YK Forum » 短文小說 » 我用100蚊買你的1個吻♥粗口+少量18+]Ch.45 完

2009-4-11 02:24 AM `乜鋒.
我用100蚊買你的1個吻♥粗口+少量18+]Ch.45 完

人物介紹

吳紫妍(紫妍):
可愛又令女
反叛少女1名
串咀到爆
轉過好多間學校無1間無可以讀得耐
自細呀爸呀媽就唔要佢俾佢同姑姐1齊住

張嘉晴(晴晴):
樣子普通
做咩野都無乜信心咁
係紫妍係間新學校識嘅朋友
★★★★★★★★★★★★

鄧文希(呀希):
校草1名
屋企好有錢所以有大少爺性格
要乜有乜
身邊大把女團住佢
玩女無數
對愛情1 D都唔認真

周俊傑(呀傑):
都係校草黎嘅
同呀希好Fd

2009-4-11 02:25 AM `乜鋒.
CH.1

姑姐:紫妍呀..今次係你轉咗第10間學校喇
唔准再轉喇
紫妍:呢D話唔埋咖^_^返學Lur
返到學校
紫妍去廁所
行經過傷殘廁所
xx:嗯..嗯`希希大力D
呀希:Ok^_^
xx:嗯嗯..啊..啊
傷殘廁所全出陣陣呻吟聲
紫妍:頂`邊x個係度扑野呀
嘈Q住晒-33-等我玩x你地先^_^
紫妍:MiSs呀..我聼到呢度好似有D怪聲
狂咁係度嗯嗯嗯
其實紫妍無叫MiSs黎只係特登講大聲D入面戈2條友聼到
xx:希希呀..有MiSs呀`停啦
呀希:驚咩wor..洗乜理D  MIss姐..我地繼續啦
xx唔理呀希着晒3走咗
呀希:頂..咁x淆咖
呀希見到紫妍偷笑
呀希:8婆..頭先係咪你玩野
紫妍:都唔知你Up咩(走人)
呀希:8婆..唔好俾我知你叫咩名
如果唔係郁x你.\_/.
xx:嘩嘩嘩`好耐無見過咁令嘅女喇
姣西:乜我地E+唔令咩
xx:你地??柒爆
呀希:係你.\_/.
MiSs:好喇..吳紫妍同學你坐鄧文希隔離
紫妍:邊托個係鄧文希呀
呀希:呢度
紫妍:依..今日係殘廁到扑野戈條友wor

續*

2009-4-11 02:26 AM `乜鋒.
Ch.2

MiSs:好喇..吳紫妍同學你坐鄧文希隔離
紫妍:邊托個係鄧文希呀
呀希:呢度
紫妍:依..今日係殘廁到扑野戈條友wor
嘩嘩嘩..全場焦點去晒呀希度
呀希:頂你-3-咁大聲做乜x野呀(細細聲)
紫妍:你咁嘅態度我好唔滿意-33-(細細聲)
呀希:妍姐- -"幫幫手 (細細聲)
姣西:喂`你頭先係咪話希希扑野呀@@
姣西:依`希希我又要
紫妍:Um..唔好意思呀..我講野簡咗少少
姐係全句我想講話佢係頭先係傷殘廁所仆親係地下戈條友←←有D免強- -"
姣西:超`
呀傑:希少..你頭先求人wor..難得難得
呀希:我想咖咩  
晴晴:你好呀
紫妍:你好^_^
晴晴:做個朋友好嗎??叫我晴晴
紫妍:好好好..E+我呢度都無朋友`叫我紫妍啦
呀希:你人緣唔好姐- -
紫妍:我入咗黎半粒鍾都無點識呀..扑野仔^__^
呀希:你叫我咩話.\_/.
紫妍:扑.野.仔^_^
呀傑:算啦`希少..你唔想求多佢1次就唔好出聲喇
紫妍:令仔講得啱
呀希:好..我忍你
紫妍:

紫妍:扑野仔`請我食LunCh
呀希:1..我有名你叫..我叫鄧文希..2.我做咩要請你食LuNch
紫妍:鄧文希..你唔單止要請我食野..要請埋我個Fd晴晴
呀希:唔請你吹呀-33-
紫妍:好..你唔請我就.....

續*

2009-4-11 02:27 AM `乜鋒.
CH.3

紫妍:扑野仔`請我食LunCh
呀希:1..我有名你叫..我叫鄧文希..2.我做咩要請你食LuNch
紫妍:鄧文希..你唔單止要請我食野..要請埋我個Fd晴晴
呀希:唔請你吹呀-33-
紫妍:好..你唔請我就係度大大聲聲講
鄧文希今日係傷殘廁所度扑野
Hahaa
呀希:你好野`請咪請
紫妍:多謝鄧文希^_^
幫我排隊買野
呀希:你痴咖..要我堂堂希少去排隊買野
紫妍:咁你係咪唔去呀(惡)
呀希:好..我忍你
紫妍:晴晴..快D同鄧文希講你想食咩野啦
晴晴:下..咁樣唔係幾好嘅
紫妍:洗鬼理佢..鄧文希..我要@*%#@
晴晴你同我1樣啦
晴晴:哦
呀希同呀傑去排隊買野
呀傑:HahA..第1次見你排隊買野wor
歷史性嘅1刻..1定要影低作為紀念  Haha
呀希:死仔..玩野呀- -"
呀傑:你咁有錢請佢地食野有乜所謂姐
呀希:問題係我唔鍾意俾人威脅
呀傑:超`邊個叫你係廁所度扑野-33-
呀希:你理得我- -"
紫妍:買少少野都咁x耐咖
呀希:咁叻你自己去買
xx:張嘉晴點解可以同希希1齊食LuNch咖
xx:咪係lor
紫妍:人地同邊x個食野關你x事(彈咗起身)
晴晴:算..算啦(拉番佢坐低)
紫妍:以後有邊個恰你話我知等我郁尻佢-333-
晴晴:哦..(有D無奈)
xx:希希>3<
呀希:頂..你彈x開啦
xx:今朝唔係同我玩得好開心咖咩
紫妍:依`你咪係今朝同鄧文希仆野戈條友
xx:你..點知咖-口-"
呀希:我以後唔想見到你..走啦你
xx:希...
呀希:彈開

呀希:呀傑`我今日1定要報仇
呀傑:咩仇@@
呀希:吳紫妍戈單野-3-
呀傑:你想點報呀
呀希:你同我搵全港九新界最樣衰嘅男人  快
呀傑:-口-:ok

2009-4-11 02:29 AM `乜鋒.
Ch.4

呀希:呀傑`我今日1定要報仇
呀傑:咩仇@@
呀希:吳紫妍戈單野-3-
呀傑:你想點報呀
呀希:你同我搵全港九新界最樣衰嘅男人  快
呀傑:-口-:ok
呀希心諗)Ya`計劃成功咗1半`格格格
紫妍:晴晴1齊去啦
晴晴:下...哦哦←←無D主見人叫就去- -"
呀希:呀傑..幫拖(細細聲)
呀傑:晴晴呀..我有D野同你講呀(拉咗晴晴走)
出到去
晴晴:Um`咩事?
呀傑心諗)死講咩好呀..
有喇..hehehe
呀傑:不如呢..我地今日出去玩lor
晴晴:下..但係
呀傑:但咩係..就咁話啦(拉咗晴晴走)
<熟悉的臉 紅了雙眼 是你終於痛哭在我的面前>←←呀希電話
呀希:點呀..呀傑
呀傑:Ok`我話同晴晴去玩(細細聲)
呀希:哦`你同晴晴唔落酒巴喇
好啦你地玩得開心D啦`Bye(特登大大聲咁講)
紫妍:做咩??
呀希:呀傑話同晴晴去玩wor
紫妍:無啦啦去玩(懷疑)
呀希:我點知呀`你係咪無咗個Fd係身邊驚呀
紫妍:我幾時話驚`去咪去行啦
呀希:好好^_^
咁大杯實醉啦
呀希:飲啦..你淆呀
紫妍:幾時有淆呀..淆你個頭`飲咪飲
紫妍飲晒成杯`
醉到傻下傻下- -"
訓咗LuR
呀希:吳紫妍`今次你眾唔俾我玩番你..HaHaHA (奸笑)
續*

2009-4-11 02:31 AM `乜鋒.
Ch.5

呀希:飲啦..你淆呀
紫妍:幾時有淆呀..淆你個頭`飲咪飲
紫妍飲晒成杯`
醉到傻下傻下- -"
訓咗LuR
呀希:吳紫妍`今次你眾唔俾我玩番你..HaHaHA(奸笑)
呀希抱咗紫妍番屋企
呀希:你執到啦`有幾多人想我抱住佢都無份
益咗你
呀希打咗個電話
呀希:xx`你E+係邊呀
xx:門口喇
呀希去咗開門
xx:HaLo`希少-]係咪有令女俾我呀
嘩嘩嘩`呢個男人真係衰到爆
呀希心諗)呀傑真係叻仔`搵到個咁樣衰嘅人..HaHA
xx去咗紫妍戈度
想除紫妍D 33
呀希:喂喂喂`做乜呀你
xx:做乜??除3 Lor
呀希:係你除3唔咪佢- -"
xx:佢唔除3點仆呀-口-"
呀希:我幾時叫係同佢扑野呀- -"
xx:傑少話有令女介紹我搞丫嘛
呀希心諗)你個死呀傑`我幾時講過D咁嘅野
我叫你搵條柒佬番黎姐嘛
呀希:眾知我靜係要你扮同佢扑野姐
xx:點扮呀`希少
呀希:姐係影相Lor`快啦`你除3訓係佢旁邊
xx除咗3訓係紫妍旁邊
xx:希少`條女除埋3好D wor^_^
呀希:我話唔除就唔除啦`嘈
影完`
呀希:拿`500蚊俾你嘅
xx:希少俾我搞埋條女唔洗你俾錢啦^_^
呀希:搞搞搞`搞乜x野呀..下
係咪唔x想要錢呀(惡)
xx:咁條女索丫嘛`搞佢姐唔係搞你  
呀希:唔得(惡到想殺人咁-33-)
xx:SOr`(走)
呀希:好喇`搞掂晒`洗白白`訓覺>3
呀希:咪住-33-要送埋妍姐返屋企wor- -"
呀希抱住紫妍去撘的士
呀希:送埋你番歸算唔話得喇卦`
HeHE`睇下我聼日點玩死你啦^_^
續*

2009-4-11 02:32 AM `乜鋒.
Ch.6

呀希:好喇`搞掂晒`洗白白`訓覺>3
呀希:咪住-33-要送埋妍姐返屋企wor- -"
呀希抱住紫妍去撘的士
呀希:送埋你番歸算唔話得喇卦`
HeHE`睇下我聼日點玩死你啦^_^
你媽媽無教你唔可以擾人清夢咖咩.\/.
xx:好心嗌你起身返學`就俾你x我啊媽
我話你知`我媽媽只會俾我老豆x咖炸
所以你係x唔到我媽媽^_^
同埋我媽媽無教我唔可以擾人清夢wor
紫妍:你係邊x個呀-333-"
嘈尻住本小姐訓覺
xx:呀希-333-"
紫妍:邊尻個係呀希呀- -"
呀希:鄧文希呀- -"
紫妍:哦哦`扑野仔丫嘛`你點解會有我電話咖
呀希:我堂堂希少有乜野係唔知
我連你屋企係邊都知啦-333-"
紫妍:你查我.\/.
呀希:唔好講咁多`E+去xx扒屋
紫妍:去戈度做咩呀
呀希:去度你咪知lor
紫妍:我唔鍾意去呀`你吹呀
呀希:你唔想知你尋晚你飲醉酒之後做過D咩野咩
紫妍:下..我做過D咩
呀希:想知咪黎xx扒屋lor
紫妍:呀.....點解有個咁樣衰嘅人係訓係我旁邊咖T^T
搵個令仔D唔得咖
呀希:搵個令仔俾你咪益咗你`
你都痴痴地- -"
呀希:好喇`想要番呢D相就請我食早餐`
呀傑同晴晴黎咗
呀希:唔係wor`係請埋呀傑同晴晴wor^_^
呀希:呀傑`晴晴`今日有人請食早餐呀
紫妍:洗唔洗請3個呀
上次我要你請都係2個啦
呀希:我鍾意呀

2009-4-11 02:32 AM `乜鋒.
Ch.7

呀希:好喇`想要番呢D相就請我食早餐`
呀傑同晴晴黎咗
呀希:唔係wor`係請埋呀傑同晴晴wor^_^
呀希:呀傑`晴晴`今日有人請食早餐呀
紫妍:洗唔洗請3個呀
上次我要你請都係2個啦
紫妍:你話點就點啦
咁行啦
呀希:行咩行`係度食^_^
紫妍:你痴咖??1早据扒- -"
Waiter:請問幾位要D咩呢??
呀希:我要@*%#@
呀傑:@*%#@
晴晴:下..我都係唔食喇-]
呀希:無得唔食.\/.咁同我1樣啦
Waiter:咁呢位小姐呢(問緊紫妍)
紫妍:嘩嘩`咁貴咖- -"唔食喇
食完野
Waiter:190蚊
紫妍:咁就俾你地食咗我幾日嘅早錢
走嘅時候
xx:紫妍好耐無見wor`幾好丫嘛
紫妍:唔識你wor(惡)
xx:洗唔洗咁呀(捉住紫妍隻手)
紫妍:放開我啦`x街<---粗口
xx打咗紫妍1巴)你講咩呀`下(惡)
紫妍見到有杯水
咁就拎黎淋咗戈個唔好講粗口呀喇
紫妍:我叫你x街呀`你E+聼唔聼到呀`死x街[走咗]
呀希:嘩`妍姐好好火咁wor
xx:你個死八婆`你睇住黎啦.\/.
續*

2009-4-11 02:33 AM `乜鋒.
Ch.8

xx打咗紫妍1巴)你講咩呀`下(惡)
紫妍見到有杯水
咁就拎黎淋咗戈個唔好講粗口呀喇
紫妍:我叫你唔好講粗口呀呀`你E+聼唔聼到呀`死唔好講粗口呀
走咗
呀希:嘩`妍姐好好火咁wor
xx:你個死八婆`你睇住黎啦
晴晴:Sor`T^T
紫妍:對唔住哇`我惡咗D
晴晴:唔緊要^_^係wor`
你頭先無食野肚唔肚餓哇??
紫妍:Ok啦`唔食1餐唔會死的^_^
晴晴:嗯^_^
呀希:我要你請埋LuNch^_^
紫妍:搞錯呀你
呀希:唔請丫嘛`
我就將D相派通街
俾D人知道原來吳紫妍連樣衰佬都搞^_^
紫妍心諗)早知戈日唔玩佢啦
搞到E+咁`唉
紫妍:好喇好喇`係咪請咗就俾番D相我咖
呀希:唔知咖^_^
紫妍:洗唔洗2個咁多呀- -"
呀希:我.鍾.意^_^
2個PiZza到..
紫妍伸手想攞嘅時候..
呀希:無你份wo^_^
紫妍:喂`明明係我俾錢wor`
點解無得食咖
呀希:因為你係請我地食lor`
要食自己去買^_^
紫妍:頂你個死人肺`唔食咪唔食Lor`(放低咗300蚊+走+嬲)
呀希:我個肺無死到^_^
續*

2009-4-11 02:33 AM `乜鋒.
Ch.9

2個PiZza到..
紫妍伸手想攞嘅時候..
呀希:無你份wo^_^
紫妍:喂`明明係我俾錢wor`
點解無得食咖
呀希:因為你係請我地食lor`
要食自己去買^_^
紫妍:頂你個死人肺`唔食咪唔食Lor`(放低咗300蚊+走+嬲)
呀希:我個肺無死到^_^
紫妍打開個銀包)頂- -"得番5蚊雞-]
咁我食乜x野呀- -"
突然有人攬住紫妍
紫妍:又係你條x街`你彈開啦`
係咪今朝未俾我淋夠你呀(反抗中)
xx:老婆`唔好咁啦
紫妍:邊x個係你個老婆呀`
我同你散咗咖喇`放x開我啦
條x街唔知用咩方法整暈咗紫妍
之後抱佢上車
呀添自己都有除3-.-
當呀添想將身體壓係紫妍身體上面想搞咗佢嘅時候
呀添心諗)都係唔好`等佢醒咗先啦(淫笑)
呀添開始摸紫妍Lur`
摸咗好耐`
紫妍醒咗哇`

2009-4-11 02:35 AM `乜鋒.
Ch.10

Ch.10

添將紫妍D 33除晒
呀添自己都有除33
當呀添想將身體壓係紫妍身體上面想搞咗佢嘅時候
呀添心諗)都係唔好`等佢醒咗先啦(淫笑)
呀添開始摸紫妍Lur`
摸咗好耐`
紫妍醒咗哇`
紫妍:呀...(超大聲)你對我做過D咩野黎.\/.(惡)
呀添:我好乖咖`諗住等你起身先對你做1 D..嘻(淫笑)
呀添攬住紫妍
紫妍:變態佬`彈x開啦(推開佢+想走)
呀添好大力咁將紫妍壓係牀到
成為男上女下<--開始有點18+ - -"
紫妍:你放開我哇(反抗)
呀添:你覺得你反抗到我咩`悭番D力吧(惡)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
以下係少量18+
不喜勿看
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

紫妍已經無力反抗
呀添已很大力插進紫妍的身體
紫妍:呀..(慘叫-]唔係呻吟+喊)
呀添:用水淋我丫嘛`
話我x街丫嘛-]
睇你以後夠唔夠譫再話我x街(愈黎愈大力)
紫妍:呀.`添-]求下你-[唔..好咁呀-](痛+喊)
呀添:咁你以後話唔話我呀(摸紫妍身體)
紫妍:唔話你喇-]你..放過我啦(喊)
呀添無理佢`
係度響受緊紫妍嘅身體
紫妍望1望好近張牀戈張枱有把介刀
呀添無乜望住紫妍
紫妍就慢慢伸手去攞戈把介刀
介落呀添背脊`(好大力咁樣介)
呀添彈咗起身-33-"
紫妍跑落牀落番D 3著
呀添:頂`想走(捉住紫妍)
注[紫妍著好3咖喇`但都叫做衣3不整]

2009-4-11 02:36 AM `乜鋒.
Ch.11

呀添無理佢`
係度響受緊紫妍嘅身體
紫妍望1望好近張牀戈張枱有把介刀
呀添無乜望住紫妍
紫妍就慢慢伸手去攞戈把介刀
介落呀添背脊`(好大力咁樣介)
呀添彈咗起身-33-"
紫妍跑落牀落番D 3著
呀添:頂`想走(捉住紫妍)
注[紫妍著好3咖喇`但都叫做衣3不整]
紫妍用把介刀大大力介落呀添隻手到
之後拿拿淋開門走人
紫妍行樓梯走
因為佢見呀添出黎要捉住佢
紫妍走到落街哩埋
見到呀添走咗佢先慢慢行走
紫妍:頂`得番5蚊點撘車番屋企呀- -"
最衰都係戈個扑野希
晴晴:但係...
呀希:你咁鍾意自己去搵去啦`
我走先-`ByE

紫妍:好肚餓哇T^T唉`
點番屋企呀-3-
丫`打俾姑姐咪得lor(開心`覺得自己好叻)
拎電話出黎
紫妍:刁`又係呢個時候無電咖
(周圍望睇下有無電話停)[紫妍又幾聰明wor]
紫妍:呢個咩街黎咖- -"電話停都無個;打去政府頭數佢啦- -"
無啦啦又落雨
紫妍:搞錯呀`無啦啦落乜x野雨
無啦啦有個人擔遮去到紫妍到
紫妍:嘩`咩事無啦啦無落雨嘅
[佢白痴咗`以為雨靜係o係戈度無落到]
呀希:白痴- -"係我擔遮呀
D雨點會無啦啦停咗呀- -"
:紫妍:扑野希??(驚訝)

2009-4-11 02:36 AM `乜鋒.
Ch.12

無啦啦又落雨
紫妍:搞錯呀`無啦啦落乜Q野雨
呀希:白痴- -"係我擔遮呀-`D雨點會無啦啦停咗呀- -"
紫妍:扑野希??(驚訝)
呀希:我幾時多咗個咁嘅名咖- -"
紫妍:E+ Lor白痴
呀希:我係白痴你咪大白痴Lor-]以為D雨停咗..
紫妍:咁我..(未講完)
xx:喂`你2個係到打完情罵完悄未呀`-咪阻住條路啦(惡)
紫妍+呀希:鬼同條7樣打情罵悄-`楂你架單車啦_嘈
xx:你2條友阻x住晒點楂呀
紫妍+呀希:用手楂呀`蠢
xx:洗唔洗咁齊呀- -"(走咗
紫妍+呀希:頂`做咩跟我講野呀.\/.
2個停咗1秒之後2個互望笑咗起黎
呀希:咪笑住-]點解你LuNch TimE之後無番學校嘅??
紫妍:咪多得你Lor`搞到我俾人..(佢停咗
紫妍心諗)我痴線咩-`同佢講我俾人搞- -"好采無講到姐-v-"
呀希:喂`大白痴-`搞到你俾人咩呀!?無啦啦停咗嘅
紫妍:下.`無`無野呀(摸住個肚)
呀希:你做咩呀-?肚餓
紫妍:嗯
呀希:我帶你去食野喇
紫妍:1早就應該咁做啦
呀希:好-]咁上車啦你
紫妍:下-]咩車-v-"(俾呀希拉住咗
紫妍見到1架BanZ
紫妍:扑野希`你唔好話我知呢架BanZ係你卦
呀希:唔通係你咖咩- -"
紫妍:乜你夠18歲喇咩-`
呀希:我個樣咁後生點似18呀姐姐- -"
紫妍:點楂車呀你- -"
呀希:洗鬼我楂-3-"上車啦你-  -"(推咗紫妍上車)
車上-`
紫妍:咁粗佬咖你.\/.
呀希:番屋企唔該(同司機講)
紫妍:唔係去食野咩-3-"去你屋企做咩
呀希:我屋企唔食得野咖- -"白痴

2009-4-11 02:37 AM `乜鋒.
Ch.12

Ch.12

無啦啦又落雨
紫妍:搞錯呀`無啦啦落乜Q野雨
呀希:白痴- -"係我擔遮呀-`D雨點會無啦啦停咗呀- -"
紫妍:扑野希??(驚訝)
呀希:我幾時多咗個咁嘅名咖- -"
紫妍:E+ Lor白痴
呀希:我係白痴你咪大白痴Lor-]以為D雨停咗..
紫妍:咁我..(未講完)
xx:喂`你2個係到打完情罵完悄未呀`-咪阻住條路啦(惡)
紫妍+呀希:鬼同條7樣打情罵悄-`楂你架單車啦_嘈
xx:你2條友阻x住晒點楂呀
紫妍+呀希:用手楂呀`蠢
xx:洗唔洗咁齊呀- -"(走咗
紫妍+呀希:頂`做咩跟我講野呀.\/.
2個停咗1秒之後2個互望笑咗起黎
呀希:咪笑住-]點解你LuNch TimE之後無番學校嘅??
紫妍:咪多得你Lor`搞到我俾人..(佢停咗
紫妍心諗)我痴線咩-`同佢講我俾人搞- -"好采無講到姐-v-"
呀希:喂`大白痴-`搞到你俾人咩呀!?無啦啦停咗嘅
紫妍:下.`無`無野呀(摸住個肚)
呀希:你做咩呀-?肚餓
紫妍:嗯
呀希:我帶你去食野喇
紫妍:1早就應該咁做啦
呀希:好-]咁上車啦你
紫妍:下-]咩車-v-"(俾呀希拉住咗
紫妍見到1架BanZ
紫妍:扑野希`你唔好話我知呢架BanZ係你卦
呀希:唔通係你咖咩- -"
紫妍:乜你夠18歲喇咩-`
呀希:我個樣咁後生點似18呀姐姐- -"
紫妍:點楂車呀你- -"
呀希:洗鬼我楂-3-"上車啦你-  -"(推咗紫妍上車)
車上-`
紫妍:咁粗佬咖你.\/.
呀希:番屋企唔該(同司機講)
紫妍:唔係去食野咩-3-"去你屋企做咩
呀希:我屋企唔食得野咖- -"白痴

2009-4-11 02:39 AM `乜鋒.
Ch.15

晴晴:咁又係wor-]係呢-`紫妍點解你尋日唔見咗嘅

紫妍心諗)唉`唔通同人講我俾人姦咗咩-.-

晴晴:紫妍..紫妍..你呆咗嘅

紫妍:下..無..無野

呀希心諗)個白痴做咩俾人問親尋日嘅野都會好似有D野唔俾我地知嘅

唔通有關尋日係LiFt戈個男仔??

呀希心諗)等我搵人查下戈條友係咩料先

呀希打咗個電話

xx:希少爺-`搵我做咩呢!?

呀希:當然係有事先搵你啦-`唔通打黎搵你傾計咩

xx:唔知少爺搵我咩事呢!??

呀希:我要你幫我查1個人

xx:好嘅-`請問戈個叫咩名呢

呀希:我唔知Wor-`(CooL)

xx:咁我點查呀-v-"

呀希:唔知你呀-v-"

咪住-`Um..佢係同我住同1個大厦咖-`

好似係13樓-`條友個頭金金地色咁啦

xx:好嘅-`希少爺-]E+幫你去查

呀希:快啦唔該(Cut線)

紫妍:晴晴同呀傑呢@_@

呀希:去咗拍拖卦

紫妍:乜佢地拍拖咩-_____-點解我唔知咖

呀希:樣樣都要話你知咖咩-_-

<熟悉的臉 紅了雙眼 是你終於痛哭在我的面前>←←呀希電話

呀希:講野-`(Cool)

希爸:HeY SoN-]                    [呀希個爸爸成日Up英文的-_-]

呀希心諗)ShiT-`DaD做咩打黎咖-__-

希爸:HeY-`呀希WhAt MattEr-`唔出聲嘅

呀希:無..無野-`DaD你幾時返咗黎咖

希爸:E+Lor^_^係Wor-`你今晚要返屋企食飯呀

[佢講嘅屋企唔係上次帶紫妍去戈間係1間別墅]

呀希:下...唔返得唔得呀-__-

希爸:無得你簡^_^你要見你未來老婆仔^_^

呀希:我幾時多咗個未來老婆咖T^T 我唔要呀-`我得戈十幾歲講咩野結婚呀-_-

呢個時候紫妍等呀希講電話等咗好耐

紫妍:講完電話未呀大少-_-

希爸:SoN-`我好似聼到有女仔聲wor-`你同緊個女仔1齊

呀希:.........

2009-4-11 02:40 AM `乜鋒.
Ch.16

希爸:無得你簡^_^你要見你未來老婆仔^_^

呀希:我幾時多咗個未來老婆咖T^T 我唔要呀-`我得戈十幾歲講咩野結婚呀-_-

呢個時候紫妍等呀希講電話等咗好耐

紫妍:講完電話未呀大少-_-

希爸:SoN-`我好似聼到有女仔聲wor-`你同緊個女仔1齊

呀希:係呀-`我GiRlFriEnd^_^

希爸:你有GiRlFriEnd都無話俾DaD聼咖

呀希:E+話咗^_^

希爸:等我E+黎睇下你個GiRlFriEnd個樣先

呀希:唔洗E+啦- -"你啱啱返黎好攰咖喇- -"

希爸:唔攰-`我E+黎到你學校門口喇

呀希:下..-口-"

希爸:Halo-`Son

呀希:DaD把聲唔係電話到出嘅-v-"(自言自語)

紫妍:你後面戈個係咪你口中講戈個DaD呀-______-

希爸:Sor^_^呢個係你GiRlFriEnd!?

呀希望1望紫妍)係..係呀-_______-

紫妍啤住呀希)我係你女朋友咩!?

紫妍心諗)玩下佢先^________^攞我黎玩咖拿

呀希:DaD-`我有D野同佢講-`wait(拉住紫妍)

呀希細細聲)姐姐-`幫幫手扮住我條女先啦

紫妍:有咩好處先@@

呀希:你係咪要以身相許

紫妍:- -"我先唔要-3-"

Um..你俾番D相得Lor

呀希:Ok

紫妍:俾啦- -"

呀希:係屋企woR

紫妍:嘩-`你唔E+俾我我唔扮-`你成日都搵我笨- -"

呀希:你笨咪搵你笨Lor

紫妍:哼-`咁你自己搞掂佢啦-`係咁先-`ByeBye(走)

呀希:喂-`(拉住紫妍)我今次唔會搵你笨咖喇-`信我啦

紫妍:信埋你今次-_-(心軟)

呀希:DaD-`呢個係我GiRlFriEnd-`叫紫妍

紫妍:UnCle你好- -"

希爸:好好好-`今晚黎我地屋企食飯啦^______^

紫妍:咁麻煩咖-_-(細細聲)

希爸:下..你講咩話!?

呀希:佢話好wor-`

希爸:哦哦-`好啦我返屋企先-`你地去拍拖啦^_^

希爸走咗之後...

呀希:做完戲^_^

紫妍:相

呀希:Um...........

2009-4-11 05:44 AM w1ngYaN!`
ch13同14冇左- -+

而且ch12 p0多左@_@

2009-4-11 01:45 PM NonoNo913
點解無左 ch13&14???

2009-4-11 01:53 PM `乜鋒.
等陣整...

2009-4-11 02:30 PM NonoNo913
回覆 #19 `乜鋒. 的帖子

:o

快d啦!!

2009-4-11 07:14 PM yintai1995
快d整啦!!:@

2010-2-26 06:40 PM Evelyn
十卜你,快d po啦~

2010-2-26 11:34 PM 鬼舷
好似po過- -唔知係唔係- -
但係幾好睇..