論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: YK NST小狗版影片區(第九部影片已經推出)
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
醒左w0w@_@
200粒系-,-
我整系展示姐..
我冇改出黎-.-
我改左系補給箱@_@
得20粒..
但系吾知點解..
一汁就彈機-.-
我改左17@_@以前的
e+改番14.1岩岩好@_@胸扣846背扣3千頭扣吾知-,.-好難中...
迷:忽然多左咁多人回-.-仲要差吾多個個都系改槍神手@_@

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5365
用戶失蹤天數 855
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #16 小狗x托柒 的帖子

算~.~
你中意點改就點改

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
a26776500 (幹.女神)
高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 4116
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

改左吾好玩!
但你好野!

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 hh36471288hk 於 2010-9-8 05:43 PM 發表。 

why我拍完冇聲+?  
And Flie 拍完有成2GB幾TIM(大小)- -''

吾好怪我連-.-
因為我用左window movie maker壓左佢..
得100mb@_@
同埋
聲呢..
音樂可以用window movie maker加..
仲有一個方法
你想錄game聲你咪較lor
右下角
音量>選項>內容>混音改做第一>下面會變左選錄音>全部揀曬>去番第2個>張wave較最高>得左@_@

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-9-8 05:45 PM 發表。 
算~.~
你中意點改就點改

s0rry大佬@_@
其實我一直都想申請ac-,-
但系吾知點解win7申吾到-.-
過吾到驗證碼-.-
系學校申@_@
我無聊改下姐@_@
回18
吾好野-.-
我平時都有改開#_#
我近排系咁同個fd開vlan連線
有冇人想玩埋一份@_@
我e+等人陪我玩#_#
好好玩的

最近5次評分記錄
admin   2010-9-19 10:44 PM   經驗  +2   
我不會喔   2010-9-18 12:55 PM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!
我不會喔   2010-9-18 12:55 PM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

foreversheep
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34548
積分 4288
經驗 1389
YK幣 2521
帖子 1493
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5051
用戶失蹤天數 3467
性別 男生
狀態 離線

回覆 #20 小狗x托柒 的帖子

連PoSt Wo..

[img]/[/img]
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 foreversheep 於 2010-9-8 05:55 PM 發表。 
連PoSt Wo..

吾想的-.-
s0rry大佬吾好扣我份..

高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 4116
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2010-9-8 05:49 PM 發表。 

回18
吾好野-.-
我平時都有改開#_#
我近排系咁同個fd開vlan連線
有冇人想玩埋一份 ...

系啊!
NST要連線才好玩!
同bot真系無聊透頂!

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a26776500 於 2010-9-8 05:57 PM 發表。 

系啊!
NST要連線才好玩!
同bot真系無聊透頂!

一吾一齊玩@_@?
我等緊個fd佢學緊銀刀流@_@
同佢一齊拍nst片玩銀刀流#_#
好好玩..

高級會員
血色茉莉

UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 4116
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2010-9-8 05:58 PM 發表。 

一吾一齊玩@_@?
我等緊個fd佢學緊銀刀流@_@
同佢一齊拍nst片玩銀刀流#_#
好好玩..

不了!
平時我吾玩得!
要星都5,6,日才玩得!

Sorry啊!

下次吧!

on9987
普通會員

UID 34407
積分 11625
經驗 1632
YK幣 3658
帖子 2017
精華 0
註冊 2010-6-25
用戶註冊天數 5056
用戶失蹤天數 27
性別 男生
狀態 離線

回覆 #24 小狗x托柒 的帖子

有方法開ser的
我經常開
星期5,6,日先有空

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a26776500 於 2010-9-8 06:03 PM 發表。 

不了!
平時我吾玩得!
要星都5,6,日才玩得!

Sorry啊!

下次吧!

好呀
回on9987@_@
我吾得..我win7用吾到個個野
一重開機2分中後就會hand機
我寧願玩vlan@_@

on9987
普通會員

UID 34407
積分 11625
經驗 1632
YK幣 3658
帖子 2017
精華 0
用戶註冊天數 5056
用戶失蹤天數 27
性別 男生
狀態 離線

回覆 #27 小狗x托柒 的帖子

咁算
同bot玩都有樂趣

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 on9987 於 2010-9-8 06:10 PM 發表。 
咁算
同bot玩都有樂趣

冇-,-
同佢玩游擊好膠-,-
我想吉佢佢望住我..
我就知咩事-,-[次次都好難吉@_@
有fd sin好..
一個拖
一個刀@_@好玩到爆..

on9987
普通會員

UID 34407
積分 11625
經驗 1632
YK幣 3658
帖子 2017
精華 0
用戶註冊天數 5056
用戶失蹤天數 27
性別 男生
狀態 離線

回覆 #29 小狗x托柒 的帖子

最慘就係條fd廢
拖唔到仲要做c