論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: [急]部電話壞左 t.t  多選 : 最多可選 5 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
nokia
  3 (11.11%)
sony ericsson
  6 (22.22%)
  1 (3.70%)
samsung
  10 (37.04%)
i-phone
  7 (25.93%)

標題: [急]部電話壞左 t.t
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 475
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #27 Ilovetaeyeon 的帖子

三叔成日HOLD撚住啲更新唔撚派做乜勼-_-

一講更新我就嬲

最近5次評分記錄
shredder   2012-1-26 08:17 PM   經驗  -2   違規:你的文章有粗言穢語 (-3~5)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4962
用戶失蹤天數 4047
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #31 啊BeN 的帖子

所以話***真係唔掂~_~

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Ilovetaeyeon (❤永遠❤愛抽抽 ...)
版主
超級型男一個

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
註冊 2011-7-22
用戶註冊天數 4633
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2012-1-26 08:13 PM 發表。 
三叔成日HOLD撚住啲更新唔撚派做乜勼-_-

一講更新我就嬲

你咩機?

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 475
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #33 Ilovetaeyeon 的帖子

準備上三叔唔知邊一部

一係親生仔

一係S2

VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4962
用戶失蹤天數 4047
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #34 啊BeN 的帖子

又諗住落***坑-_-
唔好後悔= =

你仲死板過我老豆
版主
超級型男一個

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
用戶註冊天數 4633
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2012-1-26 08:25 PM 發表。 
準備上三叔唔知邊一部

一係親生仔

一係S2

s2 啦~~nexus very bad

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 475
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #36 Ilovetaeyeon 的帖子

你咪FACK我啊

版主
超級型男一個

UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
用戶註冊天數 4633
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2012-1-26 08:37 PM 發表。 
你咪FACK我啊

nexus 佢連卡都冇得入

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 475
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #38 Ilovetaeyeon 的帖子

依層我知..

16GB夠我玩

之前我用過部 4GB卡用左2GB都沒...

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4962
用戶失蹤天數 4047
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #39 啊BeN 的帖子

但你部野一死,
全部資料都救唔番咖喇喎= =

你仲死板過我老豆
版主
超級型男一個

UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
用戶註冊天數 4633
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2012-1-26 08:55 PM 發表。 
依層我知..

16GB夠我玩

之前我用過部 4GB卡用左2GB都沒...

我想問nexus 除左mon 清重有咩用(and 第1部Android 4.0)

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 475
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #41 Ilovetaeyeon 的帖子

買手機第一注重個MON

版主
超級型男一個

UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
用戶註冊天數 4633
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2012-1-26 09:29 PM 發表。 
買手機第一注重個MON

少左個plus 個mon 同s2 冇分咩別

想買?
http://www.dcfever.com/trading/s ... peepqr&type=all

ohshit (暱稱)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 43593
積分 3155
經驗 446
YK幣 1226
帖子 1344
精華 0
註冊 2011-7-18
用戶註冊天數 4637
用戶失蹤天數 168
來自 空氣
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 shredder 的帖子

我真係要換電腦及電話 呀 版主~~

keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5543
用戶失蹤天數 72
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

買電話不如買tablet

上網又可以用tablet(mon夠大)
效能好過電話

我覺得買ASUS Tranformer Prime一定好過買電話(好似話遲d出新版)

YK吹水離題會 : 按此進入