論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-14 10:41 PM 發表。 

100 1本(本野睇抵睇 生寫19個入面抽 唔會中伏
呢本野真係好抵

哄掂佢買2set了

真係唔知
加左貨之後我都冇排過

哇 咁抵既
點解我見唔到有人訂

咁快既

9點應該係極限
我同d fd 10點都嫌早
但係今個月果套真係[bomb]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-14 22:44 發表。 

哇 咁抵既
點解我見唔到有人訂

咁快既

9點應該係極限
我同d fd 10點都嫌早
但係今個月果套真係

而家冇哂啦 你可以搵下有冇人訂net版(生寫好似比會場版個價低小小

因為我同佢講話回到本

本來我約佢諗住9點
點知我講7點佢又肯
不過屯門出到去都差唔多8點了

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-15 12:24 AM 發表。 

而家冇哂啦 你可以搵下有冇人訂net版(生寫好似比會場版個價低小小

因為我同佢講話回到本

本來我約佢諗住9點
點知我講7點佢又肯
不過屯門出到去都差唔多8點了

a就通常可以 k就伏伏伏伏伏

肯咁早既
10點好似危險d
你訂a本來諗住9點?

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-15 18:59 發表。 

a就通常可以 k就伏伏伏伏伏

肯咁早既
10點好似危險d
你訂a本來諗住9點?

我而家買邊team都差唔多
我而家都係主求sae only (雖然換敦敦有得賺
敦敦我唔草月別啦
太貴比唔起.

個日搵你開心交換

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-15 07:20 PM 發表。 

我而家買邊team都差唔多
我而家都係主求sae only (雖然換敦敦有得賺
敦敦我唔草月別啦
太貴比唔起.

個日搵你開心交換

我係有諗過唔想草mayu
十分貴
mii其實抵玩

你想交換d咩

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-15 22:38 發表。 

我係有諗過唔想草mayu
十分貴
mii其實抵玩

你想交換d咩

敦子我都係抽到/交換到就算
唔特登買
mii 都ok

睇下到時有d咩係手

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-16 10:07 PM 發表。 

敦子我都係抽到/交換到就算
唔特登買
mii 都ok

睇下到時有d咩係手

mii好玩
我之前見到有人y拍mii hk月公一set都係2百幾

http://www.48club.com/read.php?tid=36373&page=1
已經係哂度
btw amina我同我個fd一齊睇下有冇人要算 唔握啦
果日考得唔好可能比人鬧 冇得握

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-16 22:54 發表。 

mii好玩
我之前見到有人y拍mii hk月公一set都係2百幾

http://www.48club.com/read.php?tid=36373&page=1
已經係哂度
btw amina我同我個fd一齊睇下有冇人要算 唔握啦
果 ...

好似好小見人收mii

你原價放我就收
睇下到時你抽中d咩阿

btw
我又多個fd去

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-16 11:19 PM 發表。 

好似好小見人收mii

你原價放我就收
睇下到時你抽中d咩阿

btw
我又多個fd去

所以抵玩

點樣原價
ok

咁多架

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-16 23:40 發表。 

所以抵玩

點樣原價
ok

咁多架

20蚊咪原價囉

本來話唔去
但係岩岩同佢傾傾下又話去
(可能見有得免費握手

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-17 12:12 AM 發表。 

20蚊咪原價囉

本來話唔去
但係岩岩同佢傾傾下又話去
(可能見有得免費握手

佢鐘意amina?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-17 00:15 發表。 

佢鐘意amina?

唔係本命
不過好似覺得amina好可愛

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-17 01:29 AM 發表。 

唔係本命
不過好似覺得amina好可愛

20蚊冇肉食

amina好似個個都比人覺得可愛
因為真係可愛

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-17 11:06 發表。 

20蚊冇肉食

amina好似個個都比人覺得可愛
因為真係可愛

你好等錢洗咩
我都好等錢洗阿

amina萌音

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-18 12:48 AM 發表。 

你好等錢洗咩
我都好等錢洗阿

amina萌音

等血搶救

聽candy果時,
有時將amina同河西把聲調轉左