YK Forum » 短文小說 » 【轉帖】用鄧麗欣o既歌o黎作愛情小說

2009-3-11 05:00 PM ligiamak1234
【轉帖】用鄧麗欣o既歌o黎作愛情小說

轉帖
用''鄧麗欣''H歌作短短H愛情小說
用''鄧麗欣''H歌作短短H愛情小說
我對佢仲係''念念不忘''

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我記得我同佢既''初見''係上年既''七夕''
佢座左係''鈴鼓咖啡店'' 入面
我行左過去佢到....想講一句''你好嗎? ''
但係我冇勇氣.....
之後我見佢d紙掉到係地下上面....我幫汁起比反佢! 但佢自己行左過嚟.....
攞左d紙......比左個''蘋果''我...就走左...  之後...我地好似幾好緣....我o地原來讀同同一間學校...佢係今年既轉校生。。。
我o地好快變左''親朋勿友''
我仲對佢''日久生情''
佢為我做既野..我都覺得''So Sweet''
好快.....我地就開始左!!!有1次..我問佢中2我D咩.....
佢話:『''內在美''囉』
佢仲話:「你係''我的最愛'' 我''十分.愛''你......」
[我依1刻真係好開心
不過.....依日之後......
佢好奈冇找我....
我忍唔住.......打左個電話比佢
我話:「你做咩唔找我既?!你知唔知我每1日都''等你約會我'' ?!」
佢話:「 Soryy....其實我有第2個女朋友...你屋企有1份''禮物'' ... 係分手''禮物''嚟.....希望你中2喇.....」
直到依日.......我之知道......原來...我係佢地既''電燈膽''
依刻開始......我''自遊自在'' ... 但..我做左''被遺棄的公主''
我真係分唔清...佢..係''天使/魔鬼''
係分手時.......''他不准我哭''
係分手時.......我都希望佢''不要離我太遠'',
佢仲叫我以後要''好好戀愛''
我.........知道......''好心好報''e句野....係假H.....

[[i] 本帖最後由 ligiamak1234 於 2009-3-11 05:16 PM 編輯 [/i]]

2009-3-12 06:53 AM Ruki
回覆 #1 ligiamak1234 的帖子

Wow!
You are good

2009-3-12 06:38 PM 晴心乂晴
好勁啊-0-.....!!!

2009-3-12 08:35 PM arwg
好勁囉唔該"

2009-3-14 03:58 PM 米子
雖然有d普通

不過真係好勁-0-!

2009-3-14 05:03 PM ~傻婆~
睇完之後.
第1個反應係----->   -0-!

2010-12-31 03:02 PM 老鼠仔
睇到o曬咀,勁呀...

頁: [1]