YK Forum » 短文小說 » [轉]我吾比你做TB,你只可以系我條女 !

2009-2-6 07:48 PM kakitling
[轉]我吾比你做TB,你只可以系我條女 !

[鈴鈴]..

有一隻手按停左個鬧鐘,

牙麗 : til,又要番學= =, ! [ 起左身]

[ BECASUE OF U ..I AM AFRAID ] 電話鈴聲

牙麗 : 喂 ?咩事?

牙心口甜 : 麗麗愛人,仲吾起身?

牙麗 : 而家起囉 ! 20分鐘樓下等xd !

牙心 : 好啦 !我幫你買埋早餐

牙麗 : bye ! [ cut左線]

牙麗就入左廁所,

牙麗就望住塊鏡,真係好嬲 !點解身材咁好 !!

牙麗忍吾住扲左條布條,好大力咁[cool]緊個胸部

牙麗 : cool左你,我仲吾似一個TB ?XD [ 望住塊鏡]

媽媽 : 愛,你出黎未呀 [拍廁所門]

牙麗好無奈,出左廁所,

牙麗 : 你咩事呀,一早嘈到成隻狗咁

媽媽憤怒 : 你話我似狗?

媽媽見到牙麗個胸,好似細左個cup

媽媽突然摸牙麗個胸部,

媽媽恥笑 : 哼,你做咩又咁整個胸牙,吾怕變形牙-v-

牙麗打開佢隻手,啤住佢

牙麗 : 你理得我,唔好掂我

媽媽 : 你好啦wow , 我話哂系你牙媽

牙麗 : 我媽媽一早死左,你只系一個2奶

媽媽諗住一把cum佢,但牙麗快佢一步,捉住佢隻手

媽媽 : 你 !! [嬲到出吾聲]

牙麗 : 你仲以為我係以前柔弱既牙麗? 2娘,我諗你以前都打夠啦可?

牙麗 : 仲唔快d整下你個頭出去勾佬?

媽媽 : 死8po, 放開我 !

牙麗thing甩左佢隻手,出左門口返學..

但出門口之前,牙麗講左句說話

牙麗冷淡 : 我吾會忘記你比我既痛苦,

[電梯]

牙麗望住自己隻左手,佢系用左手套..

因為,係佢2娘狠心咁一刀桶落去..

隻手好似有一條好嘔心既蟲移動

牙麗自言自語 : 點解當年你一d愛都吾肯比我,,

一出左電梯,牙心就衝埋黎捉住我,

牙心 : 做咩咁遲牙/.\ ! 我等左你好耐

牙麗 : 哈,我今日遲左..

牙心摸我塊臉,有d吾系咁信我/.\

牙心 : 咁,我地番去啦..-33-

牙麗捉住牙心隻手,牙心佢好怕羞,只係傻傻咁笑-v-

如果有人 SUB卜既話 ... 我會PO埋落去架 !!"...XD

[[i] 本帖最後由 kakitling 於 2009-2-6 07:53 PM 編輯 [/i]]

2009-2-6 07:49 PM 燒魚
好似po過咁- -"

2009-2-6 07:55 PM kakitling
第2
[學校]

MISS : 今日黎左2個新同學,佢地係新轉黎既

牙商大叫 : 仔定女呀 !

牙9 : 你吾比係人妖牙 xd

牙芷 : 哈哈,你地嘈夠未呀 ? 當miss死架?

全班係度大笑,而miss又吾敢出聲 ! /.\

因為呢度好多學生都有料,有人照,miss 點敢撩佢地 !

miss : 嗯,入黎啦 ![ 望住門口]

牙心同牙麗入左去..@0@ !

牙心甜笑 : 大家好,我叫左寧心 !

好多男仔呆左..呢d不食人間煙火既女仔..真係好靚..

而另外一個,點講好呢,好清秀既男仔 !

好多女仔巳經打緊眼色,電死佢XD !

但佢唔似牙心成日笑,比較冷淡D, 但好似有D邪氣咁 !

而..有個男仔坐埋左一邊 , 只係用一雙好尖銳既眼睛望住牙麗..

佢既眼光好似睇穿所有野咁..

miss: 牙心你坐係牙9隔黎,而你..你叫咩名?

牙麗 : 睇下點名簿.. [壓低左把聲]

miss : 你..你係 .. [ look大對眼]

牙麗啤住佢,好似叫MISS唔好出聲,

miss : 嗯,嗯..你坐係牙風隔黎,

miss : 扲中文書出黎,今日教既係五言絕詩

但係冇人聽佢講,好多人都係度玩,訓教,食野

牙9 : 喂,靚女HALO !

牙心甜笑 : 你好..

而牙麗一坐低個位 ,佢隔黎個個男仔好客氣咁同佢SAY HI

牙風微笑 : 你好呀 ! 我叫牙風 [伸左隻手出黎]

牙麗心諗 : 佢笑客好冷..唔似真係打招呼..

牙麗冇理佢,只係扲左本書抄低筆記..

牙風見到佢隻手用左手套,都唔為難佢,微笑咁收番隻手埋去

但牙風眼神係好似睇穿牙麗,令人諗唔到佢想點..好神秘既男仔

牙9突然捉住牙心隻手 , 有D淫淫地咁望住..

牙心驚叫 : 嗯..唔該..放..

牙芷 : 哇,我愛你呀,比人捉住隻手JA,係度呻吟?

牙心緊張 : 唔..係..唔..佢捉..

牙芷 : 妖,係咁HIGH你做比我睇啦,8PO,你叫得好嘈

牙雪 : 喂,係都叫大聲D啦 ! 你三圍幾多牙?

牙9 : 哈哈,我估都有32b ,

牙商忍唔住出左聲,行埋牙9個邊

牙商 : 喂,牙9,唔好玩啦,

牙9淫笑 : 商哥,你聽唔到佢叫,好high咩 !

牙雪 : 係囉 !! [ 踩多幾腳]

牙心督黎喊 : 我..我唔係呀 !!

[啪]一聲,成班人呆左,因為牙麗巳經一把cum左牙9塊臉..

2009-2-6 08:15 PM 米子
sup`post快d啦-_-

2009-2-6 08:33 PM kakitling
第3 !

牙9推開牙心 , 扯住牙麗件杉,握緊拳頭

牙9大叫 : 仆你個街,知唔知唔知我係邊個 !

牙麗冷淡 : 唔知,仍都唔想知

牙9 : 食屎啦垃圾 !

牙9一拳打落牙麗塊臉,但牙9突然叭左落地下..掩住個肚

其實牙麗趁牙9冇注意,一腳踢佢個肚

牙麗 : .. 憑咩打我?話我係垃圾?搞我條女就唔岩啦

牙麗扶起牙心,同牙心去廁所..

成班人呆左,但有一班女都唔gur,跟左牙心去女廁..

牙商可惜 : 妖,諗住英雄救美tim !

MISS見到咁既場面,都有D腳軟,佢唔想咁快冇左個飯碗呀/.\ !

MISS大叫 : 今堂自修 !

牙心就自己入左女廁,而牙麗就係門口等佢,

牙心好大力咁洗,想忘記頭先個種嘔心既感覺 !

牙心憤怒 : 你點可以咁對我.. !!

牙心 : 我係屬於牙麗架 !!

牙芷見到牙麗企左係門口,

牙芷 : 比我入去,人妖

牙麗都係冇反應 , 都係企左係門口

牙芷嬲爆 : 你 !!

牙芷打算衝入去,但估唔到牙麗抱住佢條腰 !

牙芷大叫 : 救 ...

仲牙麗快佢一步,用隻手掩住佢個咀 ..

牙麗 : 你太嘈啦,我唔鐘意

牙芷面紅,佢估唔到呢個..清秀既男仔咁大力..

牙心甜笑 : 牙麗 !

牙麗好快咁放開牙芷,望住牙心

牙麗淡笑 : 你得啦 ?

牙心 : 嗯嗯,我地去食午飯啦 !!

牙麗就同牙心去左CANTEEN食飯,

牙芷就呆左,摸住佢個咀唇..

牙芷迷惑 : 佢隻手好滑,有好香既味道..

[CANTEEN]

牙心 : 牙麗,我想食豬扒飯 !

牙麗 : 嗯,好..你等我好唔好?

牙心 : 嗯嗯 ! 要我等到你接受我都得..

牙麗緊係知道牙心暗示,但佢真係對牙心冇咩FEEL

只係妹妹咁對待,拒絕可能個傻妹..唉

牙麗出左去之後,留低牙心係到等..

牙心 : 只想愛你 .. [唱歌]

牙雪 : 睇下個白痴做咩

女A : 喂,整佢啦,個樣咁姣 @

女B : 佢一定溝牙商哥!!

牙雪 : 都好 ! 我怕佢搶左商哥哥 !

牙雪就扲左杯水,係牙心個頭頂倒落去..

牙麗 : !!牙心

牙麗打算衝過去救牙心,但有隻手捉住佢件杉[就]

牙麗轉身,望住個個人,但佢係牙風..

牙麗冷淡 : 放手 !

牙風微笑 : 你知唔知廁所係邊?

牙麗 : 我叫你放手呀 !

[呀],有一把女聲大叫 !

牙雪仲衰到倒d提子汁落佢個身,

有d人都想幫牙心,但佢地又吾敢同牙雪對抗 !/.\

牙心忍住喊 :唔好再倒啦/.\ !!

牙麗見到牙心咁比人玩,打算打甩牙風隻手

但牙風竟然用另一隻手捉住佢隻手,佢隻手咁熱力傳入牙麗冰涼既手..

牙麗面紅 : 放開 !! [ 係咁爭扎]

牙麗心諗 : 點解..佢咁大力..咁放肆!!

牙風搖頭 : 你同我講左先,我真係唔知..你明知你唔講我唔會放手..

牙麗 : 妖,前面轉左再轉右,放開 !

牙風放開左, 但仲望住佢用左手套既手..

牙麗整好左個手套,諗住教訓d bitch !

但牙心..竟然走左 ? 佢去左邊?

牙麗行左過去搵牙雪,但佢見到牙雪臉上有手掌印 ! \_/

牙麗 : 牙心係邊?

牙雪 : 咩呀,死Q開啦 [ 掩住塊臉]

牙麗 : 你講唔講..

牙雪 : 我係唔講,你吹bb 呀 -3- !

牙雪講完之後 , 竟然比牙麗推落張椅子

牙麗握左佢下把,大力咁抬高,好惡咁啤住佢,

牙麗 : 佢有咩事,你都唔好得去邊 !

牙麗之後放開牙雪,離開左canteen..

牙雪摸左自己比人打到紅哂既面,佢心入面有個陰謀 !

牙雪心諗 : 人妖,你放學你就死..哈哈

[放學]

牙麗 : 死啦,牙心係邊..佢今日都冇番下午既?/.\

牙麗扲住張紙條,話牙心係籃球場,叫佢接佢

牙麗上左籃球場,但佢只係見到牙雪?..

牙麗 : ? [ 咩事牙-0- ?]

牙麗唔想SIDE時間,打算離開 !

突然,有人係後面捉住牙麗雙手,

牙雪好快咁一把CUM落去 ,CUM到牙麗口角有血..

牙9又幾拳咁打佢個肚,用盡哂力..

但牙麗一聲都冇叫過,係度死忍..咬緊牙關/.\ !

因為..呢D小小痛,唔值得叫 ! 我叫代表我好痛 !佢地一定聽到好心涼!

之後牙麗叭左落地下..個表情好痛苦 !

而遠處有一個男仔係度睇哂一切..佢既表情都好冷淡..

牙雪 : 喂,今日好型既? 仲話咩我唔好得去邊MA !

牙9 : 而家我地還番比你既 ..

牙9諗住一腳踩佢個肚,但佢見到..牙風坐左係籃球場,微笑咁望住佢地..

牙9 : 哼,今次我放過你 ! 牙雪,我地走 !

牙雪 : 下,咁少 !? 唔Q咁想放過佢WOR !

牙9低聲 : 見唔見到牙風 ?佢對住我地微笑..仲唔走 !

牙雪聽到,人都呆左..牙風會笑..一定係唔好既預算 !

牙9同牙雪用左幾句難聽既粗口話完佢就走左,留低左牙麗係度..

牙麗個頭望向金黃色既天空..佢幾耐冇望個黃昏?

自從媽媽死左 ? 爸爸娶左2奶?比2奶欺負?

牙麗苦笑,佢真係唔知..真係唔知..

突然眼前比一個黑影遮哂..

牙風微笑 : 頭先做咩唔求救 ? 牙麗..

牙麗mak大對眼 ,點解佢知道我叫咩名!咁佢會唔會知道我性別!!

[[i] 本帖最後由 kakitling 於 2009-2-10 09:56 PM 編輯 [/i]]

2009-2-6 09:00 PM 笨笨≧▽≦
po po po

2009-2-6 09:07 PM 燒魚
po過喇....咪po吧~~

2009-2-6 09:08 PM ab1100cc
po po po po

2009-2-6 09:16 PM 心情
不錯....

2009-2-6 09:23 PM 燒魚
都話po過- -

唔聽話

2009-2-6 09:38 PM kakitling
牙麗mak大對眼 ,點解佢知道我叫咩名!咁佢會唔會知道我性別!!

牙風研究 : 牙麗牙麗..呢個名都幾岩你..

牙麗冇理佢,佢只係好擔心牙風知道佢性別..

牙風 : 頭先做咩唔求救 ?我唔鐘意問第2次..

牙麗 : 你可以唔問,冇人叫你..

牙風輕笑,抱起左牙麗,打算幫佢解第一粒杉[樓]

牙麗驚訝 : 喂 , 放手呀 !

牙風 : ? 咁你答我囉 .. [抱緊牙麗,唔比佢逃走]

牙麗心諗 : 唔可以比佢知道我冇喉核 !!唔係比佢踢爆啦 !!

牙麗冷靜 : 我叫,會有人救我咩?

牙風停左,冇解粒杉[樓],望住牙麗

牙風 : 唔會,你講得岩,但如果係我既人我就會救..

牙麗冷淡 : 放開我,我唔得閒..

牙風放開左,企番起身..牙風仲比隻手牙麗..

牙麗又係冇理到佢隻手,自己吃力咁企番起身..

牙風嘆息 : 你係都要咁冷淡咁對我?

牙麗 : 關你咩事?你理唔到我囉-0- !

牙風 : 你逼我架..我想同你講,我想理,係冇人管到我..

牙風邪氣 : 包括你,牙麗

牙麗有d怕怕地,打算逃跑,佢唔想再面對呢個可怕既男人

牙麗一轉身,估唔到牙風係後面抱緊佢

仲將牙麗個身反轉面對佢 ! 用佢雙臂抱緊牙麗..

牙風個咀唇就貼上牙麗冰冷既咀唇..

2009-2-6 10:23 PM kakitling
[危險關係]

牙麗咪住個咀,打算唔比佢錫,-X-

牙風 : 我會有方法令你mark大個口..-3-

牙風握住牙麗個鼻,如果牙麗冇空氣就會mark大個口,

但牙麗忍到面都紅,都唔肯mark大個口..

牙麗頂唔順,叭左落牙風個心口..

牙風抱住佢條腰,比佢捱落去唔會仆親落地..

牙風 : 你唔係忍到死,都唔肯比我錫?xD

牙麗喘氣 : 係..你..放開我,人地以為我地搞基..

牙風用佢溫熱既咀唇輕輕印上牙麗紅腫既咀唇

牙風輕笑 : 唔怕同你講呀,我係鐘意男人..

牙風心諗 : 就算你係男我都唔放過你,何況你係女仔?

牙麗驚嚇 : 下..咩話 ! 我有女啦!!\_/

牙風霸道 : 我唔理,你係我既,我會有方法令佢離開你..

牙麗推開佢,退後幾步..佢真係好怕好怕呢個男人..

佢從來未見過呢個咁邪氣,又夠膽惹佢既男人..

牙風 : 你想唔想你知個牙心係邊..?

牙麗即刻衝上前捉住牙風隻手臂..

牙麗緊張 : 快D同我講 !! 我要搵佢!!

牙風用手指指住自己個咀,微笑咁望住牙麗

牙風 : 咁你親自錫我個咀,唔係我唔會話比你聽..

牙麗叭低左..周圍咁望,佢見到籃球場好多人望住佢地..

牙麗膽怯 :你要我當住咁多人..鍚你?

牙麗面青 : 好..我鍚../.\

但牙麗諗住企起身,但佢覺得個肚..好痛好痛

可能頭先牙9打佢個肚..唔知肚皮會唔會流血?

牙麗跪左係地下..掩住個肚../.\

牙風行近牙麗身邊..扲包紙巾抹走佢口角既血跡..

牙麗呆左..點解佢突然咁溫柔?../.\

牙風緊張 : 麗..麗?

牙麗痛苦 : 話比我聽..牙心..我要知..

牙風諗左一陣,之後抱起牙麗,同佢去搵牙心..

牙麗面紅 : 比我自己行..!

牙風 : 哼,咁你搵唔搵牙心?搵既比我抱你 \_/

牙麗苦惱 : 愛,今次水洗都唔清/.\ ,我唔係基架 !!

[[i] 本帖最後由 kakitling 於 2009-2-6 10:26 PM 編輯 [/i]]

2009-2-6 11:06 PM kakitling
[公園]

牙商 : 心心唔好喊啦 ! 我幫你打左個呀雪啦-3- !!

牙心哭泣 : 你放我走呀T^T !!我要見麗麗 !!/.\

牙商 : /.\ 咁我好難做,風哥叫我地係度等MA !!

牙心 : 我唔理咩風哥,豬哥,你快D比我走 /.\ !!

牙商捉住牙心隻手,好堅持咁望住牙心..

牙商 : 唉../.\ , 咁我同你搵麗好唔好?

牙心笑番 : 真架 !!你對我真係好 !!

原來牙商都係好人!嘻*V* !

但佢地係遠處見到一個高大既男人抱住一個嬌小既少年..

牙心 : 牙麗 !! [ 衝左過去]

牙風放左佢係公園個D椅子..

牙風霸道 : 你仲唔記得你仲未鍚我咩?

牙麗MAK大眼 : 咩話,你要我對住牙心鍚你?

但牙心衝左過黎,突然抱實牙麗,仲輕吻牙麗塊面 ! @@

牙心 : 麗麗,你有冇事 !做咩塊面紅哂 !!

牙麗對住牙心微笑,搖頭叫牙心唔駛擔心佢,

但牙風推開左牙心,好彩牙商後面接住牙心

牙風抱住緊牙麗,對住牙心講 :

[ 佢而家係我既,唔好再咁接近佢 !!]

牙風講完之後,佢係牙心面前強吻牙麗/.\

牙心呆左 : 咩話 !! /.\ 1!!!!

牙商大叫 : 大佬 !!你唔係搞基MA/.\ !!

牙麗推開牙風,cum左牙風一把 !

牙麗 : 你唔好咁對我啦,我有女仍都唔係基 !!

牙心只係抱住牙麗,想喊又喊唔出 ,佢真係好怕牙風搶左牙麗!\_/

牙商好惡 : 喂喂,你個人妖係唔係想打交呀?\__/

牙麗冇出聲,只係抱住牙心,拍下牙心個頭..

牙商打算一把CUM番佢 !佢真係好唔中意呢個人妖咁摸牙心!!

牙麗冇逃避,企係度比牙商打,但佢堅定既眼神..令牙商呆左一陣

[拍]

但個一拳..比牙風用手接住左..

牙風冷靜 : 由佢啦,我地走..

牙商 : 哼,你好野呀 !

牙麗 : 牙心,我同你番屋企,好唔好?

但牙心好突然..又強吻牙麗..

牙心哭泣 : 唔好離開我 !! 唔好走,我好愛你 !!

牙麗 : 下,嗯../.\

牙心苦笑 : 算啦,麗麗,我明白 !!

牙麗 : 比D時間我好唔好 ?

牙心 : 嗯,我地走啦 !

但牙麗係前面見到佢媽媽..比一班男人拖走 ??

牙麗 : 牙心,你自己走先,我有緊要事 !!SORR

麗媽比人逼到埋[角LOK頭]

麗媽 : 大佬 !! 唔好打我塊面呀 !!

流氓A : 你借左我地10幾萬,你話唔打就唔打?

流氓B : 捉佢去做雞做到死啦 !!

流氓B一腳踢左麗媽落地下..

麗媽 : 唔好打住 !!我有個女,我叫佢出黎做雞好唔好?

麗媽 : 佢身材又好,又靚女 !!信我啦 !!

流氓A淫笑 : 咁你地一起出黎做啦 !快D捉你個女見我 !!

牙麗聽到哂..個心真係好冷..點解佢2娘會咁對佢?

佢仲係唔係人!! 我話哂都係佢個女.. !!

麗媽比左條KEY流氓 : 扲去,你應該見到我個女,任你地搞啦 !

流氓A : 哼,唔好比我見到你 ! 走 !!

麗媽好狼狽咁走左..而流氓就行去牙麗屋企搵佢..

但牙麗阻止比麗媽逃走,

牙麗突然大叫 : 我係佢個女 ..

流氓B : 你 ? 成個人妖咁,但你真係好清秀WOR !可能女扮男呢 ..HAHA

流氓A : 你媽媽賣左你啦 ! 快D跟我地走啦..

牙麗 : 佢唔係我媽媽,只係我2娘,

但流氓A同流氓B夾手夾腳拖走左牙麗同麗媽..

2009-2-6 11:15 PM 傻敏
好睇呀....快po  po十卜你.

2009-2-7 07:33 AM Ruki
po po po

2009-2-7 12:43 PM kakitling
但流氓B突然大叫!!

流氓B : 唔好再打啦 !!我唔搞你啦 !!

牙麗已經比流氓B解左幾粒[杉樓],露出左細緻既鎖骨..

流氓B講完之後,比牙麗一拳打落地..

牙麗扲住塊木板,木板沾有流氓B既鮮血..

牙麗大叫 : 我都話我係男仔,你仲要搞我!!我唔明呀妖 !!

牙麗係咁打塊木板,打到手都擦傷左少少..

流氓A見到牙麗好似DIN左咁,都唔敢行埋去撩佢..

牙風冷靜 : 打夠未?

麗媽同流氓AB望住牙風,而流氓AB眼神好怕佢..

唯獨牙麗冇聽佢講,行過去麗媽身邊..

牙麗 : 為左$你要我出去做雞?

麗媽見到牙麗隻手D血滴緊落地下..隻手用力握到白哂..

麗媽口震 : 咁你忍心睇住我做雞咩?

牙麗 : 咁你捨得睇住我?

麗媽 : 哼,你係賤貨個女,關我咩事 !!

牙麗好大力咁打佢麗媽一把,打到麗媽趺左落地..

牙麗 : 唔係你,我既人生唔會咁,我呢一生都唔忘記你比我既痛苦!!NEVER !!

牙麗係麗媽面前脫左佢隻左手既手套..

隻左手有一條好長,好核突既傷口..

牙麗大笑 : 係你一刀桶落去..哈哈 !!

牙麗 : 你想唔想試下個種滋味呢?

牙麗已經渣住D木板碎,一步一步行近麗媽身邊..

麗媽嚇到腳軟,只係將隻手收埋,係咁搖頭..

而牙麗捉住佢隻手..麗媽THING都THING唔開 !

[劈]一聲...

2009-2-7 01:18 PM kakitling
[劈]一聲...

麗媽慢慢MAK大眼..原來牙麗都係冇桶落去..

牙麗大叫,跪左係地下,好頹廢咁拍個地下..

佢真係好憎自己心軟,仍都恨自己落唔到手/.\!!

牙麗啤住麗媽:..唔好比我見到你..

牙麗掟左D木板碎,步伐搖搖擺擺咁走出去,

但牙風阻止左佢,企係佢面前唔比佢走..

牙麗煩躁:你又想點呀,妖!!

牙風伸出隻手,幫佢扣番D[樓]..

牙風:就算你係男人,我都接受唔到你比人望!

但其實..牙麗個鎖骨好迷人,點解一個男仔都有咁細緻架\__/!吼

牙風THING下個頭,叫自己唔好亂諗野!

牙麗:哼,咁我走得未?

牙風:咁你2娘D$你打算點?

牙麗冷淡:唔關我事-0-

牙風:流氓AB,個女人任由你地搞掂!

牙麗唔相信:!!

牙風霸氣:做我條靚,你2娘就唔駛還!

牙麗諗左一陣,好堅決咁同牙風講..

牙麗:做,但呢個女人今日開始同我冇關係!

牙風:成交!而家跟我走!!

牙麗:去邊?

牙風微笑:去一個你應該去既地方!

牙麗望左叭左係地下既2娘一眼,就跟左風走左..

麗媽突然有種..好似冇左自己個女心情..

流氓AB都唔敢搞咁多野,仍都走埋..

黑漆漆既天,落雨了..

空曠既工廠只剩低麗媽一個..

麗媽:我做錯咩?我真係有錯咩!!

麗媽望住地下既木板碎,微微一笑..

麗媽哭泣:反正我都係賤命一條!哈哈

[擦]..

個一晚,仍都係麗媽人生最後光輝既一日..

2009-2-7 01:41 PM kakitling
[街路]

牙風 : 我想去你屋企..

牙麗猶豫 : 咩話?你去我屋企?

牙風奸笑 : 咁而家邊個係你大佬 ?

牙麗 : 妖,接住條KEY !

牙麗係空中扔左條KEY比牙風,而牙風好快接住左,

行左一陣,牙風發覺牙麗一直行佢後面=.=

牙風 : 你做咩行我後面?同我同行唔得咩 ?!

牙麗鄙視 : 哼,大佬大哂架啦,我又點敢呀 !

牙風邪笑 : 你逼我架,唔好怪我XD

牙風捉住牙麗隻手,扯佢前面同佢一起行 !

牙麗驚嚇 : 你 !!

牙風 : 你再嘈你信唔信我..HAHA..

牙麗呆左,因為呢條友真係咩都做得出/.\

[牙麗HOME]

牙風一入到去..真係好簡陋又凌亂..

呢個半男半仔女,點可以接受到架!?唔係好多既屋企都好整齊架咩?

呢個牙麗,牙風真係好想了解佢 !

牙風脫左鞋,坐係爛到冇得再爛既SOFA..

牙麗都跟佢坐左係SOFA..

牙麗 : 冇野飲,想飲自己落去買,

牙風 : 有冇急救箱 ?

牙麗 : 有,係電視機下面 ..

牙風咩都冇講,去左扲急救箱..

牙麗 : 你受左傷咩 ?

牙風溫柔 : 伸隻手出黎,我幫你包紮..

牙麗拒絕 : 哼,唔要,你走開啦煩 !

牙風黑面 : 冇得你話唔得,你傷口會發炎 !

牙麗扮聽唔到,打算哩埋廁所=0= !!

牙麗冷淡 : 唔好再阻住我,我去廁所先..

牙麗好快咁飛入廁所關門..

但牙風好快咁擋住對門,仲拉左牙麗出黎..

牙風咆哮 : 你仲避咩野呀 !

牙風咩都冇再講,好狼心咁脫左牙麗個手套 !!

2009-2-7 02:38 PM kakitling
牙風咆哮 : 你仲避咩野呀 !

牙風咩都冇再講,好狼心咁脫左牙麗個手套 !!

牙麗大叫 : 你做咩呀 !!比番我 !!

牙風 : 你做咩唔肯忘記佢?唔好再唔理個傷口!

牙風 : 你想用個傷口黎憎恨你2娘 !

牙麗掩住耳仔 :唔好再講啦 !!

牙風推左牙麗去廁所,打開水龍頭,捉實牙麗隻手去沖洗傷口

牙麗 : 我都話唔要!!走走..!!

但牙風冇比佢逃避,捉實佢,仲幫佢紮好..

牙麗本來都反抗,但佢發覺冇用,因為女仔既力..好難同一個男人鬥..

牙風包好之後,見到牙麗眼神好冷..

牙風 : 做咩又唔出聲 !?

牙麗 : 你知唔知我好介意比人見到傷口..

牙風沉默,等牙麗再講落去..

牙麗苦笑 : 佢令我冇左好多朋友,愛情,親情..

牙麗大叫 : 點解你要係我傷口灑鹽 ? 你理我咁多有冇理我感受 ?

氣氛好沉重..牙麗同牙風對望著..

牙風冷靜 : 我可以同你say sorry,但我絕對唔會放棄理你,

牙風 : 仲有而家你係我條靚,我相信你拒絕唔到..

牙麗[唉]左落sofa,合埋眼..佢真係唔知可以做咩../.\

牙風捉左佢隻手,輕吻左一下..

牙麗個身震左一震,好快咁縮埋隻手

牙麗驚慌 : 你..唔覺得核突咩?

牙風微笑 : 鐘意一個人,就唔會介意咁多野..

牙風講完之後,就離開左牙麗屋企..

牙麗打算衝去廁所洗甩牙風陣氣味..

但牙麗望住比牙風吻過隻既手,有一種溫暖既感覺..

牙麗 : 妖,我想點呀= =!

2009-2-8 08:18 AM 傻敏
PO PO PO

好睇

2009-2-8 01:50 PM 笨笨≧▽≦
po po po

2009-2-8 07:43 PM kakitling
呢幾個月,牙麗都係跟左牙風,而佢要做既唔係賣K仔,打人個D

只係默默咁陪牙風畫圖,牙麗真係好唔明咩事 \___/ !!

但牙麗發覺牙心開始..疏遠佢../.\

佢有時成個星期冇番學.. !=[

[早上]

牙麗 : 喂,牙心! [電話中]

牙心冷淡 : 嗯,咩事..

牙麗 : 你做咩最近冇咩番學?

牙心 : 嗯,今日會..

牙麗 : 我地一起好唔好 ?

牙心 : 是但 ..

牙心講完之後cut左線..牙麗渣左部電話呆左..

牙麗 : 呢個..係佢黎架咩?..

[樓下]

牙麗 : 牙心 !

牙心一早等緊牙麗,但牙心個樣殘左好多..而且仲化左妝..

冇哂以前既天真,可愛..佢真係變左好多/.\

牙麗 : 你..嗯../.\

牙心 : 有野就講,你咁樣好討厭..

牙心嘲笑 : 有時同你一起..都幾悶,你又唔係成日講野,成look木咁 !

牙麗沉默左一陣,冷淡咁同牙心講..

牙麗 : 今日我都係自己番..8

牙心 : 麗 ?

牙麗 : 你再唔係以前我認識既牙心,sorry

牙麗轉左身,自己一個行番去,遺留牙心係大街上..

牙心個時扮既面貌脫落..牙心係度苦笑..

牙心無奈 : 牙麗..我好對唔住你..

牙心電話突然響,佢有d緊張去接..

牙心 : 喂 ...

男人A : 今日記得黎,唔係你知有咩後果啦 !

牙心 : 嗯..

2009-2-8 08:11 PM kakitling
[學校]

牙麗番到學校,呆坐課室..

牙麗喃喃自語 : 佢唔會變成咁..

牙麗握緊隻手,個心都好唔舒服..

突然牙風坐左係佢附近,捉實牙麗隻手..

牙風一隻一隻手指咁met甩佢,

牙風 : 你有咩心事 !?

牙麗 : .. 可唔可以比我冷靜下?

牙風諗左一陣,先開口問牙麗\__/

牙風 : 關於牙心?

牙麗沉默 : ....

牙風聽左面都黑埋,行出左課室,因為佢呷醋 !

牙風 : 妖,佢幾時會關心我 !!

牙商見到牙風好似好煩咁,都行左出去睇下佢點

牙商 : 喂,你點呀 !

牙風 : 可唔可以比我冷靜下 !!

牙商 : 你又學番人地講過既野呀xD !?

牙商 : 我真係好唔明,有牙芷唔鐘意,鐘意個人妖 !

牙風微笑 : 你呢排咁多野講,係唔係想死?

牙商欲哭無淚 : 你重[男]輕友 ! 我憎死你 ! 嗚嗚

牙風 : 滾出去 ! 5秒之內唔好比我見到你 !!

牙風講完之後牙商風咁快跑走左..XD

牙風 : 哼,算你走得快 !\_____/

[2樓]

牙商跑到好遠先夠膽放聲大笑 xD

牙商大笑 : 哈哈,頭先大佬個樣..好好笑XDD !!

當牙商諗緊計仔點整牙風個陣..

佢係遠處見到牙心..同人咀緊..!?

2009-2-8 09:27 PM kakitling
[放學]

牙風叫牙麗今日去XX酒店等佢..

牙麗去左之後..見到牙風..

牙麗 : 做咩叫我黎呢D地方 ?..

牙風 : 你唔鐘意?

牙麗 : 嗯,有咩事 ?

牙風同牙麗..既關係都係好冷淡,../.\

牙風 : 跟我入黎先 ..但你要有心理準備 !

牙風同牙麗去左一個夜總會..裹面好多女..

d女仔個個都著得好暴露,化哂好厚既化妝品..

牙風同牙麗坐左係角落..點左d野飲,

牙麗 : 你做咩叫我黎呢D地方 !

牙風 : 噓 ! 睇下個邊 !

牙麗見到既..係牙心同牙9一起 !!!

牙心 : 咁我地而家可以上去..?

牙9淫笑 : 陣間我地一定有愉快既晚上 !

牙9[答]住牙心條腰..上左酒店..

牙麗好激動咁拍張桌子 !!

牙麗 : 我地快D上去 !! 我唔可以睇住牙心比佢搞!!

但牙風都係坐係度 ,好休閒飲咁橙汁..!?

牙麗咆哮 : 喂 !!!

牙風 : 唔係我既人我唔會救,你應該知道 !

牙麗 : 咁我自己上去 !!

牙風 : 你估你話上去就上去咩?保安咁嚴密..你知咩room咩?

牙麗 : 你 !! 你要我點你先幫我!!

牙風 : 嗯,仲未諗到 !

牙麗 : 你 !!好 !!我答應你 !

牙風 : LETS GO ! -v- !

[15樓],有好多保安見到牙風都讓左路,冇阻止佢地 !

因為牙風..點講好呢!佢係一個仍正仍邪既風雲人物xD !

當牙麗同牙風黎到間ROOM..牙麗打算踢爛對門 !

但比牙風阻止左../.\

牙風微笑 : 踢爛左..要賠錢架!

牙風打開左對門之後..牙麗自己入去..

牙風認真: 嗯,我唔方便,你睇下咩事..

牙麗見到D內衣褲po哂係地下..牙麗每行一步..個心好怕..

佢好怕..真係完左事..

去到bedroom..牙麗見到牙心訓左係大床..

牙心個頭好亂..眼神好呆滯..好似受左好大打擊.

牙心扲D棉被掩住個身..而有個男人訓左係佢附近..

佢..好似係牙9 ../.\

2009-2-8 09:56 PM ken2008
POPOPO..................

2009-2-8 10:24 PM kakitling
牙麗握緊拳頭,衡過去大床 !

牙麗 : 妖 !你個人渣 !!

牙麗扑上床打牙9,但佢一掀開張棉被..

見到既係牙商 !? 而牙心係有著杉褲!?

牙麗迷惑 : 你地..?咩事 !!

牙商 : 個個牙9佢比我切左JJ啦 ! 而牙心..

牙心聽左牙商咁講,面上既愁容突然消失左..

仲露出微笑 ! 牙心竟然笑得出WOR XD

牙商 : 我諗住上佢MA架,但比你阻止左 !-v-

牙麗一腳踢佢條腰,好彩牙商避得切xD !

牙麗 : 你諗都唔好諗! 但點解牙心好似比人姦左咁..

牙商一諗起,面上既嬉皮笑臉消失左..

而牙心一諗起..個身有d微震同面都青哂..

牙商惡狠狠 : 好彩我早黎,唔係我一定kill左佢!!

牙麗扲張棉被CUM住牙心個身,輕抱牙心..

牙心 : 對唔住麗麗 !!係我唔岩!!我仲衰到講埋D好難聽既野HURT你 !

牙麗 : 嗯,咩都唔好講,我明白 ^^ !

牙心 : 我../.\ !

牙麗 : 以後唔好再做好唔好?

牙商 : 你出黎做為左學費JA ! 一係咁啦

牙商 : 我提供你學費,你幫我溫書好唔好!

牙麗都覺得個IDEA唔錯 !佢信得過呢個牙商 !

牙麗 : 牙心! 諗下好唔好!!?

牙心沉默左一陣..之後回復以前既微笑!

牙心微笑 : 嗯 !我做 !多謝哂你地 !

牙風行左入黎,示意叫牙麗跟佢走 !

牙麗 : 咁牙心交比你,牙商..

牙商奸笑 : 得啦 ! 我會令佢好舒服架啦!

牙心面紅 : 你..你!!唔好亂講野

牙商 : 仲唔快D換好杉!\__/ !!

牙心 : 哼,你理得我\__/ !

牙麗見到個場面..淡淡一笑,之後跟左牙風離開..

但牙麗冇發現,,牙風眼神既陰霾同沉默 !

[大街]

牙麗佢真係好開心,佢覺得個身輕哂 !

牙風冷淡 : 你好似好開心?

牙麗 : 嗯,見到佢地冇事我真係好開心!

牙風 : 咁你記唔記得應承左我d咩 !?

牙麗腦海突然記得呢件事..

[牙風 : 唔係我既人我唔會救,你應該知道 !]

[牙麗 : 咁我自己上去 !!]

[牙風 : 你估你話上去就上去咩?保安咁嚴密..你知咩room咩?]

[牙麗 : 你 !! 你要我點你先幫我!!]

[牙風 : 嗯,仲未諗到 !]

[牙麗 : 你 !!好 !!我答應你 !]

上面d說話係牙麗之前應承左牙風..

牙麗開心既感覺冇左na,望住牙風微笑既臉孔..

佢而家要等緊惡魔既要求..!!

2009-2-9 05:23 PM kakitling
牙麗冷靜 : 開個條件比我!

牙風邪笑 : 咁..做我條女啦 !

牙麗MAK大隻眼,呆左咁望住牙風..

牙麗冷淡 : 冇可能 ! 我係男仔囉 !

牙風霸道 : 我唔理,係你答應左我既 !

牙麗 : 你話咩都得 !但呢條條件真係唔得,SORR !

牙風冷淡 : 你又呃左我..今次我唔會再比你避我 !

牙麗 : 我唔會搞基 ! 哼!

牙麗一轉身就比牙風後面熊抱佢..

牙麗大叫 : 放手 !!放心呀

牙風邪氣 : 唔放 ! 係你呃左我!

牙風仲推牙麗埋[長],捉實佢雙手強吻牙麗 !

牙麗 : 唔唔嗯嗯 !

牙風 : 你想講咩?!

牙麗喘氣 : 我..我死都唔會答應你 !!

牙風呷醋 : 咁牙心佢會冇好下場 !

牙麗驚嚇 : 你點可以咁 !!!

牙風放開牙麗,用手指摸佢個咀唇..

牙風 : 為左得到你我咩都做得出 !

牙麗 : ..你係都要逼我!!

牙風 : 係 ! 我呢一生都唔會放開你!!

牙麗聽左之後,突然抱實牙風,對佢微笑^^

牙風迷惑 : 你想點?唔好玩火 ..

牙麗用佢手指放係牙風咀唇,叫佢改聲..

牙麗 : 咁我死左邊個都唔會得到我,哈哈!

牙風大叫 : !! 咩話 !

牙麗一手推開牙風,退後左幾步..

牙麗仲係身上扲左把介刀放係條頸到 !

牙風見到,個心都停埋 !佢真係好怕失去牙麗!!

牙風 : 快D放低 !!牙麗!!

牙麗 : 唔好行埋黎 !

牙麗好快咁係頸咁介左一刀..有微量鮮紅既血係刀流出黎..

牙風 : OKOK ! 你點先聽我講 !

牙麗 : ..開其他條件 !!

牙風 : 恕難重命 !

牙風用驚人既速度撲向牙麗,牙麗反避唔切..

就比牙風搶左把介刀 ! 而把介刀係牙風隻手..

2009-2-9 05:40 PM Ruki
po po po again!!!:em45:

2009-2-9 06:35 PM kakitling
牙麗比牙風壓住,形成好曖昧既情況..

但牙風點會發覺佢既面紅同害羞呢xD !!

牙風憤怒 : 你係咁中意玩我,嚇我MA !!

牙風 : 我同你一齊玩 !!

牙風講完之後,佢握緊把介刀..流既血仲多過牙麗..!!/.\

牙麗呆滯 : 你..你 !!

牙風 : 從今日開始我唔會比你離開我半步 !!

牙風起左身,掟走左把介刀..

牙麗冷淡 : ..

牙風見到牙麗都係對佢咁冷淡,而佢流血好似對佢冇咩野咁..

牙風苦笑 : 你咁做等於扲把刀割我個心..

牙風 : 你點解個心咁冷 !

牙麗心諗 : 佢..咁講咩意思 !!

牙風講完,望左一眼仍然好平靜既牙麗..之後轉身離開左..

鮮血既血一滴滴咁滴落地下,令人毛骨悚然..

牙麗 : 點解..點解我好似有種唔捨得既感覺../.\

牙麗堅持 : 唔得 !!我一定要搞清楚佢 !!

牙麗起左身,從後大叫..

牙麗大叫 : 牙風 !!

牙風轉左身,莫名其妙咁望住呢個小妖怪 !

牙麗行左過去,扲條手巾包住牙風隻手 ..

牙風Surprised : ?!

牙麗冷靜 : 嗯,唔想你流血,仲有而家我係你條女 !

牙麗 : 雖然我地都係男仔,大家可以比少少時間知道夾唔夾..

牙麗 : 為期半年 ! =]

牙風聽左之後,露出微笑..係真心架 !

牙風心諗 : 原來 !!佢仲對我有感覺 !!

牙麗見到牙風含情脈脈望住自己,個身有d唔自在..

而且佢仲捉住牙風隻手 ! 當佢一縮開時 !

牙風唔比佢縮開,仲用佢溫暖既大手包住牙麗冷涼既手..

牙風開玩笑 : 咁而家我同你隻手都有個疤痕啦 !嘻

牙麗聽左之後,個心有d touch..

因為..佢發覺佢令人好溫暖同心醉../.\

2009-2-9 07:03 PM kakitling
呢段時間,已經係12月,天氣真係好冷 !

假期間,牙麗同牙心係一間餐廳食緊野..

牙心係咁吱吱喳喳,而牙麗只係默默咁聆聽XD

牙心 : 麗麗 ! 個個牙商佢趁我幫佢溫書佢成日講野挑逗我 !!

牙心嘟起個咀 : 你話佢過唔過份 !!仲有原來佢成績好叻架..

牙心面紅 : 條死仔佢尋日..仲..仲錫我塊面../.\

牙麗微笑 : 你中意左人啦!

牙心 : 唔會囉 !!><

牙麗 : 咁佢做咩錫你你好似唔嬲既?係唔係有D興奮?

牙心 : 嗯嗯..咁又係! 唉,我都唔知點好 !!

牙心 : 麗麗你真係好明白我XD !

牙麗冇出聲,只係對牙心微笑..

牙心奇怪 : 你好似笑多左 !麗麗

麗麗本來飲緊野,但聽左牙心咁講停左..

牙麗怕羞 : 嗯,我..同左牙風一齊..

牙心 : 下 !! 點鮮我唔知既 !!

牙心 : 咁佢知唔知你係女仔 !!

牙麗 : 我地而家比人感覺..好似搞基咁囉 !

牙麗 : 我怕左佢知道左我係女仔,可能我地就SAY 88 !

牙心 : 嗯 !!我點都支持你..但我都有D愛你呀麗麗/.\ !!

突然有個男人坐左過黎,嚇到牙心大叫 !

牙商火火地 : 係我呀 ! 你叫咩呀 !

牙商 : 你仲中意呢個死TB !!左寧心 !

牙心 : 係呀咁點呀 ! 大舊衰 !!又唔知自己大份!我冇位坐啦!

牙商 : 你 !! 你 !!

牙心 : 我我我咩呀 !!死開D啦哼\_/ !!

牙商 : 我係唔死開呀 XD !!

牙商仲係牙麗面前偷吻牙心塊面,好似想同牙麗講牙心係屬於佢 !

頁: [1] 2 3 4