥ - 嗯...嗯...嗯...嗯.啊...呀......嗯....丫...做乜...嗯...渣到人地..嗯嗯...呀...嗯...個波咁痛ja[姣]{作者;扑緊都咁姣-.-}
♥希♥ - 冇人叫你同我扑 [繼續插-.-]
♥之後佢地1個鐘之後先打完野戰♥
♥希番到屋企......♥
♥雪♥ - 賤格啦你[兜巴星落希到]{作者;抵死xd.扑野扑得咁開心丫那.搞到我地個女主角咁慘!}
             [到底咩野事呢!?`]
             [希會點做呢?!`]
             [雪點解c0m我地個靚仔男主角呢?_?]
             [我地既靚靚女主角又點呢?﹏?]
             [下集自有分堯]

2009-5-29 09:50 PM Kathy668
之後呢...
sup你牙...加油...

2010-4-7 06:12 PM Evelyn
and then...點呀?...

2010-4-7 09:39 PM 小檸
sUp` sUp`

2010-4-23 03:36 PM owenlam1998
Sup你`快d出新架na>0<

2010-7-3 09:25 PM Loillpop
more more

2010-7-20 07:24 PM 細欣`糖.-]]
好睇好睇
快D post啦.好緊張嫁嘛-.-

頁: [1]