論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-10 05:19 PM 發表。 
24號有3個成員黎~
sasshi rie mocchi

已收到~
唔該哂春姐[yup]
官方店?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-10 19:23 發表。 

已收到~
唔該哂春姐
官方店?

有握手會
你有冇登記?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-11 10:00 PM 發表。 

有握手會
你有冇登記?

冇阿
知果時都通哂天啦
同埋果日有冇得去都未知

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-12 19:33 發表。 

冇阿
知果時都通哂天啦
同埋果日有冇得去都未知

你唔去?

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-13 06:43 PM 發表。 

你唔去?

而家巴打有d去唔到
班支那

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-14 18:12 發表。 

而家巴打有d去唔到
班支那

支那
好彩有抽中

amina醬生日快樂~~~

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-16 11:14 PM 發表。 

支那
好彩有抽中

amina醬生日快樂~~~

太好啦
之前係fb見到你好down

遲咁多
而家到優叔啦

水著mayu參上 (大左咁多

話說巴打諗住整個forum
我唔知幫唔幫到你留住個"前田敦子"名
我幫你留過架
p.s 有冇諗住幫手?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-16 23:28 發表。 

太好啦
之前係fb見到你好down

遲咁多
而家到優叔啦

水著mayu參上 (大左咁多
http://homehosting.coms.hk/upload_fil ...

down個時唔關抽唔抽中個件事

生日快樂~~
我最近幾鐘意聽一邊哭泣一邊微笑
ps後

係個po見到你咁講嚇死我
我而家係hkg叫由加理阿
有咩做架:em35:?

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-16 11:40 PM 發表。 

down個時唔關抽唔抽中個件事

生日快樂~~
我最近幾鐘意聽一邊哭泣一邊微笑
ps後

係個po見到你咁講嚇死我
我而家係hkg叫由加理阿
有咩做架?

唔好意思囉

我都係 +1

:em35:
有人係醬壇度post mayu水著
個個人都以為係yukirin or takamina:em35::em35:
貧乳型像幻滅[bye]

唔好意思囉+1:em35:
早講 我而家叫咪醬:em35:
做唔做到atsu
宣傳akb 主要討論在高登

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-16 23:48 發表。 

唔好意思囉

我都係 +1

有人係醬壇度post mayu水著
個個人都以為係yukirin or takamina
貧乳型像幻滅

唔好意思囉+1
早講 我而 ...

唔洗

最鐘意頭個句

貧乳是指子

你唔知架咩
高登個d應該好多都唔知我個真名:em35::em35:
我知你係mii chan好耐啦[ng]

宣傳?
點宣傳
製圖組仲有冇位

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-17 12:01 AM 發表。 

唔洗

最鐘意頭個句

貧乳是指子

你唔知架咩
高登個d應該好多都唔知我個真名
我知你係mii chan好耐啦

宣傳?
點宣傳: ...

我覺得成首都唔錯

我仲諗住叫你久美子佢地唔明

因為hk人唔會冇啦啦入去cn壇
所以開個hk akb等hk人多d接觸akb
等你入

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-17 10:16 發表。 

我覺得成首都唔錯

我仲諗住叫你久美子佢地唔明

因為hk人唔會冇啦啦入去cn壇
所以開個hk akb等hk人多d接觸akb
等你入

我想聽atsu唱

我諗佢地已經唔記得我一開始叫久美子

製圖組有得入就入

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-17 02:33 PM 發表。 

我想聽atsu唱

我諗佢地已經唔記得我一開始叫久美子

製圖組有得入就入

優叔d unit最鐘意係心ソ端ソЛиャみ

有幾個我諗記得

入啦 實得

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-18 20:40 發表。 

優叔d unit最鐘意係心の端のソファー

有幾個我諗記得

入啦 實得

唔知點解我都係鐘意聽atsu把聲~~~
有冇睇q10 好萌[bomb]

我鐘意k6個首囉

應該至小有個記得[sad]
一個

點入

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-18 10:19 PM 發表。 

唔知點解我都係鐘意聽atsu把聲~~~
有冇睇q10 好萌

我鐘意k6個首囉

應該至小有個記得
一個

點入

我最近都好鐘意
我未睇到去頭果半個鐘就已經被萌到了[bomb]

k6唔係呢首咩

pm比亞美菜or自己去圖區問人