YK Forum » 短文小說 » {轉} ' .◆﹡點解你要搶我條仔!!]]PO完||

2007-12-24 09:53 AM `mR.H0
{轉} ' .◆﹡點解你要搶我條仔!!]]PO完||

{轉至I-SEE論壇`}

玲="成日俾人蝦,,中2志

汶="玲有咩佢都會help佢,,中2志,,搶左玲條仔

嫻="玲的好朋友,,中2

琦="成日姣仔,,成日係到蝦玲,,中2志

志="中2玲,汶,,花心

樂="玲的好朋友,,雖然係成日蝦玲,,但矽有咩事都會help

傑="玲的呀哥(5係親生),,中2玲

第一章_+]]

玲 ""汶,,你起左身米呀!?""
汶 ""起左喇!!係m記到等啦!!
玲 ""好呀!!
--------------------------------
)))))))))))M記((((((((((((((((((
玲 ""咩你咁早呀!?""
汶 ""SoR lo,,我請你食m記補番lo!!
玲 ""早就要啦!!
汶 ""仲講,,學校就關門喇!!
玲 ""我搞店好耐啦,,等你咋mA!!
汶 ""咩你食野食咁快架!!
玲 ""都ok快架!!
汶 ""得喇,食完喇!行啦!!
玲 ""米行咁lo!!冇眼睇架!!
--------------------------------
))))))))))學校((((((((((((((((((
玲 ""邊果呀,,係我張台到畫野呀!?"
琦 ""係我咁又點呀!!你吹呀!!
玲 ""你e d咁的人唔係好值得我吹你lo!!
琦 ""你冇人撐就唔好講咁多野啦!!
汶 ""邊果話矽冇人撐架!!
琦 ""係wo,,唔記得左仲有你撐佢tim!!
汶 ""你知就好啦!!
玲 ""我要你同我整番好張台呀!!
琦 ""好呀,,等陣先啦!!
汶 ""咩等陣先呀!!我要你e +呀!!
琦 ""e+米e+ lo!!死姣婆!!
汶 ""玲,,等埋我呀!!
琦 ""姣婆喊wo!!
汶 ""佢有咩事你小心d呀!!
琦 ""好呀!!冇事我走架喇wo!!

[[i] 本帖最後由 -呆`h0! 於 2007-12-24 09:56 AM 編輯 [/i]]

第2章_+]]

))))))))))次所(((((((((((
汶 ""玲!?你做咩呀!?"
玲 ""佢點話我點蝦我都好,都唔可以話我係姣婆!!
汶 ""哦哦!!知喇知喇!!晒5晒叫你條仔入泥呀!!
玲 ""點叫佢入泥wO,,e到係女次泥架wO!!
汶 ""係wO,,唔得記左tiM!!
玲 ""你返去上堂sIN 啦!!我一陣會返泥架喇!!
汶 ""好呀,,一陣見!!
)))))))))課室(((((((((((((((((((
Miss ""汶,,你做咩咁later呀!!
汶 ""玲喊,,so我陪左佢!!
Miss ""下咁佢有冇事呀!!
汶 ""佢話冇野lo,,一陣就返架喇!!
Miss ""哦哦,,咁好啦,,你返埋位啦!!
汶 ""知喇!!
志 ""玲,,做咩野呀!!
汶 ""你好野喇,玲喊你咁關心佢!!我呢!?"
志 ""咁我同你的野,,唔可以講俾人知架mA!!
汶 ""算啦!!我明架喇!!
志 ""你明就最好啦!!
Miss ""玲!!你返泥喇!!
玲 ""係呀!!
Miss ""冇野呀mA!!
玲  ""冇野!!
Miss ""咁好啦,,你返埋位啦!!
玲 ""知喇!!
志 ""老婆,,你冇野呀mA!?
玲 ""冇野呀!!我的老公!!
志 ""放學一齊呀!!
玲 ""好呀!!
志 ""叫埋汶lo!!
玲 ""下,,點解要叫埋佢呀!!
志 ""因為,,,因為我地3果都住埋同一座呀mA!!
玲 ""哦!!(心諗""唔通唔再愛我,,中2左汶)
志 ""玲,,玲,,玲
玲 ""係,,係,,咩事呀!!
志 ""你冇野呀MA!!
玲 ""冇野呀!!

第3章_+]]

))))))))))))mSn(((((((((((((((
志 ""聽日係星期6,,不如出去玩喇!!
玲 ""好呀,,係米得我同你咋!!
志 ""5係呀,,仲有汶呀!!
玲 ""點解又要叫佢呀!?
志 ""多d人好玩d 呀mA!!
玲 ""好呀!!咁我叫埋呀哥出泥lo!!
志 "".......!!你中2啦!!
玲 ""咁聽日見啦!?
志 ""好呀!!聽日8'00aM係ok等!!
玲 ""ok啦!!
-----------------------------------
)))))))))))OK(((((((((((((((((((((((
玲 ""咩汶咁耐架!?
傑 ""係lo,,佢5係扮令呀!!
志 ""佢泥緊架喇..再等多一陣啦!!
傑 ""你中2啦!!
-----------過左30min---------------
玲 ""30min都過左喇!!不如走啦!!
志 ""等多一陣啦!!
傑 ""仲等!!你平時5會咁架wO!!
玲 ""係呀係呀!!
志 ""佢泥喇!!
汶 ""sOr呀!!
志 ""唔緊要,,我地都係岩岩SIN到咋Ma!!
玲 ""咩.........
志 ""咩呀,,咁我地真係岩岩SIN到呀Ma!!
傑 ""你話岩岩sin到就岩岩sin到啦!!
------------------------------------
汶同志係前面,,而傑同玲係後面!!
玲 ""哥呀,,覺5覺志好似.......
傑 ""好似中2左汶呀mA!!
玲 ""係呀!!
傑 ""其實我都覺架!!好似岩岩咁,,明明等左30min!!
玲 ""佢話我地岩岩sin到呀mA!!
傑 ""佢平時一等多過20min就會走架喇!!
玲 ""係呀!!好似琴日咁,,不嬲都係得我同佢一齊返屋企,,mo啦啦又同左汶一齊!!
傑 ""不如咁,,我同你問下佢!!
玲 ""好呀!!

第4章_+]]

----=========傑左前去=========----------
傑 ""汶!!你行一行去玲到先!!
汶 ""點解呀!!
傑 ""我有d野同志講!!
志 ""做咩事呀!!
傑 ""你係米中2左汶
志 ""下..點解你會咁問呀!!
傑 ""你答啦!!
志 ""係又點呀!!
傑 ""點解你要咁做呀!!
志 ""點解!?哈,,你問得好呀!!
傑 ""..............
志 ""咁你又點解要同玲玩得咁埋呀!!
傑 ""..............
志 ""唔通你中2左玲呀!?
傑 ""唔.....係....呀!!
志 ""你唔好以為我5知啦,,你中2左玲好耐啦!!
傑 ""邊..邊..有呀!?""
志 ""有冇你就自己知啦!!
傑 "".............
志 ""如果我同左玲講,,你認為佢會信邊果啦!!
傑 ""你..你..係想點呀!!
志 ""想點!?想你5好同玲講lo!!
傑 ""冇可能做到的事!!
志 ""咁我就........
傑 ""好啦好啦!!
志 ""咁你仲唔番去陪玲,,叫番汶返泥我果到!!
傑 ""哦""
))))))))))-傑番左去玲到-(((((((((((((((((
傑 ""汶!!志你叫你番過去呀!!
玲 ""哥呀!!點呀,,問左米呀!!
傑 ""問左喇!!
玲 ""咁點呀!!
傑 ""佢話5係呀!!
玲 ""哦!!.......
傑 ""(心諗"點解果心咁痛的)

第5章_+]]

))))))))))星期一(((((((((((((
miSs ""好喇!!快d坐番埋位喇!!
全部 ""知喇!!
miSs ""2!?玲呢!?有冇人知佢係邊呀!!
傑   ""5知呀!!
miSs ""志呢!?知5知佢係邊呀!!
志   ""5知呀
玲   ""miSs,,我返泥喇!!
miSs ""好啦!!快d坐番埋位啦!!
志   ""你去左邊呀!!
玲   ""冇呀!!
志   ""冇你又會E+ sin番!!
玲   ""真係冇呀!!
志   ""唔係好信lo!!
玲   ""咁你米5好信lo!!
志   ""估5到你都識講大話wO!!
玲   ""咁真係冇呀mA,,講咩大話ja!!
志   ""5係好信wO!!
----------------------------------
鈴鈴..鈴""
汶 ""志志呀!!
志 ""做咩呀!?
汶 ""做咩同佢玲嘈呀!!
志 ""冇呀!!
汶 ""咁你幾時同佢散呀!!
志 ""5知呀!!
汶 ""5好5知啦!!我覺得同你一齊好辛苦呀!!
志 ""5好呀!!5好同我散呀!!
汶 ""咁你米同玲散lo!!
志 ""但我都中2佢wO!!
汶 ""一係有佢冇我,,一係冇佢有我!!
志 ""下..........
汶 ""俾15min你諗!!
志 ""下........
汶 ""開始計時!!
------------------------------------
鈴鈴..鈴!!15min過左""
汶 ""點呀!?""
志 ""...........
汶 ""ja係有佢冇我啦!!
志 ""5係呀!?"
汶 ""5係咁,,ja係點呀!?

第6章_+]]

志 ""好啦!!我同玲散啦!!
汶 ""你話架!!你要係放學的時候名全班講!!
志 ""哦!!
------------------------
放學..........
汶 ""放學喇!!
志 ""咁又點呀!!
汶 ""唔知你扮5記得定係咩呢!!
志 ""我咁係記啦得啦!!
汶 ""咁仲5快d!!
志 ""哦!!
志 ""所要同學聽住,,特別你玲你呀!!
玲 ""做咩呀!!5信我的人!!
志 ""由今日開始係我同玲正式散!!
玲 ""點...點...點解呀!!
志 ""因為我中2左汶,,已經同佢一齊緊喇!!
玲 ""點解wO!!汶你係我最好的朋友泥架!!
汶 ""咁又點呀!!愛情係咁架啦!!
嫻 ""係呀!!汶,我地3果係好朋友泥架,,點解你要咁做呀!!
汶 ""都講左lo!!愛情係咁呀!!聽5到呀你!!
樂 ""志!!你實左太過份喇!!
玲 ""樂!!你唔好講野呀!!試問上你米又係咁的人!!
傑 ""係呀!!
樂 ""下,,我做錯左d咩呀!!
玲 ""你記5記得3年之前你對我做左d咩!!
樂 ""對你做左d咩呀!!
玲 ""你同志一樣呀!!都係同汶係米一齊呀!!
樂 ""哦哦!!SoR呀!!
玲 ""但係我5會掛你,,因為你係我最最好的朋友!!
樂 ""ThC,,你覺得我你係最最好的朋友呀!!
玲 ""汶!!點解你一次又一次咁搶我的仔呀!!
汶 ""點解!!5知wO!!
玲 ""上次我已經俾左機會你架喇!!
汶 ""下,,有咩!!5係好知Wo!
琦 ""夠喇!!汶,,成日係到搶人d仔!!你5係咁Cheap呀!!
玲 ""點解!!琦你!!
琦 ""我咩呀!!
玲 ""冇野呀!!

2007-12-24 09:54 AM `mR.H0
第7章_+]]

)))))))))))第二日((((((((
玲 ""琦!!
琦 ""咩呀!!
玲 ""我諗左成晚喇!!
琦 ""諗咩呀!?
玲 ""點解你琴日help我的!!
琦 ""因為我覺得汶真係做得5岩lO!
玲 ""真係咁!!
琦 ""係呀!!
玲 ""唉!!
琦 ""你唉咩呀!!
玲 ""冇呀!!我由聽日開始5返學喇!!
琦 ""點解呀!!
玲 ""唔知呀!!
琦 ""你5係為左汶而5返呀!!
玲 ""可以係啦!!
琦 ""你咁樣做值得咩!!
玲 ""我都5知!!
琦 ""........-口-"//
(((((-----lunCh-------))))))
琦 ""去邊食野呀!?
玲 ""5知呀!!問下哥同樂sin啦!!
琦 ""好呀!!
玲 ""哥,,樂去5去食野呀!!
哥 ""好呀!!
樂 ""5去喇!!我今日同呀Ma出去食野!!
玲 ""哦!!
琦 ""去邊到食呀!!
玲 ""m記!!
傑 ""好呀!!我好耐都冇食過!!
((((----到左M記----))))
傑 ""食咩呀!?
玲 ""我要no.1呀!!
琦 ""等我出去buY啦!!
玲 ""點解呀!!
琦 ""因為我知傑有d野同你講呀!!
玲 ""哦...>o<"/
琦 ""咁我出去buY野食sin喇!!
傑 ""我都米講要食d咩!!
琦 ""係wO!!咁你要食d咩呀!!
傑 ""我都係要no.1呀!!
琦 ""玩野咩!!
玲 ""傑!!琦行開左喇!!你有d咩同我講呀!!
傑 ""我.....我...
玲 ""講啦!!
傑 ""真係要講!!
玲 ""係呀!!
傑 ""咁好啦!!我講架喇!!
玲 ""講啦!!

第8章_+]]

傑 ""我想講.....
玲 ""講咩呀!?""
傑 ""我好中2你,,做我女朋友呀!!
玲 ""下,,唔好玩啦!!
傑 ""我講真架!!
玲 ""我都講真架,,都叫你5好玩lO!!
琦 ""信佢講啦!!佢真係真心中2你架!!
玲 ""你幾時返泥架!!
琦 ""岩岩lO!!
玲 ""下.......
琦 ""你信佢啦!!
傑 ""係呀!!你信我啦!!
玲 ""我唔係唔信你呀!!但真係唔得!!
傑 ""點解呀!!
琦 ""你係米有左第二條仔呀!!
玲 ""唔係呀!!
琦 ""唔係咁米得lO!!
傑 ""係呀!!
玲 ""但係...
琦 ""但係咩呀!!
玲 ""但係我好驚......
傑 ""你驚d咩呀!?""
琦 ""驚俾人笑!!
玲 ""唔係呀!!
琦 ""驚,,佢玩你!!
傑 ""我5會玩你架!!
玲 ""你敢咩!!
琦 ""o晒!!
傑 ""我都係呀!!
琦 ""咁你驚咩呀!!
玲 ""驚汶又再....
琦 ""又再搶走傑!!
玲 ""係呀!!
傑 ""我5會架!!我e一世都會好愛你架!!
玲 ""真嗎!!
傑 ""係呀!!
玲 "".............
傑 ""咁你做5做我朋友呀!!
玲 ""咩我地e+唔係朋友咩!!
傑 ""唔係呀!!我講錯野呀!!
玲 ""下,,你冇講錯呀!朋友呀mA!!
傑 ""5係呀!!係女朋友呀!!
玲 ""下,,咩話!!你講d咩呀!!

第8章_+]]

傑 ""咁你受唔受jA
玲 ""下,,你同我講呀!?
琦 ""係呀!!扮晒野!!
玲 ""你中2啦!!
傑 ""下,,咩話!!聽唔到wO
玲 ""我話,,你中2呀!!
傑 ""下下,,咩話!!聽唔到呀!!
玲 ""聽唔到算啦!!
傑 ""喂!玩下jA
玲 ""唔好意c wo!!我5中2拎愛情泥玩架wO!!
傑 ""sOr呀!!
玲 ""想我笑番都得!!
傑 ""點呀!!我冇都做架!!
玲 ""你自己諗D野令到我笑lO!!
傑 ""下...........
----------((返到學校))------------
傑 ""各位,,我有事要講!!
aLL""下,,要講d咩呀!!
傑 ""由今日開始冇人可以再蝦玲!!
汶 ""下,,點解呀!!
傑 ""因為我同左佢一齊lO!!
汶 ""下,,唔係呀!!
傑 ""唔得呀!!
汶 ""有講過咩!!
玲 ""喂!!你傻左咩!!(^(oo)^)
傑 ""好野!!你笑喇!!
玲 ""下,,有咩呀!!
傑 ""有呀!!
玲 ""你睇錯野咋!!我係到喊呀!!
傑 ""唔知呢!!
misS""仲5快d返埋位!!
傑 ""哦!!
玲 ""傻仔!!係咁多人講!!
傑 ""冇你e果傻婆點會有我e果傻仔呀!!傻婆!!
玲 ""邊果係你傻婆呀!!
傑 ""米你lO
misS""好喇!!玲同傑唔好咁嘈呀!!
玲 ""知喇

第9章_+]]

汶 ""志...志
志 ""下,,咩事呀!!
汶 ""我問你咩事就真呀!!
志 ""下,,我會有咩事呀!!
汶 ""你仲掛住玲呀??
志 ""下,,冇呀!!
汶 ""仲話冇呀!!
志 ""咁真係冇呀mA!!
汶 ""一對情侶最緊要係咩呀!!
志 ""信任lOr!!
汶 ""係呀!!
志 ""咁又有咩問題呀??
汶 ""你都講大話,,請問仲想我點樣去信你呀!!
志 ""咁我真係冇呀mA!!
汶 ""係咩??
志 ""你都係想同我散jA!!
汶 ""你知就好啦!!
志 ""咁冇野喇!!88
汶 ""88!!
-------------------------------------
((((((((放左學)))))))))))))
汶 ""大家聽住!!
All ""咩事呀!!第三者!!
汶 ""你地中2點講都好啦!
琦 ""有野就講啦!!我d時間5想俾你冇晒呀!!
汶 ""由今日開始我正式同志冇任何關係!!
琦 ""咁米好lOr!!早就要啦!!
汶 ""你...你..
琦 ""我..我咩呀!!
汶 ""哼"
琦 ""走啦!!走快d呀!!
志 ""玲"
玲 ""咩呀!!
志 ""有d野想同你講呀!!
玲 ""講d咩呀!!
志 ""可5可以叫佢地出去sin呀!!
玲 ""你地係學校門口等我!!一陣出泥!!
琦 ""好呀!!不過你要快d Wo!!
玲 ""Ok""

2007-12-24 09:55 AM `mR.H0
第10章_+]]

志""我想..同你..起番埋一齊呀']
玲""下..你知我有傑架
志""我知呀..
玲""知你又...
志""因為我真係好中2你呀...
玲""下..我同你冇可能架
志""我唔介意等你..
玲""你中2點做就點做啦']
志""哦]我一定會等你架
--------------------------
)))))傑佢地出泥(((((((((((
傑""志同你講左d咩呀
玲""冇呀
傑""真係冇呀
玲""係呀!!你係米唔信我
(玲心諗""唔想傑唔開心)
傑""我信你
(傑心諗""真係冇咩?)
嫻""不如去食野10R
玲""我冇所謂呀
樂""好呀']我都好肚餓呀
琦""傑!你去唔去呀?
傑""玲去w0']我都要去
aLL""哈哈..哈哈
-----------------------------
))))))))到左M記((((((((((((((
傑""玲!食d咩呀?
玲""要..要一杯Ice-creaM得喇
傑""一杯夠架喇
玲""係呀
樂""你係米會幫我買埋架
傑""s0R w0'係唔會架
玲""唔好咁衰啦']FD泥架mA']
傑""見玲幫口'][就幫你啦']
琦""咁我陪你出去買']
嫻""死!
玲""咩事呀?
嫻""我唔得左要返屋企整d野']
玲""咁你返屋企]下次再一齊食10R
嫻""咁好啦']你地食得開心d呀']
傑""我會架喇']
琦""咁我同傑出去買野食sIn喇']
玲""好呀']等你地呀']

第11章_+]]

樂""玲....玲']
玲""下..咩事呀
樂""你諗d咩..諗到咁入神呀
玲""下..有咩呀
樂""你講啦']你係厄唔到我架']
玲""點解次次都俾你知道架
樂""我地識左幾耐呀"
玲""都好耐架喇'
樂""咁米係10R.點會唔知呀
玲"".........
樂""講俾我知
玲""唔好同人講w0
樂""我有邊樣野係同人講的
玲""係冇架
樂""咁米係10R'講啦']
玲""係咁的.岩岩志米叫左我出去的
樂""咁又點呀
玲""你估佢同我講左d咩
樂""佢唔係同你講;[同佢起番埋一齊呀']
玲""就係呀
樂""咁你有冇應成佢呀
玲""冇呀
樂""咁都好d
玲""但係佢話會等我架
樂""下..
玲""唔好同其他人講呀']特別係呀志呀
樂""點解呀
玲""因為我唔想佢唔開心呀']
樂""哦'
玲""記住唔好同其他人講呀
樂""我會架喇']
玲""佢地返泥喇"
傑""係呢']頭先你地講緊d咩呀
玲""冇呀!!講傾d工課咋ma
琦""係??
玲""係呀
傑""快d食呀!!我要係1730返到屋企呀
玲""哦

第11章+_']

((((-----返到屋企-------)))
[不甘心 明明不開心 就是不甘心 不過我肯等 等一生都等]--電話鈴聲
樂""喂?搵邊位']
傑""搵你呀
樂""你係....?
傑""我係xx傑呀
樂""哦!做咩呀
傑""冇呀']想問下你今日同玲講d咩呀
樂""米講d工課10R
傑""但我覺得5係呀
樂""你唔信我都要信呀玲啦'
傑""但...
樂""但咩鬼呀..我地點會厄你呀']FD泥呀mA
傑""咁又係']
樂""唔晒咁擔心w0
傑""55']咁冇野喇']
樂""咁好啦'我都要訓呀
--------------------------------------
]]]]]]]話咁快就過左幾果月喇[[[[[[[[[[
玲""樂呀']
樂""咩事呀
玲""我要去日本呀
樂""點解呀']
玲""因為我簽左約做歌星..要係日本受訓
樂""傑"知架喇
玲""米呀
樂""咁你諗住唔同佢講呀
玲""係呀!!我唔想佢為左我唔讀書而去日本呀
樂""哦
玲""你都唔好同佢講呀
樂""我會架喇']
玲""唔同你講喇']我要上機喇
樂""咩w0'你E+就係機場呀
玲""係呀"]放心w0'我會寫信番泥俾你架w0
樂""你記得sIn好呀
玲""55'][真係唔同你講喇
樂""好啦]88
玲""88
----------------------------------
]]]]]]]]]]第二日[[[[[[[[[[[[[[[[[[
傑""樂]玲呢!
樂""......
傑""佢去左邊呀
樂""唔講得架']總知你要等去返泥啦
傑""ja係去左邊呀!
樂""都話唔講得10R
傑""點解有咩都唔同我講w0
樂""唔好咁啦
傑""唔通'我唔配做佢男朋友
樂""唔係架
傑""唔晒多講喇']我要同佢分手呀
[不甘心 明明不開心 就是不甘心 不過我肯等 等一生都等]--電話鈴聲
樂""喂'邊果呀
玲""係我呀!如果傑係你身邊.你話其他FD搵你']唔好同佢講係我泥
樂""哦
玲""我已經到左架喇']
樂""係喇']
玲""咩呀
樂""你條仔話要同分w0
玲""下..點解呀
樂""佢話你咩都唔同佢講
玲""佢都決定左的野']就算啦'
樂""唔好咁啦']
玲""樂呀']你可5可過泥日本陪我呀']
樂""好呀!冇問題
玲""咁你到左打俾我'我泥接你
樂""咁好啦']88
玲""88

第12章+_']

樂""到左喇
玲""係呀!!望下你後面
樂""2..!
玲""HI
樂""好耐冇見你喇
玲""我都係呀
樂""係喇']E+去邊呀
玲""去我屋企喇.有2間R00M
樂""好呀
玲""不如一路行一路講
樂""好呀
玲""佢地點呀
樂""有咩點呀']汶米係咁搶人d仔
玲""咁琦果d呢']
樂""琦同嫻'都冇返學喇
玲""點解呀
樂""因為琦果呀媽叫佢地2果返工搵$$
玲""哦..咁傑呢
樂""佢呀.米同左第二條女一齊
玲""哦
樂""到喇
玲""係呀
樂""係喇"咁你呢
玲""咁我咩呀
樂""E排點呀
玲""米又係咁
樂""咩你唔係要受訓咩"
玲""係呀!逢一同五sin要"
樂""哦
玲""係喇']咁志呢
樂""你走左之後果一日..佢都走左呀
玲""點解呀?
樂""要返去佢呀爸間公司w0
玲""哦']
---------------------------------
[[[[[[[[[[幾年之後.........]]]]]]]
玲""樂呀']
樂""咩呀
玲""我正式做左歌星啦
樂""係??
玲""仲叫我去6第一首歌呀
樂""咁你快d去啦
玲""55
------------------------------
))))))))`去到'](((((((((((((((
??""你係米xx玲呀
玲""係呀
??""仲記5記得我係邊果呀
玲""係呀志你呀
志""係呀
玲""點解你會係到的
志""點解我唔可以係到呀!!間公司係我的
玲""哦
志""快d去6第一首歌啦
玲""55

2007-12-24 09:56 AM `mR.H0
第13章=_']

))))))))))6完首歌((((((((
志""玲..不如我地一齊去食飯...
玲""好aR....
------------------------------
[[[[[[[[[去到某食店]]]]]]]]]]]
傑""玲...
玲""下..咩係你Ar..傑..'[點解你會係到的??
傑""冇aR..過泥日本玩下咋mA
玲""哦
傑""你咩都冇講..就泥左E到'
玲""下...
傑""唔講E d野住喇...係喇']
玲""下...做咩aR...']
傑""點解志會同你一齊的
志""唔得的咩
玲""冇AR..志係我間公司的老細泥咋ma
傑""哦]你返緊咩工呀'[介紹俾我識..我都想返呀
玲""做歌星lOR
傑""哦]我又要做'[可以做埋組合tim w0']
玲""下..係架..']
傑""就咁話啦']
---------------------------------
]]]]]]]]過左幾年[[[[[[[[[[[[[[[[[[
傑""玲
玲""咩事
傑""我好中2你aR..想同你一齊aR
玲""下...
傑""我會好好照顧你架..
((((((鈴鈴...鈴鈴...))))))))))))))
玲""等等..電話響
傑""0K
(((((另一面)))))))))))))))))))
玲""喂..志'[
志""玲aR..
玲""下做咩呀
志""我好中2你呀...想同你一齊呀
玲""下.......
-----------------------------
如果你地係玲...你會點做........

作者::::多謝大家睇左唔知咩的小說.......

2007-12-24 11:05 AM ●siu_y_an§
睇左之后好无奈- -''

2007-12-24 04:25 PM `mR.H0
[quote][b]原帖由 [i]●siu_y_an§[/i] 於 2007-12-24 11:05 AM 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=11342&page=2#pid75936][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
睇左之后好无奈- -'' [/quote]
why又無奈=3=
雖然個結局...XD

2007-12-29 09:51 PM ~傻婆~
唔明唔明呀:L

2010-7-27 08:55 PM Loillpop
not bad not good

頁: [1]