YK Forum » 短文小說 » [口語+粗口] {轉貼}我鍾意你?傻氣+可愛

2007-12-2 10:17 PM ●siu_y_an§
[口語+粗口] {轉貼}我鍾意你?傻氣+可愛

人物介紹:

敏~可愛...傻氣...超多男仔鍾意佢...不過└俊┘開頭就話佢白痴...扮可愛...後尾............

琳~敏既好朋友...人緣好...鍾意耀..

澄~同佢地都係好朋友...好fd...鍾意風...

俊~靚仔一個...為人爆cool...但係好專一

風~靚仔...口花花..鍾意撩女仔...超多女...

耀~靚仔...隨和...好nice..超多女鍾意

暫時咁多...人物會陸續加....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

敏:澄澄...琳琳~你地得未呀?

敏,琳,澄3個一齊住...因為佢地既呀爸呀媽係合作夥伴...所以佢地超fd...

佢地既daddy,mummy成日出chip..冇咩時間理佢地...

澄:未呀...死人凌海琳同我爭次厠呀...

敏:你地一齊用唔得架咩?

澄+琳:唔得...

敏真係冇佢地乎...佢地日日都嗌交,...但係轉個頭又攬頭攬頸...

敏:我唔等你地架啦....

呢句說話一出...佢地就9秒9既速度搞掂晒所有野...

番到學校喇....

敏:新一年新開始....

澄:55...唔知我地3個係咪一班呢?

敏:你想同風一班炸掛?

講中晒...冇聲出....

琳琳係到大叫....

敏:你嗌咩呀?

琳:好野...我同耀一班呀....不過都同你地一班...

敏:兩個都重色軾友..唉...好失望囉.....

澄+琳:你第時有左鍾意既人...就會好似我地咁架啦....

敏:第時先算啦

上到班房..佢地兩個飛起敏...唔同敏坐...兩個一齊坐

之後就有一個超靚仔既人坐左係敏隔離...

不過佢個樣超cool...又串..一d都唔nice

故事正式開始.../

=========================================================================
如果鐘意睇就唔該回下啦~thx

CH.2 你個乞人憎下

敏覺得好奇怪...點解佢度度唔坐...偏偏坐係敏隔離...

呢個時候,坐係敏前面既澄澄同琳琳就話啦...

澄+琳:你隔離咪有個靚仔LO..好好同人地溝通啦...

唔知係咪比個男仔聽到...

男:想溝我呀?照下鏡先啦....

敏梗係嬲架啦...

敏:邊個話溝你...你唔好咁自大啦...

男:係咩?哦...你話係咪係囉...

敏:咩我話係就係呀...而係我咩都冇講過...

男;至憎呢D係到扮可愛既女仔

敏:你洗唔洗鬧得咁過份....你個乞人憎...

眼淺既敏已經想喊...佢走左出去班房...

佢跑呀跑...撞到一個人...正想鬧人個陣...見到佢...覺得佢幾靚仔...

X:你無事呀?

敏:冇...

X:你叫咩名呀?我叫歐俊強...

敏:我叫李思敏..

強:你搞咩呀?我撞到你一下炸WO...咁就想喊...

敏:都唔關你事....我只係遇到一個超超超超爆爆爆爆爆爆勁勁勁勁乞人憎既人啫...

強:下...咁誇...你而家去邊呀?唔洗上堂呀?

敏:唔想上呀...

強:你咩班呀?我3D

敏:你講真架?我都係呀...

強:唔想上就唔好上啦...我地去玩啦...

敏:得唔得架?

敏從來都冇試過咁...有D驚...

強:有咩事...我橕住你...

敏:咁呀...

強已經捉住敏隻手...跑入課室攡書包

入到班房....人人都望住佢地兩個拖手...發出D WOW WOW既聲...

拰完書包...佢地就即刻走...琳+澄問敏野...敏都聽唔到...

CH.3 走堂

而俊(坐係敏隔離個男仔)對呢個叫敏既女仔...冇咩感覺...只係覺得佢扮可愛...

敏:你帶我去邊到架?

強:好多小朋友都鍾意去既地方...

敏:下....

原楚強想帶敏去海洋公園....

敏自從10歲之後就冇去過海洋公園...而家去到...覺得好驚喜...

強:行啦...一定會好開心既...

敏佢地玩左好多機動遊戲...敏玩跳樓個陣...強就係下面幫敏影相...

敏落到去睇番D相...即刻"X"左D相...因為好影到佢好醜..

佢地又去左睇盈盈,樂樂...總之就玩得好開心...

玩到6黠個陣...佢地終於捨得走...

強:點呀?玩得開唔開心呀?

敏:開心...開心...好開心...

強:開心就得啦....

敏:咁我地而家去邊呀?

強:去睇戲...食飯...

敏:好呀...除左DADDY,MUMMY,琳琳,澄澄之外....就得你一個對我咁好...多謝你呀...

強:要以身相許架...]

敏:好.....難...(笑)

之後佢地就去左睇戲..食飯..

番到屋企...敏已經好攰...點知..琳,澄仲纏住佢...

琳:你今日做咩走堂呀>?

澄:今日個男仔叫咩名呀?你溝到佢呀?

琳:你唔好嘈住啦...我問緊野呀...

澄:喂...好似係我問先....

敏:喂....你地一次過問咁多野...點答

澄:係咪衰啦你...凌海琳...]

敏:好啦好啦...我去左海洋公園...個男仔叫歐俊強...

佢冇溝我...我冇溝佢...我唔係同佢拍拖...我同佢識左一日都未夠...

我好攰呀...聽日再講啦...

敏就去左沖涼訓啦....

2007-12-2 10:18 PM ●siu_y_an§
ch.4 冇啦...我既初吻冇啦

敏一番到學校...就將佢同俊個張台隔到無雷公咁完...

因為敏好憎佢...佢未試過咁憎一個人...

敏個心入面....憎恨...

俊一番到黎...見到佢地兩個將台分開左...

感覺上覺得呢個女仔好好玩...

俊呀..俊呀..你仲咩咁快對人改觀呀?

俊:做咩姐...好憎我呀?

俊從來都冇試過咁撩女仔...

敏冇理佢...心入面:白痴仔...仲使問既...

俊諗:哎呀~扮coo添....

俊:喂...做咩唔采人姐...

敏:你好煩呀...我點解要l采你姐...

俊:喂..靚妹...好串wo..

敏:對你咪係囉...

俊好鬼嬲...佢突然諗左樣衰野...

俊錫敏....敏超驚...佢d眼淚又標出黎...

敏諗:冇啦..我既初吻冇啦...仲要比左個衰人..

俊:你唔係呀?錫一錫都喊...

敏仲喊得勁左...

俊:你唔好話比我知呢個係你初吻?

敏成個跪左係地下到...

俊:唔好喊啦...sor...我唔知...

俊好內疚...

強走埋黎...

強:咩事呀?唔好喊啦...敏...(佢攬住敏)

敏覺得好有安全感...

俊講晒件事比佢聽...

強:傻女黎既...

敏:咁呢個係我初吻黎架ma.....(仲喊緊)

強:比左佢都唔錯呀...佢係好仔黎架...

敏:我唔覺..佢係衰人...

呢個時候...雯用d仇恨既目光望住敏...

雯:你竟然搶走呀俊?.....你唔會有好日子過

俊:家下我好失禮你咩/?

敏:少少咁啦...

俊:仲識串人...即係冇事啦...

敏覺得佢比強攬住個一刻...好有安全感...

好溫暖....

........待

2007-12-4 04:14 PM `mR.H0
cmssss`=)

2010-3-15 06:12 PM Evelyn
十卜你呀...+油...

頁: [1]