論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-30 11:44 PM 發表。 

我覺得佢仲省電過敦敦
睇d cons. 敦敦扭得好勁架

btw rina做返歌手~

做咩

我地唔記得左白菜呢個先係呆王

認真 其實佢拍av呢條路開始左就好難番轉頭
但係日本飯好難講,容忍度有時可以去到好大
不過拋開av呢樣野,真心覺得佢唱歌講得上係出色

因為暑假難入數,唔似番學咁樣可以去入
所以急住係暑假之前落22nd訂
尋日先話有3個type
今日就話2個初回2個通盤
通盤有得抽生寫,好似album咁
所以想訂通盤
但係初回平d,因為唔會要握手
搞到而家唔知點咁

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-30 23:51 發表。 

我地唔記得左白菜呢個先係呆王

認真 其實佢拍av呢條路開始左就好難番轉頭
但係日本飯好難講,容忍度有時可以去到好大
不過拋開av呢樣野,真心覺得佢唱歌講得上係出色:em3 ...

陽菜我覺得佢係my pace囉

但係有唔小做av女優之後出碟既例子
可能佢覺得呢條路會比較快到佢目標 又話者可能真係屋企有問題先拍
btw 如果有錢 我都會買佢隻碟

我寧願要生寫

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-30 11:56 PM 發表。 

陽菜我覺得佢係my pace囉

但係有唔小做av女優之後出碟既例子
可能佢覺得呢條路會比較快到佢目標 又話者可能真係屋企有問題先拍
btw 如果有錢 我都會買佢隻碟

我 ...

陽菜好正
d人話佢扮呆但係我都受

搞到對佢有少少反感
但係元akb神馬的都會支持
不過拍av之後出碟真係會引人注意好多
我相信佢係逼於無奈

我有諗過訂初回 之後bid番想要果d番黎
21個member唔會好貴
但係..抽好好玩

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-1 00:01 發表。 

陽菜好正
d人話佢扮呆但係我都受

搞到對佢有少少反感
但係元akb神馬的都會支持
不過拍av之後出碟真係會引人注意好多
我相信佢係逼於無奈

我有諗過訂初回 之 ...

初頭都有小小反感
不過都係愛>黑

一中伏你就死369

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-1 12:29 AM 發表。 

初頭都有小小反感
不過都係愛>黑

一中伏你就死369

元a果然係你至愛

如果係1-21名既話
比較伏都係秋元 增田 倉持
最伏既秋元我要
我就唔信我一定抽哂呢3個

順位        名前        得点
1        峯岸みなみ        378
2        宮澤佐江        373
2        渡辺麻友        373
4        秋元才加        367
4        小嶋陽菜        367
6        柏木由紀        363
7        高橋みなみ        358
7        前田敦子        358
9        篠田麻里子        354
10        河西智美        351
11        宮崎美穂        348
12        多田愛佳        345
13        佐藤亜美菜        342
14        野呂佳代        339
15        板野友美        336
16        佐藤由加理        333
17        片山陽加        330
18        大島優子        327
19        高城亜樹        324
20        市川美織        321
21        菊地あやか        318
22        浦野一美        315
23        増田有華        312
24        小原春香        309
25        小野恵令奈        306
26        大堀恵        303
27        仲川遥香        300
28        佐伯美香        297
29        佐藤すみれ        294
30        松原夏海        291

最近真係變左首推咪
陽菜野呂
tomochin最近真係
team4大推miorin

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-1 15:40 發表。 

元a果然係你至愛

如果係1-21名既話
比較伏都係秋元 增田 倉持
最伏既秋元我要
我就唔信我一定抽哂呢3個

順位        名前        得点
1        峯岸みなみ        378
2        宮澤 ...

敦敦高左咁多既

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-1 06:56 PM 發表。 

敦敦高左咁多既

flower效應
我估唔到神7最冇愛係yuko
不過最近睇bingo對tomo既愛係多左好多

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-2 14:39 發表。 

flower效應
我估唔到神7最冇愛係yuko
不過最近睇bingo對tomo既愛係多左好多

我覺得夜明けまで都好好聽

你以前唔係好鐘意yuko架咩
tomo係chin定mi?

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-2 09:10 PM 發表。 

我覺得夜明けまで都好好聽

你以前唔係好鐘意yuko架咩
tomo係chin定mi?

呢首唔錯
我鐘意この胸のメロディー

有咩神7個個都有愛架啦
chinmi一向都好鐘意

ske雨裝好靚
點解akb冇

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-2 21:20 發表。 

呢首唔錯
我鐘意この胸のメロディー

有咩神7個個都有愛架啦
chinmi一向都好鐘意

ske雨裝好靚
點解akb冇

我對呢首冇咩愛

最近都對dear j多返小小好感

不過ske好多生寫
雖然係1setset買

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-2 09:22 PM 發表。

我對呢首冇咩愛

最近都對dear j多返小小好感

不過ske好多生寫
雖然係1setset買

我覺得呢首敦子唱得幾好

dear j~ u are j~

月別要抽係akb獨有
唔知係好事定壞事

有華

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-2 23:33 發表。 

我覺得呢首敦子唱得幾好

dear j~ u are j~

月別要抽係akb獨有
唔知係好事定壞事

有華

用dear j洗左我個fd腦

我覺得好事 因為有得炒

新浪

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-3 12:18 AM 發表。 

用dear j洗左我個fd腦

我覺得好事 因為有得炒

新浪

新年果時我都係咁
係阿婆屋企聽聽下歌訓著左 一開始係dear j
訓醒又係dear j

對新飯唔多好
嚇走哂

我睇到都..

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2947
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-3 00:25 發表。 

新年果時我都係咁
係阿婆屋企聽聽下歌訓著左 一開始係dear j
訓醒又係dear j

對新飯唔多好
嚇走哂

我睇到都..

你訓左幾耐

新飯多數唔會草生寫 (一開始睇到會覺得好貴)
之後慢慢就會入地獄

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-3 12:27 AM 發表。 

你訓左幾耐

新飯多數唔會草生寫 (一開始睇到會覺得好貴)
之後慢慢就會入地獄

..好似有半粒鐘

post下圖啦