論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: Cs0-NsT LS v2.0.6.1(可更新v2.0.6.1版本!!)
  本主題已加入至作者的 myPage 個人文集  
hyfgg
普通會員

UID 46386
積分 109
經驗 1
YK幣 13
帖子 23
精華 0
註冊 2012-6-3
用戶註冊天數 4364
用戶失蹤天數 3663
來自 PaRaDiSe天堂
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
唔岩尺寸WOR

我戈MON 27寸佢同我講THE GAME WILL PLAY ON THE SOFTWARE MODE

搞到我LAG 到爆

畫質勁BAD!

有冇解救?_?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5591
用戶失蹤天數 120
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2626 hyfgg 的帖子

應該係顯示卡問題,試下更新驅動程式

或者講出你用咩顯示卡

YK吹水離題會 : 按此進入
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
a62008312
初級會員

UID 42150
積分 12
經驗 1
YK幣 103
帖子 3
精華 0
註冊 2011-4-13
用戶註冊天數 4782
用戶失蹤天數 4358
性別 男生
狀態 離線

大大 急~~ 我不能玩 連開遊戲都不能 .... 請大大 幫幫我

我家的電腦是 windows 7我打開 Counter-Strike_Launcher.exe 當按 開始遊戲 可是 會跳出東西 然後 消失 是為何 請大大 幫幫 我

hyfgg
普通會員

UID 46386
積分 109
經驗 1
YK幣 13
帖子 23
精華 0
註冊 2012-6-3
用戶註冊天數 4364
用戶失蹤天數 3663
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2627 keith_keith 的帖子

點樣更新?_?
同埋我挽戈戈Z EDITION 都冇野 重可以正常挽添!

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5000
用戶失蹤天數 639
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2628 a62008312 的帖子

遠程協助人員
請查看下載區的版本需求

qwerty134679
違規會員

UID 46470
積分 -3
經驗 -9
YK幣 16
帖子 2
精華 0
註冊 2012-6-9
用戶註冊天數 4359
用戶失蹤天數 4350
性別 男生
狀態 離線

最近5次評分記錄
FeiFei   2012-6-10 03:39 PM   經驗  -5   違規:你發表了無意義的文章 (-5~10)

keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5591
用戶失蹤天數 120
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2630 小狗x托柒 的帖子

唔係要開CSO-NST_UI.exe先玩到咩?

YK吹水離題會 : 按此進入
hyfgg
普通會員

UID 46386
積分 109
經驗 1
YK幣 13
帖子 23
精華 0
註冊 2012-6-3
用戶註冊天數 4364
用戶失蹤天數 3663
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 小狗x托柒 的帖子

我是顯示卡ATI RADEON HD 4670  DISPLAY ADAPTER (0X9490)

我系WIN 7 64 BIT  512 MB

我可唔可以正常玩呢?

即系唔會系開GAME 之前彈出{ THE GAME WILL STARTED IN SOFTWARE )

上面果句野

得唔得嫁??

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5000
用戶失蹤天數 639
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2633 hyfgg 的帖子

最好使用N卡玩
如果吾系多數都會出現問題/嚴重LAG機= =

hyfgg
普通會員

UID 46386
積分 109
經驗 1
YK幣 13
帖子 23
精華 0
註冊 2012-6-3
用戶註冊天數 4364
用戶失蹤天數 3663
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2634 小狗x托柒 的帖子

冇所謂啦!

我衣家玩CSO NST Z EDITION  V.1.0

我個版本加唔到槍

唯有系V.1.1 抄戈戈NST_MYWPN 落1.0囉.

我第一次唔知點整 咩槍都用得  

貝西呀咩呀都用到  我好似系關左戈戈我的最愛

先用到  但系我貪心  覺得貝西的速度未夠完美  改左D速度

之後就玩唔到啦

再跟住重裝過好多次

衣家將戈戈NST_MYWPN 既ENABLE 由 1 轉0  

玩唔到啦!!!!!

入到GAME 開左遊戲之後開GAME 房自己彈返出泥主畫面呀!!!!

試幾多次都系咁!!!!

點算T^T

我好想挽T^T  唔該千億大人教返我Q_Q!!!!!!!

我主要問題系: 想將我的最愛傘去而且可以順利入遊戲

唔該各位回覆教我T^T.....

pk9058
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 43891
積分 1333
經驗 57
YK幣 187
帖子 382
精華 0
註冊 2011-8-12
用戶註冊天數 4661
用戶失蹤天數 397
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2635 hyfgg 的帖子

請給我一個時間 讓我幫你看問題,如果是個人電腦渣或設定錯,那別怪我打出一些粗話

但是如果是我設定錯誤你可以罵我沒關係...

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5000
用戶失蹤天數 639
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2635 hyfgg 的帖子

其實
你玩CSO NST Z EDITION  V.1.0關我地LS團隊咩事
加上 你用左記事本改?

pk9058
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 43891
積分 1333
經驗 57
YK幣 187
帖子 382
精華 0
註冊 2011-8-12
用戶註冊天數 4661
用戶失蹤天數 397
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

正在研發 LS專屬啟動器中...

完成品與設計草稿圖不同,因為誤刪草稿

估計會先出 Beta 1.1 版本

等到 Perfect X.X 版本 後有自動更新 (可能暑假過後還在研究 xD)

在此感謝:csoldjb吧 - 灰基WTF 提供開源 和 n3大的建議

最近5次評分記錄
n3ph223172   2012-6-30 03:17 AM   YK幣  +1   原來灰基開源阿

hyfgg
普通會員

UID 46386
積分 109
經驗 1
YK幣 13
帖子 23
精華 0
註冊 2012-6-3
用戶註冊天數 4364
用戶失蹤天數 3663
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2637 小狗x托柒 的帖子

好似系用左筆記本改呀....

要用咩改..?

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5000
用戶失蹤天數 639
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2639 hyfgg 的帖子

請用啟動器內置的-「自訂武器」