YK Forum » 短文小說 » 有錢敗家仔配 窮家女 我愛你根本不需要理由 =]]

2008-8-15 07:23 PM `乜婷.
有錢敗家仔配 窮家女 我愛你根本不需要理由 =]]

晴:屋企超窮@@但系系一個乖乖女...轉左校之後鍾2左布丁~

♀布丁:系個有錢仔同系個敗家仔..成日出去蒲...次次玩女都會飛D女~有一次佢動左真情@@

×嘉嘉:系晴既fd子同妹子....佢地超fd!!有咩都會同大家講

±小豬:佢都系鍾2布丁既..但系布丁有心上人了▼佢好心痛..所以想.........

÷希仔:佢系嘉嘉條仔~~佢好鍾2佢既...做咩都會'就'嘉既.......但系有一次佢.....

2008-8-15 07:23 PM `乜婷.
第1集   開始

晴:起身啦...我要番新果問中學牙~吾遲得嫁...又話送我番學T^T無口齒既...

嘉:系啦...起啦起啦~吾遲得牙ma...得啦

晴:嗯''不愧系我超級fd子..

嘉:我得啦...系xxx到等啦..

晴:嗯''

嘉送完晴番學之後自己都番左...

晴:holla~大家好..我叫冮進晴...請大家多多指教..

布丁:holla~令女....

晴冇答佢...之後好快甘走番埋位...

放左學之後...嘉都一樣系學校門口等晴.............

晴:等左好耐牙...

嘉:吾系牙...岩岩先到@@

晴:哇~你知吾知牙...'金'日有個人牙成日都系到同我講野牙...我都吾識佢既@@佢系甘系到講啵!!

布丁:holla!講緊我牙...我介意過喎^^我都想聽下你對我既意見..嘻嘻

晴:我..我..我冇講你牙...嘉走啦..

嘉:哦

2008-8-15 07:24 PM `乜婷.
第2集

布丁:番黎啦...等左你好耐啦..令女<<佢系到扮得意甘講>>

晴終於好有勇氣甘講~~

晴:喂~我認左你好耐囉喎..我都吾識你既..做乜成同我講野牙!!我都吾識你既....

布丁:我想溝你姐~~令女...受吾受牙...

晴:你好啦....我吾識你!!你吾好再同我講野牙....我吾會鍾2你嫁..

布丁:你始終有一日都會鍾2我既..哈哈哈哈

晴終於等到放學啦!!

晴:嘉嘉....陪我去飲杯野~~好吾好....一路飲一路講!!!!!!!

嘉:吾得牙'金'日....希仔約左我牙^^你知嫁啦....推左佢吾開心嫁ma

晴:好啦....金日去完街街記得打比我牙..有好多野講嫁金日

嘉:得啦得啦...掰掰

晴:甘好啦..掰掰....

嘉走左....唯有自己一個番屋企!!!!!!!!!!!

晴:唉....要自己一個番屋企...真系好吾慣....算啦...

布丁:點牙..洗吾洗我送你番屋企牙~~一系去飲野...

晴:死人敗家仔....走開D牙...我要番屋企幫媽子手做家務牙~!有錢吾系大曬嫁..成日睇吾起D窮人...

布丁:吾得牙~~~無論你金日要去邊做咩都好..你都要同我傾一陣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

布丁好大力甘樣拉住晴隻手....拉到晴隻手紅曬.......................

晴:放手牙...你想點牙~我都吾識你...你放過我啦..

系呢個時候....小豬走左過黎!!!!

小豬:2......holla布丁...甘岩既...方吾方便坐抵牙...

布丁:好牙...

晴:我真系要走啦~~~~~~~~~~

小豬:2....好生面口喎...

晴:你好@@我叫xx晴....

小豬:你好^^個個都叫我小豬嫁...

晴:小豬..你好^^

小豬:哇!!你隻手做乜牙??

晴:a......

晴吾敢講出黎....

小豬:一定系你啦....做乜整到人地隻手甘姐??甘衰嫁<<扮可愛>>

布丁:冇牙...你冇事牙ma??s0r牙..

晴:算啦''我走啦...

晴好快甘走左啦....

小豬:點牙''有玩人地D感情牙...吾好甘啦你..

布丁:金次系認真嫁...

小豬:真系嫁~你好耐都未講過呢2個字啦''<<有d傷心甘講>>

布丁:算啦....之前D事...吾好講啦''

小豬:甘你鍾2佢D乜牙??

布丁:我鍾2佢膽細既性格....

小豬:哦''我系時候走啦...掰掰''<<巳經認吾住啦....D眼淚流左落黎>>

布丁:你做乜牙

小豬:冇野牙''

小豬心諗...點解我識左佢甘耐...佢都吾鍾2我...點解牙..點解...唯一可以忘記佢既...就系...

2008-8-15 07:25 PM `乜婷.
第3集

小豬:點解我識左佢甘耐...佢都吾鍾2我...點解牙..點解...唯一可以忘記佢既...就系....

小豬番到學校....第1時間竟然吾系同布丁傾計...而系去廁所!!點解佢頂去廁所呢??

晴:2....入面有個人好似去左好耐落啵....會吾會有事呢??

xx:吾知呢...不如撞門入去落~!!

晴:好...我地數123系撞啦...1...2....3....

佢地撞開左對門....睇到既@@竟然系小豬牙...晴好快甘衝左埋去同小豬講

晴:點解你要甘做牙....點解要甘傻走去介手~你知吾知萬一失血過多..你會死嫁!!!!!!

小豬:你走開牙...布丁鍾2既人系他..吾系我牙~~~你知吾知..我同佢一齊甘耐..佢都未試過認真...

晴:但系你都吾洗為左呢D甘既敗家仔吾值得你為而去介手..

小豬:你知吾知我一直都忍得好辛苦....我..我..為左佢甚至每日都扮撞到佢....其實系我故意系佢樓下等佢..有時佢吾落黎...我都會等~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!

晴:吾好講甘多啦...快D送佢去醫尞室啦...

睇下等陣點...

2008-8-15 07:27 PM `乜婷.
第4集

晴:醫生..佢點牙..

醫生:哦''冇乜事嫁啦...多D休息就得嫁啦..仲有叫佢吾好甘傻~~~走去介手..

晴:哦''吾該你牙.....醫生.

醫生:吾洗..^^

晴:小豬..你冇事牙ma??

小豬:我有冇事都吾關你事牙....你走開牙

小豬將晴推左落地下...跟住比布丁睇到.........................

布丁:你做乜牙...做乜推佢落地??

晴:算啦..佢吾小心姐T^T

小豬:吾洗你系到扮好心牙...系牙..系我推佢落地..甘點牙

布丁一把掌甘摑左落小豬到...之後.....

小豬:你好野!!!你甘耐2黎...都未打過我@@你e家為左佢打我...點解你要甘做..點解<<佢喊住甘講>>

布丁:吾好理呢D人...我地走

晴:但系......

布丁:吾好理呢D甘既人''我地走..

晴:甘...小豬..你吾好再介手啦.....掰掰

小豬:你地走牙..我吾想見到你地牙..走牙..走牙...

佢地出左去Park到坐.....

晴:你吾好怪小豬啦.....都系我吾好......吾應該多管閒事!!!!1

布丁:都吾怪得你既....你點牙...隻手仲有冇野牙??

晴:冇野啦....

布丁:我幫你用沙布包住隻手先啦......

晴系呢一刻....望住左布丁個樣...突然之間覺得佢好man...

布丁:做乜牙....望住我系咪覺得我好man呢??<<佢系到扮可愛甘講>>

晴刻時面紅.....

晴:冇牙...冇牙...我幾時有望住你呢<<晴塊面好紅>>

小豬金日出左院................

小豬:多謝你黎接我牙...

希仔:吾洗''見金日得閒牙ma

小豬:^^

呢個時候比嘉見到~~~~~~嘉行左過去....

嘉:你做乜冇啦啦過去接佢牙...你系咪同佢有野..

希仔:冇野牙...我見金日得閒咪去接佢囉...

小豬:吾系牙...希仔系鍾2我先會黎接我嫁喳<<佢系心到笑左一下.....(超奸)>>

希仔:我冇牙...系你話你隻腳受傷我先黎接你喳....

嘉:你仲話吾系同佢有野....

2008-8-15 07:29 PM `乜婷.
晴:你同佢say番聲s0rry啦∼話曬都甘多年感情...

嘉:吾得....小豬都話佢系鍾2佢先去接佢嫁...

晴:你都知佢知布丁鍾2我先甘講喳ma..

嘉:甘點姐...我吾會講嫁!!!!

晴:次次都系佢做丑人...金次你做一次炸啵@@

嘉;算...講一次喳..

晴:^^

我不信愛人離開竟可變密友..呢個時候...希仔電話響起~~~~

希仔:喂喂..邊個牙??

嘉:系我牙...我..我..想同你講s0rry牙...我知我怪錯左你..

希仔;吾洗啦...應該系我講先岩...我吾應該接佢既..

嘉:^^聽日系情人節....你諗住同我去邊牙??

希仔:聽日先講....

嘉:哦...甘好啦...掰掰

希仔:掰掰...啜~~~~~~~~

晴:同佢講左啦??

嘉:系牙....佢聽日會陪我去過情人節..^^

晴:甘咪好囉...不過我要一個人過

嘉:你仲有個個布丁呢    嘻嘻

晴:<<塊面超紅>>吾系牙..

嘉;睇下你...塊面超紅..哈哈

晴:冇牙...邊有牙.00.

嘉:扮野啦你...

晴:吾講啦..要番屋企牙...掰掰

嘉:掰掰....

到左情人節個陣............

2008-8-15 07:32 PM `乜婷.
第6集

情人節果陣.......

希仔:喂...嘉嘉牙!!!!!!!你落去xxx到等我牙....我金日想同你過情人節牙^^

嘉:好牙^^我e家落去牙.....

希仔:嗯''

佢地落左去......

嘉:等左好耐牙??

希仔:吾系牙....岩岩先到''<<其實佢等左好耐..=口=''>>

嘉:5....去邊到牙??

希仔:去xxx到牙....個到我覺得系最sweet既地方''

嘉:^^好牙''

布丁:喂..系咪a晴牙??

晴:我系...搵我乜事??

布丁:冇....我見金日系情人節''他一個人過...我...我..想約你出去同我過情人節''得吾得牙??

晴:a...a....我..我..我應該得既<<超紅>>

布丁:哦..甘去xx到等牙

晴:嗯''

佢地約個個地方系嘉同希仔都諗住去既地方..   

希仔:你好似好悶甘既??

嘉:唉.......a晴我諗e家一個人系屋企食杯麵啦...........

希仔:我諗佢都會約佢d fd出去玩既....

嘉:唉...算啦~~

嘉同希仔去到個個地方....

晴:哇!!!!好令牙.....

布丁:咩牙??

晴:你睇下...呢個公仔好得意牙...好想買牙..不過太貴啦...我買吾起...

布丁:睇過...哇!!!!6000$喳啵...甘小錢..我買比你..

晴:吾洗啦!!!!

布丁:話曬金日系情人節喎''

晴:我又吾系你女朋友...

布丁:情人節一齊咪系囉.....不過你比吾比我做你男朋友先??

晴:<<又超紅>>a...a...比..比..比..掛.......

布丁:甘我咪可以送野比你囉...

晴:哦..哦....

布丁:^^

嘉:2...個個好似晴喎.3.

希仔:過去睇下咪知囉...

嘉:2....甘岩既....你同佢.....^^

晴:系....系囉..又會甘岩既...

布丁:我地兩個拍拖牙ma...

嘉:哦....吾阻你....番去先傾牙晴...

晴:哦哦-3-''

佢同嘉番到去....

2008-8-15 07:51 PM `乜婷.
第7集

嘉:喂喂...你金日做乜同牙布丁一齊既??

晴:佢咪講左囉....-3-''

嘉:你地真系拍拖牙''

晴:系..系牙

嘉:哦哦...甘好啦''掰掰

晴:掰掰

過左3個月之後......晴跟得布丁多''所以慢慢變壞....

xx:你乜料牙...死八婆..

晴:你講撚多次...系呢到邊個吾識我牙''

xx:我真系吾識你喎...s0rry囉..

晴:你吾識我......等我摑你一拍可能你會記得既...

拍.....

xx:你好野....我記住你...

晴:吾洗啦..你e家記得未牙??

xx:我仲吾記得喎-3-''

晴:你吾記得牙fa...等我摑多拍你咪記得囉....

拍..拍..拍..

xx:我..我..記啦...晴姐牙ma

晴:終於記得啦''

xx:系...系..牙

晴:甘咪好囉..幾驚你吾記得牙我...你知嫁啦..呢D野無為講出口牙

xx:知牙知牙.

晴:甘仲吾走<<超大聲甘講>>

xx;走啦走啦...

嘉:你吾好甘啦..你e家同以前個個好吾同牙''

晴:仲之我應成你.....我一定吾會傷害你地既...

嘉:唉..算啦..你都吾會明嫁啦/.\

晴:甘你番去先啦...掰掰

嘉:嗯''掰掰

之後晴點呢...睇埋落去咪知囉..

2008-8-15 07:51 PM `乜婷.
第8集

布丁終於''囉''到勇氣出黎同晴講

布丁:你應誠過我D乜牙..你話吾再甘壞嫁''點解你要打xx??

晴:我都吾想嫁...系佢逼我嫁''

布丁:我諗我地分開一陣會好D既...

晴:我...

布丁:吾洗講啦...

晴:吾好牙''

布丁:算啦!!~~~

晴番屋企系甘系到喊...之後嘉嘉問佢乜事...

晴:系甘既...(刪下100字...)就系甘啦..

嘉:哦''甘又系既...你應誠左人地既野就要做牙ma

晴:系佢逼我嫁...

嘉:算啦~~~分開一陣姐....

晴:我系咪應該同佢分手呢??

嘉:緊系吾得...

晴:甘點做牙??

嘉:你訓陣先啦..訓陣就會吾記得嫁啦^^

晴:嗯''-3-''

下集超好睇嫁...記住睇啵...

2008-8-15 07:53 PM `乜婷.
第9集-3-''

過左3個月...

嘉:你同布丁甘耐仲未一齊既..

晴:吾知佢..

嘉:哦..

晴:我出去一陣..

嘉:e家甘夜...聽日先啦''

晴:有一樣好重要既野我要做嫁...

嘉:哦哦''-3-

晴:喂..布丁牙??你出一出黎牙...我有野同你講牙☉﹏☉

布丁:a...得既...

晴:甘系xx到等牙..

布丁:嗯''

布丁去到...

布丁:搵我做乜牙??

晴:a...有D野想同你講-口-

布丁:乜...講啦..

晴:不...不如我地分手落...

布丁:點解牙..之前我叫你同我分開一下...系想嚇下你喳啵...吾好牙..

晴:我知....不過我依經諗清楚嫁啦...一開始...根本我地就冇可能''只系巧合..系巧合黎嫁喳..我希望你快D忘記我''

布丁拉住晴隻手..

布丁:你吾可以走....吾可以...吾可以牙''我好愛你..你知嫁''

晴:算啦...你點講都冇用嫁啦.....我諗得好清楚嫁啦...分開系最好嫁啦....

布丁:吾好牙...我好好好愛你嫁..

晴:我走啦...

晴鬆開左隻手...

晴番到去....

嘉:有乜緊要事做牙....快D講....快D講...

晴:冇野牙...

嘉:講啦..講啦...

晴:都話冇野落...你問布丁咪知囉....

嘉:好....

嘉打左比布丁...

嘉:喂...布丁牙.00.

布丁:乜事牙..<<把聲好似喊過黎甘>>

嘉:你把聲做乜牙..

布丁:冇野牙..系呢..

2008-8-15 07:54 PM `乜婷.
第10集

布丁:系呢...搵我做乜..

嘉:晴話有緊要野做....夠竟做乜姐...

布丁:我同晴分左...

嘉:下...系你同佢分嫁??

布丁:吾系牙..

嘉:等等...我轉頭打比你''

布丁:嗯''

嘉:點解你要同佢分??

晴:冇.3.我覺得我地冇可能姐..

嘉:吾好甘啦....

晴:我決定左嫁啦...

嘉;唉''算啦....往佢甘愛你..

晴:-3-'''

番到學校....

佢地2個都冇同大家講野...

xx:晴姐...你系咪同布丁分左牙''

晴:以後你地都吾洗叫我晴姐啦...

xx:點解牙...

晴:我吾想再講啦...,,<<之後晴冇啦啦系到喊>>

xx:你做咩牙?

晴:冇野牙...你番去先啦..

xx:系既....

嘉:你做乜牙.0.

晴:冇野牙..

嘉:放吾抵??

晴:吾系吾系.00.

嘉:真系..

晴:真系.......

2008-8-15 07:56 PM `乜婷.
第11集

布丁諗住買番條鍊比晴...等佢可以原諒佢~~~>w<

布丁:吾該...就要呢條啦...

xx:嗯''

布丁心諗..佢一定好鍾2既-3-''

突然之間...條鍊跌出左馬路到..布丁諗主汁番..之後.....................

拍一聲.....布丁流左好多血>3<'''

晴聽到拍一聲@@就走左過去睇下乜事=3=

布丁:晴..晴....你睇下我買左D咩比你=口=''<<超細聲甘講>>

晴:<<系甘系到喊>>我吾要...我吾要..我淨系要你!!!!!!!!鳴鳴..T^T

布丁:吾好甘啦......我一生最開心既時候就系同你一齊.00.你信吾信..

晴:我信..我信..我乜都信...

布丁:你睇下條鍊..我都有一條嫁..寫住Fovere Love-3-''佢代表住我地既愛系永恆既!!!!!!!

晴:我知..我知

布丁:你願意做我一世既女朋友嗎??

晴:我願意...

布丁:我吾得啦...掰掰

晴:布丁..布丁..T^T

晴:E生...佢點牙?

E生:佢有可能會變成植物人-3-

晴;吾會嫁...吾會嫁..

2008-8-15 07:57 PM `乜婷.
第12集

布丁諗住買番條鍊比晴...等佢可以原諒佢~~~>w<

布丁:吾該...就要呢條啦...

xx:嗯''

布丁心諗..佢一定好鍾2既-3-''

突然之間...條鍊跌出左馬路到..布丁諗主汁番..之後.....................

拍一聲.....布丁流左好多血>3<'''

晴聽到拍一聲@@就走左過去睇下乜事=3=

布丁:晴..晴....你睇下我買左D咩比你=口=''<<超細聲甘講>>

晴:<<系甘系到喊>>我吾要...我吾要..我淨系要你!!!!!!!!鳴鳴..T^T

布丁:吾好甘啦......我一生最開心既時候就系同你一齊.00.你信吾信..

晴:我信..我信..我乜都信...

布丁:你睇下條鍊..我都有一條嫁..寫住Fovere Love-3-''佢代表住我地既愛系永恆既!!!!!!!

晴:我知..我知

布丁:你願意做我一世既女朋友嗎??

晴:我願意...

布丁:我吾得啦...掰掰

晴:布丁..布丁..T^T

晴:E生...佢點牙?

E生:佢有可能會變成植物人-3-

晴;吾會嫁...吾會嫁..

2008-8-15 07:58 PM `乜婷.
晴:吾會嫁..吾會嫁...

嘉:喂''你冇事牙ma??-3-''

晴:{呆左甘講}吾會嫁..吾會嫁(走左)

嘉:喂喂''你走去邊牙??!!

晴:{系甘系到講}吾會嫁'''''''

嘉:喂喂''認下人啦-3-'喂..晴牙;;

拍.........{晴暈左-v-}

嘉:{跑左過去}晴''晴''你做乜牙??起身牙''有冇人牙''幫我叫E生牙...

XX:E生''呢到有人暈左牙-3-''

E生:叫佢休息一下''就冇事嫁啦''

嘉:吾該你''

晴:吾會嫁''吾會嫁-v-''

嘉:晴''你講夠未姐..好煩牙''

晴:吾會嫁..吾會嫁

嘉:吾發生都發生左落''

晴:吾會嫁;

2008-8-15 07:59 PM `乜婷.
第14集

晴:吾會嫁...{佢好似發左癲甘...系甘系到講-v-}

嘉嘉一拍摑左埋去-v-

嘉:醒牙''你吾好甘啦''我好擔心你牙''{喊左出黎}

晴:{嗚嗚嗚嗚}點解..點解??點解要發生系佢身上..點解牙{超聲甘講}

嘉:算啦''''''

晴:你走開牙;;點解我系呢個時候先惜得珍惜.00.

嘉:{嗚嗚}佢會醒番嫁''放心啦-v-

晴:E生話佢可能會變植物人''放心..放心-v-你叫我點放心牙{嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚}T^T

嘉:佢一定會冇事嫁''

晴:{一直系到喊}布丁.布丁牙'''''''點解我之前吾好好甘對佢{嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚:'( :'( }

嘉:好啦''吾好再喊啦''番屋企啦

晴:嗯嗯''

嘉:點牙你;;冇事牙ma

晴:冇事啦'''''聽日我都會去探佢嫁''同我一齊去牙你推我^^

嘉:好牙...

2008-8-15 07:59 PM `乜婷.
第15集

嘉:好牙...

{到左聽日}

晴:去E院啦''

嘉:嗯''

××××××××35min××××××××

嘉:唉''好攰牙''坐下先-v-

晴:慢慢坐啦你-3-''我入去睇布丁''''

嘉:嗯'''''

晴:布丁''我黎探你牙''''

嘉:佢都聽吾到嫁啦'''

晴:-v-

晴:

晴:-v-

晴:咒我0既布丁吾會醒牙''衰妹-3-''{打左佢個頭一野}

嘉:S0rry囉''洗吾洗甘牙@@!!

晴:s0rry囉囉囉囉

嘉:金日陪你去E院搞到我要推希既約會tim

晴:嘻嘻-v-

嘉:好啦''要走啦''

晴:掰掰''

嘉:掰掰

2008-8-15 08:01 PM `乜婷.
NO.16
﹡﹡﹡﹡10min,﹡﹡﹡﹡
晴:終於番到屋企啦''好攰牙牙牙
晴:寫番我既日記先''
{晴既日記}
唉''金日去E院行到鬼死甘攰’’’
﹡﹡﹡﹡10min,﹡﹡﹡﹡
晴:終於番到屋企啦''好攰牙牙牙
晴:寫番我既日記先''
{晴既日記}
唉''金日去E院行到鬼死甘攰’’’不過希望布丁快d醒'''
我不怕 死心不息愛你  {晴電話響}
晴:喂喂~~~
xx:系咪布丁屋企人牙??
晴:系''我系佢女朋友-v-
xx:佢醒番啦''請過黎E院''
晴:哦哦{超開心}
去到......
晴:布丁'布丁
布丁:你系??
晴:你吾認得我啦?

2008-8-15 08:01 PM `乜婷.
第17集

晴:你吾認得我啦-V-
其實系布丁同d e生一齊昆佢''
布丁:吾認得=V=
晴:你吾認得我都認得條''練''掛??
布丁:好似見過-3-''
布丁:哈哈''玩你喳''傻妹-V-
晴:衰格>WWWWW<
布丁:我好番啦''好野-口-
晴:^^嗯''
布丁:5...等等同你去食野''好肚餓@@
晴:好牙牙牙{好開心}
布丁:好'胞''牙
晴:我要番屋企牙..掰掰
布丁:吾得''甘快''我去你屋企訓牙''好吾好
晴:a....是但啦''-v-

2008-8-15 08:03 PM `乜婷.
NO.18

{去到}
布丁:2''''你屋企...甘細既-3-??
晴:系甘細嫁啦'''好似你D布錢仔甘咩-v-
布丁:>w<洗吾洗甘講野''無奈InG
晴:s0RRy
布丁:金日我訓邊?!
晴:a...訓我牙媽到牙xp嘻嘻
布丁:吾系牙fa
晴:系牙''''
布丁:吾制牙牙牙
晴:甘同我一齊訓啦{被逼}
布丁:好野''''>wwww<可以同老婆一齊訓 'yes
晴:洗吾洗甘興奮..-v-
布丁:要既''要既''難得可以同老婆仔一齊訓啵xp
晴:無奈InG
晴:我沖"亮"-v-吾好偷睇牙-v-
布丁:乜我似D甘既人咩?!
晴:都幾嫁''
布丁:衰妹牙''
﹡××××35min﹡××××
晴:甘快訓左既''-v-
              {到左聽日}

2008-8-15 08:04 PM `乜婷.
NO.19
{到左聽日}
晴:死啦''死啦..嘉嘉個衰妹吾打比我叫我番學既-3-
布丁:老婆''甘早起身做乜野牙?!!
晴:金日要番學牙''死啦死啦-v-
布丁:金日星期日啵=口=
晴:系咩{好懦-v-}
布丁:系牙''訓多陣先啦''''''
{2個鍾頭之後}
晴:老公;;想食乜?!
布丁:曷但啦-v-乜你都識得煮嫁咩@@!
晴l:緊系識''
{10min}
晴:食得啦''
布丁:5...好香牙-3-
晴:甘食多D啦^^
{食完之後''}
布丁:金日想去邊到牙??
晴:a...吾知wo>w<
布丁:甘去xx到啦'''
晴:是但啦-v-

2008-8-15 08:06 PM `乜婷.
no.20
{去到}

晴:就系去呢到牙{沙灘黎過wo''}

布丁:系牙''

晴:去呢到做乜呢?老公-v-

布丁:哦''冇野..想行陣姐@@

晴:哦哦''

晴:好悶牙''走啦-v-

布丁:哦哦''

晴:丫..

晴:丫...去海洋公園落""

布丁:是但-v-

晴:打比嘉叫埋佢去sin

不 用 等 你 開 口 先 說 我 愛 你

嘉:喂喂~~

晴:喂~嘉..去吾去海洋公園?!

嘉:好牙''好耐未去過-v-

晴:系門口等

嘉:嗯;''

{去到門口}

嘉:喂''等左好耐牙?

晴:吾系牙

嘉:哦

晴:去玩跳樓機落

嘉:下...

晴:去啦..去啦..{求緊嘉;;因為嘉好鬼屎驚}

嘉:唉...去啦.去啦

布丁:甘仲吾行-v-

{上到去}

嘉:媽牙..求命牙..我吾玩啦

布丁:hehe-v-上左去冇得落番黎嫁啦''

晴:仲講..落嫁啦

嘉:牙牙牙牙{超大聲}

嘉l:頭sin真系嚇到你牙ma都吾認得牙

晴:e家去玩過山車..好吾好

嘉:下..岩岩果果都..

晴:好啦..好啦

嘉:唉.見你系我個fd喳.0.

晴:thx曬

嘉:哇哇哇哇..吾玩啦

晴:好刺激牙-v-

布丁:系牙系牙

晴:嘉嘉...有冇賴尿牙??hehe

嘉:衰格...

布丁:好啦..要番去嫁啦.

嘉:掰掰

2008-8-15 08:07 PM `乜婷.
no.21

{到左聽'朝'早}
晴:我番學啦''{仲好鬼屎想訓}
布丁:番學啦?!我又番sin
晴:你咪番囉-v-''我順便等埋嘉嘉
布丁:我去換3-v-
晴:你都冇攞3過黎{真系聰明''''}
布丁:系wo-3-''
晴:甘你可以吾洗番學囉?!
布丁:我就甘番學...
晴:下..-v-''
布丁:系牙'吾系講笑嫁-3-
晴:哦哦''甘行啦.0.
布丁:嗯嗯''
{15min}
嘉:甘耐嫁@@
晴:s0r-v-
嘉:2..著得甘K型既?
布丁:無奈InG-v-冇帶3牙ma
嘉:- -
me屎:個個學生同我企系到''
布丁:叫我牙?
me屎:系牙..過黎-口-
布丁:乜事牙{煩}
me屎:做乜著成甘牙?!學校黎嫁e到
布丁:關你叉蛋事咩@@
me屎:甘講野既你
布丁:咩牙''點講野關你咩事姐-v-
{個個me屎冇野好講}
布丁:冇野講啦?
me屎:冇啦''
晴:喂牙''你點可以甘樣同me屎講野嫁=口=
布丁:s0r

2008-8-15 08:09 PM `乜婷.
no.22
之後同晴番入到班房
成班都望過去...
條條女都係到諗'好型牙]]]]

me屎;你地做咩牙,,遲到仲要用d咁既態度-]'仲有你牙*你咩事牙`冇錢買校服牙'
{me屎係到狂講野}

布丁;;妖,你好撚煩牙*!@#$%^死撚開D喇*我著乜關你春事咩!?
{ME屎淆到冇聲出}

ME屎;;aH...兩位同學'你地可以番埋位啦*
{番緊埋位}

軒;;晴晴*你同布丁分左手喇!?我想溝你牙*我好耐之前已經鍾意你枷喇`

晴;;aH...

軒;;吾緊要枷*我比D時間你考慮下啦'

{其實軒係小豬既人,,佢因為有D痛腳比小豬知道左*s0佢無論點都會幫小豬}

[[軒望住晴,,真係有d想..]]

想咩呢...!?下集牙晴會有危險*

2008-8-15 09:52 PM abeebee
support ar~

2010-3-6 10:48 PM Evelyn
十卜你呀`+油`

2010-3-8 08:56 PM popsinger
support u!

頁: [1]