YK Forum » 短文小說 » ]◆*!|’全男班中的1個女生*],,

2009-4-20 06:28 PM `乜丫____
]◆*!|’全男班中的1個女生*],,

人物介紹::

杜子塋─1個巧令令既女仔,系原校升吾到中4,去左1間BANDTWO學校重讀F.3*[[叫做XXX峰中學]]
張佩雯─[[細蚊]]豪仔個大老婆,是牙塋系新學校唯1 1個FD!!吾系好令令*
黃偉樂─1個巧型既男仔,系XXX峰中學讀F.3!!成日好多女溝佢*
謝煒豪─校草1名,同牙樂 1班,,但系吾FD!!口花花..女朋友好多個*
陳致成─樣子平平,豪仔個FD...讀書好好*

<<<<<9月1日>>>>>[[新學校操場]]
塋塋心諗:死LA...刀吾知呢間學校DD人點嫁!!><"
MISS WONG:E...你系吾系果個新生杜子塋牙??
塋塋:系牙!!做咩事牙?
MISS WONG:我叫MISS WONG.我系你班主任,我帶你去邊到排隊牙!!
塋塋:哦哦.....吾該你牙MISS WONG*
之後塋塋見悶悶地就行開左,,,周圍行下....但系佢行行下又吾知點樣行番去操場喎!!塋塋好驚驚,仲眼濕濕天*點知比牙樂見到,牙樂就行埋去>>>>
牙樂:小姐,,,你做咩系到喊牙?我好似冇見過你嫁喎!!
塋塋:鳴X3..我系岩岩轉入尼讀書嫁,我2家吾知點樣行返番去操場牙!!
牙樂:哦,,新生牙!!讀F.幾牙??叫咩名牙??我叫牙樂牙!!
塋塋:我叫杜子塋,你可以叫我塋塋!!我讀F.3嫁!!因為原校升吾到中4,所以就......
樂樂:哦....甘你讀咩班嫁?
塋塋:3F*
牙樂:下....*[]*點會甘嫁?
塋塋:做咩事牙?
牙樂:我刀系讀3F班牙,但系個班系全男班,吾會有女仔嫁!
塋塋:下下下下下.....全男班=[]-"
牙樂:吾洗甘驚喎,我地班仔好好人嫁!!如果佢地蝦你同我講囉!!
塋塋:哦哦*
[[之後集隧個鐘向左LAAAAA*塋塋同牙樂就1齊去集隊啦!!]]
塋塋:甘我排邊個位牙?
牙樂:系喎!!就排我前面LAAA!!
跟住請睇第二回(有人回我先發第二回)

2009-4-20 06:49 PM 惡魔。夢﹏
This story is short but I like it~

2009-4-20 09:03 PM ★四葉草天使★
十卜十卜!!!!

2009-4-21 10:08 PM `乜丫____
【第二回】
跟住佢地班仔個個刀心諗:[[點解會有條甘令既女排呢到既??系吾系排錯左牙???但系真系好令喎]]*
佢地個個刀系到討論呢個問題,,,,忘記左自己排緊隊!!可能太嘈,比MISS鬧!!個牙SIR講左1大輪[[肺腑之言]]就上左班房LAAAAAA*上到門口塋塋同牙樂系甘傾計!!之後MISS WONG就.....
MISS WONG:好....我就幫大家安排坐位LA!!
MISS WONG:黃偉樂,見你同杜子塋甘好傾!!你地就1齊坐LA.要好好照顧人牙
牙樂:知道LAAAAAA*
其他男仔:嘩....點可以甘嫁!![[眼紅中]]
謝煒豪:車,,,,咪又系女1條!!吾洗1個禮拜,我1定追到佢,你地睇住LA*
個個坐好哂之後MISS WONG就叫塋塋出左尼!!
MISS WONG:杜子塋,出尼介紹下自己牙*
塋塋:系系...大家好,我叫杜子塋,你地CAN叫我塋塋!!我系原校升吾到中4,所以轉左尼呢到讀書!!
MISS WONG:大家仲有冇咩想問塋塋嫁??
同學A:我想問你有冇仔牙??電話同ICQ幾多號牙??住邊嫁??
塋塋:......[[面紅中]]
牙樂心諗:[[好可愛牙]]
MISS WONG:呢D問題你自己私低下問佢LA*好啦,塋塋返埋位LA!

2009-4-21 10:08 PM `乜丫____
[[系呢個時候牙樂中意左塋塋啦!!]]
之後塋塋又識埋謝豪仔同牙成[[姐系煒豪同陳致成]]*
塋塋:E....牙成你個名好似吾知系邊到聽過甘既??
牙成:系咩??吾會牙??[[如果你記番起我就好LA]]
豪仔:系喎!!甘你系呢間學校1個女仔FD刀冇,你吾驚嫁咩??
塋塋:少少LA.但系有人話如果我比人蝦會保護我!![[面紅中]][[塋塋對牙樂刀有少少FEEL]]
豪仔:邊個牙??
塋塋:8啦你*
牙樂:系囉,男仔之家甘8嫁
豪仔:洗吾洗甘牙??人地吾識你地仲以為你地系情侶牙*
牙樂同塋塋:.......[[面紅中]]
豪仔:等我1陣介紹我條女比你識,等你冇甘悶MA*
塋塋:好牙!!THX喎*
<<<<<小息>>>>>
豪仔諗住同塋塋過去自己條女個班到搵佢,但系有2條豬扖尼左!!
豬扖A:8婆,你系吾系牙樂有野牙??
豬扖B:同你講野牙,淆B牙??
塋塋:我個名吾系叫8婆囉,原來你叫緊我牙,豬扖??SOR囉,吾知你叫我
豬扖A同B:你叫邊個豬扖牙?
塋塋:邊個認我咪邊個系囉!!
跟住牙樂行左出尼拖住左塋塋隻手!!
牙樂:夠啦,你地2條豬西!!佢系我條女牙*你地吾好再尼煩我LA.."'
跟住個2條豬扖走左,塋塋成個人呆左,仲面紅天,佢覺得好舒服!!
牙樂:SORSOR牙...借你過[[橋]]
塋塋:下....吾緊要LA!!
牙樂:LUNCH...請你食番野牙
塋塋:哦....好牙
牙成企左系1邊到好傷心甘望住左佢地!!
[PS:大家系吾系好想知牙成同塋塋系咩關系呢??想知,繼續睇LA=]

2009-4-21 10:30 PM ~傻婆~
sup`=]
快p0st=]]

2009-4-22 06:52 PM `乜丫____
自己睇啦下^^~   ↓呢度牙
豪仔見仲有時間….甘就拿拿淋拉左塋塋過去搵佢條女!!去到3B班[[佢條女讀個班]]好多女仔眼金金甘望住豪仔….之後佢條女行左出尼*
塋塋:[[心諗佢刀吾系好令女姐,點解豪仔會中意佢既??]]
豪仔:細蚊…呢個系今日岩岩入尼呢到讀書嫁,見佢冇FD系到,就介紹佢比你識囉!!佢叫塋塋牙*
細蚊:你好也!!你好得意同令女牙*我叫細蚊,豪仔條女….如果佢地班仔蝦你,同我講牙!!有咩事刀可以同我講嫁!!
塋塋:系系..知道!!
跟住佢地傾左1陣個鐘又向LA…..
>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<
牙樂:E…岩岩去左邊到牙你?
塋塋:下…去左搵細蚊囉!!做咩牙?
牙樂:哦….冇野牙!![[驚你人生路不熟]]
塋塋:哦…[[佢刀吾系關心我既><]]
冇啦啦塋塋個電話系到震!!有個SMS*[[系佢之前條仔,叫細DEE]]
[[等我講下細DEE既資料比大家聽LA!!佢系黑道中人…地位刀幾大下*因為1次相助下,識到塋塋..同塋塋拍左幾個月散拖!!,因為塋塋成日為佢擔驚受怕,所以散左*]]
>>>>>>>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<
細DEE:塋塋牙,,,你LUNCH得吾得閒牙?
塋塋:做咩牙??
細DEE:有D野想同你講!!
塋塋:系到講囉!
細DEE:當面講好D既*
塋塋:甘你1點3到過尼我學校等囉!!
細DEE:OK…等你!!
[color=DarkOrchid][b][i][u]
[size=6]要知道細DEE同瑩瑩講d咩就回我啦-3-[/size]u][/i][/b][/color]

[[i] 本帖最後由 `乜丫____ 於 2009-4-22 06:53 PM 編輯 [/i]]

2009-4-24 04:05 PM `乜丫____
【第五回】>v<
豪仔見仲有時間….甘就拿拿淋拉左塋塋過去搵佢條女!!去到3B班[[佢條女讀個班]]好多女仔眼金金甘望住豪仔….之後佢條女行左出尼*
塋塋:[[心諗佢刀吾系好令女姐,點解豪仔會中意佢既??]]
豪仔:細蚊…呢個系今日岩岩入尼呢到讀書嫁,見佢冇FD系到,就介紹佢比你識囉!!佢叫塋塋牙*
細蚊:你好也!!你好得意同令女牙*我叫細蚊,豪仔條女….如果佢地班仔蝦你,同我講牙!!有咩事刀可以同我講嫁!!
塋塋:系系..知道!!
跟住佢地傾左1陣個鐘又向LA…..
>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<
牙樂:E…岩岩去左邊到牙你?
塋塋:下…去左搵細蚊囉!!做咩牙?
牙樂:哦….冇野牙!![[驚你人生路不熟]]
塋塋:哦…[[佢刀吾系關心我既><]]
冇啦啦塋塋個電話系到震!!有個SMS*[[系佢之前條仔,叫細DEE]]
[[等我講下細DEE既資料比大家聽LA!!佢系黑道中人…地位刀幾大下*因為1次相助下,識到塋塋..同塋塋拍左幾個月散拖!!,因為塋塋成日為佢擔驚受怕,所以散左*]]
>>>>>>>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<

細DEE:塋塋牙,,,你LUNCH得吾得閒牙?
塋塋:做咩牙??
細DEE:有D野想同你講!!
塋塋:系到講囉!
細DEE:當面講好D既*
塋塋:甘你1點3到過尼我學校等囉!!
細DEE:OK…等你!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
牙樂:E,,,,岩岩邊個同你SD  SMS牙??
塋塋:下,,,冇牙!!FD之麻!![[驚佢吾開心]]
牙樂:哦!!男朋友牙??[[吾開心]]
塋塋:系就好啦,,,我刀冇男朋友既!!
牙樂:哦*[[好似識得變面甘,變番開心]]
牙樂:系喎,,,諗定等陣食咩未牙??我請你MA!!
塋塋:SORSOR牙,,吾記得左=[]=”我約左人牙,聽日先LA*
牙樂:甘算啦…[[肩嘴]]
塋塋:吾好甘LA,仲有大把機會….
豪仔:嘩,,,,你女仔尼嫁!!系到氹仔~
牙成諗番起2前同塋塋刀系甘,又吾開心囉….仲怪自己!![[塋塋甘樣全因為佢]]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LUNCH<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
塋塋:我走先LA,等陣先啦!!88~
牙樂:88~[[依依不捨]]
豪仔:甘吾捨得咪跟住人囉!!
牙樂:好似吾系甘好….
[[牙樂耳邊有隻魔鬼系到講:去啦,,,,你甘中意佢…..睇下刀冇防!!
天使:吾好牙,比塋塋知道左,1定嬲死你!!
魔鬼:你扮哂甘岩咪得囉…快DD去LA*]]最後牙樂刀跟住左塋塋!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>學校門口<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
有1大班金毛牙,拎住煙既人企左系門口到,客親牙樂…但系塋塋冇咩野!!塋塋仲行埋過去天!!
牙樂:[[下…點解塋塋吾會客親既??仲行埋過去天??]]因為甘,所以牙樂就更加想跟住佢地!!

要睇第六回就回我啦>v<

2009-4-25 01:42 AM ★四葉草天使★
十卜十卜!!!!!

2009-4-25 02:05 AM 曉曉曉
快d講細DEE同瑩瑩d野啦

2009-4-25 06:42 PM `乜丫____
【第六回】>▽<
塋塋行到過去,個個刀叫佢牙嫂,,,之後塋塋就跟左個班人走LA*佢地去左1間餐廳坐低左!!不過系……細DEE同塋塋坐,D口靚就企埋1,2面!!而牙樂就搵左個張
木台扮食野,偷聽佢地講咩!!
細DEE:塋塋,,,你呢排點牙?/
塋塋:UM…幾好牙!!搵我咩事牙?
細DEE:又分手個日開始到2家,我刀未放低過你,..,不如我地1齊番牙?
塋塋:算LA…我地1齊番咪又系會又散既1日*
細DEE:[[指住手上條巴痕]]你記吾記得牙??
塋塋諗番幾個月前既事:有1日…佢同D FD行行下街,吾小心撞到班金毛!!D金毛又吾放過佢..仲話如果做佢條女先放過佢!!甘岩細DEE行過….就緊系幫塋塋LA…雖然佢地兩班人刀系黑道中人,但系是死對頭來的*仲開埋片天!!細DEE比人整傷左[[就系個條巴痕]]之後塋塋扶左佢返自己屋企幫佢整理傷口….
塋塋:冇事MA??
細DEE:冇事牙!!*成日刀系甘嫁LA,慣左…
細DEE;岩岩冇客親你MA?
塋塋:少少甘LA,吾該哂你牙!!
細DEE:我中意左你牙[[1見鍾情]]
塋塋:下….
細DEE:應承我牙,我可以保護你嫁!!
塋塋:比D時間我牙![[因為岩岩細DEE幫左佢,所以…]]
細DEE:好牙..比2日時間你啦!!甘你比你電話我牙..到時搵你*
塋塋:哦..67XX77XX
2日之後細DEE冇搵塋塋,塋塋就開始擔心佢會吾會有咩事!!之後塋塋落到街,就見到細DEE企左系到!!塋塋放心哂…甘佢就答應左做細DEE條女啦*
但系細DEE系黑道中人,成日要開片又入倉個D..搞到塋塋好擔心!!有時仲會搞到塋塋有麻煩….有1日塋塋忍受吾到甘既生活,放棄左細DEE…但系佢仲好中意細DEE…有時塋塋有D咩事,細DEE刀會叫佢D口靚幫塋塋!!到左今日佢搵番塋塋出尼攤牌LA*不過塋塋2家心入多左1個人!!佢刀吾知點選擇好
塋塋:記得!!不過我…..
細DEE:你咩牙??
塋塋:雖然我刀中意你,但系我心入面仲有1個人!!
細DEE:我吾介意嫁…
牙樂聽到之後,系到系甘諗果個系邊個呢??
塋塋:同你1齊刀得,,,,你吾好成日去開片!!
叫細DEE吾去開片,真系難過登天牙!!不過……………………

2009-4-25 06:44 PM `乜丫____
細DEE:得…我應承你!![[估吾到黑道中人刀會為女死為女亡]]
塋塋:你系先好牙!!
細DEE:好好好…聽哂老婆仔話!!
牙樂成個人呆左…個心好痛><”之後佢連LUNCH刀冇食就拿拿淋沖返學校…而塋塋同細DEE就好恩愛甘老婆前老公後..不過有冇人知塋塋心入面最愛果個系邊個呢??冇人知,,,因為連我刀吾知!!佢地2個就拖住1齊返學…點知,,,,,,
比個2條豬西[[可能大家刀吾記得LA,就系話牙樂同佢有野果2個]]塋塋返到學校就比勁多人同D好吾舒服既眼神望住哂..又系甘細細聲講野!!
同學A:岩岩我聽人地講,新尼果個杜子塋1腳踏2船牙!!
同學B:下,,,邊個同邊個牙??
同學A:咪系果個咩咩樂同1個黑社會大佬囉
同學B:下,,,,你吾好講得就講LA!!佢刀吾似D甘壞既人..
同學A:呢D有樣睇嫁咩…同我講個D友牙,話系學校門口見到佢同個黑社會大佬拖住手牙,,仲有岩岩小息咩咩樂刀認左佢地有野LA!!刀吾知咩咩樂知吾知..吾知就可憐LA*
同學B:唉…估吾到佢系甘既人[[失望]]令女又點牙??
塋塋返到班房,就比豪仔拉埋去1,2面問佢野!!
豪仔:班人講既野系吾系真嫁??
塋塋:我條仔系黑社會大佬就真既!!但系牙樂系我條仔就假嫁LA…
豪仔:嘩,,,你甘勁嫁!!失敬失敬*
塋塋:吾好玩LA,,,我只系想知邊個傳通街姐!!
豪仔:幫你吾到*
跟住就有人搵塋塋…………………….
PSS:[[大家估估是誰!!有人估中我刻P[]ST]]

2009-4-25 06:56 PM MelodyHi
細DEE講的`

2009-4-25 07:40 PM NonoNo913
牙樂 定 細DEE 講架????

快post 啦

2009-4-25 07:57 PM `乜丫____
係咩 吾係喎

2009-4-25 07:57 PM `乜丫____
就系個2條豬西LA*佢地又尼串塋塋!!
豬西A:嘩….原來D令女系甘花心嫁!!真系估吾到囉*
豬西B:唉,,,,我系登樂樂可憐咋[[姣爆]]
塋塋:你地2條**嘈夠未牙…我花吾花心,同D咩人拍拖洗吾洗同你交代牙!!洗吾洗叫你聲你老母牙??
豬西A:姐系我冇老屈你LA,你刀認左囉!!
豬西B:E,,,,刀嘈左甘耐LA!!做咩你條仔吾出尼幫你既??
塋塋:牙樂吾系我條仔牙!!我刀吾系中意佢…佢搵我過橋咋!!我系同黑社會大佬拍拖牙,,又如何??
之後個2條豬西收哂聲…可能淆B啦,人地話哂刀系黑社會大佬條女!!
之後塋塋就返埋位LA*佢就同牙樂講……
塋塋:岩岩SOR牙,,,講哂D野出尼*
牙樂:吾緊要LA[[死下死下甘,仲面青口脣白]]
塋塋:喂,,,你冇事MA??
牙樂:下,,,有咩事牙??[[之後WING左落塋塋到!!]]
塋塋:口牙………………………[[大叫]]
牙成,豪仔同其他人望哂過去!!
牙成+豪仔:咩事牙??
塋塋:佢WING左牙!!
牙成+豪仔:下,,,,甘PK*
塋塋:快D扶佢落去E療室LA((*
佢地3個就夾手夾腳抱左佢落去!!場面好壯觀,,,,但系冇1個人拖手”’班PK冷血嫁!!*之後豪仔好火..
豪仔:你地班PK…吾幫手就行開LA*
佢地去到E療室之後,但系冇人…甘豪仔同牙成就去左搵人尼…..得番塋塋同牙樂!!跟住牙樂講左句野[[吾知佢系專登甘講定系咩啦]]
牙樂:塋塋,我好中意你嫁!!你可吾可以咀好同細DEE1齊牙??
塋塋:[[怕親…點解佢會知細DEE呢個人既??]]
塋塋:喂..你醒左LA??
牙樂1齊刀冇反應LA*之後佢地搵左李太尼睇下牙樂咩事!!原來牙樂佢冇食野,搞到WING左!!客死佢地**

2009-4-25 10:26 PM 米子
快p0快p0  sup;]

2009-4-25 10:45 PM MelodyHi
跟住牙樂醒番!!甘佢地見牙樂刀冇咩事LA*就1齊返番上去啦…..

上到課室,佢地又繼續上堂!!甘塋塋好想知牙樂做咩會知道細DEE

既存在就系SMS到問豪仔啦….

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋:喂喂*做咩牙樂會知道我同左個大佬1齊嫁??

豪仔:甘你岩岩LUNCH同邊個去食野牙??

塋塋:UM….我條仔囉*

豪仔:因為佢岩岩跟住你囉!!

塋塋:下…甘佢咩刀知道哂??=[]-“

豪仔:系卦…不過我睇得出佢中意你囉,佢好仔尼嫁!!

塋塋:哦…佢好仔我刀知!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋:問你1個問題牙

牙樂:好牙…咩事??[[驚驚地]]

塋塋:如果你中意果個女仔,佢同緊第2個人1齊,你會點嫁??

牙樂:我會等囉….

塋塋:等幾耐牙??

牙樂:等到佢條仔散左之後囉!!

塋塋:哦…冇野啦[[之後訓左]]

冇啦啦塋塋醒左…..因為個電話系到震佢!!!

>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

細DEE:老婆牙……..等陣接你放學牙,好吾好牙??

塋塋:UM….吾洗啦*我自己返去得啦!![[吾想比牙樂見到]]

細DEE:但系我掛住你啵

塋塋:1系我返左屋企….如果冇人!!你先上返囉~好吾好牙??

細DEE:刀好啵!!老婆仔真系勁*

塋塋:甘我等陣再搵你啦…上堂牙!!88~

細DEE:88*

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋真系好專心甘上堂,,,,但系佢發覺有人望住!!有DD吾自然*原

來牙樂望住佢….不過塋塋冇望到牙樂!!因為佢吾知點樣面對佢好*

終於刀放學LU*,,,,,,

豪仔:喂喂…你刀有冇野做牙??

牙成+塋塋+牙樂:冇啵….做咩牙??

豪仔:諗住同細蚊叫埋你地1齊去打機囉….

牙成+牙樂:好牙!!!

塋塋:下…我吾夠秤啵*差少少!!

豪仔:吾洗驚啦,細蚊刀吾夠…我同佢成日去刀冇事!!

塋塋:哦…甘好囉*

之後塋塋,牙成,豪仔,牙樂同埋細蚊就1齊去左打機啦!!

2009-4-25 10:47 PM MelodyHi
因為塋塋記得呢個場系細DEE睇既*甘佢又驚細DEE系入面,就吾想入去啦!!

細蚊:做咩吾入去牙??驚牙??

塋塋:吾系牙….我記得有D野要做,走先啦!!88*

牙樂+細蚊+豪仔+牙成:喂喂*

之後佢地入到去,,,,比牙樂見到細DEE系到!!

牙樂:[[心諗]]E…佢條仔系到喎!!甘點解佢吾入尼既??

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>呢1面<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋返到屋企系到諗….死啦!!刀吾知要邊個好>[]<”跟住佢諗諗下

就訓左啦….到左夜晚先起身!!佢見到電話有20個未接來電,,,有牙

樂同細DEE*佢醒起左吾記得打比細DEE>>>之後佢?僎煽N打番

比細DEE,,,

[[原來愛你 開心過夜夜瘋癲 即使倦了 在這刻 如同充電]]細DEE電話鈴聲*

細DEE:喂…講野牙*

塋塋:喂…細DEE牙,你搵過我??

細DEE:系牙…我以為你有咩事牙,又吾搵我喎!!

塋塋:哦…冇事牙*

細DEE:我2家系你樓下個公園牙,你落尼牙….

塋塋:好牙…5分鐘後到

之後塋塋落到去發生左D事….

2009-4-25 10:48 PM MelodyHi
落到去,,,佢地大家刀冇講野!!之後...

細DEE:其實你中意我多D定系果個人多D嫁??

塋塋:我刀吾知牙...其實我刀想快D搞清楚自己中意邊個

多D嫁,,,,但系.....吾得牙!!SOR*

細DEE:無論個結果系點,,,我刀會1樣盡我所能去保護你

嫁!![[跟住仲咀左落塋塋個咀到...塋塋初初刀吾想,之後

刀冇反抗]]

但系好吾好采...比牙樂見到!![[因為大家刀系住個頭]]

牙樂好傷心,佢手上拎住個D野刀跌哂落地....

--------------------到左第2日-----------------

[[你說他容易發怒不過會令我驕傲 不要數他根本比不上一成你的好]]<~塋塋鈴

塋塋:喂喂*邊個牙??[[仲未訓醒]]

細蚊:**,,起身啦!!

塋塋:下,,,今日吾洗返學喎*

細蚊:琴日牙樂吾知做咩牙,,拉左牙成同豪仔落公園X酒牙

塋塋:甘2家呢??

細蚊:系學校個邊個公園牙*

塋塋:10分鐘系我樓下等啦!!88~

細蚊:OK OK!!8~

----------------------10分鐘後------------------

塋塋:發生咩事牙??

細蚊:你問我,我點知牙!!

佢地到左之後,見到3個刀醉哂!!甘細蚊緊系第1時間走去扶豪仔啦,而塋塋就走左去牙樂到...牙成好慘牙,冇人理*

塋塋:咩事牙你地??

豪仔:[[醉醉地]]條**仔見到你同個咩咩細DEE咀喎!!

牙樂:謝煒豪叫你咪講,仲講!!

之後大家刀冇講野*靜左好耐…….

塋塋:車,,,,咀咋!!你同你之前D女吾會咀嫁

牙樂:但系我中意你牙!!!!

2009-4-25 10:49 PM MelodyHi
塋塋:[[心諗]]點解你吾早D講喎,如果早D講甘我咪吾會
同細DEE1齊囉*

牙成:[[心諗]]點解,點解,我愛1個人刀吾可以講出尼
牙??點解個天要甘對我????

塋塋:哈哈哈!!好好笑牙...吾好講笑話啦*

牙樂:我講真嫁!!!!

塋塋:你刀知我同細DEE1齊左嫁啦...

牙樂:我等你牙...

塋塋:你吾好等啦,甘只會浪費時間嫁咋*我吾會中意你
嫁!![[佢吾想比細DEE知道,之後會傷害牙樂]]

牙樂:甘好啦...不過我同你講,我系認真嫁!![[走左]]

之後塋塋又返左屋企訓教啦....佢系夢入面見到同1個男
仔玩得好開心!!生活得好愉快*

當塋塋醒番個陣,,,,佢刀記得呢個夢....佢覺得個夢入面
果個男仔系牙樂!!所以佢決定同細DEE分手,同牙樂1齊*

[[原來愛你 開心過夜夜瘋癲 即使倦了 在這刻 如同充電]]細DEE電話鈴聲*

細DEE:喂喂*講野~

塋塋:細DEE牙...不如我地分手牙??

細DEE:點解牙??

塋塋:因為我心入面最愛果個吾系你...

細DEE:OK...我尊重你既意見!!仲系FD牙可??

塋塋:THX...緊系啦*

細DEE:有咩事你刀可以搵我嫁!!

塋塋:系系..會嫁啦!!甘吾阻你啦,88*

細DEE:8~

2009-4-26 12:49 AM `乜丫____
搞錯丫,幫我po又唔講先:@

2009-4-26 07:37 PM -食煙尐女^3^'
快 d p0 .v."

2009-4-29 08:48 PM NonoNo913
加油!!!

繼續po啦:D

2009-4-29 10:59 PM ~傻婆~
快p0st`
好正耶._.