YK Forum » 短文小說 » {{你介意嗎?..[自]

2008-6-8 02:57 PM arwg
{{你介意嗎?..[自]

[color=Orange]主角-[/color]

[color=RoyalBlue]-藍{我}-
           {15}歲
           TB黎既'{冇乜人知佢係女仔}
           比人HURT過-3-'
           做女仔個陣'唔多令令'
           但係做T個陣就....[/color]

[color=Green]-牙樂-
          {15}歲
          真正男仔'卡卡..
          藍個BEST FD'
          都OK令仔嫁'
          唔知藍係女仔bor..咩fd黎嫁'咁都唔知-3-'[/color]

[color=Plum]-糖糖-
         {15}歲
         女仔黎嫁'
         一聽個名就知佢可愛啦'
         藍,樂既fdfd{知藍係女仔}
         令令也..[/color]

[color=Gray]-牙唯-
        都係{15}歲
        係一個男仔黎'
        本來同藍,樂,糖唔熟'
        不過後來就....'
        巧令子的說'[/color]
[color=Orange]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+[/color]

2008-6-8 03:00 PM `mR.H0
*v*SUP`期待呢!

2008-6-8 03:03 PM `[嘉敏~'][
then?_?

2008-6-8 03:51 PM arwg
-第一章-

[color=DarkOrange]鈴鈴鈴~~~[鬧鐘響][/color]
[u][color=Teal]我-也也也...又要返學lu..搵牙樂哥仔先'[打比牙樂][/color][/u]
[color=DarkOrange]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=Green]樂-喂喂喂..搵邊位牙?[玩野][/color]

[color=Teal]我-[就陪你玩下-3-]uMuM..我係cindy也..你唔記得啦?'[/color]

[color=Green]樂-咁..牙咩咩cindy牙' 搵我有咩貴幹牙[/color]

[color=Teal]我-耶~~人家要你陪我返學牙[發下姣先~~][/color]

[color=Green]樂-夠啦..頂你唔順-3-一陣你樓下等啦'拜拜[cut線][/color]
[color=DarkOrange]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=DarkOrchid][屋企樓下]
樂-咁鬼耐嫁-3-

我-鬼叫你cut我線..超

樂-你男定女黎嫁'咁鬼小器'

我-梗係男啦'[拍一拍自己]

樂-係啦係啦'[拍左下落我到]

我-[牙...非禮牙~拍還拍'都唔洗拍落我個胸嫁' 好彩紮左姐]

樂-咦~點解你個胸..

我-我...我..[好驚..死啦'點算牙]

樂-你係咪有d咩瞞住我[好認真]

我-我..我冇...冇..牙[死死死]

樂-你當唔當我係fd嫁'咁大件事都唔話我知..

我-對唔住牙..我..

樂-算啦..但係下次打交一定要預埋我嫁'你睇下你個胸比人打到腫左啦'[笑]

我-下-口-打交?[比你嚇死]哦~得啦冇問題'[苦笑]

樂-uM..我地都傾左好耐下啦喎'

我-嗯~牙...死啦..遲到啦[跑]

樂-喂~死仔..等埋我啦[跟住我][/color]
[color=Plum]糖-咁耐嫁你地'仲以為你地唔返TIM牙'[MEET我]

我-點會呢'[MEET返佢-3-]

樂-咪玩啦你地' 聽講今日好以有新生bor

我-關你咩事姐'

糖-咁咪係囉[奸笑]唔通你想溝人'

樂-車車..我先唔會'我只愛我既藍哥哥'[嘟咀..想錫落黎]

我-喂喂~唔該你彈開'知唔知個醜字點寫牙'

樂-話時話真係唔記得左喎..卡

糖,我-你  去  死'

樂-洗唔洗咁齊喎' 好hurt人嫁ma[扮傷心][/color]
[color=Teal]MiSs-咳咳..大家坐好啦' 今日有新同學黎我地呢班'

男生x-唔係ma'

男生y-等我地玩下佢先'[奸笑]

MiSs-如果係咁' 你將會得到既係一個缺點'

男生y-對唔住對唔住'我錯我錯'

MiSs-嗯嗯..好啦..你入黎啦'[有個男仔入左黎]

男生們-車~仔黎既[失望]

女生a-唔好咩..

男生z-唔好喎'做咩牙'想溝人牙'

女生a-你..你..你收聲牙[面紅]

男生z-呵呵~~

MiSs-夠啦你地..你介紹下自己'

唯-我叫xx唯'完畢'[冷冷的說']

全班-[無奈ing -口-|||]

唯-咩姐' 洗唔洗咁既樣牙'

全班-[更加冷']

MiSs-好啦..你..坐係鐵三角個到啦'

唯-鐵咩話?[o緊咀]

MiSs-鐵三角'[指住我,糖,樂]

我-MiSs'乜你咁講野嫁'

MiSs-對唔住囉'

樂-算你啦'

男生x-糖糖姐牙'又多件啦喎'

糖-你收皮'

唯-halo'你地想我坐邊到呢[同我地3個講]

樂-你鐘意'

唯-咁我坐呢位令仔哥哥隔黎啦'[指住我]

樂-你..唔係gay嫁?

唯-唔 係'

我-咁都好d'[/color][color=DarkOrange]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
鐵三角加多隻會變咩呢'
藍既秘密收唔收得好牙..
其實..唯係咪gay嫁?
做咩唔坐糖隔黎'要同個男仔坐呢?

2008-6-8 09:03 PM `mR.H0
幾好笑阿xd`

sup*

2008-6-8 09:37 PM arwg
第二章'

[color=Magenta]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=Green]唯-不如一齊食lunch囉'[/color]

[color=Plum]糖-好牙'冇所謂'[點頭][/color]

[color=Teal]我-我唔得閒牙'[/color]

[color=Green]樂-下..咩事牙'[/color]

[color=Teal]我-約左人之ma'[/color]

[color=Plum]糖-邊個牙'[/color]

[color=Teal]我-上次咪去左影相既..我今日去拎之ma'[/color]

[color=Green]樂-哦哦' 拎完打比我'[/color]

[color=Plum]糖-做咩要打比你姐'[/color]

[color=Green]樂-關你咩事'[/color]

[color=Teal]我- -口-' 好啦..拜'[走左][/color]
[color=Magenta]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=Magenta][唯個邊..][/color]
[color=Plum]糖-去邊食牙'[/color]

[color=Green]樂-是但啦[好燥][/color]

[color=Plum]糖-做乜咁燥牙'[/color]

[color=Green]樂-關你咩事'[/color]

[color=Plum]糖-超'巴閉'[/color]

[color=Green]樂-當然啦'[/color]

[color=Plum]糖- -3- 唯牙..去邊食牙'[/color]

[color=DimGray]唯-kfc牙好冇[冷冷][/color]

[color=Plum]糖-做咩事牙你地'[/color]

[color=Gray]唯-冇..[/color]

[color=Green]樂-冇事牙'[/color]

[color=Plum]糖-藍走左之後2個就係咁-3-[/color]

[color=Green]樂-藍會唔會有事??[/color]

[color=Plum]糖-傻既' 點會呢' 佢去拎野姐'[/color]

[color=DimGray]唯-我直覺覺得佢會有事'[/color]

[color=Green]樂-我都係[擔心ing][/color]

[color=Plum]糖-啋啋啋..點會牙' 唔好亂講'[/color]

[color=Green]樂-嗯'[/color]
[kfc..]
[[color=YellowGreen]有一個飛仔' 非禮糖糖' 有冇搞錯牙']
糖-牙..非禮牙[大嗌' 驚到唔識郁'喊']

樂-你咩事牙'[向住個飛仔講']

飛仔-咩事牙' 有問題咩'冇喎' [摸糖糖個胸]

唯-你宜家非禮我個fd囉'咩事'[推開佢']

飛仔-係咪博打牙' 你條女咩' 嘈'

樂-佢係我條女牙'咁點牙'

糖-[佢咁講係咩意思..個心卜卜咁跳..佢係咪真係鐘意我?..仲喊緊']
[諗左好耐..]
[樂同個飛仔打起上黎']
唯-乖啦' 唔好喊啦[攬住唯']

糖-[心跳加快..面紅']

唯-樂叫我陪你返學校先牙'[拖住佢行][/color]
[color=DarkOrchid][藍個到..]
我-喂..哦..係牙? 咁算啦..聽日先啦' 拜拜'

我-今日拎唔到相tim..[想行去公園坐]

[點知..後面有人捉住左藍..拉左佢入去條後巷到]
飛q-打劫'[-口-]

我-下...我冇錢嫁喎

飛q-冇錢?[狂除佢d衫搵錢]原來女仔黎嫁?[奸笑]

我-你想點牙'唔好牙..[/color]
跟住會點呢..

[[i] 本帖最後由 arwg 於 2008-6-8 11:53 PM 編輯 [/i]]

2008-6-9 08:42 AM `mR.H0
-口-` 2邊都遇到咁恐怖既野..

藍點算牙?! sup'

2008-6-9 10:36 AM arwg
第三章'

[u][color=SeaGreen]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=Teal]我-做咩牙你' 唔好牙'
[但係個飛仔冇停到,仲係咁摸佢錫佢,就係呢個時侯...']
x-你做咩牙-停手'
[原來牙樂黎嫁]
飛-關你咩事牙'[停左望住佢]

樂-放開佢'

飛-唔放咁又點牙'

樂-唔放?[一拳打左落佢到]
[個飛仔就同佢打起上黎..打牙打牙..個飛仔就走左啦]
樂-冇事ma?[溫柔的說]

我-冇..冇

樂-我送你返屋企

我-嗯~~[/color]
[color=SeaGreen]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=RoyalBlue][藍屋企]
樂-點解唔同我講[低頭]

我-對唔住'

樂-算啦..唔緊要' 你抖下啦' 我幫你請假'

我-你走啦?

樂-嗯~

我-唔好' 陪下我得唔得?

樂-哦..

我-你唔好咁啦..

樂-冇野牙..

樂-我打比佢地先..

我-嗯[/color]
[color=SeaGreen]+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_[/color]
[color=DarkOrchid][唯個邊]
糖-樂話佢同藍唔返黎啦喎'

唯-哦哦'

唯-點牙你..冇事ma?'

糖-冇啦..

唯-咁就好啦'[/color]
[color=DarkSlateGray][夜晚...]
樂-我都要走啦'

我-好啦..聽日見..
[樂走左]
我-落街行下先'
[落到街見到個人..飲到好醉']
我-咁熟口熟面既..[睇真d]

我-牙..係唯黎嫁'
[跑過去]
我-喂喂..你冇事牙ma?

唯-唔好走..唔好離開我'

我- -口-你咩事

唯-[喊]

我-喂~男仔之家你喊乜野牙'

唯-[唔理我]

我-搞錯..喂..你住邊嫁'

唯-個到..[指住前面]

我-你住哂牙?唉~~送你去我屋企先啦
[藍家..藍張床]
我-你抖下啦..我拎條毛巾比你啦
[幫佢抹]
唯-好舒服'[smilies]27[/smilies]

我-我唔覺'好攰牙..我訓啦..
[藍訓左]
唯-邊個黎嫁'[迷迷糊糊]錫錫~~[錫左落去藍到,跟住訓着左'][/color]
[color=DarkOliveGreen][第二日..]
唯-下[smilies]31[/smilies]原來..係藍黎嫁..我..我錫左落佢到..也'
    但係琴晚我覺得我錫果個係女仔黎嫁喎'
    仲好有feel...牙..死啦..唔通我鐘意左個男仔?
    點會嫁..我不嬲都鐘意女仔嫁ma..[smilies]41[/smilies]

我-咦~醒啦?夠鐘返學啦

唯-哦哦..但係我冇校服bor..

我-你..傻左牙?你咪着住囉..

唯-係喎[smilies]6[/smilies]

我-行得未牙

唯-行得啦..

我-call lok先..

唯-嗯[/color]
[color=Teal][call完..落到樓下..]
樂-咦咦..點解???

我-唔話你知' 等你心思思' 再問變白痴'

樂,唯-[smilies]22[/smilies][/color]
跟住發生咩事呢?
也也..
唯鐘意左藍牙?唔係掛..
糖呢?佢鐘意邊個嫁?
樂知道左啦..佢會點呢?[/u]

2008-6-9 05:04 PM `mR.H0
哈`-v-

樂會吾會話畀人知呢@@?

sup

2008-10-28 05:41 PM cutely300
after that?

2008-10-28 07:00 PM Kathy668
THEN......
SUPSUP

2008-10-28 07:41 PM m0`
甘跟住點牙`?
好想睇牙;D

2008-10-28 10:01 PM ☆★Nicole★☆
跟住呢?
好想繼續睇ar><

2010-8-11 11:23 AM yenisyan1998
十卜十卜`
加油   =)

頁: [1]
查看完整版本: {{你介意嗎?..[自]