論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-25 07:00 PM 發表。 

cherry有阿 唔知第1日定第2日
但係我鐘意炎上多d 娜塔沙小指唱得麻麻 呢首unit比佢有小小哂(受西同猩猩都唱得好過佢)

麻友上年完左之後係blog有講過想唱殘念少女

退左lu
我鐘意娜塔沙多d純粹唔鐘意炎上
受西>秋猿>小指

諗番起上年殘念少女真係跌到嚇q死
1x去到圈外

今年有向日葵

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 20:03 發表。 

退左lu
我鐘意娜塔沙多d純粹唔鐘意炎上
受西>秋猿>小指

諗番起上年殘念少女真係跌到嚇q死
1x去到圈外

今年有向日葵

cherry一向唔高
一來醬飯都唔太鐘意 二來阿敦做centre既實在太多
我鐘意娜塔沙不過唔鐘意小指唱 炎上都鐘意 不過如果係茶茶同獌獌唱既話會好d
猩>受西>小指

走廊多歌仲要有2首麻友SOLO D飯緊係投SOLO

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-25 09:42 PM 發表。 

cherry一向唔高
一來醬飯都唔太鐘意 二來阿敦做centre既實在太多
我鐘意娜塔沙不過唔鐘意小指唱 炎上都鐘意 不過如果係茶茶同獌獌唱既話會好d
猩>受西>小指

走廊多歌仲要有2首 ...

炎上如果係獌獌+小指唱我鐘意多d

走廊隊真係mayu center
solo已經有3首以上

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 22:00 發表。 

炎上如果係獌獌+小指唱我鐘意多d

走廊隊真係mayu center
solo已經有3首以上

以前企位 係同愛醬雙CENTER
不過BAKARIN加入左我都好開心
有一個地方刷存在

呢幾日先知原來小指係代AYARIN個位

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-27 12:33 AM 發表。 

以前企位 係同愛醬雙CENTER
不過BAKARIN加入左我都好開心
有一個地方刷存在

呢幾日先知原來小指係代AYARIN個位

我鐘意4人時期多d
5人已經係full
7人開始已經唔支持
首歌比人分到 每人唱一粒字

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-27 00:41 發表。 

我鐘意4人時期多d
5人已經係full
7人開始已經唔支持
首歌比人分到 每人唱一粒字

我鐘意5人時期
7人真係多得濟
最嬲係咩? 小森同misaki有得一人唱一句
愛醬就得返半句係自己唱

ayarin比人炒之後小指升格代ayarin個位

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-27 11:35 PM 發表。 

我鐘意5人時期
7人真係多得濟
最嬲係咩? 小森同misaki有得一人唱一句
愛醬就得返半句係自己唱

ayarin比人炒之後小指升格代ayarin個位

就係因為咁樣我就黑緊佢地2個
不過而家na醬都唔係度啦

其實ayarin件事幾時發生?
我睇番1時59分第一集佢仲係度
個名仲要係菊地彩香

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-28 14:43 發表。 

就係因為咁樣我就黑緊佢地2個
不過而家na醬都唔係度啦

其實ayarin件事幾時發生?
我睇番1時59分第一集佢仲係度
個名仲要係菊地彩香

misaki我本身幾鐘意佢 不過唔多鐘意佢係走廊隊
小森...我一直都黑緊佢

我諗可能會變返5人走廊
mayu harugon lovetan ayarin komorin
但係問題係邊個做隊長...

ayarin冇記得係08年夏天

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-29 12:27 AM 發表。 

misaki我本身幾鐘意佢 不過唔多鐘意佢係走廊隊
小森...我一直都黑緊佢

我諗可能會變返5人走廊
mayu harugon lovetan ayarin komorin
但係問題係邊個做隊長...

ayarin冇記得係08年夏天

小森

變4人咪好囉
唔要komorin

7期係幾時

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-29 17:02 發表。 

小森

變4人咪好囉
唔要komorin

7期係幾時

睇完xx之後覺得小森真係冇_用
咩都做唔到 郁小小就喊

合格係11月

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-29 08:15 PM 發表。 

睇完xx之後覺得小森真係冇_用
咩都做唔到 郁小小就喊

合格係11月

小森
次次見到佢都想講: 天然唔係咁架

ayarin咁快手既

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-30 14:13 發表。 

小森
次次見到佢都想講: 天然唔係咁架

ayarin咁快手既

真係

個個負心男
紫帆里都好快手
組閣祭之後走 秋祭返黎

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-30 03:39 PM 發表。 

真係

個個負心男
紫帆里都好快手
組閣祭之後走 秋祭返黎

鐘意食偶像
其實ayarin都好慘
冇呢件事佢真係好有前途

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-30 17:02 發表。 

鐘意食偶像
其實ayarin都好慘
冇呢件事佢真係好有前途

最仆街係個條負心男D FD認係AYARIN先死...
仲要同D飯開罵戰
AYARIN真係無辜

顏又好身材又好屬性又唔錯

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-31 03:55 PM 發表。 

最仆街係個條負心男D FD認係AYARIN先死...
仲要同D飯開罵戰
AYARIN真係無辜

顏又好身材又好屬性又唔錯

ayarin真係幾靚