YK Forum » 短文小說 » [原]由保母變明星【明星日記】

2009-1-18 05:37 PM k878
[原]由保母變明星【明星日記】

゚・:,。゚・:,。☆゚・:,。*:..。o○☆゚・:,。゚・:,。★゚・:,。゚・:,。☆♪:*:・・:*:・♪゚・*:.。. .。.:*・

人物介紹●●●●●●●●●●●

藍欣(晴); 係令女不過冇人知,因為帶眼鏡又唔識化妝d3又老土,係wing的保母同fd

游雪穎(wing);大明星,軒的非聞女友'晴fd

藍穎(心);  晴妹,令女學校d人封佢做女神

林(惠欣):  好好人ok令….氣質型美女一個,好著重愛晴,敏兒fd

喬(敏兒);好姣..但係都係好人..令女..但比人既感覺唔討好…. 惠欣fd

江若(軒);大明星令仔,wing非聞男友

唐易(希);大明星軒fd

:,。★゚・:,。゚・:,。☆゚・:,。*:..。o○☆゚・:,。゚・:,。★゚・:,。゚・:,。☆♪:*:・・:*:・♪゚・*:.。. .。.:*・★─☆。

2009-1-18 05:39 PM k878
{由保母變明星:*:♪゚・。★゚。☆CH.1}

錄音室..............

x:OK.!!錄好la食飯

wing:軒一齊丫

軒:唔la下次la 8 8

wing:88

飯堂--------------------

晴:食咩

wing:.............

晴:食............咩.........

wing:下.......B la

晴:食la

wing:...............

晴:食..........la........

wing:哦....thx

晴:做咩呀?諗咩呀?

wing:冇........

晴:你係唔係中2軒呀?

wing:你點知既.......

晴:錄歌嗰陣你全程望住呀軒

wing:係又點呀...佢都唔中2我

晴:你又知

wing:我feel到架,每次我約佢食飯佢都話下次....下次下次...我同佢講野.佢就係答哦/55咁..

唔好話佢中2我丫佢直頭討厭我la[眼有淚光]

晴:得la......得la.......唔講la食飯la!!

另外一邊..............

希:岩岩有靚女約你食飯做咩拒絕呀

軒:邊個靚女呀

希:咪wing lor

軒:唔呀!!煩到嘔電

希:你話非聞?

軒:係佢呀!正姣西!日日走來煩!!

軒:仲有嗰個咩Q保姆又咁樣見到就唔開胃

希:唉..你真係..........

2009-1-27 10:31 AM cutely300
Sup~^^~:)

2009-3-2 10:19 PM kimi20055456
sup

sup!!!!!!!!!!!!

2009-3-8 08:09 PM 紫。雪琪
{由保母變明星:*:♪゚・。★゚。☆ch.2}

心:下,你參加由wing d  fans 開既wing之生日會

心:但係你係保姆咋wor

晴:不過我係wing fd wor

心:咁你著咩3去呀

晴:呢件lor最靚架la

心:下...你唔講我仲2為係大肚3呀
晴:..........

心:家姐呢個係大好幾會來架會來架[大聲]

晴:咩........咩大好幾會呀[驚]

心::家姐...我知你好想做演員架

晴:算la呀妹..

心:就算冇人搵你做演員,你都識返幾個男仔la

心:你20na你想成世做老姑婆呀?

晴:算把la我咁Q樣,我都冇諗過要嫁架la

心:呢個世界係有化妝嫁嗎

心:我一出手你咪係靚女lor

晴:有冇咁勁呀

心:絕對有呀...

心:我話唒都係校花來+嗎  ha ha..

晴:= =!!

心:咪講la LES'T GO

2009-3-8 09:35 PM 童憶
sup sup

2009-3-9 07:05 PM 心情
SUP SUP SUP~ PO吧!

2009-3-14 09:23 PM kimi20055456
po啦!如果唔係我會死:'( :'( :'(

2009-3-14 10:31 PM natalie9069
P○ La 如果唔係........就咬你

2009-3-18 06:05 PM we999
[url]http://www.i-feels.net/viewthread.php?tid=84567&extra=&page=1[/url]
↗e個係原創個網站~可以去睇睇

2010-8-30 04:56 PM Loillpop
more more

頁: [1]