YK Forum » 短文小說 » `轉=]] { 姣 ,, 就 是 我 的 本 性 ,, ! 18+ }

2009-5-20 06:49 PM ligiamak1234
`轉=]] { 姣 ,, 就 是 我 的 本 性 ,, ! 18+ }

人 物 介 紹 喔`:D

琪`姣?吾姣?冇人知;D`屋企冇$$$$$$$`所以佢為左錢`咩刀做得出`就算系出賣自己`十六歲既一個女仔`老豆老母好衰-3-!`

冰`人品麻麻-v-!`屋企吾算有好多$`又吾算系少錢喎!`同琪好好朋友`成日叫琪吾好搞到好似雞甘;>

帥`十八歲帥哥-3-!`以為琪系雞-^-`搭上左佢`有$______________________$!!!`屋企得佢同工人`

龍`二十一歲了-v-老伯伯:]`好有錢囉咩事`  保持神秘-_-!`

e個故事有好多18+

[b]---------------------------------------[b][size=2][size=3]我係無用既分介線[/size][/size][/b]-----------------------------------------------------------[/b]
[b]
ch.1   陌生屋企♥`[/b]

姣米就系姣l0`有波身材好就有仔埋你身咖nA`香港地有邊個男仔吾系甘ah?!`
琪媽`{ 囡囡`你要獨立咖nA`吾可以再系甘咖nA,, }
琪`{ 得拉`你想我自己搵野做`養自己mA`吾洗講`898,, }
琪爸`{ 系囉`走nA走nA`89078!`好行吾送^___^ }                    <-邊有老豆甘講野咖?!`
出到街`我漫無目的甘行`行下行下`去到一個沙灘`戈到好令`
我坐底左系沙灘到`望住個海`空白一片甘`好似我而加既心情`
諗下諗下`竟然喊左出黎-_-..
琪`{ 唉`點解佢兩個可以甘樣對我?!我有咩做錯ah上帝/v\?! }
x`{ 做咩ah令女`喊ah?!喊左吾令咖拉喎` }
琪`{ 你理得我?!我中意喊就喊;吾喊就吾喊!` }
x`{ 黎ah`哥哥請你食糖糖`吾好喊nA` }
琪`{ 哈`你當我細路ah-v-?` } 「0h」高左頭`心諗{ 又幾令仔喎,,,溝到佢米發達?! }
x`{ 吾系點ah`哇`明明令女`喊左成個豬八怪甘... }
琪`{ 蝦,,!`你講咩ah!`信吾信我打你屎忽ah拿.\/.! }
x`{ 呵呵,,!吾嘈lU`笑番米幾好.v. }
琪`{ 系尼`你叫咩名ah-_-` }
x`{ 我叫帥ah`你尼` }
琪`{ 我叫ah琪-,-` }
帥`{ 我屋企m0人ah`不如黎坐下` }
琪`{ 喔,, }   <-媽媽話過吾可以隨便跟陌生去街咖.\/.
                                         續.__.

[b]♥ 希望你地會仲意喇>v<`
♥ 多多支持喔=]][/b]

2009-5-20 06:50 PM ligiamak1234
[b][color=Red]ch.2   做工人魯♥`[/color][/b]

[color=Red]當我去到帥屋企;p`
帥`{您是旦搵位坐得咖拉-vv-!}
琪`{哇..你屋企刀好大下喎..`}
帥`{系咩-3-`不如去我間房睇下`}
琪`{好ah>///<!}
帥`{拿`}
琪`{嘩..好令令ah..`重有浴室t!m!`}
帥`{想吾想擁有?_?}
琪`{更系想nA`旦系我刀冇甘多錢...`}
帥`{洗咩姐`你系到住米得l0`}
琪`{下-3-`吾想麻煩到你同你屋企人咩/v\?}
帥`{刀話我屋企得我同我工人-.-!}
琪`{系喎-_-`吾記得左t!m,}
帥`{點樣?}
琪`{好牙..旦系我可吾可以系到打工?}
帥`{點解-_-`}
琪`{因為我吾想欠人野-3-v}
帥`{甘好nA`我有樣更加岩你既工作`就系做我專人既工人`重要跟我番學`}
琪`{是旦nA`-3-!} [color=Cyan][color=Magenta]心諗`[番學米都系益左我v[]v?][/color][/color]
帥`{我沖涼先nA`}
琪`{喔-,-...}
到左我沖涼時間;p`
帥`{仙姐`幫我招呼下尼位小姐`}
仙`{好既..少爺`}
仙`{小姐,,少爺好少帶女仔番屋企咖,,}
琪`{下`睇佢個樣好似好花心甘-3-v}
仙`{吾系咖,,少爺好慘咖,,吾講拉;你拎尼D衫褲毛巾入去沖涼拉`}
琪`{喔0.0v}[/color]

[color=Red]續`...___今集有點沉悶-3-[/color]

2009-5-20 06:50 PM ligiamak1234
[b]ch.3   哇   $o$   ♥`[/b]

到左第2日:〕`
琪`{哇`點解你會系我隔離?!}
帥`{點解吾得-_-`重有,,尼間房系我咖loR-V-}
琪`{下`甘好笑`我吾會夢遊咖w0}
帥`{哈`甘我就吾知拉;)`}                                             
當我地刷完牙洗完面x]                                         
帥`{換左佢}  拎住一套白色既 野,                                       
琪`{下-_-跟您去邊ah?! }                                                   
帥`{番學-.- }                                                                       
琪`{okok-3- }                                                                  
-------------------------------------------------------------------------
**番到學校嚕`
我地行入課室`好多人望住佢....同我-`吾知系吾系我令女尼a0a!?`
我坐番埋位-3-`我話去廁所..行行下有個男同學問我`
男同學z`{令女.__.`有冇仔ah?!}
琪心諗`[哇,,你甘豬`收左皮先搵我拉...牙..吾好..同你拍拖刀可以呃你吾少錢A0A]
琪`{喔喔`有ah..旦系我講個秘密你知牙..我好憎佢ah}
男同學z`{點解?!}
琪`{唉`吾好提![個樣好似想喊甘]我好吾開心/0\`}
男同學z`{甘不如同佢分手..}
琪`{吾得咖`...點可以....}
男同學z`{甘你刀好慘下...}
琪`{唉`而加人又樣衰`又冇錢,,刀吾知點算/_\`}
男同學z`{拿...我借住比你先拉`q_q![拎左五張1000蚊出黎] }`
琪心諗`[哇$_______$發達拉$0$!`]{耶;;多謝你ah..令仔;;}講完咀左佢個面一啖-3-!`
                                                    [b] 續.[/b]

2009-5-20 06:51 PM ligiamak1234
[b][color=Red]ch.4   識新朋友♥` [/color][/b]

[color=Red]當琪番到課室.3.`
有個女仔好主動甘同琪講野-3-v
女`{你好牙;我叫牙冰.0.`你識帥帥咖?v?`}
琪心諗`[哇..帥帥...叫得甘肉酸=v=`旦我刀系要扮下野先得;]
琪[用殺死人既笑容]`{嘿嘿^v^我叫牙琪ahhh`系牙,,我識._.`}
冰`{喔...} [好似有D吾系幾開心甘`]
琪`{不如做個朋友^v^!}`
冰`{好牙=)`}
後來..老師入左黎;;;D人好似見吾到佢甘;;當琪睇睇下既時候;發現帥吾系到-_-!`
之後就東張西望-3-`好似尋寶甘xd`後尾見到帥反左黎,,,
mZ`{喂,,您牙.甘遲先番黎!}
帥`{又關您事-3-?}
mZ`{點會吾關我事.\ /.`} [如果我比你自由;我冇得n0咖拉/v\'']
帥`{理得你.} [酷*v*]
冰`{帥帥''你去左邊牙/_\?}
帥`{你吾好煩我-.-}
琪`{喂-_-你D態度刀好好b0^ 口 ^`}
帥`{我D態度不嬲都甘好;}
琪`{吾覺;]`}
帥`{理得你覺吾覺.}
之後琪見到冰望住琪同帥兩個.好似有少少吾開心甘;
到底系咩事?琪feel到佢好似中意帥.3.v`

[b]續續續>v<`[b]

2009-5-20 06:51 PM ligiamak1234
[b][color=DarkOrchid]ch.5   食luN`     ♥`[/color][/b]

[color=DarkOrchid]到了食晏時間!`
我同牙冰個無無聊聊甘系M記等位-_-`        [color=Red][ 我 = 琪 ; 吾作[我]既話d句子好吾通順=V=][/color]
我`{冰,,有位牙有位牙;[跑去搶*v*]}
冰`{哇..熱死.企甘耐}
我`{咪系-3-!`佢甘耐既-,-}
冰`{你叫左邊個黎-_-?}
我`{你個帥帥囉-0-`}
冰`{下-[]-吾系ah化o///o?}
我`{系牙>v<你睇下,,佢黎左xd}
我地兩個一齊望住左帥行過黎,,
帥`{做咩也-_-?兩個啤實我,,掛住我@0@?}
我`{想錯你既心'v' 鬼有,尼位系.}
帥`{喔.佢丫話.佢系我朋友}
我`{我夠知佢系你朋友;咩名ah佢-_-}
帥`{做咩#v#?想溝人A0A?}
我`{妖-_-講你就講拉0n9-,-`}
帥`{拿,佢叫牙鈍.}
我`{甘型既個名.v.}
我地講下講下.好似忽略左冰@0@!不過我天生中意搶人條仔,,加上..搶到=自己令;冇錯咖w0.
同埋..牙冰都未溝到帥.我慢慢入手都未   遲.真系愈諗愈開心 [講到尼到,我既口角慢慢向上堯]

續[/color]

2009-5-20 06:52 PM ligiamak1234
[b][color=Blue]ch.6   同我爭仔♥` [/color][/b]

[color=Blue]甘我地食完,,,就拉拉臨番學校喇`之後好無奈-[]-`
冇拉拉落大雨w00`甘我地又冇帶遮喎-,-`
咪系到淋囉-_-`
帥`{喂,,好爽牙;一齊出黎淋牙`} <-因為我地搵地方避雨.
我`{哇,,你kai咖?淋濕好吾舒服gaaa/__\`}
帥[推我出黎]`{拿;幾舒服AvA}
我`{你個衰人哇.\/.`[打帥]}
系我地打打罵罵之下.牙冰就同鈍講左句.
冰`{好親密.}
鈍`{嗯`好似感覺吾到我地}
冰`{你想吾想追琪?!}
鈍[面紅@0@]`{想丫..不過佢兩個...}
冰`{我地聯手分開佢地}
鈍`{會吾會吾系甘好?}
我`{而`你地系到傾乜牙@v@?`傾得甘投入既>v<}
帥`{琪,,吾好阻住人@v@`}
我`{你條友仔.\/.`跟我個樣`}
帥`{跟你又點:P`吹bb >_<?`}
我[再打過]`

哼`冰真系想同我爭仔?_?`會吾會未夠班o_o?`
笑`[/color]

2009-7-12 12:06 PM hgjktyuitghj
唔想拉洛去...真係好悶,有D完全唔明- -

2009-10-1 12:58 PM Anp
ok~!:(

2009-10-10 07:20 PM chanwaiyeebobo
POST喇,我想睇啊

2009-10-10 08:00 PM tongpuikwan
厄~唔係幾好睇

2009-10-10 08:03 PM 秋風
[quote][b]原帖由 [i]chanwaiyeebobo[/i] 於 2009-10-10 07:20 PM 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=42051&page=1#pid505476][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
POST喇,我想睇啊 [/quote]
我反而唔想睇
可能我睇得多真係好好睇個D
對比起我覺得le個唔好睇
同埋我唔中意睇口語

[[i] 本帖最後由 秋風 於 2009-10-11 10:41 AM 編輯 [/i]]

2009-10-11 09:18 AM chanwaiyeebobo
回覆 #11 秋風 的帖子

我系網上找到之後果幾集,但系24集就找唔到
後面果D好好好睇架!

2009-10-11 10:42 AM 秋風
[quote][b]原帖由 [i]chanwaiyeebobo[/i] 於 2009-10-11 09:18 AM 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=42051&page=1#pid505743][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我系網上找到之後果幾集,但系24集就找唔到
後面果D好好好睇架! [/quote]
喔....係咩?-,-
可能我習慣左書面語La

2009-10-11 10:54 AM KwaN_RaChEl
好好睇-v-"

2009-12-12 10:12 AM winky320
po啦,唔好唔po

2010-7-27 06:24 PM Loillpop
than??

2010-8-1 10:45 PM yenisyan1998
十卜十卜`
好睇呀`
加油喔`,,,

2010-8-2 07:09 AM 乂呀妍乂
po啦;好好睇'

2010-11-30 11:27 PM Loillpop
than???

頁: [1]