論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `  ; 蠢族 tweent1eth <))
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #120 w1ngYaN!` 的帖子

點都會記得少少吧…我諗

回覆 #119 `mR.H0 的帖子

我諗我仲未領會到呢種感覺=w=

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 4055
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2011-6-6 01:40 PM 發表。
中文呢家野...

自從比呢個老師教完後...

我中文水平不斷下降

中文呢家野..
其實小六就開始趺

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2011-6-6 09:20 PM 發表。 

中學令我好驚

你岩

我小學都8,9字頭 (英文
跟住我付碌咁樣入左英文精英
壓力不大..

所以唔洗驚

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 3880
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #122 -Marco`朗☆ 的帖子

你又講得岩

/_\今日考左中文閱讀...收左卷真係姐係講xyz

難到爆炸

回覆 #121 kukucat 的帖子

/_\我文學個d...好多都唔記得lu(打)

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #123 w1ngYaN!` 的帖子

考完試開始再記熟佢吧=w=
根住發現日對夜對你會對有好深厚既感惰>w<
我記得如果冇錯既話,12月就考畢業試,1月考mock…

中文卷呢d,唔太識講到模稜兩可有時都可以好符碌咁執到分
不過真係好講運氣

話說我今日去考中文oral,講「養兒防老,積轂防飢」合唔合時宜
考完sir話我地界題模糊,而且討論既比例唔平均,偏向養兒防老=~=
走果時咁岩某教中文阿sir又經過,佢又問考咩題目,聽完就話你地實死曬
救命

回覆 #122 -Marco`朗☆ 的帖子
咁快就
不會吧

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 3880
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #124 kukucat 的帖子

-_-甘熟既說話個題

=.=我都唔係好識點樣討論可以拎到合格分數

/_\最重要既係當人地係到嘈既時候...真係諗唔到d反駁佢既point

~.~今次份閱讀卷我諗唔會合到格..

正確d係話好少人會合格-_-

/_\文學好似仲有好多課都未教

/_\不過我諗我暑假開始都會開始溫番曬

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #125 w1ngYaN!` 的帖子

咁快諗到咁悲
話唔定就係咁岩碌得過xD

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 3880
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #126 kukucat 的帖子

-_-呢鋪冇可能碌得過

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #127 w1ngYaN!` 的帖子

仲有其他卷,中文總成績碌得過就得啦=w=
加油啊

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 4055
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2011-6-8 07:07 PM 發表。
你又講得岩

/_\今日考左中文閱讀...收左卷真係姐係講xyz

難到爆炸

回覆 #121 kukucat 的帖子

/_\我文學個d...好多都唔記得lu(打)

我反而今次果份識做

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-6-8 07:55 PM 發表。 
考完試開始再記熟佢吧=w=
根住發現日對夜對你會對有好深厚既感惰>w<
我記得如果冇錯既話,12月就考畢業試,1月考mock…

中文卷呢d,唔太識講到模稜兩可有時都可以好符碌咁執到分
不過真係好講運氣

...

今次中文我應該升到

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #129 -Marco`朗☆ 的帖子

識做就真係好啦=w=

回覆 #127 w1ngYaN!` 的帖子

係哦…聽日去唔去日文班丫?!

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 3880
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #128 kukucat 的帖子

/_\希望可以啦

回覆 #129 -Marco`朗☆ 的帖子

真好

回覆 #130 kukucat 的帖子

不去了/_\

/_\我仲有econ+文學+math未溫

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #131 w1ngYaN!` 的帖子

真可惜呢…我一個去會好寂寞哦/___\

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5402
用戶失蹤天數 3994
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-8 07:03 PM 發表。 

中文呢家野..
其實小六就開始趺

我小學都8,9字頭 (英文
跟住我付碌咁樣入左英文精英
壓力不大..

所以唔洗驚

我都想咁好彩啊頂
但世界冇咁多好彩

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 4055
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2011-6-10 07:42 PM 發表。 

我都想咁好彩啊頂
但世界冇咁多好彩

好彩=入英精?
其實冇乜野 我覺得作用唔大

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 1323
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

好久不見 、我回來了啦=w=