論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 小小的問題
♀~軒~♀
普通會員

UID 42456
積分 104
經驗 21
YK幣 32
帖子 21
精華 0
註冊 2011-4-24
用戶註冊天數 4796
用戶失蹤天數 4742
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
小小的問題

如果一個女仔成日都会偷望你,又起出去旅行時叫你吾好掛住佢,當你話你会好掛住佢,佢又問係吾係嫁?
個女仔對你有冇意思呢???

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yuki58 ([♥]SuperShuenbabii:*)
普通會員

在線王勳章  
UID 29113
積分 672
經驗 158
YK幣 690
帖子 326
精華 0
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5423
用戶失蹤天數 4077
來自 我啊媽個肚a_a.
性別 女仔
狀態 離線

我覺得有0.0"
冇100%對你有意思;;都有70%對你有意思0___0
多數都係-0-

``[♥]陪我到以後 就這樣不放手;讓明天有夢做 讓故事有然後;P

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
♀~軒~♀
普通會員

UID 42456
積分 104
經驗 21
YK幣 32
帖子 21
精華 0
用戶註冊天數 4796
用戶失蹤天數 4742
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 yuki58 的帖子

多謝你無限感謝xdxd~~

乜乜政 (賈斯汀芭芘)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 11747
積分 3609
經驗 431
YK幣 1070
帖子 830
精華 0
註冊 2008-5-3
用戶註冊天數 5881
用戶失蹤天數 3055
來自 囧的世界
性別 男生
狀態 離線

我諗無
因為我成日都咁同人講

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5407
用戶失蹤天數 549
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

有幾個囉...

咁點算...

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4878
用戶失蹤天數 370
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

我覺得得50%[如果係中學]
反而小學就可能有70%

samken12345
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 35875
積分 10454
經驗 1794
YK幣 1006
帖子 4485
精華 0
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 5044
用戶失蹤天數 2160
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 yuki58 的帖子

你5俾佢係俾人背地裡唱衰左先望佢

w3470921
普通會員
TheUniteSwallow

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35776
積分 4196
經驗 1019
YK幣 2443
帖子 1677
精華 0
註冊 2010-8-16
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 2481
性別 男生
狀態 離線

唉...不如自己唔好唸咁多仲好啦- -
有女朋友果d都係呀- -唔好唸住女朋友對你好似唔好...
有d野唔係個個都知=.=

【xLSxkiller_Single】
Could you be my Girl Friends? -__-

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4878
用戶失蹤天數 370
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 w3470921 的帖子

同意^^
一日未證實  咩都扮唔知最安全xDDD

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4882
用戶失蹤天數 3809
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

或者有; 又或者冇;
有; 係因為似係;
冇; 係因為依家啲人好鐘意挽野;
總之就咪諗咁多啦;
一日人地未講啲咩;
都吾好諗咁多;
如果吾係上咗心就難搞啦;(

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
kennylo9966
普通會員

UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4878
用戶失蹤天數 370
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

一陣你中意左人就弊啦xDDDD

乜乜政 (賈斯汀芭芘)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 11747
積分 3609
經驗 431
YK幣 1070
帖子 830
精華 0
註冊 2008-5-3
用戶註冊天數 5881
用戶失蹤天數 3055
來自 囧的世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 ♀~軒~♀ 的帖子

對你有意思無用
你對佢有無意思先係重點

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5472
用戶失蹤天數 4401
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-27 12:38 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #1 ♀~軒~♀ 的帖子

應該有;;))
有100%
冇50%,,都重有50%

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
yuki58 ([♥]SuperShuenbabii:*)
普通會員

在線王勳章  
UID 29113
積分 672
經驗 158
YK幣 690
帖子 326
精華 0
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5423
用戶失蹤天數 4077
來自 我啊媽個肚a_a.
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 samken12345 的帖子

不過又係既..(同意 samken12345 )

RE呀軒:

你要小心D好..*(小心為上!!)*
E家真係好多人視感情如遊戲..
好中意玩玩下..
所以佢一日未同你講佢中意你..
你都唔好咁快行動住!!0.0
要靜觀其變呀!!!

``[♥]陪我到以後 就這樣不放手;讓明天有夢做 讓故事有然後;P

♀~軒~♀
普通會員

UID 42456
積分 104
經驗 21
YK幣 32
帖子 21
精華 0
用戶註冊天數 4796
用戶失蹤天數 4742
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 yuki58 的帖子

但係我講左我中意佢LO,,佢冇拒絕我,,但都冇咩表示,,佢之前起FB話有男朋友,果時我講左我勁SAD,,但佢都好在意我感受,佢話佢唔係真係有男朋友,,我真係唔知佢想點-.-