YK Forum » 短文小說 » 轉×°我竟然〥愛上§*一個×花心的你°〃{{有粗口}}

2008-7-25 10:32 PM `乜婷.
轉×°我竟然〥愛上§*一個×花心的你°〃{{有粗口}}

[size=2][u][color=DarkOrchid][font=Impact]人物介紹:
女:
Vicky(我):爆靓女..爆cute..勁有料~超串..好打得..校花..

牙雪:都系靓女..幾串下..ok有料~ok打得..校花之一…

牙雯:靓女..勁串..成日爆粗..幾有料~勁有錢..也是校花之一唷..

男:
牙楠:爆靓仔..校草..勁有料,,老豆系黑社會大老..好打得….都幾花心..

牙輝:好令仔..校草之一..有料~串爆嘴..好專一….

牙華:好令仔..好cool..有料~串嘴..但對女仔好好….[/font][/color][/u][/size]

[[i] 本帖最後由 ○傻◎娃娃●● 於 2008-7-25 10:36 PM 編輯 [/i]]

2008-7-25 10:34 PM `乜婷.
CH.1

[font=Impact][size=2][color=Silver][u]牙雪:嘿~今日情人節wow..去穩返個囉..好冇呀vicky.?!

Vicky:穩你’’夠’’屎咩...你甘撚叻..你咪去穩囉,,,!

牙雪:哇哇哇..乜牙vicky姐甘大火氣呀..咩事呀究竟?!.

Vicky:唉..冇提啦..岩岩同牙成散左呀(佢條仔..都幾令仔嫁)..吊咩..系情人節前一日先黎散..唉..

牙雪:哦…算啦vicky..佢甘Q賤..都晤值你愛啦,,,系你先死心塌地對佢渣..如果比我..早就掉佢入咸水海啦…哼..

Vicky..= =’’(無奈..)(又無啦啦喊左) 嗚嗚..晤好提佢啦..點解佢要甘對我窩t^t…嗚嗚嗚,,,

牙雪攬住佢)..晤好喊啦..佢晤值得你去流眼淚呀..乖啦..晤好喊啦..

Vicky停止左喊)..嗯嗯..晤喊啦..我要忘記個個賤男人…賤男人..賤男人..

牙雪:= =’’:甘就好啦..嘿嘿..去唱k囉~好冇呀?!

Vicky:嗯嗯..好呀.叫埋呀雯啦..一齊happy啦..!!

牙雪:好呀..打比佢先,,

牙雪:喂…你…未講完…..

牙雯:吊~乜撚野呀..邊位呀pk..訓緊嫁,,我忽你..

牙雪:= =’’我呀..雪呀..你去晤去唱k呀?!vicky失戀呀..

牙雯:=0=..雪姐下哇..好好好..我即黎,,系xx等呀可?!

牙雪:系呀..pk..快d啦..等你渣,.,

牙雯:=.=’’ok啦..好快..

牙雪:Vicky…叫左佢啦..

Vicky:嗯嗯..真系愛屎你啦..=]

牙雪:嘻嘻^^..姊妹呀嘛…晤幫你幫邊個呀,,呵呵..

Vicky:嗯嗯..仲之thz曬啦..

突然..有個人..系佢地後面撲上黎,,

牙雯:嘿..我黎到啦..系咪好撚快呀?!

Vicky:我吊你咩..嚇死人啦..系啦..超撚快呀..真系忽你呀..

牙雪:系啦..晤好講啦..去唱k啦..

Vicky+牙雯:嗯嗯..好呀..

之後打的勁快去到,,,,,,,,,,,

去到之後,,,,,,,點知…………[/u][/color][/size][/font]

2008-7-25 10:35 PM `乜婷.
CH.2

[size=2][u][font=Impact][color=DarkOrchid]入到去…..

見到成班仔,,,好靓仔..之後D仔就撩佢地,,

牙楠:喂,,靓女,,去邊玩呀?!

Vicky:廢話,,黎呢度梗系唱k啦.仲洗問..

牙楠:吊..洗晤洗甘串呀靓女?!

Vicky:=.=甘都叫串..eat shit..吹漲呀,,

牙楠:呵~我就洗中2你甘串..有冇仔呀..做我老婆呀..(牙楠對vicky一見鍾情)

Vicky:呵~做你老婆..體下有冇誠意先啦,..(vicky都對佢一見鍾情)

牙楠:講都冇講…一野攬住vicky..一淡嘴左落去,,嘴左好耐..vicky推開佢..

Vicky(面紅)吊你咩…甘都得..

牙楠:呵呵~咩晤得呀.,我想要葛野冇可能得晤到葛..呵呵呵~

Vicky:忽你..行啦..入去一齊唱k啦..

牙楠:呵~好呀老婆..

Vicky:= =’’鬼系你老婆咩..真系忽得你小.,,,

牙楠:= =’’

牙雯+牙雪:哇哇哇..勁啦vicky姐你..甘快就有條仔..

Vicky:忽..羨慕呀..去穩條啦..我見佢d fd都好ok嫁wow,.

牙雯+牙雪:吊~甘撚串..我地就去穩..驚你呀..

Vicky:= =’’

之後入到去k房….[/color][/font][/u][/size]

[[i] 本帖最後由 ○傻◎娃娃●● 於 2008-7-25 10:37 PM 編輯 [/i]]

2008-7-25 10:38 PM `乜婷.
CH.3

[u][font=Impact][size=2][color=Silver]入到去……..

牙輝:喂喂,,靓女們..點咩歌呀?!

我地一齊話:是Q但啦..

牙輝:=.=哦哦…

之後牙輝見到牙雯,,,(中2左佢)

牙輝:喂..靓女..叫咩名呀?!

牙雯:關你叉事咩…中2我呀.?

牙輝:=.=呵~系呀,,,我系中2你呀..做我條女啦,,

牙雯:心諗,,佢都晤錯wow..(其實佢都中2左牙輝)

牙雯:呵~體下點..

牙輝:呵~點呀..又一野嘴落去…sweet爆啦>3<

牙雯面紅)呵~又系呢招~

牙輝:呵~晤比阿..我中2呀.,,

牙雯:=.=真系晤夠你黎..

之後佢地就好開心甘一齊唱k..同埋我&牙楠..

靜低牙雪坐左系沙發度..同埋牙華..

牙雪:嘿~靓仔..叫咩名呀?!

牙華:靓女..受晤受溝呀,,?!

牙雪:呵~體你識晤識做先啦..

牙華:攬住佢..想嘴落去果陣…

比我地見到…之後一齊叫…哇哇哇哇…嘴落去嘴落去,,,

之後牙華真系嘴左落去,,,牙雪受曬(因為佢中2牙華)

嘴左勁耐><’’

之後全部人一齊唱k..玩到癲曬-v-

玩到好夜……好累,,

牙楠:喂..走未呀,,好夜啦窩..老婆好累啦可?!

Vicky:嗯嗯..走啦..好累呀…

之後牙楠送我返屋企,,,牙華送牙雪返..甘牙輝都當然送牙雯返屋企啦…..

情人節呢一日..本身以為系過得晤開心葛一日..
點知3個女仔都可以遇上佢地葛白馬王子….
超出想像………………….[/color][/size][/font][/u]

2008-7-25 10:39 PM `乜婷.
CH.4

[font=Impact][u][size=2][color=DarkOrchid]好快到左第2日…………好早

…(分手要狠 比相戀勇敢)vicky電話響….

Vicky:吊~邊個甘早就嘈醒人呀,,忽~

點之原來系呀楠..

牙楠:我呀,,你老公阿..老婆..起身啦..

Vicky:吊~甘撚早..起咩身呀,,

牙楠:晤早啦..7點半啦,,

Vicky:下..死啦..我洗面先啦.等陣打比你啦..

(嗶……收左線=.=)

我勁快洗好面..著好3..之後打左比呀雯同埋牙雪先= =’’

之後先打比牙楠..

Vicky:喂..牙雯..返學系邊等呀?!

牙雯:m記啦..8點系果度等..

Vickyk..你叫埋牙雪啦..我要打比呀邊個呀,,

牙雯:=.=ok啦~

8點啦..我地一齊系m記食完早餐先返去..

返去葛路途中,,,點知撞到牙楠..

牙楠:夷…….老婆..點解你系度葛,,?!

Vicky:晤系度系邊度呀?!我系呢頭返學呀嘛..

牙楠:哦哦…邊間呀?!岩先做咩晤打返比我呀?!

Vicky:xx中學囉~我岩先晤記得姐..心諗(特登5打比你呀..吹呀=.=)

牙楠:哦..系我學校隔離wow..真系岩啦..

牙楠:晤緊要啦..我5會怪老婆葛…我錫曬你..

Vicky:= =’’系啦..行啦..我就黎遲到啦..

牙楠:哦哦..行啦老婆~

好快………佢地返到學校門口啦..

Vicky:到啦..5洗送啦..

牙楠k..等陣lunch穩你啦..老婆..bibi^^

Vicky:嗯嗯..得啦..88

好快到左lunch time..

之後岩出學校門口..就撞到佢地,,,

之後就一齊食lunch..食得好開心..因為有愛人陪嘛大家都..嘻嘻..

之後牙輝無啦啦話:不如等陣晤好返學囉…一齊去玩呀..(真系一等一好學生=.=)

反正我地都晤想返.,..就好鬼興奮甘話..好呀..去邊玩先….

牙華:不如落d玩啦..好冇呀?!

我地:好呀..好呀..不過你請..

牙華:=.=哦哦..老婆都系到呀..點敢晤請呀..

牙雪:嘻嘻..甘就錫曬你啦..

牙華:好鬼死開心..嘴左淡牙雪><

Vicky:唉呀..行啦..

之後好快就去到果度,,

去到果度..點知牙楠見到個靓女..冇理過我感受..
走左過去撩女仔..

之後我就即刻火到跑走左…點知佢仲晤知…激死人啦..牙雯同埋牙學就一齊跑左出黎…因為佢地知咩事…果時我都以經喊得好勁…
佢地兩個攬住我…講:有冇搞錯呀佢..甘都做得出..

我:嗚嗚嗚…..點解佢甘嫁..

牙雯同牙雪都冇野講…靜系攬住我..

之後我地去左海邊吹下風~[/color][/size][/u][/font]

2008-7-25 10:40 PM `乜婷.
CH.5

[font=Impact][u][size=2][color=Gray]到左第2日…

點知佢都冇打點話比我..我又喊左,,

之後打比牙雪..

Vicky:雪呀..點算呀,,佢冇打過比我呀,,我5想失去佢呀,,嗚嗚嗚,,

牙雪:傻妹..晤好喊啦,,我打比佢..鬧9佢條死賤男

Vicky:= =’’5好啦..我驚………..

牙雪:驚咩姐..5洗驚,,我打比佢先..~

牙雪:喂..你尋日咩事呀,,一落d狂溝女..有冇當vicky存在嫁,,吊你~

牙楠:賤西..關你撚事咩..我同佢葛事關你扭撚事咩..死開d啦..

牙雪:我吊你老味..你系咪男人黎嫁..人地當你系寶,,,你當人系草,.~我吊你~

牙楠:忽~好撚煩牙你..我依家系5中2佢呀..你吹漲呀..pk…系甘~

之後牙雪將佢地講葛野講曬比我聽..我真系傷到心到碎啦…點解…點解…點解次次都系我..點解我次次遇都系呢d男仔..點解我條命甘苦呀,,嗚嗚嗚嗚T^T

牙雪:晤好甘啦…以後你要小心識人啦..呢D男人..攞黎都冇用,,甘撚賤!!!哼~

事隔3個月….呢3個月..我都系單身一個..,,但牙雪同牙雯就同佢地另一半好開心…唉~諗起都傷心~

直到有一日………………………[/color][/size][/u][/font]

2009-5-22 08:58 PM x雪希x
快dp0
十卜

2010-2-20 02:37 PM Evelyn
po啦,十卜你~

2010-2-20 06:07 PM popsinger
popopopopopoppoppopopopo..................please...................:em46::em46:

頁: [1]