論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-7-21 08:56 PM 發表。

潛水勿o嘴

之後應該會on多d既

今日去完書展黎 -_-
3樓有d攤位賣文具真係平到好誇張- -
我買左3蚊釘書機 同 3蚊2枝漿糊筆 !
有d本身ok貴既筆, 係個d攤檔都賣得好平= =
(例子 3F-B24)
...

去書展同去淘寶一樣咁大吸引力去洗錢=A=
我之前就係 呢架考完試 仲有一堆筆 有D全完冇開封(面倒
仲有幾卷包書膠…
你買左幾多-w-?
我19號入手左7本書 總計370左右=w=

好想搵求教jupas排位 可唔可以問你意見架=W=?

回覆 #414 gtavc2007 的帖子

有星耶耶-W- 叻
我妹都係咁 有星星 中文2左

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27233
經驗 12112
YK幣 32564
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6389
用戶失蹤天數 40
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6306
用戶失蹤天數 3869
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #421 kukucat 的帖子

kucat點啊呢家?_?

回覆 #422 仁傑 的帖子

你點啊?_?

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6387
用戶失蹤天數 4081
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-7-22 07:14 AM 發表。 
回覆 #418 `mR.H0 的帖子

呢個廣告你有睇咩?

廣告黎架? -_-??

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-7-22 10:36 AM 發表。 

去書展同去淘寶一樣咁大吸引力去洗錢=A=
我之前就係 呢架考完試 仲有一堆筆 有D全完冇開封(面倒
仲有幾卷包書膠…
你買左幾多-w-?
我19號入手左7本書 總計370左右=w=

好想搵求教jupas排位 可唔可以問 ...

今次去算係驚鴻一瞥咁-_-
我剩係買左1本書 ;D 同埋少少文具
用左100以內!

可以問我呀 @_@ 但我唔知自己畀唔畀到咩有用意見出黎

你有無問學校d老師

QUOTE:
原帖由 仁傑 於 2012-7-22 10:43 AM 發表。 

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-7-22 11:09 AM 發表。 

廣告黎架? -_-??

今次去算係驚鴻一瞥咁-_-
我剩係買左1本書 ;D 同埋少少文具
用左100以內!

可以問我呀 @_@ 但我唔知自己畀唔畀到咩有用意見出黎

你有無問學校d老師

有啊 得出既結論係可以試放舊時收cd既科入a1/a2
a3一定要放HD

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-7-22 10:46 AM 發表。
kucat點啊呢家?_?

回覆 #422 仁傑 的帖子

你點啊?_?

你問佢? 我唔知佢啦
我諗佢會入反個IVE既HD吧-w-?

`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6387
用戶失蹤天數 4092
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

回覆 #425 kukucat 的帖子

-0-..A3放HD?!
我同屯天數神傾左好耐JUPAS排位
佢叫我將HD放最後0.0

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6387
用戶失蹤天數 4081
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-7-22 04:23 PM 發表。 

有啊 得出既結論係可以試放舊時收cd既科入a1/a2
a3一定要放HD

咁你自己另外有無其他hd 收左你 -0-?

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-7-22 07:00 PM 發表。 

咁你自己另外有無其他hd 收左你 -0-?

IVE測量HD收左了 -w-

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-7-22 05:52 PM 發表。
-0-..A3放HD?!
我同屯天數神傾左好耐JUPAS排位
佢叫我將HD放最後0.0

你個分好嘛 我就黎車尾了

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6387
用戶失蹤天數 4081
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-7-22 07:18 PM 發表。 

IVE測量HD收左了 -w-

咁如果jupas 派左hd畀你, 你都係去ive 個個讀啦 (?)
咁jupas其實唔擺hd都得啦, 唔係咩

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-7-22 07:59 PM 發表。 

咁如果jupas 派左hd畀你, 你都係去ive 個個讀啦 (?)
咁jupas其實唔擺hd都得啦, 唔係咩

咁又係 反正我jupas HD都會放survey =w=
(感謝 (拜
聽日去交留位先ww

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

我要APPEAL到中文有3
應該博到UST
收到offer 然後唔要

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #431 gtavc2007 的帖子

你1左咩卷啊=[]=?
如果係閱讀聆聽果D 好難APPEAL成功

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6306
用戶失蹤天數 3869
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #430 kukucat 的帖子

本身對VTC仲有少少保留-x-

不過連kucat姐都交留位-v-甘我仲憂慮d咩((打

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #433 w1ngYaN!` 的帖子

你憂慮D咩=A=?
IVE我覺得都算唔錯啦-w-
你都諗緊交唔交留位?

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6306
用戶失蹤天數 3869
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #434 kukucat 的帖子

-x-我驚我讀讀下唔中意讀...又驚VTC認受性低...

/__\我諗住今日去交留位了