YK Forum » 軍事 » 無線新聞報導真係

2009-3-23 03:35 PM 特種偵察士兵
無線新聞報導真係

無線新聞報導一J-10戰機緊急降落時話:殲十B是內地第一架隱形戰機!

雖然J-10B在RCS的確降低了不少,但怎計都未算係隱形戰機呀?!比盡都係同F-18E/F一樣,怎會算得上隱形戰機呀?香港傳媒的軍事知識真係...睇多笑多.. 除左識ak47之外其他武器隻字不提,之前最好笑就係佢將中華神盾個煙囪當成VLS系統,睇到個度笑左.

2009-3-23 06:11 PM 新齡
[b][size=7][color=red]真係好無奈.....[/color][/size][/b]

2009-3-23 06:14 PM samson829
無奈!!!!!

2009-3-23 06:14 PM 燒魚
囧了...但係講得好岩呢- -

2009-3-23 10:50 PM pljrew
[url]http://mytv.tvb.com/news/newsat630/18437[/url]

18:21那個時候= =+

2009-3-25 09:33 PM ab1100cc
好無奈:L

2009-3-28 04:08 AM sunday0615
[size=3][color=blue]樓主 勁[/color][/size]
[size=3][color=blue]真有軍事知識[/color][/size]
:victory::victory:

2009-3-28 08:39 AM 新齡
回覆 #7 sunday0615 的帖子

[b][size=7][color=red]軍事區版主會冇軍事知識嗎???[/color][/size][/b]

2009-3-28 01:09 PM chiu
其實CRS係咩黎?我對空優機d野唔係好識
我睇完下面d野之後就唔識分咩係隱形戰機,雖然有d假
[url]http://v.youku.com/v_playlist/f1336256o1p0.html[/url]

2009-3-28 03:07 PM 特種偵察士兵
苏35根本唔係隱形戰機,個俄羅斯SU35影片真係誇張,吹得天下無敵,EF2000好似廢左功夫咁,有導彈唔避,咬住SU35也不發導彈

2009-3-28 04:01 PM chiu
係好假,但賣花贊花香冇計,我係想問佢咩系統令到對方鎖定唔到.....

2009-4-6 07:02 PM Katie
so boring

2009-4-6 09:05 PM 新齡
回覆 #12 Katie 的帖子

軍事區都夠膽黎呃po...!!

2009-4-28 07:24 PM k458458
好無奈:L :L

2009-4-28 08:27 PM 新齡
算la.....香港傳媒....唉~~

2009-5-3 08:41 AM k458458
超級無敵無奈

2009-6-18 02:26 AM zsdlonely
..我对你地仲无奈.!   

条友讲嘅係J10B,係J10嘅升级机型,用咗大量符合材料..     :L

广州仔路过

2009-6-18 08:43 PM 特種偵察士兵
回覆 #17 zsdlonely 的帖子

其實新聞報導的是一架歼十A發生故障,那時根本就無所謂的歼十B,是近期先有人拍到歼十的改進型

2009-6-20 07:09 PM 新齡
回覆 #18 特種偵察士兵 的帖子

算la.....

無線新聞 事事旦旦

係咁架la....

2009-6-23 05:29 PM peterkam
回覆 #2 新齡 的帖子

我都係呀~~~

2009-6-25 01:26 PM kinson2000
無奈中,:L
無線新聞真係「勁」!
囧樣!!:rock: