YK Forum » 短文小說 » [轉] 我是你的工人~還是你的情人??

2008-11-27 06:38 PM aubeverly
thx for sharing

2008-12-30 08:10 AM Ruki
Ths for sharing~~~:)

2008-12-30 03:15 PM 笨笨≧▽≦
post啦>"<

2009-3-3 09:36 PM rz1e29
good:) :)

2009-3-6 05:10 PM ligiamak1234
好好睇啊∼∼∼十卜你啊
快D POST啦

[[i] 本帖最後由 ligiamak1234 於 2009-3-6 05:12 PM 編輯 [/i]]

2011-5-29 03:24 PM kakitling
對於e篇文章,,我對比左其他論壇
#37同#38調轉黎睇,,姐係睇完#36之後,,先睇#38,,之後再睇返#37會比較順
#44一開始加
過左幾日~峰都係成日困係間房到~澄唔知到佢究竟係真係咁忙呀?!定係因為o個個女仔~總係覺得有d奇怪~

今日ga夜晚~澄終於忍唔住啦~佢決定要認認真真咁輔導下峰~

佢打開左峰間房ga門~房裡面ga峰好專心咁打緊野~

澄行過去~熄左部電腦~

峰即刻好嬲~佢最憎係做緊野ga時候比人騷擾~所以係公司做野o個時佢會叫d人如非必要都唔好搵佢~曾經有人因為咁比峰鬧到喊,最後比佢革職~

正當佢想鬧人ga時候,佢望到眼神全都係擔心ga澄,佢................鬧唔出..............

峰 : 你.................入黎做咩?!

澄 : 你話呢?!

峰 : ...............

澄 : 我好似好耐冇見你啦~成日都係間房到~究竟發生咩事?!

峰唔知講唔講好..............

澄 : 你係咪唔舒服呀?!

峰(望住澄,冇出聲) : .................

澄 : 我地係咪朋友呀?!

峰愕然,佢決定..................

峰攬住澄~然後坐左係張床到~

之後,,就繼續#44

頁: 1 2 [3]