論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: Counter-Strike Dark MooN v1.6 發佈區 (已發佈v1.691更新檔)
  本主題已加入至作者的 myPage 個人文集  
初級會員

UID 52609
積分 22
經驗 1
YK幣 100
帖子 2
精華 0
註冊 2013-7-26
用戶註冊天數 3946
用戶失蹤天數 3920
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
位啥改槍的參數後
就不能玩了??

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
zz5960
普通會員

UID 46047
積分 117
經驗 1
YK幣 103
帖子 2
精華 0
註冊 2012-5-7
用戶註冊天數 4391
用戶失蹤天數 3042
性別 男生
狀態 離線

和別人連線玩會LAG或跳畫面
有解決方法嗎?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
禁止觀看
初級會員

UID 48350
積分 79
經驗 1
YK幣 100
帖子 8
精華 0
註冊 2012-9-8
用戶註冊天數 4267
用戶失蹤天數 3916
性別 男生
狀態 離線

回覆 #946 582058205820 的帖子

要使用EmEditor改才行
用記事本改不行喔

menono
初級會員

UID 52292
積分 68
經驗 -16
YK幣 88
帖子 26
精華 0
註冊 2013-7-2
用戶註冊天數 3970
用戶失蹤天數 3683
性別 男生
狀態 離線

你不出SK-4媽??

alan1235
普通會員

UID 50965
積分 230
經驗 1
YK幣 105
帖子 62
精華 0
註冊 2013-4-1
用戶註冊天數 4062
用戶失蹤天數 19
性別 男生
狀態 離線

andy大大 救命.

我只係整左d野 之後入遊戲變左拎所有槍都變左隱形手 help  

andyt0621
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 40139
積分 12826
經驗 23
YK幣 2269
帖子 1661
精華 0
註冊 2011-1-29
用戶註冊天數 4855
用戶失蹤天數 3199
性別 男生
狀態 離線

回覆 #947 zz5960 的帖子
原因不明 ~

回覆 #949 menono 的帖子
你自己加吧 ~

回覆 #950 alan1235 的帖子
你自己還原番你改過既野咪得囉

alan1235
普通會員

UID 50965
積分 230
經驗 1
YK幣 105
帖子 62
精華 0
註冊 2013-4-1
用戶註冊天數 4062
用戶失蹤天數 19
性別 男生
狀態 離線

andy大大

andy大大 幫我睇一睇你個dark moon 個影像係唔係opGel個個 如果係幫我轉去d3d都入番個遊戲 睇下用緊d3d既時候係唔係隱形手 thx

qwer5116
普通會員

UID 46369
積分 319
經驗 -9
YK幣 105
帖子 70
精華 0
註冊 2012-6-3
用戶註冊天數 4364
用戶失蹤天數 1698
性別 男生
狀態 離線

可加入光束刀嗎><

希望下版+入光束刀~ANDY大大~

如果不行~那就算了~不勉強你~

你做的遊戲真的很好玩^^

PS:你的末日風暴-Z的手~還是原本的~  C$O的手是又血腥呃~

alan1235
普通會員

UID 50965
積分 230
經驗 1
YK幣 105
帖子 62
精華 0
註冊 2013-4-1
用戶註冊天數 4062
用戶失蹤天數 19
性別 男生
狀態 離線

回覆#953

回覆#953  我想andy大大唔會加入光束刀的了 如要加都只是當普通小刀去寫 不過不要緊 如果你真的好想要光束刀這東西 我可給你插件+模組(注意是dias的) 拿 睇下你用唔用得著 妄址:http://idiasvn.net/enter/weapon-beam-sword-lightsaber2013
另外bug回報: 1.當我同bot玩一般 我被射殺了後 我去用第一人稱去睇bot 有隻bot用準雷 佢開鏡 ,殺左個ct 跟著 tr win 到第二回 我個第一人稱都變左準雷狙鏡咁 但有準星 (唔知咁樣會唔會長得濟)
2.(呢個應該唔係bug,只係要修正)幽能離子槍發射出黎既綠色光波應該係要有範圍,姐係好似balrog-7咁樣 射出黎係會爆炸而爆炸係----->有範圍<--- 有似佢咁 唔該andy大大下次更新修正呢二樣野

h123t321
初級會員

UID 52547
積分 2
經驗 1
YK幣 100
帖子 2
精華 0
註冊 2013-7-22
用戶註冊天數 3950
用戶失蹤天數 3941
性別 男生
狀態 離線

回覆 #929 統一o布丁 的帖子

不好意思,我不知道"DM_WPN在哪裡??= =

alan1235
普通會員

UID 50965
積分 230
經驗 1
YK幣 105
帖子 62
精華 0
註冊 2013-4-1
用戶註冊天數 4062
用戶失蹤天數 19
性別 男生
狀態 離線

回覆#955

回覆#955
DM_wpn係counter strike dark moon>cstike(個名好似係咁)>addons>amdox>congfis(呢2個名都差唔多) 如果真係唔知 就用搜尋功能吧-.- 就會有 dm_wpn.ini

k9k18
普通會員

在線王勳章  
UID 49236
積分 968
經驗 -5
YK幣 59
帖子 144
精華 0
註冊 2012-11-19
用戶註冊天數 4195
用戶失蹤天數 2183
性別 男生
狀態 離線

回覆 #955 h123t321 的帖子

請善用"搜尋"功能
要找檔案用搜尋就好

sadanye
普通會員

在線王勳章  
UID 44992
積分 1415
經驗 520
YK幣 1416
帖子 87
精華 0
註冊 2011-12-4
用戶註冊天數 4546
用戶失蹤天數 2171
性別 男生
狀態 離線

这个版本无敌了!!赞!! 刀具效果超过了csbte! 有斧子bug,锤子可以击飞起来,太喜欢了,继续努力可以超越csbte! 作者加油!支持你!

请问作者,我下载的版本按“I”键不能购买特殊道具?还有怎么去掉人物头上的名字?希望给予解答,非常感谢!

k9k18
普通會員

在線王勳章  
UID 49236
積分 968
經驗 -5
YK幣 59
帖子 144
精華 0
註冊 2012-11-19
用戶註冊天數 4195
用戶失蹤天數 2183
性別 男生
狀態 離線

技能欄不見了耶~
但還是可以按!!
幫修正

st30909183
初級會員

UID 49470
積分 66
經驗 1
YK幣 100
帖子 14
精華 0
註冊 2012-12-9
用戶註冊天數 4175
用戶失蹤天數 3719
性別 男生
狀態 離線

請問 狂爆手榴彈的震飛力道可以改嗎@@? 總覺得力道不夠....