論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 1056
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
amina靚到X街;)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2011-6-26 05:30 PM 發表。 
amina靚到X街;)

yup
你有去?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-26 17:24 發表。 

amina聽人講話佢好攰
哈醬一直都好醒目
你對住岩佐完全杯具

你現在對哈醬改觀了沒有

係阿

成日搶住同人講野

握左3次手都冇講過野..............

自從佢有集bingo做左舉旗個個就開始有d改觀~
而家d埋

不過我真係唔多鐘意佢長頭髮

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-26 05:44 PM 發表。 

係阿

成日搶住同人講野

握左3次手都冇講過野..............

自從佢有集bingo做左舉旗個個就開始有d改觀~
而家d埋

不過我真係唔多鐘意佢長頭髮

哈醬真係唔錯
你遲下可能草埋佢生寫

我鐘意長髮多d wo反而

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-26 17:46 發表。 

哈醬真係唔錯
你遲下可能草埋佢生寫

我鐘意長髮多d wo反而

生寫唔草佢啦 唔想愈黎愈多 呢排都忍左好多手
本來諗住bid set sae絆book 8000yen 呢個價好吸引 但係都冇bid

短髮可愛d

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-26 08:38 PM 發表。 

生寫唔草佢啦 唔想愈黎愈多 呢排都忍左好多手
本來諗住bid set sae絆book 8000yen 呢個價好吸引 但係都冇bid

短髮可愛d

哈醬生寫平到hihi
8000抵咩
我覺得sae唔會8000咁多
btw 秋元2000先吸引到我
我玩秋元算

睇慣佢長髮

講下果張地震才加

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-26 20:41 發表。 

哈醬生寫平到hihi
8000抵咩
我覺得sae唔會8000咁多
btw 秋元2000先吸引到我
我玩秋元算

睇慣佢長髮

講下果張地震才加

9枚set 8000yen 平時d人bid9枚set都bid到8000yen up
所以我覺得8000yen好抵
秋元買左之後第日返唔出

睇慣佢短頭髮

你想點交收阿

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-28 11:11 PM 發表。 

9枚set 8000yen 平時d人bid9枚set都bid到8000yen up
所以我覺得8000yen好抵
秋元買左之後第日返唔出

睇慣佢短頭髮

你想點交收阿

咁你又岩

郵寄啦
最近真係約唔到
pm銀行no.

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-29 13:29 發表。 

咁你又岩

郵寄啦
最近真係約唔到
pm銀行no.

這樣賣萌的sae你叫我情可以堪阿

okay

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-29 04:20 PM 發表。 

這樣賣萌的sae你叫我情可以堪阿

okay

真係[bomb]
sae最近真係萌到..[bomb]
sae已經係帥氣同可愛既結合[bomb]
你等hk版

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-29 17:11 發表。 

真係
sae最近真係萌到..
sae已經係帥氣同可愛既結合
你等hk版

一直都係帥氣同可愛既結合
係阿
日版靚d不過冇錢買
hk版240一定換到1set返黎
btw岩岩睇日拍見到set敦敦3000yen
不過冇錢買

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-29 06:28 PM 發表。 

一直都係帥氣同可愛既結合
係阿
日版靚d不過冇錢買
hk版240一定換到1set返黎
btw岩岩睇日拍見到set敦敦3000yen
不過冇錢買

以前我覺得係帥氣7可愛3
而家已經係55

換?
你加錢換定買

敦子癮又黎
岩岩見到myao即決1500yen
發覺咪醬同小帥價格都係差唔多

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-29 18:44 發表。 

以前我覺得係帥氣7可愛3
而家已經係55

換?
你加錢換定買

敦子癮又黎
岩岩見到myao即決1500yen
發覺咪醬同小帥價格都係差唔多

SAE是完美的

買兩SET相一定換到1SET SAE返黎

3000YEN好撚抵
LOVETAN 1200都有

SAE呢排唔知點解個價升左 好多人放即決都要4000YEN

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-29 09:49 PM 發表。 

SAE是完美的

買兩SET相一定換到1SET SAE返黎

3000YEN好撚抵
LOVETAN 1200都有

SAE呢排唔知點解個價升左 好多人放即決都要4000YEN

做咩講粗口
lovetan而家仲低過某d老研

sae醬同咪醬都係
一飯先黎咁樣

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-29 21:57 發表。 

做咩講粗口
lovetan而家仲低過某d老研

sae醬同咪醬都係
一飯先黎咁樣

我真係未見過有任何一set敦敦係3000yen即決
老研一向都貴 1set相得1張仲要冇分幾多期 要齊真係好難
我想要ricchan都冇錢玩