YK Forum » 短文小說 » 可愛校花vs曳曳校草

2008-6-10 07:59 PM ●siu_y_an§
可愛校花vs曳曳校草

女:
儀:超靚女,開朗搞笑,好玩得,成績都唔錯bo,係乖乖女….好多人都中2佢,係一個中美混血兒,好可愛既女仔,有錢女
娟:索爆,型爆,靚爆,有料,有米,身材超好,超打得,勁串  全校都識佢,D姣婆以為自己好勁係到嘈佢,同牙儀由細玩到大,爆有米,cool
月:靚女,心地都幾友善 ; 對愛情玩玩下既女仔,貪玩既女仔

男:
希:有米,令仔,,好專一...搞笑,都係黑社會入面ge重要人物"  屋企幾有錢
影:好開朗,,勁有陽光氣息ge男仔!又係靚仔一名,,好受女仔歡迎同娟一碰面就勁嗌交,,,5會有一分鐘係5嗌交ga...
俊:令仔,係一個好cool ge人

配角:
琪:超姣,見到令仔就係到發姣
詩:又係姣
軒:係儀呀哥,中意...

2008-6-10 08:00 PM ●siu_y_an§
ch.1

~~~~~~~~~~~係中三開學既第一日~~~~~~~~~~~~~

(曾話離別太等閒事 你想放手我竟仇視)儀電話嚮

儀:邊個搵我呀!

娟:仆x,玩野呀!

娟:呀儀啊,怏d啦,樓下等你

儀:俾十五分鐘我

娟:嗯,88

儀:88

[儀用左十五分鐘,洗臉,刷牙,著衫,梳頭]

~~~~~~~~~~~樓下~~~~~~~~~~~~

娟:怏D啦,小姐

儀:得啦,行啦

娟:嗯

突然

娟:仆X,好痛呀~><

影:E家得你痛牙??本大少吾X痛

娟:對吾住牙!!有冇撞親你呀!仆X

儀:呀娟快D啦,就黎遲到啦!

娟:我都廢事同你嘈,係咁88

天:影哥,有冇事牙?(講完之後,心諗:條女好索牙,兩兄弟都呆左)[天,影係兩兄弟]

影:無事

2008-6-10 08:01 PM ●siu_y_an§
ch.2

~~~~~~~~~~~學校~~~~~~~~~~~~~~

儀:呀月,早晨

月:早晨,靚女

儀:聽講今日我地班就黎左四個轉校生喎

娟:我唔知既

月:我都係岩岩先知稼

~~~~~~~打鐘~~~~~~~~~

儀:打左鐘啦!坐返埋位先啦!

娟,心:得啦,呀婆

儀:............(嬲)

娟:呀儀,唔好嬲啦,講下笑昨

月:咪係囉

儀:嗯(笑返)

miss:各位同學,今日係9月1日.....我地班就黎左四個轉校生

all:男定女呀?

miss:你地四個入黎呀,你地自我介紹先啦..跟住自已"減"位啦[[超客氣]]

x:我叫呀希

x:我叫呀影(cool)

x:我叫呀軒

x:我叫呀俊

佢地一入到黎,,D女仔就係到尖叫..有D就比佢地四個電暈左@@

儀心唸":點解呀哥會係到既??*[[

儀:呀哥,你唔係入黎讀呀?

軒:唔俾呀,入黎睇住你呀

儀:呀娟睇住我咪得囉

娟:咪係囉,入黎托咩

軒:關你鬼事呀,我入咪入囉

琪:靚仔..過來坐啦[[超姣]]

miss:我要幫你地掉位呀!

娟:仆x唔好啦[[唔願意咁]]

娟心諗:佢乜係今日被我撞到個條友,唔好掉到同佢坐呀

天意就係咁玩弄人,我娟唔想既事,死都要發生,娟真係同左呀影坐呀

掉完位之後..呀影就坐呀娟隔離- -"希坐呀儀隔離俊就坐月隔離,呀軒同一個讀書好叻既女仔坐,叫兒

---------坐位表----------
琪 詩x  xx
xx    xx   xx
xx    xx  軒兒

儀希 影娟 月俊

影:hi靚女

娟:真係唔想同你坐Lo

影:咁我都冇辨法,m!ss掉既

娟:費鬼事理你,唔想再同你吵

影:今日你撞到我,點計先

娟:咩點計呀

影:你今曰請我食lunch啦

娟:哦!

月:HI  [[迷人既笑容]]

月"心唸":佢好靚仔呀^^

俊:HI [[CooL]]

月:洗唔洗咁CooL呀- -"

俊:sorry,我成日都係咁[[CooL]]

月:唔好咁啦,笑下啦,靚仔d

俊:我唔靚仔咩?(笑)

月:唔係呀!

俊:我都知自己靚仔(笑)

心:自大啦你(笑)

希:hi

儀:hi,你識得我呀哥稼?

希:你話呀軒?

儀:嗯

希:識呀!

儀:哦

2008-6-10 08:01 PM ●siu_y_an§
CH3

之後…..佢地開始上堂…上上下個陣…

軒:咦…兒牙…..你識唔識做呢題呀!?~

兒:呢題我識…..係咁既咁既咁既咁既……..就係咁啦….[[[笑到爆Q]]

軒:thx呀,,^^ [[笑]]]

軒心唸:[[好Q呀….我好似中2左佢呀]]]((唸野唸到面紅..)

兒:好熱咩…咁紅既你塊面!?

軒:係咩~?

兒:55 (笑)

軒心唸:[[乜我唔係中意娟嫁咩….點解我對兒又有feel既…..但係娟佢好似好型咁wo..但兒笑到好

Q  wo…….要邊個好呢!?~]]]

軒一直唸一直唸….唸左好多野!!..直到lunch…..

Miss:好啦…各位同學再見…

全班:miss再見…

~~~~~~~~~lunch~~~~~~~~~

月:儀,,娟,,我地去食野啦……..

儀:哦…

娟:唔得呀….我要搵呀影呀……

月:唉…e+  d人丫…有呀影唔要朋友啦….[[[扮野]]]

儀:係lo….唉…..[[[扮埋一分]]]

娟:唔係呀!今日撞到佢呀,要請佢食lunch..

月,儀:玩你炸…..去搵啦….
.
娟:丫…你地丫…,.算….我去搵佢,不過我地可以一齊食lunch呀….

月,儀:嗯!88啦…

儀:88~[[笑]]

兒::88啦….軒[[笑]]]

軒:88 [[笑]]

兒心唸:[好可愛呀!!><’’…好想met佢呀….he~]]]

2008-6-10 08:05 PM ●siu_y_an§
CH.4

娟:仆x影,行啦!

影:你5+x街5得咩

娟:5得

影:妖

娟:呵呵∼∼∼∼∼

影:你再嘈就後果自負

娟:哼,我先5信

影:你話架(同娟kiss)

∼∼∼∼∼∼∼∼∼5分鐘後∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

娟:你做咩呀

影:錫你囉

娟:你都kaikai地架

影:咩呀

娟:無啦啦錫人

影:5得咩

娟:頭先個個係我個first kiss黎架

影:咁你想點呀

娟:比返我個first kiss黎呀

影:好(kiss)

娟:...........

娟:呀影,行啦,同呀儀一齊食,得唔得呀?(望住呀影)

影:嗯!

娟:^^

影:傻婆

娟:咩呀.咁我真係好想同佢一齊食呀!

影:得啦,行啦

娟:嗯

~~~~~~~~~~~~儀同希個邊~~~~~~~~~~~

儀:呀希,我地一齊食lunch好無呀?

希:嗯,但要同呀影一一齊食!

儀:得啦!

希:=.=

∼∼∼∼∼∼∼∼love餐廳∼∼∼∼∼∼∼∼

娟:呀儀,呢到呀!

儀:嗯!

儀:(儀細細聲同呀娟講)你係5係鍾意呀影呀?

娟飲緊水,把水噴到呀影件衫到

影:仆x,你無野呀(惡)

娟:我都唔係有心稼,洗唔洗咁惡呀!

希:呀影,我同你去toilets啦!

娟:最衷係你啦!

儀:sorry

娟:算啦!

娟,儀:呀∼∼∼∼∼∼∼∼∼

2008-6-10 08:06 PM ●siu_y_an§
CH.5

~~~~~~~~~~~~希同影出黎後~~~~~~~~~~~~~~

希:娟佢地唸呢

影:去左toilets呀

希:哦

一陣...................

妹:哥哥,頭先有人比左張卡我,叫我比你呀

影:哦,5該

卡:
    .................................................
.................................................
..............................
∼∼∼∼∼∼∼∼∼呀娟同呀儀個邊∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

娟:仆x,快d放咗我呀!

天:收聲啦

娟:你做咩捉我地呀?

天:我想到得你(摸娟個臉)

娟:你唔好掂我呀,我都唔識你

天:我咪係呀影個細佬

娟:關我鬼事呀

天:你我第一眼見到你既時候.我已經中意咗你,因為............
娟:停,我知你like我,但你我

從來都無like過你喎!

儀:咪係囉,收嗲啦你

天:收聲.arA,arB,的條女

出去打一鍋,打完之後,你地想點就

點.

A+B:係既,多謝大佬.

A,B的咗呀儀出去後,打一鍋,之

後.........

儀:你地想點呀?(無咩氣)

A:你話呢,你咁Q死索!(撕開儀D衫)

儀:唔好呀!(爭扎)

希:放開佢呀!(嬲)

2008-6-10 08:06 PM ●siu_y_an§
CH.6

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼娟個邊∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
娟:你想對儀點呀?

天:可能姦咗佢呱!

娟:你好快D放咗我同儀呀,如果唔係呀影同呀希黎到,你就死!

天:你可唔可以唔好成日提住佢呀!

娟:我中意呀,唔俾呀,呀影,呀影,呀影.........

天:算,還掂過咗今日,你就係我架啦∼

娟:你唔好掂我呀∼

影:XX天,你同我放開佢呀,如果唔係後果自負.

天:我掂佢關你Q事呀,佢又唔係你條女

影:佢就我條女 ,我先至唔會俾你掂佢

天:咁隻秋囉,我羸咗.佢就屬於我

影:驚你呀,我一定唔會輸稼

佢地就打起上黎,呀影唔小心扑咗落去,呀天就打佢,仲打得佢好傷.

天:我贏咗啦,佢屬於我啦,(摸娟個臉)

娟:你同我行開呀(惡)

天:乖啦!我會對你好好稼(爆溫柔,錫娟)

影:唔好掂佢呀(惡,拉住娟走)

天:扑x,我一定可以令佢中意我稼(叫)

娟同影就跑咗出黎

娟:你坐低先啦,你流好多血呀!

影:得啦,最衰係你啦!

娟:sorry呀,我都唔想稼

影:算啦!

娟:我幫你止血先啦!

娟爆溫柔幫呀影止

2008-6-10 08:16 PM ●siu_y_an§
ch.7

儀同希個到
希:你無野呀ma?
儀:我好驚呀(振,喊)
希:無事啦,無事啦(抱住呀儀)
希一直抱住儀跑返屋企
希:你抖下啦,等陣叫工人拎粥比你食
希趁呀儀訓咗,錫咗佢一啖
希諗:你真係好特別,唔通我鐘意咗你
儀:你做咩呀?
希:你醒咗啦?
希:快d食呀
希:我喂你食呀?
儀:下,哦
希:呀
希:你唔洗驚稼,我會保護你稼
儀:嗯,下,你會保護我?
希:係,你做我條女好無呀!我會保護你稼!
儀:你會唔會好花心稼?
希:唔會
希:老婆(攬住呀儀)
儀:做咩呀
希:無野呀,開心姐
儀:係啦,呀娟同呀影點呀
希:唔知呀,打比佢先

2008-9-28 07:00 PM cutely300
great!!!!!!!

2009-5-8 09:36 PM x雪希x
快d0p哇
好想睇/口\
十卜

2009-5-9 01:21 PM `乜丫____
十卜∼∼po 啦∼∼

2010-4-7 07:57 PM Evelyn
十卜你呀...+ 油...

2010-4-7 08:28 PM yumikobobui
快D p0埋落去牙`c/\/\

2010-4-7 09:12 PM 小沁`
[color=FFFF80]十[/color][color=DEFFA0]卜[/color][color=CEFFB0]你[/color][color=BEFFC0]a[/color][color=AEFFD0].[/color][color=9EFFE0]a[/color]
[color=7FFF60]p[/color][color=8FEE78]0[/color][color=97E684]落[/color][color=9FDE90]去[/color][color=A7D69C]牙[/color][color=AFCEA8]-[/color][color=B7C6B4]v[/color][color=BFBFBF]-[/color]

2010-4-10 12:16 AM dou_520
快po落去啊!好睇啊!

2010-4-19 06:58 PM 失聲痛哭
冇了?OR吊人引?

2010-7-20 11:26 PM 細欣`糖.-]]
咦.幾好睇喎.
冇喇:confused:

2010-8-2 04:10 PM 乂呀妍乂
CM;(
十卜

2010-8-3 11:14 AM ★回憶.愛x`
好好睇呀‵