論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: ★` 唔想返學=( 自拍1大張  多選 : 最多可選 8 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
好嘟嘟=(
  19 (13.19%)
勁嘟嘟=(
  58 (40.28%)
直接D啦上面! 好樣衰囉=( !
  7 (4.86%)
直接D啦上面! 勁樣衰囉=( !
  11 (7.64%)
哇!!` 人黎? 返外星啦樣衰;影響市容=(!
  12 (8.33%)
我嘔死啦` 害人不淺!!` 正1害人精=(!
  10 (6.94%)
咪咁自大啦樣衰; 照下鏡先啦你=(!
  16 (11.11%)
你....! 樣衰到嘟咁=(! 講唔口既既樣衰!!!` ((請註明我有幾樣衰:_______!))
  11 (7.64%)

標題: ★` 唔想返學=( 自拍1大張
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6153
用戶失蹤天數 75
來自 香港
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 孤獨惱人 於 2010-9-23 07:15 PM 發表。 
金魚佬feel-3-

我係哥哥唔係金魚佬 =0=

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2010-9-23 07:17 PM 發表。
變態佬X.X

你變態好多=.=

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
孤獨惱人 (《~恐龍!!)
高級會員
《~恐龍!!

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 3442
積分 7423
經驗 3927
YK幣 8858
帖子 2469
精華 0
註冊 2007-7-2
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2373
來自 三重連太陽系始源藍星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #46 BennyChung 的帖子

得~
金魚哥哥~!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6153
用戶失蹤天數 75
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #47 孤獨惱人 的帖子

...............OK U WIN

孤獨惱人 (《~恐龍!!)
高級會員
《~恐龍!!

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 3442
積分 7423
經驗 3927
YK幣 8858
帖子 2469
精華 0
註冊 2007-7-2
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2373
來自 三重連太陽系始源藍星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #48 BennyChung 的帖子

yeah~!
thx~keke~

yamii_smile
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 35455
積分 1143
經驗 232
YK幣 875
帖子 529
精華 0
註冊 2010-8-3
用戶註冊天數 4987
用戶失蹤天數 4884
性別 女仔
狀態 離線

唔整應該好過整...
隻眼好黑~

sealion000
初級會員

UID 37041
積分 16
經驗 12
YK幣 127
帖子 11
精華 0
註冊 2010-10-5
用戶註冊天數 4924
用戶失蹤天數 4919
性別 男生
狀態 離線

小美女

amI`c
初級會員

論壇週年紀念星章  
UID 37211
積分 92
經驗 14
YK幣 167
帖子 51
精華 0
註冊 2010-10-12
用戶註冊天數 4917
用戶失蹤天數 4785
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

點解上面D投票...

明明就靚女一名、

米咁謙虛啦  太過謙虛就變成嘟嘟架啦

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5337
用戶失蹤天數 4327
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

原來我fd系你嘅fd黎咖.!!
陳X欣

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5139
用戶失蹤天數 4695
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #53 superstarbo 的帖子

榮欣?`  係唔係-x-?

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5337
用戶失蹤天數 4327
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #54 yumikobobui 的帖子

系吖
我有日上FB見到距嘅FB有你
xP
然後我第二日問距咯

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
牙bOB
普通會員

UID 35857
積分 361
經驗 95
YK幣 329
帖子 105
精華 0
註冊 2010-8-18
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 3711
來自 陽痿痕
性別 男生
狀態 離線

你....! 樣衰到嘟咁=(! 講唔口既既樣衰!!!` ((請註明我有幾樣衰:_______!))

PinKish (糖儿`mercurian)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 37696
積分 1045
經驗 330
YK幣 732
帖子 532
精華 0
註冊 2010-10-31
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 3498
來自 hk
性別 女仔
狀態 離線

曲線xxx
比人很低期望再一招ko我地
高招

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5139
用戶失蹤天數 4695
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #57 PinKish 的帖子

吾明你講乜野..

harryXXI
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 38319
積分 812
經驗 170
YK幣 411
帖子 212
精華 0
註冊 2010-11-22
用戶註冊天數 4876
用戶失蹤天數 4634
性別 男生
狀態 離線

OK啦

傻婆★琳
普通會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   在線王勳章  
UID 37017
積分 689
經驗 144
YK幣 1024
帖子 310
精華 0
註冊 2010-10-3
用戶註冊天數 4926
用戶失蹤天數 4388
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

好令好令@@55

gdgdgdgd-,-