YK Forum » 短文小說 » [粗+18+]當數學王子遇上英文公主時

2008-12-7 08:10 PM 晴心乂晴
好看好看.....
多謝分享

2008-12-7 08:27 PM kuromi04
:D :D :D :D :D :D

2008-12-7 09:27 PM H0!
幾好睇牙..幾時post埋落去
你自己作嫁?

2008-12-7 10:37 PM 童憶
快d post落去la∼!!

2008-12-10 09:39 PM kakitling
快d post落去la

2008-12-10 09:40 PM H0!
好多人sup牙..
我都好想睇..你幾時會post牙?

2008-12-11 04:14 PM 惡魔。夢﹏
Post!!!!!!!!!!!!!

2008-12-15 06:52 PM 靜熙
post埋落去啦~

2008-12-17 11:54 AM 冰雪雪
sup啦...
快d po啦....

2008-12-17 04:13 PM `乜婷.
海洋公園

怡:乜宜家11點幾架拿...

怡:..唉.唔知牙希宜家係邊到呢..

怡:唉....

怡:...哇..宜家仲開曬d games既??

怡:過山車牙..上去玩下先

怡:[見到好似係牙希]

希:[你睇我唔到..我睇你唔到囉]

怡:喂喂!![拍拍希]

希:[睇我唔!!哇!!!]

怡:哇咩..點解你係呢到既..

希:我都黎玩...牙峰叫我.

怡:嗯嗯-_-[懷疑的眼神]

希:[閃開中]

怡:[扯住佉咁你陪我玩曬夆?..

怡:我驚黑!!你唔會DUM低我架可..?

希:就緊係唔會啦..哈哈[汗]

怡:嗯嗯..你都知呢..

怡:咁我地快D啦!!

怡:[扯住佉

希:UM...咁夠12點未

怡:仲有半個鍾.做咩事

希:無野牙無野牙..問時間

怡:咁行啦[扯左牙希走去過山車]

希:[心諗]好野!!就到12點啦

2008-12-17 05:13 PM jason123

多謝分亨:) :)

2008-12-17 05:33 PM 魔法小兔
好看好看好看:P

2008-12-17 08:18 PM Heidi
快post啦!!!!!!

2008-12-19 05:21 PM 惡魔。夢﹏
Post!!!!!!
(Can  you  post  5 ch?)

2008-12-20 12:06 AM ★四葉草天使★
快post啦!!!!!!

2008-12-23 06:22 PM 笨笨≧▽≦
post post

2009-1-11 12:01 AM p445lkm4
good.........

2009-1-12 03:18 PM 小檸
快d po啦

2009-1-12 05:45 PM 笨笨≧▽≦
點解咁耐仲未post-0-??

2009-1-12 06:26 PM ken2008
快D POST.......

2009-1-17 04:46 PM `乜婷.
有意繼續睇..

請到以下連結

[url]http://www.pinkloveforum.com/thread-445256-1-1.html[/url]

2010-8-3 12:11 PM Loillpop
more po la

2010-8-3 01:35 PM 乂呀妍乂
CM;(        gds

2010-8-4 09:33 PM jessie72310
[color=Cyan]等我post埋落去先[/color]

2010-8-4 09:34 PM jessie72310
幫post炸...唔好諗多左

心屋企.
心一返到黎就大叫!

心:牙哥.xx天!!

天:點牙 我既好牙妹[好錫牙心= =不過好奸]

心:我要你幫我對付一個女仔..[發姣= =]

天:好牙..邊個先..[p.s天係黑社會大佬黎..]

心:[比左福相佢睇]

天:幾令女wo...

心:呢個人牙..搶左我個牙希牙!!!

天:唔緊要..唔好嬲啦牙妹..

天:哥哥幫你搞店佢,嘻嘻嘻嘻[奸笑]

心:係唔係架....

天:牙哥都唔信...[摸佢]

心:[有d驚]我約左人牙,88啦牙哥[走佢]

天:[望住福相]

天:真係好索牙.....可惜得罪我牙妹

天:[望相]你唔會有好日子過架啦以後

心;[去左吧]

心fd:[晴]

晴:黎啦你.介紹一下d男仔比你識

朗:hi[淫]

心:[坐左佢大脾]點牙..

晴:佢叫朗牙._.

朗:[又摸佢]

心:我唔舒服牙...朗陪我返屋企啦..

朗:好牙....[細聲講:返屋企就黎啦]

心:"....[臉紅]

朗:我地走先啦

心:嗯...[比人拖]

好快返到朗屋企...

心:返你屋企.....

朗:返,,實返我個到,.

朗:[推牙心上床]

心:唔好啦..下次先啦..[想走]

朗:你驚牙[撕破牙心d 3]

心;唔好牙..[驚..唔想咁快失身= =[乜你咁賤都唔想失身咩]

朗:[除曬心全部d3]

心:嗚...唔好牙t^t

朗:今日唔喳爆你對波...插爆你個西就唔得[狂喳佢個波]

心:[痛到死]

朗:[拎左佢條野出黎= =]

下面唔講啦....

搞完之後

朗:[把麻沙包[連人帶袋]p.s心仲係赤裸裸...[扔落某一地方到]

朗:[走左佬]

2010-8-4 09:42 PM jessie72310
希:-_-唉.咁笨架.真係唔知我係到咩

希-_-佢死左去邊牙,唔見左佢既..

突然.

怡:哇[扮鬼叫]

希:哇..[好驚]

怡:嘻嘻,係我牙.

怡:你點解係到-_-

希:下,黎..呢到玩囉.

希:我鍾意夜d玩嗎..

怡:...-_-

希:hey,咁你呢

怡:峰同雪約我玩囉

希:咁我地玩住先啦[拖住怡隻手]

怡:..............[臉紅]

怡:我地玩呢個飛天千秋.

希:-_-你夠唔夠膽架

怡:yaaa:::: 試下玩囉..[可愛]

希:[佢好可愛]但係單一坐位 BO

怡:我諗我唔驚既..

希:玩完呢個就玩摩天輪

怡:好牙.

上到飛天千秋.

希:要飛啦,小心D啦,呵呵

怡:哇..我要落返黎牙..

千秋慢慢升上去..可以好快咁轉

怡:唔好牙T^T停牙..[想喊]

希:[玩得好開心-_-][作者:你係唔係人黎架]

怡:哇牙..停啦[喊]

經過2分鍾.終於停左

怡:嗚嗚.[喊][好驚]

怡:[除左安全帶即走]

希:牙怡...唔好走待咁快啦,,你唔好喊啦,無事架

怡:哼[唔理希,因為希頭先唔理佢]

希:對唔住啦..我地去玩摩天輪啦

怡:咁仲唔快D[走左]

希:嘻嘻,整間佢一定會受我架姐

2010-8-4 09:44 PM jessie72310
醫院.

天:[衝左入黎]

天:喂!我牙妹呢!做咩無q事入左醫院架[激動]

天:答我牙[扯住個醫生]

醫生[驚]._____.咩事..

天:妖.問你咩事牙..我牙妹呢?!

醫生:.___.邊..個..係..你牙.妹.....

天手下:天哥...有個醫生行緊埋黎我地到牙!!

天:[望]

醫生:請問你地係唔係xx心既屋企人牙?

天:係..我個妹做咩事

醫生:佢比人姦左......初步懷疑姦殺..因為發現佢係係一條後港..

醫生:仲要係比袋[粒]住.

醫生:好采我地及時救得到佢

醫生:宜家病人情緒有d激動..打左鎮定針..

醫生:你可以探佢架啦...[走左]

天:我牙妹比人姦左..邊個咁大膽..!!

天手下:天哥..你冷靜d啦

天:[扯住個手下]我個妹比人姦左牙!!!!!!!

天:你叫我點冷靜牙下!!

天:[扔低個手下][衝左入病房-___-]

心:哥........

心:好驚..唔好行埋黎牙..[喊]

天:[坐低左..變返溫柔]

天:無事架..無事架..

天:牙哥實幫你報仇架..無事

心:我咩都唔知牙!!!![好驚+另第二邊訓教]

天:[出返去]

天:我實幫你報仇架牙妹..[走左]

其實雖然天佢係好淫好賤-_-但係對妹妹都唔差架

2010-8-4 09:46 PM jessie72310
戲院的一夜
峰: 牙雪,我地都幫左牙希啦

峰:不如我地宜家做返d-_____-

雪:咩咩先.__.

峰:情人拍拖做既野-_-

雪:哇哈哈哈xdddd

峰:喂._.不要誤會,我不是賤人吧,我知你幻想緊d咩野-_-

雪:你都痴痴地線既-_-

峰:不如去睇戲啦=_=

雪:下...但係宜家都十一點幾啦.......

峰:頂你-_-咁笨,呢個世界上無夜場架咩*_*

雪:嗚嗚嗚xdd你做咩話我笨!!angry:::

峰:oh!!對不起!對不起nnnn

雪:算你啦=__=

雪:but你請牙..

峰:做你男朋友唔通要個女朋友請返你咩-_-

峰[心諗][佢真係好笨-_-]

雪:嗯-__-知就好啦,呵呵呵,,

峰:哇哈哈xdddd

戲院.
峰:不如我地去睇鬼[面]..[唔識打]

雪:下.__.我驚牙

雪:我最驚睇鬼[面]..eeeeeeee

雪:我地不如走la.__.trytry

峰:鬼[面]係人都驚架啦..

峰:唔係點叫鬼[面]牙

峰:唔好喊啦[溫柔返]

雪:唔好睇鬼[面]啦....

峰:行啦..xdd無事啦[扯左牙雪入去-_-]

下集預告:

x:呀呀呀呀!!!!!!!!!!!!!!!!!![尖叫]

x:唔好嘈啦..人地望住我地

x:牙!!!!!!!!走牙走牙::try2:: !!

x:嗚..我要出去

x:救命牙媽咪
!

2010-8-4 09:46 PM jessie72310
晚上十二點:

希:牙怡..求下你做我女朋友啦xdd

怡:你都鳩既-_-,你都無感動我[ 無啦啦講粗口=_=]

希:咁惡既.............

怡:你都無做感動我既野....點解我要應丞你[心諗:你幾時可以開始牙...我好想應丞牙]

突 然 啪 的 一 聲 !!
成個天空都係希粒怡..=_=[我都想]
    仲有好多流星..閃下閃下...
仲要個天空係銀色既^_____^[hap中]

怡:[呆 左..無諗過有咁令既天空]..

希:[無啦啦摟住牙怡...係佢耳邊講]:你宜家做得我女朋友未牙?!!

怡:[喊左]唔得牙....你整喊我...哼xdd

希:下...唔緊要.嘻.我有計xdd

怡:[望佢,有計]???

希:我一定唔會比你喊[跟住無啦啦強吻牙怡]

怡:[呆曬],[任由得牙希]

15分鍾後[  咁 耐 ]

希:唔知你仲會唔會應丞我呢[奸笑]

怡:[摟佢],你話呢..

希:嘻[笑]...[摟]

相信大家都知個結果係點架啦???!!
嘻.你地咁醒=__=

2010-8-4 09:47 PM jessie72310
返到牙怡屋企

希:咳~咳[打黑痴]

怡:牙希你無野牙嗎[擔心]

希:無啦xdd咳~我走先啦[唔捨得]

怡:嗯...[擔心呢]

峰:雪雪金日我地食咩好牙?

雪:Ummmm KFC啦XD

峰:咁貴[雖然佢峰好多錢..]

雪:咩牙!宜家食你小小野都唔得既.我以後點算牙[野蠻中]

峰:t^t好好牙...死老妖婆!!

雪:啊你~!!!你去死啦[踢峰]

峰:呀!!

怡:喂~你地又係到打情罵悄牙?

峰:怡.你宜家先返黎牙?!!你知唔知希佢..

怡:咩牙!!做咩野???

峰:佢病左牙...係屋企呀!

怡:下.點解咁大件事都唔同我講

雪:我有打過比你...但係都唔通既..

怡:............我無交電話肺....

峰:一係咁..我地放學去睇佢好唔好牙

雪:嗯嗯..

怡:咁大件事都唔同我講..牙希[擔心]

峰:希就係唔想你擔心可能先唔同你講牙..

雪:嗯!你睇下你宜家個擔心樣~

峰:希睇到唔安樂架~

怡:呀!!你地做咩講到牙希好似死左咁姐!!

怡:講埋d唔吉利既野牙!!

峰雪:係咩..唔覺牙

怡:oh  my  god

峰:一於就放學睇佢啦..上堂!

鈴~~~~~~~~

頁: 1 [2] 3