YK Forum » 戀愛 » ♥ 112 樣一個人中意你既跡象 [即Check入黎啦!]

2008-2-5 12:55 PM Heib
♥ 112 樣一個人中意你既跡象 [即Check入黎啦!]

[u][size=2][u]同之前嗰d唔同ga>w<''[/u][/size][/u]

[iq][color=Magenta][size=2][align=right]行為篇

1. 特登哄到好埋同你講野、掂你、或者借D意拍你膊頭
2. 次次出現既衣著都唔同、從來唔會烏WER過
3. 叫佢著 X 色靚就次次著X色、話佢咩頭會好睇就KEEP住果類頭
4. 一ONLINE第一個同你SAY HI~
5. 磨爛蓆,無下場都死唔返屋企
6. 問你幾時生日,拎黎對星座八字果D野
7. 想同你分享佢既拍拖經歷
8. 講到佢XBF/XGF無個好,自己好可憐
9. 用眼同你講野
10. 約親你都早到
11. 一CALL即到
12. 大時大節SEND個人化短訊
13. 唔理你,唔望你
14. 不斷俾機會你送佢返屋企
15. 俾身邊既人當面寸你地
16. 出街俾人誤會你地係一對但無意解釋
17. 不停覆你「?」尾既SMS(更甚者「。」都覆)
18. 永遠唔會同人夾錢買禮物俾你
19. 叫你中文全名
20. 為你改一個特別的花名
21.情人節會SEND短訊俾你
22. 不斷搵你自拍
23. FREE HAND 同行
24. 每次同你傾電話遇著入線,一定會CUT左入線果位
25. 明明見到你但唔上前,離遠通電話緩緩行近
26. 唔會食煙爆粗如此破壞形象之物事
27. 無啦啦提議量手掌
28. 無野講時亦會望對方超過三秒
29. 肯同你SHARE同一碟食物
30. 唔怕你口水尾
31. MSG會好多公仔如星星
32. 被送到返門口但古古怪怪仍不肯回家
33. 半夜三更嗌悶
34. 成日無端端自己耷低頭傻笑
35. 有意無意坐你隔離
36. 話有FRIEND甩底多張飛,唔知同邊個去
37. 突然同你班朋友FRIEND晒
38. 乜都睇你唔順眼
39. 對你所有興趣都有興趣
40. 同一時間講同一句野會尷尬
41. 返到屋企主動出短訊報到
42. 記得晒你既食物喜好(極度DETAIL)
43. 唔會送同人地一樣既東西俾你
44. 同你講電話一直不願收線(即使已準備好訓覺之過程)
45. 唱K時主動要求合唱
46. 話介紹人你識,然後問你鍾意邊TYPE
47. 佢望你就即刻望去第二度
48. 無端白事嬲你
49. 親身打電話黎覆你SMS
50. 你被攻擊時佢會企你果邊
51. 會盛裝與你「NETMEETING」
52. 佢走之前賴死唔走,佢走左先走
53. 主動問你使唔使幫手袋野(電話、銀包等)
54. 唔覺意同你有身體接觸亦唔會主動縮開
55. 勁咬手指、咬唇同搔頭
56. 帶你見晒佢所有FRIEND

說話篇

57. 我屋企人去左旅行呀,你上唔上我屋企坐呀?
58. 同你分享煮食心得之時,最後一句一定係「不如下次我親自下廚整D野你食丫」
59. ASSUME你有男/女朋友,問你「女/男朋友」既野
60. 唉,我都係肯定無人要啦
61. 響人多場合,主動走黎問你認唔認得佢
62. 其實我平時真係好少講野架,但係見到你呢我真係有好多野想同你講囉
63.  唔知點解我地好似識左好耐咁既?
64. 丫,我部電腦唔知乜事,搵過好多人都唔知點整呀
65. 你呢,好似我以前個女/男朋友呀
66. 喂?___去___丫﹗o下成__分鐘先有車呀?但係我趕時間啵﹗(向有車之男)
67. 「丫你近來有無戲想睇呀?」「我好耐無睇戲喇…」「丫我睇果齣呢…」
68. 嘩…你隻狗仔真係好得意呀﹗不如下次去你屋企探下佢咯﹗
69. 我只係想簡簡單單拍下拖之嘛…
70. ???
71. ???
72. ???
73. 橫掂順路不如我兜埋你丫
74. 當一齊出街聽完電話會特意解釋頭先同邊個聽電話
75. 請你食凍柑丫
76. 如果我係你男/女朋友呢,我一定唔會咁對你囉
77. 唔好唔開心啦,你咪當我係你男/女朋友先囉
78. 含泣問「可唔可以借你膊頭呀」
79. 你做乜成日望住人地?(其實真正情況相反)
80. 呢本書我睇過好多次架喇,我送本俾你丫
81. 如果我第時個BB好似你咁既樣就好喇
82. 成日有意無意扮好多人追
83. 我近來學緊整___呀,諗住搵你試下之嘛
84. 其實你個人真係幾特別架,我從來未遇過一個男/女仔好似你咁架
85. 最衰你有男/女朋友啦…如果唔係…_______
86. 丫你細個一定好得意架喇,不如下次你帶D細個既相黎睇下丫
87. 我明明飲左好少(?)之嘛…點解咁暈既…
88. 嘩,你日日淨係食呢D野得唔得架?不如咁啦,由聽日開始我帶埋你盒飯丫
89. 夜晚突然MSN同你講「丫突然間好想食____呀,如果有得食就好喇」
90. 其實每一次見到你咁開心呢,我自己都好開心架
91. 唔知點解每次聽起呢隻歌就會諗起你架喇
92. ?你呢排好忙呀?咁少見你上MSN既
93. 你下次打波叫埋我去睇丫,我好鍾意睇人打波架
94. 丫我以前都好怕__座既女/男仔架,但係自從識左你之後呢,我都對__座既女/男仔改觀囉
95. 你表面粗枝大葉,但我知道,你其實好細心
96. 不如你唔好對我咁好啦,我會誤會架
97. 多謝你響我人生既低潮出現,你帶俾我無限希望
98. 丫唔知點解我隻貓平時唔睬人架,但係佢好似幾鍾意你咁啵;不如你多D上黎探下佢丫
99. 我上堂見無聊咪寫D野俾你囉…無野既
100. 我尋晚發夢呢…見到你呀
101. 阿邊個尋晚呢,問我地兩個係咪拍緊拖…痴線﹗
102. 「係囉我有個問題想問下你呀」「問啦」
  「我近來鍾意左個人呀…但係唔知應唔應該同佢講好囉」
  「點解既?」「………因為果個人係…你呀﹗」
103. 咁我以後有咩呢,可唔可以打俾你架?
104. 響BLOG度寫秘密語句淨俾你知FOR秘密溝通
105. 我唔介意我第時個女/男朋友____架(你既形象)
106. 你成日咁搵我,你唔驚你男/女朋友嬲咩?
107. 講朋友既故事你聽,然後永遠最後一句「呢個故事意義係,以後遇到鍾意既男/女仔就要自己珍惜追佢返黎」
108. 喂呢隻CD呢好好聽架借俾你丫,你下次先還俾我都得架
109. 如果第時無人陪你食飯你咪打俾我囉,我成日都一條友既
110. 如果我地真係拍拖我諗都幾搞笑…不過我諗都無可能架啦…痴線
111. 好彩有你響度咋,如果唔係都唔知點算喇
112. 不如我地一齊參加饑饉三十咯…- -

[/size][/color][/iq]

[[i] 本帖最後由 keith_keith 於 2012-6-25 05:17 PM 編輯 [/i]]

2008-2-5 01:13 PM ShIrLeY
:angel: 我要睇...

2008-2-5 01:21 PM `乜野.
我想睇牙!!

2008-2-5 02:24 PM 心情
我要睇ar!!!

2008-2-5 02:25 PM kinki1994
同之前唔同,,,唔知有冇睇過
係其他論壇好似睇過差唔多既
see
------------------------------------------
真係未睇過喎
haha

[[i] 本帖最後由 kinki1994 於 2008-2-5 02:27 PM 編輯 [/i]]

2008-2-5 02:56 PM [[傻妹]]
會係咩呢?:L :L

2008-2-5 11:27 PM 心情
係咩ar???

2008-2-6 08:33 AM cws111
睇睇sin.....

2008-2-6 09:53 PM 琉璃淚
我想看唷~~3Q~~

2008-2-6 09:58 PM Ruby
我要睇~~~~

2008-2-6 10:34 PM ★糖糖☆
i want to see!!

2008-2-6 10:37 PM 黑貓
係咩ar!!!我想知ar!!>.<

2008-2-6 11:23 PM 孤獨惱人
睇下有d咩∼∼

2008-2-9 05:38 PM juliani
:) :) :)

2008-2-9 05:52 PM ~傻婆~
冇睇過呀><
睇下先

2008-2-10 10:19 PM 妹妹仔
我又要睇~~~~ >////<

2008-2-11 09:39 PM bbiyan
SEEEEEEEEEEEEE

2008-2-12 04:40 AM ★卡雅b☆
不嬲後知後覺=p,,
睇睇先~

2008-2-12 05:28 PM 牙鈴
cc......

2008-2-12 05:53 PM raffy09
see see AA

2008-2-13 12:29 PM monkey12
我要SEE呀!!!!

2008-2-13 02:45 PM woody11htss
我要睇...

2008-2-13 02:59 PM monkey12
幾好睇wo!!!!!

2008-2-13 05:54 PM ab04049
kml;mnnnnnnnnnnmnnnnnnnnn

2008-2-13 05:59 PM ●siu_y_an§
我要睇-v-

2008-2-14 06:06 PM 死神
ccccccccccccccccccc

2008-2-14 06:11 PM RAINIER
TALK WHAT GA ?
LET US SEE LA !!!
:) :) :)

2008-2-14 06:19 PM monkey12
回覆 #27 RAINIER 的帖子

你廣咩呀?唔明Wo?

2008-2-16 04:13 PM RAINIER
don't tell u ............. :P

2008-2-16 04:15 PM 心情
ab04049_你亂打d咩ar???
rainer_你係想講[我5話你知]係米ar???

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10