YK Forum » 短文小說 » [粗+18+]當數學王子遇上英文公主時

2010-8-4 09:48 PM jessie72310
希家-___________-

峰:[開左門]   P.s[佢有希既KEY]

雪:哇-___-乜.咁.靜.既!!想嚇死人咩

雪:無人講仲以為有個D野-__-

峰:係囉-_-我都幾覺[藍雪你都痴痴地線既,你咁樣講隨街都咁靜架啦.=__=咁咪姐係下下都有鬼]

怡:[唔理佢地],牙希呢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]大聲]

峰/雪:[諗得好入神個陣]  呀!!!!!想嚇死人咩!

怡:牙希呢?牙希呢?:牙希呢?牙希呢?:牙希呢?牙希呢?:牙希呢?牙希呢?:牙希呢?牙希呢?:牙希呢?牙希呢?:牙希呢?牙希呢?!!!!

峰:咪咁激動先啦$____$!佢係ROOM囉=_=白痴

雪:喂,你做咩話我FD白痴呀!

峰:吹咩,我鍾意講有言論自由WOR!

雪:你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

怡:無講啦..我地過去room睇下啦

希:[zzzzzzzzzzzzzzzz[訓緊]]

峰:超超超超xddd原來個衰仔訓教..訓得咁入神-_-

雪:仲以為佢病左timmm

怡:好采姐.....以為佢做咩事tim..

峰:呵xdd我地未食野.

峰:叫埋希一齊去食野啦咁]

峰:起身啦xd希希希希希希[係咁搖希[想搖死人咩]]

怡:嗯...唔好搖佢啦!!佢唔妥牙[擔心]

雪:嗯嗯

峰:[摸佢額頭]熱wor~@_____@

雪:下....發燒-_-

怡:咁點呀.我去拎藥布-__-

雪:下-__-藥布???喂喂喂喂!~[拉住怡]

雪:咪咁衝動啦你..

怡:咁可以點呀!!

峰:我諗佢訓得[琳] d..唔係暈左-__-

峰:我地等佢醒左先帶佢去睇醫生啦

怡:嗯嗯嗯

雪:咁我去買野食啦幫你

怡/峰:好.唔該-XD

峰:怡..有D野想同你講

...................................

下集預告.

峰:呀怡,我有D野想同你講
..................................

怡:下....真[喊]

怡:點解牙..係我唔好牙..嗚嗚

X:牙雪

雪:係你....

雪:走牙同我!!

雪:我唔想唔想見到你!!!!

X:嗯..你唔好咁...

究竟咩事牙怡會喊..牙峰又講咩?

雪又點解咁激動

個個X又做咩

牙希又點呢??????

2010-8-4 09:49 PM jessie72310
怡:呀雪,你無野呀嗎…你點呀[坐係牙雪張病床到]

雪:……..[自言自語]

怡:雪呀…你唔好嚇我呀…

怡:我叫牙峰黎睇你呀,,

雪:牙峰……好慘………慘….

雪:佢,,要走….唔要我啦…..心…好痛..

雪:所有野….都無曬…..

怡:牙雪呀我求下你唔好咁樣呀…你醒下啦..

怡:牙峰仲愛你架…..

雪:攰呀…..我訓啦….閉….

雪:[用張被包住自已…..]

怡:點解呀……….點解咁多野發生係我地既身上…

怡係街上…

怡:[見到某人…]

怡:沈朗軒.!!

怡行埋去打牙軒一把.!

軒h baby !你唔應該咁打我.

軒:點呀..你個FD比我搞完之後舒唔舒服呢…

怡:點解呀!點解你要咁做,你呢個賤人..!!!!

怡:點解你要搞到佢地2個咁呀!!!

怡:你點解要咁害呀雪呀!!

怡:你根本都唔係人!!

軒:下…我不嬲都唔係人黎架啦..我係人渣呀!!

軒:睇唔睇到呀…但係我令仔又有米

軒:你唔恨得咁多架啦

軒:不過如果你想同我上床既話…我可以陪你架,,[大聲得制比好多人聽到..]

街A:呢個女人乜咁CHEAP架…

街B:係囉…好犯賤囉..

街C:求人上床都得GE..變態架..

街D:雖然佢都幾令女…但估唔到佢係D咁CHEAp既人..

怡:沈朗軒.!!!!![火]

怡:唔該你尊重D我.!!

軒:唔洗啦…黎啦…跟我走啦[扯住牙怡,好大力]

怡:放手呀……哎[榴親隻腳]

X:放手..!!![拉返怡過黎+打左第一拳]

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2010-8-4 09:53 PM 編輯 [/i]]

2010-8-4 09:52 PM jessie72310
軒:哇呀!!!乜水打我呀..![仆左落地] [好樣衰的說]

軒:[望]係你..!點呀,xx希,,!扮曬英雄救美女呀…?

希:你講乜鳩野呀宜家.!!我扮唔扮野關你Q事呀![想再打返軒]

軒:你老母呀…![打牙希]

希:[打返軒]

如是者-_______-佢地係咁打..!

怡:唔好打啦你地….!!![見到希傷曬]

怡:我都叫左你地唔好打呀!!!!!!!!![大聲]

2個停曬手….

軒:xx希..!你睇住黎呀!!!你搞到我咁,,我十倍還返比你..![成身都傷曬]

希:睇下點..!!![呢個又傷曬,,流曬血]

軒:妖,![走左]

怡:嗚嗚嗚…..呀希,,,你無事呀嗎….

希:無事呀..無事呀…….唉,我地走….

怡:你仲走去邊呀,,,,,你流曬血呀…..

希:返我屋企…………..

怡:…嗯..咁好………我返去幫你揉下藥膏…

醫院

峰:[慢慢咁行去雪間room]

峰:[見到雪係到自言自語+喊]

雪:嗚…..牙峰唔會咁對我架,,,,佢唔要我啦….[一直好細聲咁講呢句..]

峰:[撞到d野]

雪:[見到峰]

雪:[用被包住自己]

峰:[入左去]…

峰:雪…….[行去雪汁邊]

雪:先生我都唔知你講咩…你認錯人…[仲係包住自己]

峰:我無認錯人呀!!![一野扯開呀雪張被]

雪:就算你無認錯人,,,但係我有認錯人呀,…[喊]

雪:你唔係呀峰呀…!!呀峰唔會咁對我架..!!

雪:嗚嗚嗚…..佢一定唔會唔要我架………

峰:[攬住雪]對唔住對唔住….我丞認之前我過分左,,,,除左對唔住我唔知可以做d咩…

雪:[攬住峰]嗚嗚嗚…[喊]我好辛苦呀…..我唔想咁架,,,我唔知點算呀,,,

雪:我求你唔好唔理我呀,,,,我求你唔好唔要我,,,

雪:就當我求下你呀…….嗚嗚嗚..

峰:你唔會求我架,,我一定要你一生一世,,,,,,[見到雪喊,,好心痛]

雪:嗯……….嗚……唔好………唔..要我..[喊到訓左]

峰:[心諗:我一定會保護你一生一世..!]

峰:[心諗:  沈朗軒..!你同我睇住黎呀,,,你對雪做過既事,,我一定還返比你,,]

[[i] 本帖最後由 jessie72310 於 2010-8-4 09:53 PM 編輯 [/i]]

2010-8-8 07:07 PM siu小樂
仲有無,好想睇
超好睇\
快啲POST啦

2010-8-8 07:18 PM yenisyan1998
十卜十 卜`
好睇`
#61同#62之間好似有啲問題咁 -________-

2010-12-29 11:40 AM Loillpop
po more plz

頁: 1 2 [3]