YK Forum » 短文小說 » [轉] 我系[校草]。* 但、我系[女仔]

2011-1-18 07:29 PM 18禁♀Ka兒
應該仲有嫁.....

2011-1-19 06:07 PM 媛仔
咁奇特既?!應該唔係完左w0r.

2011-1-19 06:22 PM 媛仔
我上網搵到的.係睇返個時間樓主都係冇p0.
我就搵返黎俾大家睇.
相信你地睇到冇結局係好傷心既.
所以我要為世人出一分力xD

part79

“恩,前2年既飛機失事...”- 小渝
我終於都明喇...原来影系為我而離開架...?!
佢一直以為飛機失事,我已經死左...?大家都以為我死左...?!
太諷刺喇...呵呵,影...你好傻...點解要咁...?!
我博命冲走...我唔會相信你死左架...
我系唔會相信架...:
之後,我比車撞到...
撞車果一瞬間,我仿佛睇到影既身影...
佢系空中微笑咁向住我揮手...
我地终於可以一齊喇...
你要等我...影...

出事後...我失去晒所有記憶...
我連我自己系邊個都唔記得...
但系,我身邊多左幾個,我完全唔認識既朋友...
佢地...叫阿游...阿婷...小渝...
佢地同我講...我叫陳未希...
仲同我講左好多關於我以前既事
原来我曾經有個我好爱佢...而佢都好爱我既人...
叫阿影...
雖然,我唔知佢系邊個...
但系,每次我聽到佢個名...
我心入面都有小小既痛...!
我都唔知點解...
可惜,我始终都記唔起佢系邊個...
當我向佢地問起,咁果個阿影去左邊既時候...
每個人面上都出現悲傷既眼神...
亦都無人肯回答...我亦都無再追問...
大概可能系果個叫阿影既人變左心喇.....
幾年後,我遇到一個好爱我既男朋友...
之後...我地结左婚...
仲有2個可爱既细路...
我老公個名叫....

李樂影...

全劇终__________。

個結局真係好估唔到,不過後尾個個ah影係第二個人黎ga.
為ah希而死個個ah影係真係死左ga啦.
請各位別傷心v33v

2011-1-19 07:05 PM Loillpop
cm cm cm cm

2011-1-31 08:33 PM 晴天下的雨
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

2011-2-1 09:59 AM 亞夢vs唯世
看完後......我有點不太明白,,,

頁: 1 2 3 [4]