論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 搵人做我網上男友(勿混吉)
鬼鬼女孩
普通會員

UID 32434
積分 332
經驗 65
YK幣 50
帖子 150
精華 0
註冊 2010-1-17
用戶註冊天數 5238
用戶失蹤天數 4729
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
搵人做我網上男友(勿混吉)

條件:
1)有msn,我既↓([email protected])
2)有facebook
3)一定要12-15歲
4)我唔出街架...
5)唔比相(想要自己找)
【【【【【禁混吉】】】】

我愛上妳,你卻遠離我......
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5403
用戶失蹤天數 3995
性別 女仔
狀態 離線

wow
人地睇完你個樣都唔會搵你啦

最近5次評分記錄
呀MArK_   2011-2-8 07:01 PM   YK幣  +1   agreE= =

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
鬼鬼女孩
普通會員

UID 32434
積分 332
經驗 65
YK幣 50
帖子 150
精華 0
用戶註冊天數 5238
用戶失蹤天數 4729
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 stephanie903 的帖子

超.......!!

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5510
用戶失蹤天數 2410
性別 女仔
狀態 離線

我貼張圖出黎架咋,入面咩意思唔關我事~

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5975
用戶失蹤天數 1365
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 stephanie903 的帖子

好正呀你句野^_^
可唔可以+1?

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5387
用戶失蹤天數 530
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 `乜B. 的帖子

係要我拎部夏普出黎...

Megor (Yani)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37191
積分 1461
經驗 230
YK幣 433
帖子 330
精華 0
註冊 2010-10-11
用戶註冊天數 4971
用戶失蹤天數 4586
來自 NP
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 鬼鬼女孩 的帖子

係都post你d相黎睇下先啦.
條件:
1)有msn -->  有
2)有facebook -->  有
3)一定要12-15歲 --> 14 (96年)
4)我唔出街架... --> 我毒撚唔會出街
【【【【禁混吉】】】】

最近5次評分記錄
`乜B.   2011-2-8 03:37 PM   經驗  -2   下次唔好講粗口啦

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
用戶註冊天數 5510
用戶失蹤天數 2410
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2011-2-8 03:34 PM 發表。 
係要我拎部夏普出黎...

夏普咩機黎
未聽過

回主題:祝你成功

鬼鬼女孩
普通會員

UID 32434
積分 332
經驗 65
YK幣 50
帖子 150
精華 0
用戶註冊天數 5238
用戶失蹤天數 4729
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 Megor 的帖子

自己找!!!!-V-

軍雞
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28086
積分 1628
經驗 304
YK幣 853
帖子 532
精華 0
註冊 2009-6-21
用戶註冊天數 5448
用戶失蹤天數 4683
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 `乜B. 的帖子

我得部廢機咋sosad...

`乜B.
VIP會員

UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
用戶註冊天數 5510
用戶失蹤天數 2410
性別 女仔
狀態 離線

les既受唔受

鬼鬼女孩
普通會員

UID 32434
積分 332
經驗 65
YK幣 50
帖子 150
精華 0
用戶註冊天數 5238
用戶失蹤天數 4729
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 `乜B. 的帖子

都得既.......

鬼鬼女孩
普通會員

UID 32434
積分 332
經驗 65
YK幣 50
帖子 150
精華 0
用戶註冊天數 5238
用戶失蹤天數 4729
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

冇人回既......

最近5次評分記錄
stephanie903   2011-2-8 04:07 PM   經驗  -2   

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5403
用戶失蹤天數 3995
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 鬼鬼女孩 於 2011-2-8 04:06 PM 發表。 
冇人回既......

唔通你覺得人地會溝你

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
鬼鬼女孩
普通會員

UID 32434
積分 332
經驗 65
YK幣 50
帖子 150
精華 0
用戶註冊天數 5238
用戶失蹤天數 4729
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #14 stephanie903 的帖子

無奈= =
悶嘛= =

自由SAY 仁傑:歡迎來到 YK Forum :D